Nisu mi baš jasni abillity pointovi, navodno kad otključam skill da bih ga koristio moram da ga stavim u skill slot, ali otključao sam alternative skillove za dva signa i mogu da ih koristim iako nisu stavljeni u skill slot...
Mozes ti da punis koje hoces skilove, ali samo oni koje prebacis desno, taj ti je trenutno aktivan i dobijas bonus ako su svi iste boje i mutagen takodje itd. Postoji napitak tj. reset da se kupi za 1000 kruna, pa moze na kraju da se resetuje i izaberu lepo 12 koji ce se koristiti i to je to.
Mada posto ih ima dosta, morace bas dobro da se bira i kombinuje.
Koliko vidim razlika je u kosi I onoj torbici na konju a to je u glavnom 95% vremena. Kad krene gejming ni ne obracam paznju na te dlake .) a iskreno vise mi se svidja kosa na vescu kad je HW na OFF , dok na ON mi deluje kao gey kosica...
* Rebinding any key is now available after switching Unlock Bindings option in Options \ Key bindings submenu * Corrects an issue in the dialog system that might rarely cause dialog looping in scenes * Fixes an issue with incorrect behavior of Wild Hunt warriors after they were under the influence of Axii 66sign * Corrects a bug causing spontaneous combustion of gas clouds * 1280 x 720 resolution is now properly displaying as valid resolution option * Fixes boat stuttering in cutscenes * Texture rendering quality for high / ultra presets improved * Further improvements in NVIDIA Hairworks performance * A few additional Gwent cards are now available in the Prologue area * Fixes an issue where users with usernames using non-latin characters were unable to import saves from Witcher 2 * Overall stability and performance improvements * Fixes related to alt + tabbing and minimizing game window * Game icon updated * Enlarges the size of the loot pop-up window in the UI * Fixes an issue where, in certain circumstances, the comparison window could be displayed outside of game borders in the UI * Upgrading set items no longer destroys sockets * Small UI tweaks for Gwent * Corrects some missing translations in localized versions
Ja se mucio u pocetku dok nisam skapirao kako se igra, sad lagano pobedjujem, uradio sam sve do sad questove sto sam imao da pobedjujem odredjene licnosti. Realno bilo bi glupo da je tesko, i ovako mi nije preterano zanimljiva, plus da je teska i da oduzima vremena, verovatno je ne bi ni igrao, tj. radio te questove. :D
se gwent nekako bas svidja imam za sada 3 deck-a sa oko 200 power dok monster deck napreduje nesto sporije,bas mi je lepa zanimacija taj gwent,jos kad sam na lvl 20 pobedio na onom lvl 26 turniru bas sam bio happy. patch verovatno ima na kat ne ja bih tamo prvo proverio il na skidi relo prodavnici GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA
lako je da se igra Gwent, skapirao sam celu mehaniku igre, nije toliko nista tesko, karte imaju jacinu i ima onih specijalnih koje ti dodaju u deck jos karti, vremenske smanjuju power svima,i jos par varijacija, sve ostalo je pitanje srece, i ta igra se ne isplati u pocetku jer treba da se nabave jace karte, izasao ja guide na Gamespot pa cu da ih nadjem i onda cu da igram, a to zato sto....
Zbog para, jebeno je sve preskupo, kako skupljate pare osim preko questova!? ima li nacina da se poveca `skill` da me ovi prodavci ovoliko ne vacare, jbt oni 3x vise naplacuju iteme i naravno 3x manje daju novca, a bas sam na pocetku nasao neku krunu ili sta vec koja vredi oko 400 gold, ali jebeni vacarosi mi ne daju nista maltene!!
neki trofeji (glave) daju 5% na gold ali nisam proveravao kako radi sa tim trenutno sam na 22lv glavni kvest je na 17 imam oko 9000 golda a gwent cu mozda kasnije igrati nije mi nesto zanimljiv
:: lako je da se igra Gwent, skapirao sam celu mehaniku igre, nije toliko nista tesko, karte imaju jacinu i ima onih specijalnih koje ti dodaju u deck jos karti, vremenske smanjuju power svima,i jos par varijacija, sve ostalo je pitanje srece, i ta igra se ne isplati u pocetku jer treba da se nabave jace karte, izasao ja guide na Gamespot pa cu da ih nadjem i onda cu da igram, a to zato sto... :: :: Zbog para, jebeno je sve preskupo, kako skupljate pare osim preko questova!? ima li nacina da se poveca `skill` da me ovi prodavci ovoliko ne vacare, jbt oni 3x vise naplacuju iteme i naravno 3x manje daju novca, a bas sam na pocetku nasao neku krunu ili sta vec koja vredi oko 400 gold, ali jebeni vacarosi mi ne daju nista maltene! :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Sta ti je zivot, real life situacija mu se desava i u igri, hahaha! :D
Postoji mogucnost da preko trofeja dobijas 5% vise golda, ali to je smesno, redovnim skupljanjem maceva i ostale `lose` opreme, prodajes i tako skupljas novac. Takodje postojala ili i dalje postoji fora da skupis veoma lak i ogroman novac kupovinom skoljki, onda ih dismantle-ujes, i dobijes bisere koji vrede pojedinacni preko 100 kruna, i samim tim mozes za pola sata da nabacis brdo kruna, tipa 20k. Imas to na youtubu, ali ne znam da li su patchem to sjebali, ja sada kada odem kod tog prodavca, on ne prodaje vise skoljke, hahaha, mamu im.. :D
Inace bez toga sam skupio dosta novca, ali tako kad nabasam na nekog ko prodaje karte, formule i razne dijagrame, tu jedino i trosim novac, opremu imam Witcher, maceve isto, razne gluposti za Alchemy i Crafting imam od preteranog lootovanja, tako da novac jedino trosim na ovo sto sam naveo gore, za sad..
Najavili su, ako se ne varam 17-18 besplatnih dlc-eva. I da, ne znam kako ostali igraju ali probao sam sa gamepadom, i sve mi deluje mnogo zategnutije nego sto je slucaj sa tastaturom i misem. Bas sam se prijatno iznenadio. A sto se same igre rice, jedva da sam zagrebao main quest. Radim contracts i sporedne questove i onda odlutam i otkrivam znakove pitanja i bas uzivam u igri. A jahanje mi dodje kao relaksacija, bas retko koristim fast travel :)
Ne mogu da verujem koliko mi je dobro legla igra - obicno je upalim cim dodjem sa posla i ono sto me odusevljava je to sto se ni u jednom momentu ne osecam primoran da napredujem u prici, tj main questu, nego se bas onako lepo naigram, lutam, otkrivam ... Totalno odmorim mozak. Mislim da cu da ladno utrosim 60-70 sati. Pa sa jos dva velika dlc-a kada izadju oko 30-40. Milina.
definitivno radi fluidnije i lepse sa 1.04...taman dok dodje za 2 meseca dx12 i jos ce biti 1.06-7 patch i ostali dlc..e onda da se odigra kako bog zapoveda :D
JovanZ, upravo tako.. :) Uzivam u prici, ne zurim nigde, pratim svaku konverzaciju, detalje.. Sto kazes jahanje relaksira, totalno je opusteno. Takodje me odusevljava promena vremena i sama priroda, zvukovi i okruzenje.. Na dzojstiku je uvek bolje, plus i sama igra je dobro prilagodjena, zbog konzola.
Bice 16 dlc-a, i dve ekspanzije koliko sam upoznat..
Gledaj ga ovaj sto zapeo sa dx 12, who the fuck cares, meni igra radi perfektno sada, tada mozda necu toliko ni da je igram, nzm sta ti glumis i ne igras je kada i sav normalan svet.. :D
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.