Ako si skinuo R.G. Mechanics, onda bi trebalo da si mogao prilikom instalacije da stavis da bude odma engleski, a sto se tice tih repackova, jesu manji ali brate instalacija traje veoma dugo, za to vreme bolje skiniti verziju koju sam naveo gore pod opcijom jedan, i ne treba instalacija uopste.
Nemojte da vas vuce manji kapacitet, na kraju vam na hardu zauzme 100gb, sam download folder, plus instalacioni folder, a seedova makar ima sada koliko hocete, ja kada sam skidao bilo ih je par, ali opet je islo brzo, sada sigurno daleko brze.
Ja nisam ni imao instalaciju, skinuo sam ovo - Grand Theft Auto V (2015) + DLC`s - FULL UNLOCKED - RETAIL by ShivShubh i to je to, ubacio update, ubacio kasnije lek i to je to.
Objasnio sam korake u jednom postu gore, sta skinuti, i kako ubaciti.
:: Ja nisam ni imao instalaciju, skinuo sam ovo - Grand Theft Auto V (2015) + DLC`s - FULL UNLOCKED - RETAIL by ShivShubh i to je to, ubacio update, ubacio kasnije lek i to je to. ::
Kresovanje igre kad se klikne desni klik (vadi oruzije u kolima)
20.04.2015. 14:18
status: user broj poruka: 17098
Ne samo u mojoj misiji nego i u gomili drugih misija kad kliknem desni klik skuca se igra, osim sto moze da se ne vadi oruzije (ako moze), moze i da se klikne prvo TAB pa onda desni, nece da skuca igru, tad se ne kresuje. Eto cisto da znate jer ce te 100% imati tih problema kad tad.
Upravo tako, ili tab pa onda G, tj. quick trow, ako je oruzje bas potrebno, ali uglavnom moze da se predje bez toga. Takodje Blitz Play misija krasuje prilikom prebacivanja likova, sa F na M. Ima caka kako je preci, ali koliko sam upoznat, misija Caida Libre je nemoguce proci bez tudjeg save-a ili novog patcha/leka.
juce igrao sve normalno danas udje u igru i pise activation required pa neka ofline online sranja kaze.......i to je to ne mogu da idem dalje odma me izbaci iz igre...
I meni je upravo izbacilo isto to, kada sam pokusao da udjem u igru, a danas sam igrao nesto malo, hahaha.. Iskuliracu jos malo i uzecu original, i ovako me mrzi da se cimam a i nemam vremena da se posvetim igri toliko.
Loze vas cajnezi da kupite riginale i kod mene isto,inace je igra jako dobra
:: I meni je upravo izbacilo isto to, kada sam pokusao da udjem u igru, a danas sam igrao nesto malo, hahaha.. :: Iskuliracu jos malo i uzecu original, i ovako me mrzi da se cimam a i nemam vremena da se posvetim igri toliko :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Igra je puna triggera / okidaca / koji se koriste kao anti crack sredstvo.
Moja je pretpostavka da zato sa scene i nema releas-a.Dok se ocisti cela od gamadi. U jednom momentu mi je pomoglo a onda je pukla zbog datuma. Mislim sta reci ???
Sad je proradila iskljucio nod i mrezu restart vratio datum 3 dana unazad radi ok
:: :: Nisam ni ja siguran.Zato sam obrisao post :: :: Igra je puna triggera / okidaca / koji se koriste kao anti crack sredstvo :: :: Moja je pretpostavka da zato sa scene i nema releas-a.Dok se ocisti cela od gamadi :: U jednom momentu mi je pomoglo a onda je pukla zbog datuma :: Mislim sta reci ?? :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.