sto nema bombi, ja sam oduvek voleo da ih gadjam bombama u max payne 2, i da slusam njihove smesne komentare od kojih se pokidam :D a da trebali su da stave i ono bzo menjanje sarzera iz okreta i bullet time da se dopunjuje automatski, a ne posle nekog ubistva....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Bobme su ok, mogle su biti ubacene ali nije ni nista strasno bez njih.
A za bullet time se ne slazem, da se puni sam iskuliras u zaklonu ili na prazno i uvek ga koristis NEPRESTANO, kao cheat neki, ovako trebas da ga zasluzis a koristi kad smatras da treba/moras a ne uvek...
Suvise lako bi bilo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Najbolji je Max Payne 1, odigrao sam ga pre pola godine, grafika je smesna u odnosu na ovaj Max 3, ali to je za mene ne igra neku ulogu, jer je prica najupecatljivija, uzivi se covek u ulogu Maxa, a ovaj Max je malo dosadan sa scenama, mogli su to odraditi kao na primer u unchartedu, dok upravljas s njim prica sa drugim likom il kako vec, prica je slaba, u prvi Max cilj price deluje obican, osveta, ali put dolazenje do osvete je vrhcina, dok u ovaj Max nista posebno, i skontao sam u startu izdajicu, bez sumnje, takvu su mu facu odvratnu napravili
Eto na tom delu prosto tom satanisti moras da se izživiš na tog satanisti, i na mnozini likova kroz igru, sto u MP3 nema, samo rokas radi rokanja, niko ne izaziva neki gnev kod tebe... ne osetis vezu sa likovima, nema emocija kao u MP1, samo rokitas skoro pa kao CoD u trecem licu
Danas posle instalacije mp3 poceo je komp da se resetuje posle BSOD-a. Nisam uspeo da pokrenem igru jer cim pokusam da prekopiram fajlove sa cetvrtog diska iskoci bsod. Prilikom instalacije sledio sam Dexterovo uputstvo
1.Nakon instalacije pustio sam update (u nijednom trenutku nisam gasio net ili slicno) 2. Cim se zavrsi update igra se startovala sama i kreirao sam social club profil 3. Ugasio izasao iz igre 4. K_______o igru 5. pokrenuo
Sinoc smo se do 3h nocu jebavali sa drugarovim kompom upravo zbog toga,kod mene black box verzija radi bez problema a kod njega na kraj instalacije izbaci BSOD i kasnije cim udje u folder gde je igra instalirana opet BSOD i tako u krug,Skidrov verzija mu radila koliko toliko dobro ali bez par opcija u grafickim podesavanjima i tako je odigrao igru,ali posto hoce opet da je igra u punom sjaju,sa svim grafickim podesavanjima na max jer covek tako voli a ima i sa cime da je potera,resili smo da uradimo svez sistem i isto na svez sistem Black box verzija izaziva BSOD dok SKIDROV verzija najzad radi kako treba sa svim grafickim podesavanjima dostupnim za podesavanje i sad je najzad covek srecan a ja neispavan :) Da nesreca bude veca on ima Intel I5konfu sa msi560ti twinfroz. Ja imam Phenom konfu sa GTX460 oc870/1025twinfroz-i sad kako jedna jebena igra kod njega moze na sveze instaliran sistem da izaziva konstantno BSOD a kod mene da radi na poluskenjanom windozu nisam uspeo da skapiram,ocigledno ne gotivi INTELA-sad ce zestoka paljba po meni:)
Probaj da disejblujes Windows defender,cini mi se da on pravi neki problem,i obavezno disejbluj antivirus,al ako imas Intel naslov ce ti reci......
Da bih igrao igru, mora da bude zanimljiva, kao kada igras i basket ili sa zenom kada se igras, ovo je toliko dosadno, bedno i prazno, da sam zazalio sto sam upalio. Podseca po ispraznosti na driver san francisco. Ne mogu ja da govorim u tudje ime, niti da nabrajam sta sam sve igrao, smesno je skroz, a ne zelim da pisem referat, ne radim za novine ili sajt. Ja gledam najprostije, koliko je neko uspeo da napravi cool igricu, ova igrica je toliko ogranicena, da sam skapirao da me je odradila na depresiju. Ne mora da bude gta fazon, ali da se osetis lepo brate dok igras. Ovde hodas par desetina metara, onda izadje 3-4 bolida sa pucama, onda cekas 15 sec, napravis 10 koraka jos 3 lika, pa opet desetinu metara... alo bre ljudi, pa taj nivo gluposti ne postoji. Moj problem je sto ocekujem da igra bude cool, zato sto sam ja takav, eto, ali brate pes vec godinama luta, diablo 3(citao sam sta kazu ljudi do najsitnijih detalja) je smesan, ovo je umobolno ruzno, ima promasaja gomila. Zato sam i rekao el kapira neko koliko je ovo lose. Sa druge strane ima bas dobrih naslova koji su duplo jeftiniji, ili nisu, ali su extra. Secam se ja igara iz perioda oko 2000. koje su jednostavno bili zarazne, navlacile su te da igras i igras ih i skroz te uvuce u neku pricu/atmosferu, sta kod koga klikce. Pa i gta 4 je posteno monotoniji od San Andreasa, ko ih bre jebe sto su smorili i prave krs igre. Nisam pri lovi nikako, ali dao bih za cool igru, ne odmah, ali sacekao bih neki popust da dodje, kao i do sada. Na steam-u uglavnom kupujem, ponekad uzmem samo cd key. Evo molim Boga da ovaj sada Pes bude online dobar, posto je prethodni bio samoubistvo, znaci najveci zaludjenici su rekli da nisu dve iste tekme odigrali(da je slican gameplay bio). Nadam se da ce GTA V, da lici vise na SA, nego na GTA IV, sta drugo. Za MP1 sam isao sa oboda grada do Extreme Ploto-a, letnji raspust je bio valjda, vratio se oko 23:00, seo za komp, nisam spavao celu noc, onda ga zavrsio sutradan, ostalo je bilo oko 2-3 sata jos da se odigra. E to je prica, to je igrica, uzeo sam je taj dan kada je dosla u grad. Ko je pratio scenu, nije mogao da bude razocaran kao sto se danas desava, a mislim da tada nisu kostale toliko, koliko su danas, ali izgleda da su ih radili mnogo ozbiljnije, ne samo da se uzme novac, kao danas.
@trogdor: I ja se cesto tako osetim... razocarenje novim naslovima, dosadno, ograniceno... Sta mislis, da nismo mozda mi postali previse matori za igrice? :P
U pitanju su visoki kriterijumi. Ljudi traze sve vise i vise kriterijume, da ne kazem postaju razmazeni. Kad razmazenost dostigne odredjenu lestvicu sve postaje dosadno i pojavljuje se pocetni `blagi` oblik depresije. Da ne kazem bolest. Trudim se da ne padnem toliko nisko. Konstantno se traze inovativnosti i napredak u svemu. Na sve se obraca paznja i trazi se dlaka u jajetu. To je kljuc problema. Zamisli da igras Half Life, nakon zavrsenog Crysisa I i II ? Crysis je toliko tehnicki savrseniji da nemam reci, ali atmosfera nikad nece biti kao u HL. Medjutim masa ocekuje konsantni napredak i ako se to ne desi razocarenje je preveliko. Ono sto treba da bude zabavno i da siri pozitivnu energiju dobija kontra efekat.
U svemu treba biti umeren, i treba voleti i ceniti ono sto imas.
Zato ja nemam mis-a od 70 eu, nego od 15 eu. i tastaturu od 15eu. Novac nije u pitanju, mogu da kupim sve najskluplje i to bez problema. Ja vise volim ovaj A4Tech, nego neki razmazenko onaj najbolji od 70-80 eu, kome je i zivot dosadan, i ne zna sta ce vise sa sobom. U to sam se mnogo puta uverio i stojim iza toga. Naravno ne aludiram na bilo kog clana berze. Tesko kupujem i tesko prodajem stvari . Jednostavno se vezujem za Hw i to ne mogu da promenim. To ne moze svako da razume, ali postoje ljudi koji razumeju.
Ko je bio u vojsci , zna koliko se kriterijum spusti. Zbog najobicnije gluposti koju u obicnom zivotu ne bi primetio, ja sam presrecan tipa kao da imam najnoviji kompjuter. I danas kad bilo sta kupim ja sam srecan i volim tu stvar na duze staze. Bez obzira koliko kosta, ako zadovoljava moje potrebe meni je to najbolje.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
@trogdor ko da si igrao igre na Amigi, sa tobom se potpuno slazem, nekad je hardver bio mnooogo ispod softvera i ljudi su se trudili da izvuku sto vise od postojeceg sa sto boljom pricom i atmosferom.Sad se to promenilo sad softver prodaje hardver i svi gledaju grafiku, zvuk niko ne obraca paznju na atmosferu u igri bitno da je sareno i da je prelepo za oko a to sto klikces misa ko lud i ponavljas jedno te isto X puta nije bitno bitno je da se procesor przi od temperature i da graficka hoce da izadhne. (sindorm amerikanaca, bila je igra na Amigi koja se ucitava iz cuga ali su programeri morali da dodjau rutinu koja plai duisketnu jedinicu kao da nesto ucitava da bi izgledalo kao da je igra mocna i da trosi vise nego sto moze hardware da postigne.)
Probaj Space Pirates and Zombies i Alan Wake original, i Krater svideceti se igre koje imaju dusu iako graficki nisu prelepe.
@gliga79 nije stvar u kvantitetu vec u kvalitetu, e tu je problem, ako se secas ELITE ili FRONTIER igre koje nisu imale ni grafiku ni zvuk ali su imale nesto sto od ovih novijih mozes na prste da nabrojis (pa cak i te imaju samo trunke od onoga sto su one imale) Niko ovde ne traziu dlaku u jajatu vec da nas ne tretiraju ko debile koknes par likova pa opet sve isto, i tako do kraja igre, razumem ja da se moraju pribliziti sirokim masama i prodaju svoj proizvoda ali ako je kvalitet odlican i te siroke mase ce nauciti nesto i napredovati.
Zamislite da sad neko napravi FRONTIRE ili ELITE mmo tj. da kopira istu igru kao sto je bila i doda Multiplayer, poboljsa grafiku malo i da bude free tj. jednom platis i sve je free posle (usutini te igre ne zahtevaju item shop i ostala sranja) pa odro bi se od para, znam recice neko EVE ali to nije to nema duha nema atmosferu na kraju se svodi sve na jedno te isto, ponavljaj sve isto u nedogled.
Ko ima staz od 10-god FPS igrama zna sve zna kad ce da ga napdne rulja kad ce da mu izleti boss ili neki tezi protivnik, cak ni horror igre ne mogu da ga uplase, ja se ne bih bunio da 1000x kopiraju neku igru sa amosferom tj. nepoznatim iako je slican gameplay ali se nikad nezna sta je iza coska(KOTOR,MASS EFECT,Fallout 1,2, UFO, HL, Strarcraft 1,2, Krater, samo par primera igrara koje vrede.)
Ko ne voli da ga iznenade i mistuku i da nezna sta je iza ugla, moze da ponavlja Serious Sam ili Painkiller koliko god hoce puta nece zastaretu jer sve sto novo izlazi je isto sto i to samo sa boljom grafikom, ustedece lovu, osim ako nece da da bude prvi u kraju pa je odigrao nesto novo do kraj prvi da se hvali.
P.S:Oduzi se ovaj post a mislio sam da ga stavim u 3 recenice.
Nisi razumeo , ali nema veze :) Verovatno si mlad i zelen, pa stoga ti se i oprasta. Mlade snage treba podrzati. Ne diraj mi ni Elite, ni Freelancer, ni EVE !!! Elite na kompu ceo dan, a uvece u emisiji Noc I dan na TV Sarajevo Star Trek - The New Generation. Neprocenjivo !!! Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: @trogdor ko da si igrao igre na Amigi, sa tobom se potpuno slazem, nekad je hardver bio mnooogo ispod softvera i ljudi su se trudili da izvuku sto vise od postojeceg sa sto boljom pricom i atmosferom.Sad se to promenilo sad softver prodaje hardver i svi gledaju grafiku, zvuk niko ne obraca paznju na atmosferu u igri bitno da je sareno i da je prelepo za oko a to sto klikces misa ko lud i ponavljas jedno te isto X puta nije bitno bitno je da se procesor przi od temperature i da graficka hoce da izadhne. (sindorm amerikanaca, bila je igra na Amigi koja se ucitava iz cuga ali su programeri morali da dodjau rutinu koja plai duisketnu jedinicu kao da nesto ucitava da bi izgledalo kao da je igra mocna i da trosi vise nego sto moze hardware da postigne. :: :: Probaj Space Pirates and Zombies i Alan Wake original, i Krater svideceti se igre koje imaju dusu iako graficki nisu prelepe :: :: :: @gliga79 nije stvar u kvantitetu vec u kvalitetu, e tu je problem, ako se secas ELITE ili FRONTIER igre koje nisu imale ni grafiku ni zvuk ali su imale nesto sto od ovih novijih mozes na prste da nabrojis (pa cak i te imaju samo trunke od onoga sto su one imale :: Niko ovde ne traziu dlaku u jajatu vec da nas ne tretiraju ko debile koknes par likova pa opet sve isto, i tako do kraja igre, razumem ja da se moraju pribliziti sirokim masama i prodaju svoj proizvoda ali ako je kvalitet odlican i te siroke mase ce nauciti nesto i napredovati :: :: :: Zamislite da sad neko napravi FRONTIRE ili ELITE mmo tj. da kopira istu igru kao sto je bila i doda Multiplayer, poboljsa grafiku malo i da bude free tj. jednom platis i sve je free posle (usutini te igre ne zahtevaju item shop i ostala sranja) pa odro bi se od para, znam recice neko EVE ali to nije to nema duha nema atmosferu na kraju se svodi sve na jedno te isto, ponavljaj sve isto u nedogled :: :: Ko ima staz od 10-god FPS igrama zna sve zna kad ce da ga napdne rulja kad ce da mu izleti boss ili neki tezi protivnik, cak ni horror igre ne mogu da ga uplase, ja se ne bih bunio da 1000x kopiraju neku igru sa amosferom tj. nepoznatim iako je slican gameplay ali se nikad nezna sta je iza coska(KOTOR,MASS EFECT,Fallout 1,2, UFO, HL, Strarcraft 1,2, Krater, samo par primera igrara koje vrede. :: :: Ko ne voli da ga iznenade i mistuku i da nezna sta je iza ugla, moze da ponavlja Serious Sam ili Painkiller koliko god hoce puta nece zastaretu jer sve sto novo izlazi je isto sto i to samo sa boljom grafikom, ustedece lovu, osim ako nece da da bude prvi u kraju pa je odigrao nesto novo do kraj prvi da se hvali :: :: :: P.S:Oduzi se ovaj post a mislio sam da ga stavim u 3 recenice ::
U fazi svi mogu da mi plate pice,kad Max bezi od mafijasa i dolazi do onog coveka koji se raznosi eksplozivom,udjite kod njega u sobu. Upalite TV i mozete gledati kompletnu epizodu crtanog filma koji je popularan u Americi.
ja imam black box verziju sa reloaded lekom,igrica radi kad ugasim net i to je ok...medjutim imam problem sa desnim klikom tj zumiranje naime nemoguce je to uraditi ...pomera se sve frejm po frejm ,probao sam 3 razlicita misa i opet isto. Pa bre zaglavio sam se bukvalno na samom pocetku ono kad iz helisha treba da pucam na likove na krovu,jer ne mogu da naciljam...sta raditi
ima jos jedna dobra fora, negde kod sredine ili kasnije ne mogu bas tacno da se setim, ima klavir i tu moze da svira, i on odsvira celu melodiju teme iz max payne, i kad zavrsi kaze, FINALLY :D najzad je uspeo celu da odsvira od pocetka do kraja :D bas je zanimljivo bilo :D
@shortee jel to ono kad ih ciljas laserom!? laserski nisan je neupotrebljiv, skini attachment, skida se na slovo B mislim, ako sam te razumeo sta je problem, inace sa black box-om su moguci razni problemi.... :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: U fazi svi mogu da mi plate pice,kad Max bezi od mafijasa i dolazi do onog coveka koji se raznosi eksplozivom,udjite kod njega u sobu :: Upalite TV i mozete gledati kompletnu epizodu crtanog filma koji je popularan u Americi :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Nemoj ništa da se buniš kad skidaš te osakaćene verzije. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: ja imam black box verziju sa reloaded lekom,igrica radi kad ugasim net i to je ok...medjutim imam problem sa desnim klikom tj zumiranje naime nemoguce je to uraditi ...pomera se sve frejm po frejm ,probao sam 3 razlicita misa i opet isto :: Pa bre zaglavio sam se bukvalno na samom pocetku ono kad iz helisha treba da pucam na likove na krovu,jer ne mogu da naciljam...sta raditi
Igrao sam se na svemu, sto je bilo moje ili od drugara. Ja moram ljudima da objasnim da jednostavno postoje igrice koje imaju neku pricu, koje su kompletne, bez ulazka u to kako izgledaju, koliko su stare. Nije sve za svakoga, ali meni do jaja smeta ovaj trend igara za koje sam rekao da su boza i za Amere, ovako uproscene i banalizovane. To se radi namerno, to masovno zaglupljivanje, protiv toga tek imam protiv. Zasto bi neko ko iole postuje sebe gubio(bukvalno) vreme na nesto sto te nicemu nece nauciti, a komili da ces da se zabavis. Jbt secam se prvog drajvera, na soniju sam ga igrao, pa to je bilo nesto omg, atmosfera, prica, glasovi, nije to idealno, ali ispostavilo se da je dragulj u odnosu na ove sada igde. Ciljam samo na to da su se razvojni timovi do jaja razmazili, pa daju ljudima najvece sranje do sada, gomila igara je nedorecena, gomila je samo prazna, tako da su oni malo presusili sa inspiracijom, ili misle da moraju da izbacuju sta bilo zbog profita. Stvarno ne mislim da konzumenti ne vide da je nesto shit, samo neko ima cega da se seti, kakve su igre bile nekada npr, pa sada kapira da je ovo los smer. Namerno necu da hvalim neke igre, posto sam dobio po usima zbog toga, necu da nervriram ljude dzabe, ali MP3 je klasican primer bezumne igre, to je taj retard trend protiv koga govorim. Svestan sam ja da se uglavnom igre vec duze ne prave za prave gamere, ali meni je zao sto je tako, pogotovo sto se slazem sa covekom koji kaze da mogu lepo da zarade i od necega sto nije potpuna glupost, tako da je cela krivica na njima.
Pa pogledaj holivud i mtv i sve ti je jasno. Mislim ako sam mator za video igru sta onda nevalja sa filmom i muzikom...dali sam i za to mator (ne zelim da se neko uvredi ako slusa mtv i gleda filmove sa Liamom Neesonom)? Jednostavno stvari su banalizovane i okrenute sirem spektru potrosaca, nesto cisto da prezvakas i bacis i kupujes dalje. Kvalitet nije bitan samo kvantitet.
mp3 je isti djavo kao mp1 i mp2 , najobicnija pucacina iz treceg lica, kec je kao imao pricu jer je prvi neko ti je ubio zenu i dete ne znas ni ko ni zbog cega, bla bla...
Svi njegovi problemi i unutrasnji monolozi su tu kao i u 1 i 2.
Prvi i drugi deo su ti verovatno bili ultra giga mega max je koliko ja znam izmislio bullet time matrix fazon, sad to vidjas gde god hoces u svakoj drugoj igri pa je dozivljaj nist aposebno vec vidjeno...
Sve u svemu ne znam sta si ocekivao od mp3 , pucacina iz treceg lica i to je to. A to napucavanje je ok uradjeno. mp si trazio mp si dobio, ne kapiram problem isti je kao i kec i dvojka samo drugo okruzenje i tema...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Nije mi jasno zbog cega se ljutis. Nisam imao nameru da ispravim neku `gresku` u tvojoj poruci niti sam te citirao. samo sam hteo da informisem forumase i zato sam ostavio link da pogledaju reklamu.
wikipedia Gondry has also created numerous television commercials. He pioneered the `bullet time` technique later adapted in The Matrix in a 1998 commercial for Smirnoff vodka
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.