Momci, hvala na obaveštenju ali ova tema je o igrama za koje nije potrebna piraterija. Ovde se dele ključevi za igre i daju obaveštenja kada je koja besplatna.
Samo sam se nadovezao na kolegu bagyy82 da nebih zbog ovoga otvarao novu temu jer tamo se pominje Hibrid crack sto znaci da to nije ono 100% ali ljudi kazu da radi. Uostalom neka admin premesti post gde mu je mesto. Izgleda da neki put netreba ciniti usluge i ustupke.
aloooo pa dal ste ludi,forum je bio mrtav do pre par dana !!!
08.08.2016. 00:01
status: user broj poruka: 195
Ulazim ovde i vidim da niko ne pise nista mesecima,napokon izlecene igre i vi ste bunite,pa koja fora,nismo svi pri parama pa da kupujemo igre,neko radi danima za evre,razbija se u usranom stvarnom zivotu,jedva krpi za hranu u usranoj Srbiji a vi nas jos jebete,mojih 20 eura su znojavo zaradjeni pa mi svaka igra znaci mnogo a tek konfa kojnu sam jedva skrpio da osetim sta se novo igra,Retko ko od vas je bio živ kada sam se poigrao sa prvim igrama,mušice,na vašarima odigrao prve arkade,pa sad ako sam slepac sto nemam para da kupim originale onda mrzite me slobodno....Ipak volim igre,igracu ih uvek,ali jbg volim i da ga umočim u sočnu vaginu,pa jbg,ko razume nece da me mrzi :) Srbija vs Denuvo :)
Niti te neko mrzi niti ti kaze bilo sta lose. Niti si toliko mator da si se igrao pre svih nas. Niti ulazimo u to koliko ko i kako zaradjuje, a smatram da je jako ruzno o tome pricati na forumu ili u javnosti, nebitno.
Elem, tema je za besplatne legalne igre. Kada je giveaway, kada neko ima visak kljuc i slicno, a ne za pirateriju, imas gomilu tema za to. Samo ti je na to skrenuta paznja, da ne gusimo temu offovima
Re: aloooo pa dal ste ludi,forum je bio mrtav do pre par dana !!!
08.08.2016. 05:03
status: user broj poruka: 4864
Pa i njihovih xyz evra su vrlo znojavo zaradjeni, verovatno znojavije nego tvojih 20, mada je to 20 verovatno dnevno iliti 600 mesečno, što i nije malo. Svejedno, nemam ni ja para da menjam automobile pa ih ne vozim besplatno. Što se tvoje poslednje rečenice tiče moram da priznam da je najbolje ne razumem, što ne znači da te mrzim, samo je malo nejasna i prevulgarna za moj skromni ukus.
Nije da ne shvatam tvoj ukupni entuzijazam, ali možda bi mogao da se kloniš barem ove teme jer je napravljena u respektu ka igri, kao što ih tih drevnih godina ne bi ni igrao da nisi ubacivao žetone u automat na vašaru.
Što se foruma tiče, nije on mrtav što nema `izlečenih` igara, ima ih dovoljno, nego zato što idioti teraju normalne pa nema o čemu da se priča. Ni sad neće biti nešto življi.
:: Ulazim ovde i vidim da niko ne pise nista mesecima,napokon izlecene igre i vi ste bunite,pa koja fora,nismo svi pri parama pa da kupujemo igre,neko radi danima za evre,razbija se u usranom stvarnom zivotu,jedva krpi za hranu u usranoj Srbiji a vi nas jos jebete,mojih 20 eura su znojavo zaradjeni pa mi svaka igra znaci mnogo a tek konfa kojnu sam jedva skrpio da osetim sta se novo igra,Retko ko od vas je bio živ kada sam se poigrao sa prvim igrama,mušice,na vašarima odigrao prve arkade,pa sad ako sam slepac sto nemam para da kupim originale onda mrzite me slobodno....Ipak volim igre,igracu ih uvek,ali jbg volim i da ga umočim u sočnu vaginu,pa jbg,ko razume nece da me mrzi :) Srbija vs Denuvo : :: :: ::
Hvala za info,konacno sam uhvatio neku FREE igru :)
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
:: Besplatna na Steamu u naredna 24 sata :: :: http://store.steampowered.com/app/397060 :: :: Kliknite play da biste ubacili igru na svoj nalog. Ne morate odmah da instalirate :: :: 745 recenzija, 83% pozitivnih :: :: ::
:: :: Morow, da li ima nesto novo? Ti si mi postao glavni izvor ideja za igranje : :: :: PS: Zasto ova tema nije sticky ::
Nista me ne pitaj, zaginuo sam u Titan Quest Anniversary kao nekad kad sam igrao Diablo, vremena nikad dosta. Jos kad padne co-op, najebo sam ko zuti mrav. xD
Od free igara trenutno ima na GOG-u Shadow Warrior Classic Complete
To mi se i igra zapravo ali nisam nikada resio da kupim. Ako mi se svidi, mozda padne dlc, koliko sam citao u njemu su sredili neke stvari. A i ne pamtim kada sam odigrao neku voznju :) Hvala Peki, uzeo sam neke slobodne dane taman da ne propadnu bez igara!
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.