Sad ozbiljno, mesec dana vec sam u haosu oko faksa, privodi se kraju pa da se pogura malo, a tako ce biti i u dogledno vreme. Bukvalno zavrsim quest u Hearthstonu i to je to, pa reko ajde ko hoce.
Gledam danas fale mi sva ziva odela i svi ostali dlc-ovi, kako, zasto, nemam pojma, kad ono igra se update-ovala, a svi gusarski dlc-ovi su za proslu verziju, samo odradio roll back na staru i u steamu ugasio update za tomba i sve je tu opet za dz kao sto je i bilo.
Svejedno ja licno nijedan jedini bug ili probem nisam imao do sad a odigrao sam oko 80% igre, tako da mi nova verzija ne znaci uopste...
Sredili su malo podesavanja i optimizovali malo igru...
Pozz...
:: Gledam danas fale mi sva ziva odela i svi ostali dlc-ovi, kako, zasto, nemam pojma, :: kad ono igra se update-ovala, a svi gusarski dlc-ovi su za proslu verziju, :: samo odradio roll back na staru i u steamu ugasio update za tomba i sve je tu opet :: za dz kao sto je i bilo :: :: Svejedno ja licno nijedan jedini bug ili probem nisam imao do sad :: a odigrao sam oko 80% igre, tako da mi nova verzija ne znaci uopste.. :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Patriot 240gb +HDD 500g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Vrlo je moguce da ce neki buduci patch da jednostavno aktivira i DX12 opciju. Inace igra obiluje gomilom savremenih efekata i bas bih voleo da vidim kako se sve to ponasa pod dx12. A ima tu i jos jedna stvar, Microsoft, koji je ko zna koliko novaca pljunuo na ovu igru, taman mu dobro dodje reklama za win10.
Moguc scenario je odprilike ovaj: -Ajde da pustimo igru da se ljudi zalete, kupe, probaju, vide kako lepo izgleda, i koliko je `mocna`, posteno oznoji cak i 980ti na max detaljima -E sad ajde da lepo pustimo nesto malo optimizovaniju igru, da vide kako mi radimo na njoj, pa i da ih zagolicamo sa dx12 -E sad je vreme da pustimo i punu podrsku za dx12, da ljudi vide kako igra moze lepo da radi pod win10 uz fluidniji gaming i manje stucanja.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Krenuo igru na normal batalio, turio na na very hard. (nista posebno tesko, preporucena tezina od mene) Odlicna je, od mene 8.5 od 10.
Poison arrows su nesto najbolje u igri, totalni OP. Sve ubijaju is prve (osim medveda) + nek protivnici imaju i oklop i nek ih je petoro, svi umru od jedne jedine strele ako su na gomili
Igra je solidno optimizovana, uglavnom se vrti na oko 55/60 kod mene na mesavini high/very high detaljima, mada neke oblasti bez obzira na podesavanja padaju na 45 fps-a cak i kad se blene u pod i nema nikoga, kao i u proslom delu...
Prica solidna, grafika onako, ali je estetika i odlicna kao i prelepi predeli.
Da ne bude prerana buva i da ne bude neka zabluda, ali na sajtu Sk***ow crc, stoji info da je palo testiranje V2 razbijacine i zavrseno (closed testing), a u petak zvanicno izlazi objasnjenje kako pokrenuti igru sa crc-om. Ili su napravili neko zaobilazenje za Denuvo ili ko ce ga znati.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Kupio sam igru kod Rusa, sve je proslo bez problema, dobio sam kljuc sa kojim sam preko Steam-a skinuo igru i sve radi bez problema osim sto igra uopste ne detekuje dodatnu graficku kartu. Jel to samo kod mene ili jos neko ima isti problem? Vidim da se na pocetku igre pojavljuje nVidia logo pa pretpostavljam da SLI radi iz prve. Poredjenja radi GTA V i CoD:BO III rade u CrossFire bez problema ali Dying Lights koristi samo jednu graficku (na pocetku igre se takodje pojavljuje nVidia logo). Konfiguracija je AMD Phenom II X4 955@4Ghz, 8 GB RAM, 2 x AMD Radeon HD 6850)
:: Kupio sam igru kod Rusa, sve je proslo bez problema, dobio sam kljuc sa kojim sam preko Steam-a skinuo igru i sve radi bez problema osim sto igra uopste ne detekuje dodatnu graficku kartu. Jel to samo kod mene ili jos neko ima isti problem? Vidim da se na pocetku igre pojavljuje nVidia logo pa pretpostavljam da SLI radi iz prve. Poredjenja radi GTA V i CoD:BO III rade u CrossFire bez problema ali Dying Lights koristi samo jednu graficku (na pocetku igre se takodje pojavljuje nVidia logo). Konfiguracija je AMD Phenom II X4 955@4Ghz, 8 GB RAM, 2 x AMD Radeon HD 6850 :: :: Pozdrav :: :: ::
Instalirao Hot fix, i dalje druga graficka ne radi (iako sistem koristi dodatnih 1GB VRAM-a) ali zato je u Dying Light CrossFire proradio i to uz odlicno skaliranje.
:: Hot fix 16.1. :: :: :: :: Hero 8,6700K,H-100,Predator 16GB,390X,Nitro 850,HyperX 120GB,U7,7C :: :: :: :: Kupio sam igru kod Rusa, sve je proslo bez problema, dobio sam kljuc sa kojim sam preko Steam-a skinuo igru i sve radi bez problema osim sto igra uopste ne detekuje dodatnu graficku kartu. Jel to samo kod mene ili jos neko ima isti problem? Vidim da se na pocetku igre pojavljuje nVidia logo pa pretpostavljam da SLI radi iz prve. Poredjenja radi GTA V i CoD:BO III rade u CrossFire bez problema ali Dying Lights koristi samo jednu graficku (na pocetku igre se takodje pojavljuje nVidia logo). Konfiguracija je AMD Phenom II X4 955@4Ghz, 8 GB RAM, 2 x AMD Radeon HD 6850 :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.