bilo bi to vec, ali mi glupo da nekome delim ako vec nije sve pod konac.
Nemam neki problem sa deljanjem, ovo je uradjeno za sat ipo max, vec me manjak kvalitetnog zavrsnog laka i ne dostatak airbrush-a bukvalno sakati. Posto sada cekam da mi vec jednom stigne poziv za medical pa da palim odavde, ne mogu sada da ulazem u to, pa za sada popunjavam samo sopstvene rupe, sto se voblera tice.
Mada cim se vrnem uzimam sve sto mi fali, pa jbg nije zgoreg skuckati sebi i prijateljima nesto, pogledaj samo ovaj vobler, u Srbiji ga nema a i ako ga neko donese tesko ce biti ispod 2K.
da se mi polako pripremimo za sezonu. Jedan od noviteta firme Savage gear i ujedno jedna od najboljih varalica koje sam imao prilike da koristim je novi Soft4play silikonac. Varalica koja se može koristiti na više načina: Kao silikonski šed bez olovnog otežanja (koji se onda ponaša kao ribica koja pliva ravno), sa olovnom twister glavom i udicom(gde se može koristiti kao klasičan twister-džig), bez olovnog otežanja kao džerk-cimanjem(gde se ponaša original kao ošamućeni keder), i na kraju, uz dodavanje tzv. `lip scull` navlake za šed, dobija se silikonac koji se ponaša kao rapala tj vobler. Može se koristiti za sve moguće grablljivice i ima ga u svim veličinama.Sjajno zamišljen sistem udica kao i mogućnost dodavanja dodatnih udica pretvara ovu varalicu u ubicu svih predatora. Na ovom klipu se vidi kako se može voditi, a na sajtu https://www.savage-gear.com možete naći sve o njihovim proizvodima: http://www.savage-gear.com/PLayYouTube.asp?id=Ua8iIHCnQJY
Savage gear definitivno ozbiljno počinje da osvaja tržište kvalitetnim proizvodima, počevši sa fantastičnim štapom Bushwacker, kojim su naši majstori tamanili somove na Ebru kao vaške. :)
ja sam se već pripremio za sezonu i pazario još dva štapa dubinca-univerzalca, jedan štap za varaličarenje, dve Spro mašinice, jedan Penn i brdo varalica. :D
Uzeo sam godišnju jedinstvenu dozvolu, sada mogu da idem gde hoću i kad hoću. Naručio sam je preko drugara koji radi u GSP-u pošto njihovo udruženje prodaje dozvole na 6 mesečnih rata preko platnog spiska. Cena dozvole je 6000 dinara, i isto toliko je i u Karpologiji, gde prilikom kupovine dozvole kod njih dobijate na poklon robu po izboru, u vrednosti od 1000 dinara. Pošto mnogo vremena provodim na poslu, sa godišnjom mogu lepo pre ili posle posla da svratim na Dunav, Savu ili Adu Ciganliju da bacim koju varku...
Možda treba da ide u temu `kupovina od kolege-člana`, ali...
05.04.2013. 15:57
status: user broj poruka: 3241
neka šefovi premeste ukoliko misle da treba... Ako nekome od kolega treba šaranski teleskop Formax Legacy Telecarp 3,6m 3 libre(60-120g), ima samo nekoliko izlazaka na vodu, kao nov...IM10 karbon, SIC sprovodnici, vršni sprovodnik `pečurka`,... 3500 dinara za kolege članove. Gre`ota da stoji i skuplja prašinu jer je jako dobar i univerzalan štap.
Batalite kupovine i trgovine :D, da li se javlja nesto na vodama u vasem kraju ? Kod nas je na Z. Moravi lepo je radio Som na ceku jedno vreme, ali sad je prekinuo. Na jezeru Celije su hvatali zutooku i platiku u velikim kolicinama , ali koliko vidim i to je stalo. Za sada je to to, nove informacije uskoro.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Evo jedne bonbone i za ove pare nema bolje :: :: http://is.gd/NNKfQ :: :: Medjutim ko nema 8K , ima kod njih i Okuma Lure Mania za +3K , sasvim fina motka, posebno za manje voblere :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Ništa od reka dok ne opadne vodostaj i to debelo...
04.05.2013. 23:00
status: user broj poruka: 3241
@Išbremiš: Bio sam skoro u Titelu i kad sam video kolika je Tisa, smorio sam se. Taman sam bio poneo varaličarac da usput malo okušam sreću ali đavola-nema ni mesta za pecanje ni ribe... Što se tiče Bushwacker-a ,ne staj mi na muku, poslednjih mesec dana sam tri komada u oglasima video da su otišla za po 50e i to kao novi. Samo kada malo olabave neplanirani izdaci koji iskaču u poslednje vreme, ima da imam tu motku. :)
@Gliga: Obilazio sam terene ovih dana u okolini Beograda i mrka kapa. Na rekama je velika voda i još uvek hladna, a na kanalima na kojima se voda iole ugrejala je ili vodostaj nizak ili je trava iždžikljala kao luda...
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.