Pa popravili su igru , mamicu im nedoje6anu upropastili je načisto sa svakim novim patchem, od 0.6.3 je krenuo sunovrat to se i vidi po konstantnom opadanju broja igrača na našem kanalu i na kanalu klana, ljudi više ne žele da se maltretiraju sa njihovim katastrofalnim greškama za koje kreteni jedino kažu da radi kako je predviđeno... More nek se nose u 3 lepe... Ja sam je zapostavio načisto, istekao premijum i preostalo zlato mi ne pada napamet da trošim na produžavanje premijuma... Zamrznuto do daljneg.
WOT Nick: Vaske
:: :: 90 do 110fps , najmanje 60 i onda samo pukne igra... o cemu se radi :: ::
ma .. udarilo leto u glavu ljudima .. pa i serverima ..
07.07.2012. 13:55
status: user broj poruka: 73
U poslednja dva dana vise puta su restartovali server bez najave. Sve kickove iz igre sam imao bas u situacijama kada sam trebao nekoga da dokusurim. Dok se ponovo ulogujem 2/3 mog tima pobijeno. Lagovi bez lag`a, iznenadno vizuelo preplitanje tenkova u situacijama kada blokiras nekoga, granate koje lete ko zna gde, amx`evi koji pucaju ko da su kalasnjikov a ne tenk, t-50 koga pogodim sa is-3 5x bez ikakvog uticaja na brzinu ili nedaj Bože hp. Sve je to rezultiralo da samo odradim prvu dobijenu bitku po tenku i dosta mi je frustracije za jedan dan.
is3 tir9 top 1vs1 sa kv5 ne mozes mu nista.... a ovi francuski tankovi koji idu 500 na sata.. i pucaju na pola sec.. strasno.... lorr.. 40t izbagovano govno kao onaj amx 45 90... strasno
LOL mozda bi trebao da se malo potrudis i naucis weak spots i gde treba gadjati tenkove, a francuzi su tenkovi koje je nalakse unistiti...
:: is3 tir9 top 1vs1 sa kv5 ne mozes mu nista.... a ovi francuski tankovi koji idu 500 na sata.. i pucaju na pola sec.. strasno.... lorr.. 40t izbagovano govno kao onaj amx 45 90... strasn :: :: ::
ovako - igru igram od bete imam preko 15 000 partija i igram u najjacem klanu na EU serveru. Imam sve tenkove (osim americke t92 i francuske arty i td - tu sam stigao do tier 6). Nemci su daleko najslabiji u igri (jedino Maus ima neku funkciju ali i to je slabo) trenutno je t110 najbolji tenk (sa is-7 necete nikad pogresiti) a medium je batchat (t-54 se koristi za neke mape). Ima ogromne razlike izmedju PUB igara i CW ili TC bitaka. Ali ako nekom treba neki savet ili informacija moze da mi se obrati ingame nickname je Anarin.
:: Ali imaju ono sto je kod tenka najvaznije(bar u mom slucaju)-precizan top :: Ma koliko komunjare bile prebudzene,volim i ja su-85,Svabe su najbolje :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
:: :: :: ovako - igru igram od bete imam preko 15 000 partija i igram u najjacem klanu na EU serveru. Imam sve tenkove (osim americke t92 i francuske arty i td - tu sam stigao do tier 6) :: Nemci su daleko najslabiji u igri (jedino Maus ima neku funkciju ali i to je slabo) trenutno je t110 najbolji tenk (sa is-7 necete nikad pogresiti) a medium je batchat (t-54 se koristi za neke mape) :: Ima ogromne razlike izmedju PUB igara i CW ili TC bitaka. Ali ako nekom treba neki savet ili informacija moze da mi se obrati ingame nickname je Anarin :: :: :: :: Ali imaju ono sto je kod tenka najvaznije(bar u mom slucaju)-precizan top :: :: Ma koliko komunjare bile prebudzene,volim i ja su-85,Svabe su najbolje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: ::
Super je, tek sam od skora u PTS-u ali sam bio u MUMMY-u duze vreme sto je skoro pa isto i ne mogu da se pozalim. Retko se gubi sta god igrali jer si okruzen sa najboljim igracima to je najveca prednost, a i gold nije na odmet .)
:: kako ti je u PTS ? ima li nekih prednosti u odnosu na neki drugi kla :: :: inace moj nick je Djebrohangar (nema smisla bezveze stavio) :: :: http://www.youtube.com/watch?v=gVPjsWoiY9 :: :: ::
ja sam se zajebavao do skora sto se tice statistike i gledajuci kriterijume za PTS malko sam daleko... sto ne znaci da necu poprativi. jedino me ubija sto mi je random horor i to me odvraca cesto od WoT-a, jednostavno ne mogu da svarim glupost koja je u wotu cesto oko mene. ajd dodah te za `frenda` u wotu pa nekad zajedno da igramo.... ustanovio sam da je za pobedu dovoljno dve normalne glave u timu
Da random je uzas kad igras sam, ja ga sad jako retko igram sam to je jos jedna dobra stvar kod PTS-a jer uvek imas sa kim da igras. Inace oni najvise gledaju damage per battle, ako to ispunjavas mozes da se prijavis na testiranje, nista te ne kosta da probas ako budes hteo.
:: ja sam se zajebavao do skora sto se tice statistike i gledajuci kriterijume za PTS malko sam daleko... sto ne znaci da necu poprativi. jedino me ubija sto mi je random horor i to me odvraca cesto od WoT-a, jednostavno ne mogu da svarim glupost koja je u wotu cesto oko mene. ajd dodah te za `frenda` u wotu pa nekad zajedno da igramo.... ustanovio sam da je za pobedu dovoljno dve normalne glave u timu :: :: http://www.youtube.com/watch?v=gVPjsWoiY9 :: :: ::
Ljudi kupio sam gtx 560 ti i imam 20-40 fps a na 6850 sam imao preko 60-70 fps-a , o cemu se radi , karta je ispravna u svi ostalim igramam imam jaci fps od 6850. http://imageshack.us/f/444/kompx.png/
igra je sranje posle ovih peceva,cudne stvari se desavaju..i svaki pec koji bude izasao bice sve vece govno...arti sa 155mm cevkom da id 60km/h????pa to dete od 5 godina zna da je bullshit!!!sledeci patch ce ubaciti tenkove koji nisu ni postojali u ww2 nego ce oni budziti,mism gde to vodi?wot je bio vrh do peca 7.0 posle toga je sve govno puno bagova itd...mism ono e100(govno od tenka)spor rld mala penetracija neprecizan..t110 brz dobar armor precizna cev brz rld i velika penetracija,mism da se razumemo zasto tolka razlika izmeju tier x tenkova???hoce da poprave nesto a oni sve skenjaju!!!a random da ne spominjem to je uzas znate vec sami da ne pricam sad...uvek tracim TC ili platooon mada ne igram uvek to jer nemam skim onda trunem i razbijam tastaturu u randomu...ako neko nekad oce da pravi TC ili da igra PLATOON uvek sam za..NEMANJADK93 mi je nickname..
sa is4 i e100 isto a ti ces sa lowe koji nabolje zaradjuje u igrici zaradjivati oko 50k max BEZ PREM ...JA BI OVAKO URADIO:UZO BI LOWE PA BI UZO I PREM KAD BUDES MOGAO.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647785. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.