trebala bi mi neka igra koja omogucava coop preko neta.. nas 2-3 da idemo zajedno i shijemo.. dal pucacina, tabacina nije bitno.. postoji neshto tako? :)
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
payday 2, borderlands, left 4 dead 1 (tunngle resava posao), neverwinter online, dungeon defenders (na ovu sam izgubio dosta vremena, odlican tower defense\rpg hibrid), ako ste za jednim kompom onda preporucujem streets of rage za segu - po meni jedna od najboljih tabacina.
Ne pada mi sada jos igara na pamet, ali u principu, ako ima opciju za lan onda moze preko tunngle-a
AMD Phenom II 955 BE MSI 970A-G46 AMD 7970 4x 4GB DDR3 1.6GHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II 1x 3TB SATA III SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Au gde me nađe. Sve što igram u poslednje vreme je samo co-op jer me više bilo kakvo natezanje sa AI-em ne ispunjava. Najveća čar i jeste u saradnji. Odigrali smo gotovo sve što poseduje bilo kakav oblik co-op-a. Evo nekih od mojih favorita:
- World of Tanks - Borderlands 1 & 2 - Nazi Zombie Army 1 & 2 - Left 4 Dead 1 & 2 - Call Of Duty: World At War (kampanja i zombiji) - Formula 1 2013 - Toca Race Driver 3 - Gears Of War - Conflict: Denied Ops - Painkiller: Hell & Damnation - Titan Quest - Aliens: Colonial Marines - Dead Island - H.A.W.X. 1 & 2 - Dead Space 3 - Far Cry 1 & 3 - Serious Sam 4 - Lara Croft and the Guardian... - Close Combat - Command & Conquer i Red Alert (razni nastavci) - Doom 1,2,3 - Killingfloor - Alien Breed 1,2,3 - Ghost Recon Advanced Warfighter - Damnation - Resident Evil 5 & 6 - ArmA 1 & 2 - Quake II - Rainbow Six (skoro svi nastavci) - Turok - Will Rock - Hidden & Dangerous - Lost Planet 2 - Red Faaction: Armageddon - Diablo
Sigurno ima još nekih kojih se nisam setio ali dodaću ako mi padnu na pamet. Neke od ovih su online mada većina se cepa u coop-u preko tunngle-a. Nisam ih poređao po kvalitetu naravno, već kako sam se koje setio. Neke su samo za 2 igrača dok neke mogu i više.
:: trebala bi mi neka igra koja omogucava coop preko neta.. nas 2-3 da idemo zajedno i shijemo.. dal pucacina, tabacina nije bitno.. postoji neshto tako? :
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.