Hehhe! Bez brige! Igrao sam sinoc malo betu, fino radi. .)
Nego mene brine da li ces ti to umeti da instaliras, poslednji tvoj susret sa Crysis-om nije bio bas slavan, nesto ti stuca ta masina kad joj se da neka zahtevnija igra. Hm?
Ako bude problema ti javi. :))
:: Da li ce Shone moci da igra na Ultra detaljima u 50+FPS jer ako nije na Ultra onda to nije Crysis :: :: P.S.Sad cu ja da skinem i probam kako ide. :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Hehhe! Bez brige! Igrao sam sinoc malo betu, fino radi. . :: :: Nego mene brine da li ces ti to umeti da instaliras, poslednji tvoj susret sa Crysis-om nije bio bas slavan, nesto ti stuca ta masina kad joj se da neka zahtevnija igra. Hm :: :: Ako bude problema ti javi. :)) :: :: :: :: :: Da li ce Shone moci da igra na Ultra detaljima u 50+FPS jer ako nije na Ultra onda to nije Crysis :: :: :: :: P.S.Sad cu ja da skinem i probam kako ide. :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Ja reko nabacio si neki pribor za Drinu itd... ti nabavio uredjaj za dangubljenje
Razocarao si me
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Smesi mi se GTX780 a mozda i neki ZLI :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Hehhe! Bez brige! Igrao sam sinoc malo betu, fino radi. . :: :: :: :: Nego mene brine da li ces ti to umeti da instaliras, poslednji tvoj susret sa Crysis-om nije bio bas slavan, nesto ti stuca ta masina kad joj se da neka zahtevnija igra. Hm :: :: :: :: Ako bude problema ti javi. :)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da li ce Shone moci da igra na Ultra detaljima u 50+FPS jer ako nije na Ultra onda to nije Crysis :: :: :: :: :: :: P.S.Sad cu ja da skinem i probam kako ide. :: :: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
Cuti treba mi jos ta muka..Taman da idem pocepanih gaca.. Poceo sam da razmisljam o pecanju ali ne mogu da dodjem na red da uzmem nesto meni interesantno. Sve sto meni odgovara skupo .Na kraju cu i da bubnem i da budem miran.. Danas sam bas pricao sa drugarom ,imao letos na stapu soma oko 30kg-a i nije uspeo da ga izvuce.. Dovukao ga do obale taman toliko da ga vidi..Struna drzala ali prsla trokraka!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Ja reko nabacio si neki pribor za Drinu itd... ti nabavio uredjaj za dangubljenje : :: :: Razocarao si me : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Smesi mi se GTX780 a mozda i neki ZLI :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: Hehhe! Bez brige! Igrao sam sinoc malo betu, fino radi. . :: :: :: :: :: :: Nego mene brine da li ces ti to umeti da instaliras, poslednji tvoj susret sa Crysis-om nije bio bas slavan, nesto ti stuca ta masina kad joj se da neka zahtevnija igra. Hm :: :: :: :: :: :: Ako bude problema ti javi. :)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da li ce Shone moci da igra na Ultra detaljima u 50+FPS jer ako nije na Ultra onda to nije Crysis :: :: :: :: :: :: :: :: P.S.Sad cu ja da skinem i probam kako ide. :: :: :: :: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: :: :: ::
:: :: Danas sam bas pricao sa drugarom ,imao letos na stapu soma oko 30kg-a i nije uspeo da ga izvuce. :: Dovukao ga do obale taman toliko da ga vidi..Struna drzala ali prsla trokraka :: ::
@Ognjene verovao ili ne,kod nas su toliki komadi normalni,pitanje je samo koliko si srecan da ga potkacis.. Na jezero kad odes i preko 50 kg-a lagano da uhvatis pa te malo provoza sve sa camcem
Pa Ognjeni (carapan) te odmah provalio da lazes :D Znao on da ima 30kg a nije izvadio ??? Nema veze, Drina je jedna od najlepsih reka i ono obecanje mora da ispunis
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Znao sam da ce neko da se javi sa tom opaskom :) :: :: @Ognjene verovao ili ne,kod nas su toliki komadi normalni,pitanje je samo koliko si srecan da ga potkacis. :: Na jezero kad odes i preko 50 kg-a lagano da uhvatis pa te malo provoza sve sa camcem :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ja koliko znam Carapani su iz okoline Krusevca :))) Ognjen je iz Vojvodine . Ti bar znas da ja nikad ne lazem i da se toga zgrazam! A ovaj drugar je jako skroman momak,po svim zivotnim standardima i nije tip koji bi lagao.. Ispunjavam kad se ukaze prilika..
P.S.Svi znamo odokativno po velicini koliko moze da bude.. To je rutina a Drinski som je drugaciji do Savskog i Dunavskog..Vretenast,dugacak sa malo manjom glavom i malo drugacijim sarama.. Jeb`ga,drugi dezen
:: Pa Ognjeni (carapan) te odmah provalio da lazes : :: Znao on da ima 30kg a nije izvadio ?? :: Nema veze, Drina je jedna od najlepsih reka i ono obecanje mora da ispunis :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Znao sam da ce neko da se javi sa tom opaskom :) :: :: :: :: @Ognjene verovao ili ne,kod nas su toliki komadi normalni,pitanje je samo koliko si srecan da ga potkacis. :: :: Na jezero kad odes i preko 50 kg-a lagano da uhvatis pa te malo provoza sve sa camcem :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Ognjeni je Novosadjanin kao sto sam ja Parizanin :) Da li studira tamo ili se preselio je druga stvar .
:: Ja koliko znam Carapani su iz okoline Krusevca :))) Ognjen je iz Vojvodine :: Ti bar znas da ja nikad ne lazem i da se toga zgrazam :: A ovaj drugar je jako skroman momak,po svim zivotnim standardima i nije tip koji bi lagao. :: Ispunjavam kad se ukaze prilika. :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Pa Ognjeni (carapan) te odmah provalio da lazes : :: :: Znao on da ima 30kg a nije izvadio ?? :: :: Nema veze, Drina je jedna od najlepsih reka i ono obecanje mora da ispunis :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: Znao sam da ce neko da se javi sa tom opaskom :) :: :: :: :: :: :: @Ognjene verovao ili ne,kod nas su toliki komadi normalni,pitanje je samo koliko si srecan da ga potkacis. :: :: :: Na jezero kad odes i preko 50 kg-a lagano da uhvatis pa te malo provoza sve sa camcem :: :: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
:: Ognjeni je Novosadjanin kao sto sam ja Francuz : :: Da li studira tamo ili se preselio je druga stvar :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w ::
iskreno da vam kazem ja i ne primecujem ogromnu razliku u detaljima izmedju very hight i low (i tako ceo crytek engine ima da kazem mutnu grafiku). Vidi se razlika naravno, ali ne toliko ko sto ocekujete, barem po meni. Ja sebi stavi sve medium i texture na high i tako igram...mnogo je lepse iskustvo igrati sa vise fpsa da igra tece kao recimo CoD umesto dobre grafe i nemozes nikog da ubijes i pogodis u MP od lagova i seckanja zbog loseg fpsa...
obarajte sve na low, visoka podesavanja izazivaju seckanje ili lag zbog koga se lako gine. To je narocito vidljivo u CQ situacijama. Na stranu sto ja razliku izmedju low i high ne vidim (a i da se vidi to nije ono sto cete da gledate u online fps) Ja igrao ovo malo, nisam nesto odusevljen...Sensitivity je drugaciji kada se puca iz zuma ili hip fire-a, meci bespotrebno lete na sve strane... oruzja su isto bez veze... Mozda probam opet ali tesko... Mada likovi na you tube-u koje pratim su svi manje vise odusevljeni sa Betom...
meni kada stavim sve na ultra fps je oko 40-50 zavisi kako gde, stime sto ja uglavnom ne idem preko medium podesavanja osim teksture high, nevezano koja je igra. Vise preferiram fps nego grafiku :)
Vecina ovde ljudi se divi detlajima u multiplayer igranju online?! (nevezano za ovu igru i betu)
Sto manje detalja senki smetnji dima talasanja svega i svacega to si efikasniji
Za divljenje kako brboce voda ili kako leti 1000 delova prasine i komadica od bacene bombe i slicno se igra single player, a da ne spominjem kako je neko mnogo bolji igrac sa 60 frejmova nego sa 30... ne mora sve na x16 ili x32... Inace ispeglace ga jos oj ha, radie bolje sigurno nego sad, pogotovo single player.
Realno sem engina tj grafike sve ostalo je jedno veliko sranje zapakovano u marketing,prica je glupa do bola a brodobi kao i bica sa druge planete kao da sam ja crtao! Tako jedan naslov a takvo prodavanje magle zahvaljujuci grafici nisam nigde video! Necrovisio i Fear su deset puta bolje igre ali ih grafika koci da se iseru po Crayteku koji samo zahvaljujuci grafici i postoji! DOOM da ima grafiku Crysisa bio bi za isti otac,majka ,brat i sestra!!!! VIEWSONIC VX2370Smh-LED CPU:AMD Phenom II b55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
Realno krajsis je ok igra, nista posebno po meni, svakom bi preporucio da odigra jedanput ali to je to.
Po meni ima gomila zabavniji i boljih igara koje su dosta manje zapazeno prosle, npr. Bullet Storm i slicne fps pucacine, inace se slazem da krajsis sem silovanja hardvera i prijatnog vizuelnog izgleda nije nista posebno i ne bi se dizala ovolika buka.
:: Realno sem engina tj grafike sve ostalo je jedno veliko sranje zapakovano u marketing,prica je glupa do bola a brodobi kao i bica sa druge planete kao da sam ja crtao :: Tako jedan naslov a takvo prodavanje magle zahvaljujuci grafici nisam nigde video :: Necrovisio i Fear su deset puta bolje igre ali ih grafika koci da se iseru po Crayteku koji samo zahvaljujuci grafici i postoji! DOOM da ima grafiku Crysisa bio bi za isti otac,majka ,brat i sestra!!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.