Interesuje me kako mogu ovu igricu da igram preko neta, odnosno npr drug i ja, ili da igram ja sa nekima preko neta. Molim za konkretne odgovore, znaci pod 1. treba to, pod 2. to...
Igrica je ok, ali imas toliko novijih igrica istog tipa od EA da je to neverovatno, C&C 3, Kane s Wrath, Red Alert 3, Red Alert 3 sa nastavkom,... Osim ako komp od tog tvog drugara ne moze da pokrene nesto novije :).
:: Generali su pojam za sve te navdene.. :: :: ja bi ih i sad igrao al ne mogu da ih namestim na win7 x64 ultimat :: :: da li je neko uspeo :: :: :: Fermi - An EPIC Fail :: ::
C&C 3 sa nastavkom je mnogo bolja, ne znam koliko si igrao.
Pozdrav!
:: Generali su pojam za sve te navdene.. :: :: ja bi ih i sad igrao al ne mogu da ih namestim na win7 x64 ultimat :: :: da li je neko uspeo :: :: :: Fermi - An EPIC Fail :: ::
Jel moye neko da stavi prodavnicu da ,,kupi,, ali full sa ona 2 nastavka imao sam ih nekad Processor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 4800+ 2.51 GHz Mainboard : Asus M2N-E GPU : Asus Nvidia GeForce 8800GT 512 MB Memory : Golden Empire CL5-5DDR 800Mhz 4x1GB Hdd : WD2500AAKS-00VYA 250 Gb+ MAxtor 80GB star 7 godina :D
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.