Ma nikada nisam koristio nikakav trainer ili cheat, osim kodova za San Adreas nekada, tako da cheat nije moj fazon.. I normalno da je manje citera na konzolama nego na pc-ju.. Evo ga moj ortak igra glupe tenkove, ima 20 moda, vidi coveka na mapi iako nije spotovan, i prica kako je opasan igrac, zajebi me sa tim forama..
Sto se tice igara za PC, sve su to igre za konzole, samo su neke odlucene da se malo zategnu i da mi njih cekamo pola godine duze, a neke nisu i to je to. DX 12 naslova nema, sve sto izlazi u blizoj buducnosti nije ni blizu tome, a nesto sasvim novo, nema ni naglasa..
Ja sam neko ko prati pc scenu vec duze vreme, znam svakoj komponenti cenu i karakteristike danas i onu od pre par godina, i opet kazem imao sam veliku srecu sa kupovinom, mnogo sam cekao i neckao se, na kraju je sve ispalo odlicno i sumnjam da ce se promeniti, ali svaka naredna ulaganja su stopirana i ogranicena, posebno kada je rec o gamingu, fuck that shit..
Ja sve govorim u svoje ime, tako da ako neko shvati moje poruke drugacije, njegov problem.. Smatram da na trenutnu situaciju ulaganje u pc gaming je suludo i ne isplati se.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
:: :: Reci to mom drugu sto je sad roknuo 2k jura na twich masinu :) . E to ja pravi cojek, a ne vi pc na konzole pi*de sto beze jer je teska situacija :P ::
A sta ce da strimuje, mislim ne kapiram te dve 970-ice i 32gb rama ali ajde?
Hahaha, znaci udario ti je na sujetu xd
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
:: 5820k, 32 giga rama, 2 x 970 itd ..mikrofon i sluske studijske, platno itd... 150 mb net ..Ulazi profi u tu pricu :: :: A sto je najgore tera me me inat da sad i ja uzmem jer sam uvek najacu masinu imao u drustvu ahaha XD ::
Jok,bre,samo si me podsetio,ja sam do sad svaki odigrao samo poslednji nisam.Probao sam,igra je radila,e sad videcu ovih dana.A inace imam od koga da pozajmim original ako narodna bude kenjala.
Ma i sam original je bio ukenjan, nego ne zanima me toliko, pa nisam u toku da li je to sredjeno, znam da je povucena iz prodaje i da se cekao neki patch da igra bude igriva, ali odavno je izasla, valjda je to sredjeno. Zna Dex vrv bolje i Soki.. :D
Sto se Mad Maxa tice, zanimljiva je igra, ali sve je monotono, sve ti se svodi na jedno te isto, kao u Assassin Creedu sto smara, a sama prica je kratka i nema puno questova. Nadji na yt-bu nekog ko je izbacio citav walkthrough i odgledaj, bice kao da si je presao.. :)
Assassin nijedan nisam igrao,nemam konkretnog odgovora zasto,ne lezi mi valjda,a Max me nekako podseca na igru Rage https://www.youtube.com/watch?v=yKheykWN0_M koju sam sa apetitom odigrao,zato mi je i krivo sto neradi mapa,e sad otom potom valjda ce srediti to sa mapom,ako ne onda se bacam na Sismisa i Metal Gear. :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.