Onaj torrent sam pogurao fajlovima od GTA kojeg sam instalirao predhodno i uradio hash check, ispostavilo se da je sve super i sad je 60GB torrent 100% skinut.
Elem hteo bih nesto da pitam. Ovaj torent od 60GB, da li je to vec instalirana igra ili mi se cini? Navikao sam da ja instaliram a ne da imam spremno.
Kresovanje igre kad se klikne desni klik (vadi oruzije u kolima)
Ne samo u mojoj misiji nego i u gomili drugih misija kad kliknem desni klik skuca se igra, osim sto moze da se ne vadi oruzije (ako moze), moze i da se klikne prvo TAB pa onda desni, nece da skuca igru, tad se ne kresuje. Eto cisto da znate jer ce te 100% imati tih problema kad tad.
Inace kalendar i kod mene sredjuje ovaj novi problem, turio sam nedelju dana unazad i sve ok.
1. Dao sam full allow GTA V exe. 2.Puko mi je 3DM launcher. 3.Ubacio ponovo apdejt 1 i 2 i crack V1. 4.Puko mi je 3DM launcher. 5.Vracam full allow GTA V exe. na denay. 6.Vracam datum 3 dana unazad. 7.Restartujem komp.
To sa kresovanjem kad se desnki klik koristi je u nekim misijama, ne free roam, i ne sve misije. I meni sad radi ko ludo neprestano, ali drndalo me na par misija, a ja nista nisam dirao u igri uopste.
ma dobro to sa desnim klikom nmvz, nego se blokirala igra zbog tog crasha pa nije htela ni da udje posle u story, glupo, i onda sam ovo procitao za datum da se vrati...
Sto se mene tice ako nema jos nekih skrivenih problema meni je nebitan problem da kad krenem da igram vratim datum nazad, kad zavrsim, vratim kako treba i cao.
Imate li ovih problema........da posle nekog vremena igranja (npr 30-40min) igra laguje jer prosto jede ram. Ja imam ovaj problem,a koliko vidim na netu se svi zale, a ovde niko !!!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: Radi igrica danas oko 5-6 sati i stala. Trazi online mode :: :: AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200 :: Cooler Master 212 EV :: Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: Gigabyte R9 270 O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purepower 600 Wat :: ::
Meni se to desava ali izgleda kad pustim u browseru neki film pa moram da ugasim, cudno je sto mi opterecene ne prelazi oko 5gb rama i smanjio sam neke detalje pa mi je vram oko 1900mb dx 10.1 i dx 11 skoro nema neki uticaj treba jaci cpu verovatno
@JovanZ, nikako da ti se zahvalim. Uspeo sam da pokrenem igru, za sada radi bez problema. Naravno, hvala i ostalima na predlozima. I kod mene se javio problem sa datumom, vratio na par dana u nazad i proradilo. Sledeci lek ce sve to sanirati, trebalo bi.
:: evo pretekli me ljudi, ja cu da ti posaljem link za neke missing files, koji su meni resili problem :: :: @Dexter, namestio sam da mi sve radi kako treba, ali lepo od tebe na ponudi :)
inace nasao sam jos jednu stvar koja nema, a to je bilijar, stavili su usrani Darts, koji su mi smor zivi, a nisu ubacili Bilijar da moze da se igra, takodje treba da ubace i poker da moze da se igra, nervira me sto izbace neke aktivnosti koje su vec bile dobre iz predhodnih delova!!
Ja skidam update 3 i V4 ali ide kilavo.Neki los link.Ako slucajno ima neko brzi link neka mi sibne na mejl.Hvala.
Prijavljuju neke greske sa ovim crackom
[–]CaptDav 17 points an hour ago btw guys dont apply this patch/crack yet...... I am reading some 3dm forum post they are saying the game crashes when the character is in cover permalink
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.