Ne znam da li ovaj oglas spada u nepovoljne, ali s` obzirom da lik vec duze vreme vrti oglas na benchu i KP, pretpostavljam da bi trebao da spusti cenu.
Ono sto me interesuje je da li je neko od vas isao do njega da vidi karticu, da nije nesto lemljena, popravljana pa je zato dugo prodaje, jer kad je neko vidi uzivo odustane. Bas me cudi, jer mislim da karta vredi 150e i mozda bih je pazario. Kakvo je vase misljenje? Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
ma iskreno, pocinjem da mislim da ne vredi. mozda sa garancijom, ali on nema ni kutiju ni garanciju. mislim da je 130e za tu kartu sada realno, pre dva meseca bi bilo malo, ali sada je realno. da ima full pack i bar malo garancije vredela bi 150e. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
1. CPU: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 49 ーC Wolfdale 45nm Technology (sa Zalman coolerom max overclock 7.4GHz)
2. RAM: 2 X Kingston HyperX 2GB Dul-Channel DDR2 @1066Mhz (max OC do 1333Mhz)
3. Kućište: M609 black, modifikovano za OC potrebe
4. Predmet ove aukcije je lična konfiguracija (custom made) pod imenom MSI-ULTIMA. Ova konfiguracija je posebno i pažljivo sklapana da podrži najzahtevnije programe grafičkog i 3D dizajna kao i da pruži dobru zabavu sa najmodernijim igrama na najvišem nivou detalja. Veoma je bitno što je ova konfiguracija overclock, što znači da je možete koristiti za najrazličitije potrebe. Od najzahtevnijeg posla i
Dexter nemoj da si takav prema coveku, pa moj vec bivsi C2D E6700 je radio na 5ghz. Tako je prikazivao windows i jos neki programi. U biosu bilo namesteno 7x500. E sad zbog C1 i EIST malo odlepe programi
Verujem da decko ne zna mnogo o kompjuterima, ipak je to Limundo
Prodata je konfiguracija za 400€ na rate dogovorom van limunda. Iz vremena dok sam ja koristio masinu max detalji na metrou 2033 na DirectX 9.0c uz ukljucen PhysX bio je oko 40fps, mada sam ja ipak igrao sa spustenim detaljima da bih imao oko 60-70fps. Minimalnog fps se ne secam, davno bese. Inace metro je mnogo dobra igra. :) A sto se overclocka tice na prigovor jednog limundovca da je takav overclock nemoguc, pokusao sam ponovo da ga dostignem i nisam uspeo, max koji sam postigao danas je bio realnih 4.0GHz, drugo objasnjenje nemam osim da su 3 godine ekploatacije ucinile svoje jer ovaj graficki prikaz sam ja licno napravio nekoliko meseci nakon sto sam pazaraio komp
Brate mili, pitaj ga jel i on sam veruje u te laži? Sa Max detaljima u metro 2033 ne bi imao 40fpsa ni u 320x240 rezoluciji. __________________ Scourge of PCBerza
:: U sanducetu imas novu poruku od limundovca Crow :: :: Prodata je konfiguracija za 400€ na rate dogovorom van limunda :: Iz vremena dok sam ja koristio masinu max detalji na metrou 2033 na DirectX 9.0c uz ukljucen PhysX bio je oko 40fps, mada sam ja ipak igrao sa spustenim detaljima da bih imao oko 60-70fps. Minimalnog fps se ne secam, davno bese. Inace metro je mnogo dobra igra. : :: A sto se overclocka tice na prigovor jednog limundovca da je takav overclock nemoguc, pokusao sam ponovo da ga dostignem i nisam uspeo, max koji sam postigao danas je bio realnih 4.0GHz, drugo objasnjenje nemam osim da su 3 godine ekploatacije ucinile svoje jer ovaj graficki prikaz sam ja licno napravio nekoliko meseci nakon sto sam pazaraio komp :: :: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/26313_1386763222535_1511806_n.jp :: :: u svakom slucaju smatrao sam da zasluzujete detaljan odgovor iako je konfig prodat :: :: Pozdrav od Crow. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.