:: instalirao 11.11a drajver, mislio sam da sam ga instalirao i ranije ali to je bio obican 11.11, i sada mnogo bolje radi DX11, skroz igrivo, kao sto i pise u opisu drajvera poboljsava DX11 performanse u Batmanu.. :: ::
Ja sam sinoć pustio igru čisto da vidim jel radi, i odradio benchmark. Sve na max, physX na high, Dx11 na max, 35 fpsa average. Nisam startovao igru da vidim jel ima problema u dX11...
Elem, da pogledamo malo viceva, Lepi Sale prodaje mašinu, mora da mu je zastarela, ali atributi koje imaju komponente su živopisne...
ne mogu da provalim kako offline nalog da napravim, imam samo opciju da se ulogujem ili napravim novi nalog, molim da mi neko obijasni kako da napravim offline nalog za bermena . Pozdrav.
...ali nemogu da nadjem kako da odradim OFFLINE nalog. Skinuo sam G4WL i G4WM ali nece. Kad pokrenem igru, ne radi mi LIVE dugme... Nikako da sredim save...
Ne znam za to,ja Batmana nisam jos ni skinuo. Pokusaj da deinstaliras igru pa ponovo da je instaliras. Kada pokrenes igru mora da se pokrene i G4WL. Onda pravis Local Acount.
Tesko da ce moci da je deinstalira... To je steam unlocked verzija i morace fakticki opet da je skida u tom slucaju...
Probaj ponovo da je krekujes. A taj prozor probaj da otvoris sa HOME dugmetom na tastaturi ako se ne otvori automatski.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ne znam za to,ja Batmana nisam jos ni skinuo :: Pokusaj da deinstaliras igru pa ponovo da je instaliras :: Kada pokrenes igru mora da se pokrene i G4WL :: Onda pravis Local Acount.
:: Tesko da ce moci da je deinstalira... To je steam unlocked verzija i morace fakticki opet da je skida u tom slucaju.. :: :: Probaj ponovo da je krekujes. A taj prozor probaj da otvoris sa HOME dugmetom na tastaturi ako se ne otvori automatski :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: Ne znam za to,ja Batmana nisam jos ni skinuo :: :: Pokusaj da deinstaliras igru pa ponovo da je instaliras :: :: Kada pokrenes igru mora da se pokrene i G4WL :: :: Onda pravis Local Acount.
Nisam jos uvek skinuo igru, cekam da izadje scene release. Obidji poznate prodavnice pa vidi sta ljudi kazu u komentarima i sam prosudi sta ces da skines. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Daj neki link za ispravan download.. :: :: http://www.speedtest.net/result/1386332560.pn :: :: :: Tesko da ce moci da je deinstalira... To je steam unlocked verzija i morace fakticki opet da je skida u tom slucaju.. :: :: :: :: Probaj ponovo da je krekujes. A taj prozor probaj da otvoris sa HOME dugmetom na tastaturi ako se ne otvori automatski :: :: :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: Ne znam za to,ja Batmana nisam jos ni skinuo :: :: :: Pokusaj da deinstaliras igru pa ponovo da je instaliras :: :: :: Kada pokrenes igru mora da se pokrene i G4WL :: :: :: Onda pravis Local Acount.
pa koji si lek koristio, ja ubaci update i sad ne radi vise igra, pre nego sto treba da udje prijavi nesto fajlovi su neispravni i sand dont send error :SS
u BmGame prekopirati 3 fajla(config,cookedPCcons,localization) u Binares,win32,prekopirati 5 fajlova.Sve se nalazi u rar-u Sad sam instalirao 11.11c i ovaj update 1.1 dx-11 sve ukljuceno i sve na max avg 53 fps-milina igrati.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.