Već sam je prešao pre nedelju dana jer sam izgubio savegame u formatiranju kad se pojavila prvobitno igra pa mi je trebala pauza da bi se naterao. __________________ Scourge of PCBerza
Gomila novih chalenge mapa Gomila novih modela/skinova za sve likove Dobijes crtani da gledas i extra da kazem chapter Osveta Harli Kvin +igra dolazi sa poslednjum updateom/pachem
DLC-ovi deluju dovoljno zanimljivo da skinem. Samo se nadam da će mi savegame raditi jer nemam nameru da prelazim igru opet. __________________ Scourge of PCBerza
I meni trazi aktivaciju... Kaze sledece: `This software must be authenticated online prior to use. For activation a valid serial number and an active Internet connection is required.`
Kada startujem igru nista se ne desava. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Kada je posle instalacije postavljeno pitanje Launch ili Exit trebalo je da se odgovori sa Launch da se stvori fajl BmLauncher. Ovako mora manuelno... :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Svaki put mi pri kraju instalacije izbaci gresku ``input string not in a correct format``.
Kada pritisnem ok, izbaci mi prozor da je igra neuspesno instalirana sa sledecom porukom:
``There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendor`
Googlao sam u vezi ovog problema i jedino sam sa ovo uspeo da nadjem: http://bit.ly/QHQwoJ
Takodje, na njihovom forumu se zalio jedan lik sa istim problemom, ali nije dobio jos resenje.
Izgleda da je instalacija same igre ima gresku u sebi, jedino nam preostaje da cekamo da WB Studio resi ovo. Sto je najgore, ne radi ni onima koji su kupili igru preko Steama.
@Dexter013:
Mejl za PC Berzu mi nije vise u funkciji. Skini igru sa Partisa, besplatna je registracija, pici torrent u fullu.
Cek je konacno radi batman kako treba bez laga i dx11? HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580
Probao, sve radi kako treba i dx9 i dx11 (inace ne vidim da me jebes razliku izmedju dx11 i dx9 sem da zagledam kao debil u oluke vodu barice svetla...)
Drajveri poslednji za grafiku sve na high setovano.
Nakon instalacije NE KREKUJE SE IGRA, pusti se da uradi release date check (traje sekundu) nakon toga se krekuje sa svim fajlovima iz skidrow foldera i nema nikakvih problema. Ne znam sto kod tebe secka.
@Mishko Nema na cemu.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Skinuo sam igru i krekovao sa FIGHTCLUB crackom posto su oni uradili nesto sto je skidrow zaboravio. Elem, problem je u tome da svaki put kad izadjem iz igre, ne mogu da nastavim tamo gde sam izasao vec mi uvek pocinje ispocetka. :S Zna li neko kako da resim to?
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.