Obrisao sam igru, ostavio Social Club Sad istaliram igru, ubacujem update 1 + lek v2 i drzim palčeve da radi Ako radi dal ubaciti update 2?
Interesantno sta se dešava. Kada sam prvi put istalirao igru, u registry-u nije bilo nikakvog traga o igri (znato ono za promenu jezika, epa taj reg zapis nije bio) sada evo jos nije gotova instalacija a vec napravljen taj reg fajl i jezik je setovan na kineski) Dal to menjati ili krak sam odradi nakon prvog starta?
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 8GB HyperX Fury / 270X GAMING OC / WD Blue 500 & 1TB / SPS-630M / V3 BLACK
Samo lagano cepajte, pokusajte malo da jedete i spavate.. :P
Inace igra ima neke bagove i pucanje sto prati i sam original, ali verovatno dok dodjete do tih misija, izacice novi update ili lek. Takodje tokom prve heist misije ne pipajte misa, tj. desni klik inace boom. :D
Original nema bagova i pucanja odakle ti to ? Ja sam preso ukupno 53 % igre ni jedan jedini bug i pucanje .Jedini Bug je bio kad se skidao patch ili ti trajanje snimanje zakrpe. Ljudi ovo vredi svaki euro :)
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Samo lagano cepajte, pokusajte malo da jedete i spavate.. : :: :: Inace igra ima neke bagove i pucanje sto prati i sam original, ali verovatno dok dodjete do tih misija, izacice novi update ili lek. Takodje tokom prve heist misije ne pipajte misa, tj. desni klik inace boom. :D :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Brisi nod sranje i predji na malwarebytes i windows defender (8.1) ili ti microsoft security essentials (windows 7).
Sto se tice izostavljanja, moras ceo folder od igre i folder gde je lek skinut, lepo sam napisao gore, ne samo taj fajl.
Srdjanac - naravno da necu, samo ukazujem na problem. :)
Deki - juce sam citao da se dosta ljudi zali, i neke teme su bile na njihovom zvanicnom forumu, ali verovatno nije kod svih, tako da uzivaj. Kad je uzmem moracemo da se nadjemo u igri.. :D
Kresuje mi se na plajcki one zlatare, izabrao sam pametni ne naslilni pristup. Izlasi mi ono shajze stop responding - close, kad izadjem iz tunela na motoru pa mi prebaci na lika u kombiju (cim izvucem pusku)
Dex, to je tek pocetak, desni klik misa nikako ne dirati posle kratkih cinematika i u misijama.. Tu misiju kada predjes na kamion, samo udaraj policiju i to je to.
update v2 i lek v2 nista ne resavaju, tek mozda v3 od oba.
Mora original, nema druge, nemam ja zivaca za ovo. Mnogo kosta, ali cu nekako da zazmurim. Jel igra moze da pici preko 60 frejmova i zna li se na kraju koliko jezgara iskoriscava?
Javlja gresku prilikom pokretanja launchera, cak sam radio i sistem The application was unable to start corectly (0xc000007b). Click to OK to close the application.
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
Meni je vsync on, zakucano na 60 uvek, jedino kada odem na planinu ili tako gde je daljina uocljiva, padne a 45-50, ali ukljuceno mi je sve u advanced graphics, i svi slajdovi na max, sto u principu vuce najvese grafu, ostalo je naravno na max i ne tako zahtevno, bar za mene, haha. :D Igra je savrseno optimizovana, i moze samo jos bolja da bude sa novijim drajeverima i patchevima.
Ti imas Titana X, sta se brines.. :P O procesoru sta pitas, kao da je bitno koliko vuce.. :D
Skinuo sam verziju od 54gb repak xatab....instalirao igru istalirao sve sto treba tj i update i novi crack kad pokrecem igru stalno mi trazi da se ulogujem na social club,napravio sam acc i sve je ok ali kad treba da pokrenem igru i da ukucam nicname i pass kaze da je incorect....i ne mogu da pokrenem igru nikako!!Sta da radim?
Skini crack koji sam naveo gore, v1 ako imas windows 7, v2 ako imas 8, 8.1.. Prati uputstvo, prvo instaliras social club, onda prekopiras update pa crack. Takodje izasao je novi update, isto ga skini i samo prekopiraj.
:: Skinuo sam verziju od 54gb repak xatab....instalirao igru istalirao sve sto treba tj i update i novi crack kad pokrecem igru stalno mi trazi da se ulogujem na social club,napravio sam acc i sve je ok ali kad treba da pokrenem igru i da ukucam nicname i pass kaze da je incorect....i ne mogu da pokrenem igru nikako!!Sta da radim :: :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: SSD SP 120g :: lc600 :: :: ::
Прво прекопирај све из NODVD фолдера кад инсталираш игру па тек онда прекопирај update 1 и Crack V2, тако је бар код мене прорадило. Иначе, исти је случај био и код мене.
sugavi AVG mi je bio problem....kad sam ga ugasio radi sve :) samo sto su detalji na normal tj najmanje i rezolucija mi je na 800x600 i ne mogu nista da menjam jer mi odma kaze da imam malo VRAMA za jace detalje :)Tako da cu ostati na WoT-u dok ne kupim bolju grafu.
Samo da kazem da postoji verzija od 36.6GB koja mi se skinula brze nego standardna od 60GB i da radi ali ima Win32.BitCoinMiner. Samo drzite Eset ukljucen, on ga uhvati vec na 0.2%, ali 3dmgame.dll ide u exceptions.
Instalacija trajala 11sati.
Igra je bila na ruskom ali Zooloo tu d reskju je vec objasnio metodu postavljanja na en tako da sam heppy. Hvala.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.