hvala, ali jbg, kod mene ne radi ovaj update :( prekopiram fajlove ali prijavljuje neke bzvz greske ne mzoe da nadje neki kernel fajl u windowsu i ne moze da nadje batmanac.exe i bmlauncher.exe :SS :@ jebeno me nervira :@ nmzvz moracu bez update da igram :/
:: Scene Release je u pitanju, razmisljam se dal` da ga skinem :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: pojavila se neka nova grupa FiGHTCLUB koja je izbacila svoju verziju igre :: :: :: :: :: ::
I ja se dvoumim dal da skinem ovo, ali nadjoh ovo na dosta mesta pa reko mozda jos da sacekam.
`This is same as P2P version! FiGHTCLUB just took P2P version and NEO crack and added it! It`s not scene release! They just claimed it! Protection is still there.`
:: Ja cu lepo ovo da preskocim i ako bog da izaci ce 28 decebra I am Alive [ Ubisoft :: Eto zezalice za Novu godinu....
I am alive dobro je ako uopste izadje za PC, a ne jos 28-og decembra... Ovaj iz Ubisofta je rekao da im se ne isplati radi piraterije (ne znam kako se drugima isplati onda, ako je dobra igra prolazice), kao ako bi prodali samo 50.000 kopija, nije im neka zarada (a svega 12 ljudi na 3 mjeseca bi morali da zaposle da bi to prenijeli na PC0,tako ako im je 2000.000 eura malo, ozbiljna je to firma strasno :)
Kada bi sve bilo tako sjajno kako ti misliš i koštalo tako malo... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: :: :: :: :: Ja cu lepo ovo da preskocim i ako bog da izaci ce 28 decebra I am Alive [ Ubisoft :: :: Eto zezalice za Novu godinu.... :: :: I am alive dobro je ako uopste izadje za PC, a ne jos 28-og decembra... Ovaj iz Ubisofta je rekao da im se ne isplati radi piraterije (ne znam kako se drugima isplati onda, ako je dobra igra prolazice), kao ako bi prodali samo 50.000 kopija, nije im neka zarada (a svega 12 ljudi na 3 mjeseca bi morali da zaposle da bi to prenijeli na PC0,tako ako im je 2000.000 eura malo, ozbiljna je to firma strasno :)
:: Kada bi sve bilo tako sjajno kako ti misliš i koštalo tako malo.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Racunam neto zaradu, sto je i to tesko, mora platiti te 12 radnika 3 mjeseca, pa eto neka ispane da zarade po igri 40eura, sto je tesko, pc igre nisu skupe kao za konzole, potrosni materijal, transport, marketing, tamo vamo, ne izadje mozda ni 40, ali neka bude... Samo da izadje pa cemo lako mi :D
Ma ubaci unlocked verziju i onaj mini mdx fajl u deamon i pikaj, radi tako igra sasvim dobro, ne racunajuci dx 11, e tu kod mene je slabo optimizovana(ukljuceno je normal tessellation), radi na nekih 30 do 40 frejma nekad padne na 25, dosta oscilira, a update nece kod mene...... :/
:: Sta je bre sa ovim Ski*row-om, je*o ih pas, vec 10 dana ne izbacuju nista u vezi ove igre? :: :: Ista stvar i sa Reloa*ed i Ra*or 1911 grupom.. :: :: Ponestaje mi strpljenja, na kraju cu skinuti ovu rusku sh*t edition verziju :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Sto bi to radio, kad postoji normalan crack, sve savrseno radi? Ne mora da se koristi mini iso...
Ja sam presao glavnu pricu, nije nesto preduga, ocekivao sma malo vise, ali sreca pa ima dosta sporednih misija koje su jako zanimljive nista manje truda niej ulozeno u odnosu na glavnu pricu sto je danas retkost, obicno su u vecini igara danas sporedne misije smor i bezveze, repetitivne...
Radi i DX11 ok, posle update-a ali opet zna da padne fps zestoko u nekim delovima pa je opet bolje igrati u DX9 iako je grafika primetno bolja u DX11 (ne zbog teselacije toliko vec zbog ona dva druga efekta) opet je isplativije igrati DX9 sa 100FPS nego DX11 sa padovima na 20FPS...
:: Ljudi , dx9 i bez fizike a ostalo kako god zelite, :: igra radi savrseno, nikave oscilacije fps-a, kocenja, seckanja, blokiranja ,bagova itd.. :: :: Mini iso u daemon tools i vozi :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Napokon sam skinuo igru, FiGHTCLUB verziju. Normalna instalacija, 1.1 patch i kompletan lek. Grafika na Extreme, AA 8x, DX 11 na High, 1920x1200. Graficka je Sapphire HD 6870 @ 950/1150 MHz. Dakle, od podesavanja za grafiku je sve na MAX. Radi sve fino, uglavnom je FPS 30-50, mada ponekad ume da padne i ispod 30, ali mi ne smeta jer se sve vrati u normalu za sec.
Verzija igre je odlicna, nema glitcheva i slicno u DX 11 modu.
Sve u svemu, ne treba da cekate Skidrow verziju kao sto sam i ja, radi odlicno i ova. Dzabe sto sam samo cekao, igra je vrhunska!
Jebes hvaljenje igre, sto valja, valja , ali stvari koje su po meni lose , neozbiljno ili decije odradjene, to mi kvari celokupni utisak.
1.Kretanje u toku tuce
Nema kretanja tj. hodanja, teleportuje se od jednog do drugog za pola sekunde u slucaju da je razdaljina veca od 3-4 koraka, posto inace ne mozes da udaris kojeg hoces - onog iza, nego uvek onog najblizeg, a pravac se bira pogledom-misem, sta je toliki problem da on potrci 4-5 metara i udari nekoga umesto sto se teleportuje do njega za pola sekunde?
2.Kretanje uopste
Ja licno ne volim kada se lik okrene i trci ka kameri kada se drzi na dole, uvek sam vise voleo , da koraca unazad kada se drzi na dole, i da ide sa strane kada se drzi levo i desno - da strejFuje.
3.A inace mi je jako iritantno igranje sa cat women, tek njeno kretanje je baljezgarija, stiskas dugme da se pentra i aj da ima skokova i pokreta nego se opet telportuje od tacke a do tacke b za pola sekunde.
E sad govno na torti
4.Igra se jako trudi da bude koliko toliko ozbiljna i, mracna , odrasla, okruzenje je extra, grad je odradjen fenomenalno,negativci uradjeni odlicno, mracna atmosfera i ostalo. Novi glajd sistem je super, graple boost je takodje extra itd itd. Ali Rejsh a Gul bos je po meni previse ala mocni rendzeri morfing time, kao da odjednom prelazis u vreme sega mega drajva i igranja spejs invejdera,i aparata iz luina parka - insert coin, samo je falilo da imam potpis od tri sloa i poene nakon tog bosa. Ali ajd to jos i da progutam jer je to ustvari sve u njegovoj glavi, tripuje se,
5.Ali poslednji bos!!!!!???? Gomila slina-gline od 10 metara?!?!?! Koja se pretvara u loptu sa facom i kotrlja po podu?!?!?!?!?! Samo fali da dodje veliki robot od 100m i da glineni slinac udje u njega pa da betmen pozove svog robota - It is morfing time - pa da se biju na sred grada ruseci zgrade...A da ne spominjem glinene cica glise na kraju i finish ulazenje u usta...
Nije mi stvar i problem da je nesto nerealno, i ne treba da bude, ali sto mora da su neki delovi bas deciji jadni i previse preterani u krajnost.
Solomon Grandi, aj i da prodje , ali onaj slinac na kraju i Rejsh a Gul, su mi trn u oku.
Ovo mi je bukvalno govno na jako ukusnoj omiljenoj torti.
Chalenge mape su mi previse lake, u principu ako za fight mapu treba 32 000 za tri medalje , napravim po 45-50k. Cim udjem u free flow combo od preko 12 udaraca do kraja zavrsavam bez problema i prekidanja istog, stize se lako do komboa od 65-70 udaraca jer je sve usporeno za 20% i lakse i brze se reaguje.
Ridlerove zajebancije su extra ima ih mnogo i eto zabave i skupljanja po sat vremena dnevno kad se uhvati vremena, sporedne misije su realno trebali da ubace u glavni tok radnje (sem skupljanja ridlerovih ?)i samim tim automatski produze duzinu igre.
Sve u svemu 9/10 od mene.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
E bravo za ovo, bas i meni to zasmetalo najvise, nerviraju me onakvi boss fightovi, ko da igram jebenog princa, u sustini ovako dobro zamisljena igra treba da podseca recimo na neki dobar REALAN film sa super junakom, a manje na crtani o istom junaku. Znaci da zadrze one dobre poteze iz REALNIH borilackih vestina, a da izbace ono teleportovanje od preko 5 metra, onako debilne boss fightove(ako su iskusni boss borci onda bi trebalo stvarno da imaju neki dobar borilacki stil).........
od mene 8 od 10 ocena :) zbog slabe optimizovanosti na dx 11 i ovog gore sto sam naveo.
:: Jebes hvaljenje igre, sto valja, valja , :: ali stvari koje su po meni lose , neozbiljno ili decije odradjene, :: to mi kvari celokupni utisak :: :: 1.Kretanje u toku tuc :: :: Nema kretanja tj. hodanja, teleportuje se od jednog do drugog za pola sekunde u slucaju da je razdaljina veca od 3-4 koraka, posto inace ne mozes da udaris kojeg hoces - onog iza, nego uvek onog najblizeg, a pravac se bira pogledom-misem, sta je toliki problem da on potrci 4-5 metara i udari nekoga umesto sto se teleportuje do njega za pola sekunde :: :: 2.Kretanje uopst :: :: Ja licno ne volim kada se lik okrene i trci ka kameri kada se drzi na dole, uvek sam vise voleo , da koraca unazad kada se drzi na dole, i da ide sa strane kada se drzi levo i desno - da strejFuje :: :: 3.A inace mi je jako iritantno igranje sa cat women, tek njeno kretanje je baljezgarija, stiskas dugme da se pentra i aj da ima skokova i pokreta nego se opet telportuje od tacke a do tacke b za pola sekunde :: :: E sad govno na tort :: :: 4.Igra se jako trudi da bude koliko toliko ozbiljna i, mracna , odrasla, okruzenje je extra, grad je odradjen fenomenalno,negativci uradjeni odlicno, mracna atmosfera i ostalo. Novi glajd sistem je super, graple boost je takodje extra itd itd. Ali Rejsh a Gul bos je po meni previse ala mocni rendzeri morfing time, kao da odjednom prelazis u vreme sega mega drajva i igranja spejs invejdera,i aparata iz luina parka - insert coin, samo je falilo da imam potpis od tri sloa i poene nakon tog bosa. Ali ajd to jos i da progutam jer je to ustvari sve u njegovoj glavi, tripuje se, :: :: 5.Ali poslednji bos!!!!!???? Gomila slina-gline od 10 metara?!?!?! Koja se pretvara u loptu sa facom i kotrlja po podu?!?!?!?!?! Samo fali da dodje veliki robot od 100m i da glineni slinac udje u njega pa da betmen pozove svog robota - It is morfing time - pa da se biju na sred grada ruseci zgrade...A da ne spominjem glinene cica glise na kraju i finish ulazenje u usta.. :: :: Nije mi stvar i problem da je nesto nerealno, i ne treba da bude, ali sto mora da su neki delovi bas deciji jadni i previse preterani u krajnost :: :: Solomon Grandi, aj i da prodje , ali onaj slinac na kraju i Rejsh a Gul, su mi trn u oku :: :: Ovo mi je bukvalno govno na jako ukusnoj omiljenoj torti. :: :: Chalenge mape su mi previse lake, u principu ako za fight mapu treba 32 000 za tri medalje , napravim po 45-50k. Cim udjem u free flow combo od preko 12 udaraca do kraja zavrsavam bez problema i prekidanja istog, stize se lako do komboa od 65-70 udaraca jer je sve usporeno za 20% i lakse i brze se reaguje :: :: Ridlerove zajebancije su extra ima ih mnogo i eto zabave i skupljanja po sat vremena dnevno kad se uhvati vremena, sporedne misije su realno trebali da ubace u glavni tok radnje (sem skupljanja ridlerovih ?)i samim tim automatski produze duzinu igre :: :: Sve u svemu 9/10 od mene :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
+1 za izbacivanje debilnih teleporta od 5m Ko da nema umor, bezveze je. Ko masina.
Punisher mi se vise dopadao. Nema tih bizarno brzih prilaza protivnicima. Bilo bi lepo kad bi betmen bio vise betmen, a manje ovaj DarkKnight, manje pesnica, vise mozga i spravica. Steta steta...
najidealnije idealno
:: E bravo za ovo, bas i meni to zasmetalo najvise, nerviraju me onakvi boss fightovi, ko da igram jebenog princa, u sustini ovako dobro zamisljena igra treba da podseca recimo na neki dobar REALAN film sa super junakom, a manje na crtani o istom junaku. Znaci da zadrze one dobre poteze iz REALNIH borilackih vestina, a da izbace ono teleportovanje od preko 5 metra, onako debilne boss fightove(ako su iskusni boss borci onda bi trebalo stvarno da imaju neki dobar borilacki stil)........ :: :: od mene 8 od 10 ocena :) zbog slabe optimizovanosti na dx 11 i ovog gore sto sam naveo :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.