Dzojstik za bilo kakvo okretanje kamere?! Sretno sa time...
Na tastaturi i misu imam barem duplo vise lako dostupnig dugmica.
Dzojstik je super za voznje , tabacine, 2d platforme, sportske igre. Bilo sta gde ima da se okrece kamera ili jos bolje bilo kakvo nisanjenje, nema dzojped sta da trazi.
Ima ljudi koji igre gde je pogled iz treceg lica igraju iskljucivo na dzojpedima. Sve zavisi koliko je neko proveo vremena igrajuci se na konzolama, naspram tome koliko vremena je proveo igrajuci se na PCu. A i s obzirom da su mnoge igre konzolni portovi... Zakljucak je jasan.
Dex to sam i ja prvo bio ubedjen dok nisam uzeo da probam da igram AC sa PS4 dzojstikom. Brate, nakon malo vremena se navikao i kada sam bio primoran da ga vratim ortaku i vratim se misu i tastaturi, nisam mogao da se snadjem i sve je bilo tako tesko. Znam da je malo glupo poverovati, ali tako je bilo, i evo i dan danas mi stoji AC gde sam stao, i ne verujem da cu da ga igram bez dzojstika, kao ni ostale delove koji me cekaju.
Tako i ovde, verujem da je pomeranje kamere uradjeno levim analogom, i sigurno nije tesko kao sto izgleda. Necu da osporavam sta je bolje, ukusi su razliciti, samo hocu da iznesem svoje iskustvo, i necu vise da tvrdim da su mis i tastatura zakon, svako na svoj nacin ima prednost.
Ja sam igrao sve zivo, na svemu zivome. ps1,ps2.ps3,xbox360, sega dreamcast, nintendo wii itd. Kao i sve na pc-ju. A imam i ps dzojped kao i xbox360 za pc.
Sta kome odgovara to je drugo, sta je bolje to se vidi kad se lepo igra nesto 1vs1.
Ja pojedem kamen kad me neko na dzojpedu dobije u bilo kojoj pucacini 1vs1 i slicnim igrama gde se nesto nisani, okrece kamera (nema naravno auto aim i slicne decije gluposti)
Voznje, tabacine, 2d, sportske igre da, dzojped ima prednost, a sve ostalo da ja cekam da se pola sata okrene kamera za 180, ne hvala.
Sve u svemu nek igra ko na cemu oce i sta mu odgovara, ja peglam i jedno i drugo, a nesto je daleko bolje u nekim situacijama.
...da se i ja umesam u raspravu, upravo sam dobio dva DS3 joypada sa ebay-a, nasao ih za 12$ po komadu :)
Uzeo sam ih jel nisam mogao da prezalim DS3 kada sam prodao PS3-ku, postoje igre na kojima je lakse igrati sa joypadom, ali realno, meni je dosta toga lakse na tastaturi i misu... Witcher 3 sam probao preko DS3 (MotionInJoy - xBox360 opcija), sve to lepo sljaka ali dzaba, tastatura i mis su zakon...
Pozz...
Igra je fenomenalna toliko mogu reci iz gledanja gameplay, posto nemam masinu da podrzi ovu igru nazalost, kad sam kupio komp pre 7 god i dao 1300e samo za kuciste, picio sam tadasnje igre na high tako i Witcher 1 ali mi se nije nesto svideo, ipak je Gothic bila bolja, e sad je stvarno igra vredna paznje,
Posto sam pozajmio graficku da igram MKX inace Big Fan!!! i Gta 5 ovo mi jos drzi paznju pogotovu mkx koji je fenomenalno odradjen nazalost lose optimizovan, ali moram kupiti ili konzoli ili komp za witchera 3 da su srecna vremena i da se ima para, ovo je prezivljavanje...
dobro da ne kukam ali jbg krivo mi sto nemogu da igram a vas slusam sunce vam jebem :D , sad mi recite kakva je glavna prica, znam da ko u gotici ima sporednih questova pa me zanima kakva je glavna prica, i jos nesto, kakvi su detalji sto se tice dranja zivotinja, kupljenja zuba krzna itd, i kakvih sve neprijatelja ima ima li undedova??
Koji vam je najtezi protivnik do sad bio, ima li zmajeva u witcher 3??
Glavna prica je meni za sad sasvim ok, zanimljiva i ok sklopljena. Sporednih kvestova imas porilicno i raznovrsni su. Imas i ugovora da ubijes neko cudo sto muci selo. Kao i trazenje blaga tj oruzija oklopa itd. Dakle jako puno sadrzaja.
E sad na kraju imas jos i milion lokacija koje su neki kao kampovi gde vise banditi ili legla raznih cuda muda. Ako kampove ubacis kao side kvestove onda imas da igras oko 200 sati dok sve to 100% pocistis.
Ja za sad nisam sreo zmajeve, a protivnika za sada ima jako puno, dodato je jos mnogo kategorija u odnosu na dvojku a onda u svakoj kategoriji i staroj i novoj jako puno varijacija. A sad je svaki protivnih extra ranjiv na odredjene magije napitke i ulja. Dakle upoznaj protivnika je sada krucijalno jer neke stvari ne rade nista a druge siluju. Najbolje od svega mi je sto button mashing = smrt, mora lepo svaka borba da se odigra sem ako nisi 5 lvl-a jaci od protivnika. Fenomenalna igra, ovo vredi odigrati minimum dva puta zbog tone razlicitih izbora koji vode i pricu i likove na totalno razlicinte strane.
Ne znam da li ste provalili maxpayne bullet time fazon, dakle sve se uspori osim vas i napravite masakr za cas posla. Jos ako uhvatite protivnike u ard polju maltene se ne mrdaju.
Napitak se zove: blizzard a ima naravno i advanced blizzard. Jezivo dobra stvar. Prosetajte i obidjite novigrad (onaj veci deo) prodaje formulu neki herbalista.
Za sada prica je odlicna, side questova ima bas dosta i sto kaze Dex razliciti su i svaki na svoj nacin je zaimljiv. Igra mi je totalno opustenog karaktera, uzivam u istrazivanju, ubijanju, skupljanju itema. Sistem borbe je odlicno uradjen, posebno ako igras na hard i jace, i svidja mi se sto moras da upoznas malo cudovista i protivnike, a ne samo da uletis i one shot.. Inace sama igra ima dosta detalja koja daju car samom gameplay-u i sve u svemu uzivaces.
Uzimaj bre PS4, vidis da je pc otisao u pm, potrosices silne pare, a vec posle par meseci ima da ti treba jaca graficka. :D
...postoji li neki nacin osim reloada starog savea da se odrade failed questovi? Tek sad sam provalio da su mi ostali The Cave of Dreams i The Gangs of Novigrad...
Pozz...
Nepostoji nacin, jer su neki likovi koji su neophodni ili kod njih uzimas nagradu ili umrli ili otisli zauvek i time je nemoguce da zavrsis neke side kvestove. Dakle uvek odigraj sve side kvestove koje imas kao i treasure huntove koje mozes da nisu veci lvl od tvog trenutnog, pa tek kad nemas sta drugo bukvalno, onda igras main story kvestove.
pitacu ovde: `SPOILER ALERT` stigao sam do sporedne misije King`s Gambit i kada sve odradim igra mi ode u beskonacan load. Na Steam forumu sam video da mnogi imaju isti problem a da je nekima prokinulo pa ako je neko presao tu misiju a nije radio story ako mu nije problem da mi baci save na mail ( moze ovaj sa berze ) jer sam bas daleko dogurao i zbog njega nemogu dalje ( sto se opreme tice nebitno je sta nosite a ako bude drasticne razlike pokupovacu materijale da napravim svoju ). Zaboravih da kazem da imam zadnji patch tj 1.4
Unapred HVALA pozz Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
msm da nemam tu blizu save, ja sam igrao family matters quest, pa se izprepletao sa questom za Ciri(questovi lady of the wood i Keira Metz), stvarno me odusevilo sto se se uplele tako misije, bas sam uzivao kao film da sam gledao sa odlicnim zapletom...
Nego ono sto sam hteo, uvek snimaj pre vaznih desavanja, ja non stop snimam, kad god imam prilike, igrica hoce da se zaglavi tako na loading ili da crashuje, a vise puta mi se desili da ne bude autosave kad treba pa polovinu questa moram opet da igram...znaci uvek save!!
naravno da uvek save radim i imam save pre tog kvesta ali na toj oblasti samo mi je on ostao i neda mi da idem dalje pa reko ako je neko njega odradio neka mi posalje save ( ja idem taktikom prvo side quests pa exploration pa tek onda main quest line ) al ovde sam zapeo i ajde da je u startu bilo bi ok preskocim kvest sta me bole al ovo je skoro pri kraju ( ima dosta ulozenog vremena u igri ). I by the way hvala za brz odgovor Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Ubacio DLC-ove :) Hunter`s Config, fix za travu, podesio teslanciju na x8, samo prsti! Prosto te pojede igra, usisa te u svoj svet, prelepo izgleda i jos lepse radi :)
:: Nisam siguran za patcheve, ali ako ti radi sa zadnjim lepo, onda je to to. DLC-ove skines sa torenta, instalacija je prosta i to je to :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Ako moze torent ili link na mejl za te DLC-ove, ali odvojeno od igre, nju vec imam i ako moze mali info sta je konkretno u njima? Sve nalazim ali sve je sa komplet igrom, nema potrebe da pazarim opet 20 gb...
Covek prica o starim dlc-ovima, 4 komada sto postoje, a novi izlaze u toku nedelje. Vec sam pisao koji su, a imas Dex na netu majku mu sve o njima, i na torentu sva 4, 90mb da skines.. Kat..
temerian armor koji se izgleda skalira sa lvl-om drugi je kosa i brada set treci je misija dodatna missing miners cetvrti je alternativni izgled za yennefer danas ce valjda biti patch 1.0.5 a kako sam ja cuo cele 2016 ce izlaziti ekspanzije za igru(ovo je jos uvek nepotvrdjeno od jednog moda sa zvanicnog foruma sam dobio ovaj info) cdpr je rekao da je ovo zadnji witcher sa geraltom kao glavnim likom sto znaci da mozda cirila preuzme uzde
GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.