To celebrate Ubisoft`s 30th anniversary, The Ubisoft Club is offering you seven digital PC games. Every month a new game will be revealed and free to download. Then it is yours to keep!
To sto je igra predstavljena kao nesto WOW ali je na kraju bilo tesko sranje. Ja sam je dobio uz gpu i igrao kada je izasla, presao sve sto se moglo predje, i online shit i onda si mogao samo da gledas, jos ko je za to dao novac, zali Boze pare.. DLC sam probao, navodno u nadi da ce nesto doneti, opet shit, tako da sta moze da se ocekuje od shitsofta.. Steta sto nisam kuci da probam For Honor, nadajmo se da tu nece biti neceg osakacenog i dosadnog.
Srdjane sifra na ubisoftu su ti oba datuma i ono slovo.
:: ne, lepo piše :: :: To celebrate Ubisoft`s 30th anniversary, The Ubisoft Club is offering you seven digital PC games. Every month a new game will be revealed and free to download. Then it is yours to keep :: ::
Peki zaista nemoj tako da radis, znas kakvi su ljudi, uzmu i ne prijave da su uzeli kljuc. I sta sad mi ostali koji probamo PoBC dobijemo kurac bez pardona.
Lepo od tebe sto hoces da podelis, ali daj neka ti barem neko posalje mail da dobije kljuc. Nek se onaj kome to treba barem malo pomuci, a ne ovako na izvolte i neko samo pokupio za kolekciju, a ne da igra.
Zato i ja uvek pitam kome treba. Ne da bih nekoga zezao, nego kada vec dajem, voleo bih da zavrsi kod nekoga ko ce da stvarno igra, bezveze je da kljuc zavrsi na preprodaji. :)
Inace, Stellaris se i ja razmisljam da pazarim, ako mi se dopadne igra kada je probam, bukvalno mi stoji na hardu, od dana kada su je izbacili, nikako da stignem da instaliram, a na prvi pogled mi deluje kao Ascendancy. Ako ima takav smek, uzimam maar zbog nostalgije. Od iste firme sam nekada igrao Tone Rebellion, takodje, jako lepe uspomene :)
Samo da te upozorim za Stelaris. Po releasu, verzija 1.00, ona pocinje da laguje i da padne FPS tokom mid i end igre, narocito ukoliko imas preko 600 brodova. Taj bug mi bio problem teski zato sto mi jedan dan trajao i po dva tri minuta koliko laguje.
Od patcha 1.20 igra je ozbiljno optimizovana i vise ne laguje u tom pogledu (usitinu laguje opet kad zumiras sistem gde imas puno jedinica), ali je bitno izmenjena u medjunarodnom planu. Tako ako hoces domacu verziju od Codexa imas patch 1.24 (pretposledji trenutno) na izvolte.
@ZooLoo Malo si preforsirao pricu sa originalima. Cak i u potpisu reklamiras sajt za prodavanje igara. Ne delujes bas objektivno pored toga. Niti su svi ovde piratski sljam, stvarno malo ruzno zvuci, ne znam da li je zezanje ali osetio sam se prozvanim jer se nadovezuje na moju poruku. Evo, kao neko ko je kolekcionar i ko igra igre vec oko 20 godina i bas uziva u njima da ti dam najdobronamerniji savet. Ako vec ides sa pricom da si gamer, uzivaj u tome. Smisao hobija je da uzivas. A ti si pre par postova rekao da si odigrao celu celcijatu sranje igru samo zato sto nisi imao nista drugo legalno na kompu. Gde je uzivanje ako provedes 20 sati ili koliko vec svojevoljno u necemu za sta mislis da je sranje? Jednostavno ne vidim logiku u tome. Ok, lepo je kada se zeleni nesto na steam-u pored tvog imena, ali ono sto treba da bude na prvom mestu je da uzivas u hobiju.
Sta je po tebi pravilnije, da prvo probas igru i onda ako ti se dopadne kupis je kao znak podrske developerima i uzivas u njoj ili je kupis na slepo i onda budes nezadovoljan njom i bacenim parama?
Hajde malo ozbiljnosti. :)
@Srdjanc Skinuo sam i neki patch, ako me secanje sluzi. Mada, sve stoji u downloads folderu :) Nacekacu se dok probam, prvo zelim da pozarsavam neke igre koje sam davno poceo, pa dok ovo stigne na red... Ili da dam otkaz i predjem u youtubere.:)
Jovane brate znas da te volim, sto padas na moje provokacije, naravno da je bolje probati pa kupiti, tako vec radim, nisam zaludjen toliko da trosim pare na slepo, ali priznajem da jesam samo kada je Blizzard u pitanju ali veoma davno. :D
The Crew mi se svidela i igrao sam je sa hajpom ali posle nekog vremena sam uvideo da je igra ispod proseka i da ne vredi ni dinar a posebno necu da podrzavam firmu kao Shitsoft, u tome je fora.
Piratski sljam je bio upucen na krakove i viruse koje navuces preko skidanja igara.
1) Visit our main page ( https://gamesrepublic.com/ ) 2) Create and activate your account / log in 3) Subscribe to our newsletter 4) After these steps you can claim your free Spacecom (notice: you can only claim Spacecom from our main page!)
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.