Nije oglas ali je povoljno, ko je osudjen na to da ovih dana kupuje novu jeftiniju kartu ovo mu je sigurno bolje od 6670 sto obicno moze da se nadje za te pare. Bilo bi lepo da je neki proizvodjac od renomea al ko zna, mozda i ovo radi kako spada, makar hladjenje deluje ok.
FX-8120 - 120-130e 6790 x2 150-160e M5a88 Asus - 60-65e 2x4GB - 40e LCPower - 20e Hiper 612s 30e?(nisam siguran za ovo) CFT 750w - 60e 60GB SSD - 50e?(nsiam ni za ovo siguran)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: sa racunima, garancijama i svojim original pakovanjim :: :: procesor fx8120 8 jezgra :: :: grafika 2x saphire hd 6790 vezane u cross fir :: :: maticna asus m5a88-v evo usb 3.0 5xsata 6gbs :: :: 2x4gm ram memory kingston hiperx 1600mh :: :: kuciste lc power titus x sa 3x 120mm red led i 1x200mm red led :: :: cooler master hiper 612s sa 2 vent od 120m :: :: windows 7 64bit licencira :: :: napajanje ciftek 750w modulirano sa mrezastim kablovima i vent od 14cm i 4 zastite tako da ups nije potreba :: :: ssd patriot piro 60gb sata3 6gbs write/load550 mbs i hdd wd sata3 500g :: :: 2x dvd/rw pionir i philip :: :: SLUSALICE Roccat Kave 5.1 Gaming Headset ROC-14-500 :: :: MIS LOGITECH G300
nadji mi na netu ciftek 750w sa 14 cm vent modulirano napajanje za 60e ili ssd 60gb za 50e ili 2 graficke 6790za 160e jbg ja ne shvatam tu logiku ako je nesto 100e po vama je povoljna ponuda da kupite za 30e a ako treba da platite 70 nepovoljno pa niko nije lud da poklanja izvadite vi 1000e za komp pa ga dajte posle 3 meseca za 500e malo vam da ustedite 100-150e
1 .Pa ako si mislio da ces za iste pare da kupis novu komponentu i da je posle izvesnog vremena prodas za iste pare - nece da moze!
2. Ovo nije tema za procenu oglasa, tako da budi srecan sto si uopste i dobio odgovor!
3. Novo napajanje je 85e. Da si ga juce kupio, sada bi vredelo 75e jer je polovno. A posto je tvoje pretpostavljam starije od navedenog roka, 60e, max 65 je realna cena. Sto se tice SSD-a, za 50e imas i novih koji su u rangu sa tvojim, tako da tu sigurno ne bi trebao da se bunis. Za graficke, tesko da mozes dobiti i 85e po komadu, 80e je neka realna cena. To sto su tebe odrali i naplatili ti 1000e za komp koji vredi ni 800 nije nas problem. A ti u oglase stavi i 300e za svaku komponentu - ja ti zelim svu srecu u prodaji.
P.S Pohvala za clana f0rever zbog delimicno odlicne procene komponenti.
Workstation Intel Core i5 2500K, 4,8Ghz + Corsair H80 Gigabyte GA-Z68X-UD5 eVGA GTX550 Ti Patriot Viper II 4X4gb 1866Mhz WD 1TB Black FAEX + OCZ Vertex III 60gb X2 Raid0 Creative X-FI Titanium + Logitech Z5500 CM HAF X
ma jeste kada kupujes dajes 50% od cena a kada ti prodajes 30% vise od nove cene neka vredi i 100 to je moja cena u svakom slucaju 150e je jeftinije nego da kupis u radnji znam da bi ti naj radije za dzabe kome ne odgovara ima pc shop pa neka ubija cenu tamo
samo sto ja to nisam platio 20e kupio sam za sebe ali imam nesto visak pare trenutno pa bih nabudzio neku opaku masinu i ova cena je jeftinija za 150e nego da kupite u nekom pc shopu svi se vataju za itsvet i gledaju naj nize cene kao sto sam i ja ali kada pozovete ili nema na stanju ili cekate po par nedelja onda kupite gde ima i ako nadjete cenu naj jeftinije ploce graficka je tu naj skuplja
Jesi li ti mozda onaj lik sto prodaje igraonicu,pa za konfu ath5200+,8800gt....trazi 200e. Ako jesi onda i treba da ti je muka jer je moj bivsi komp,slicne konfiguracije,otisao prosle godine za 150e jedva !!!(a nisu ga drndali po ceo dan u igraonici) Ako sam pogresio coveka,onda IZVINI
Nisu ga drndali, Vise si mu ti lepo jebao kevu sa OC izmrcvario da sledeci korsnik moze samo da place nad njim! A sto se tice drndanja u igraonicam vdim da nisi upoznat oko toga! NE razumem sta to moze i ko to moze da drnda komp u igraonici! Sta to moze vise da ga optreti od tovji testova koje radis svakih 5 minuta i bacas na forum! Sta su to skakli po kompovma da ga upropaste ako sedne lik normalno odrigra neku igrciu 2-3 sat. Kompovi nikad nisu OC, redovno ciscenji! Voleo bi da mi objasnis Sta znaci drandani u igoranici. Sta pod tim podrazumeas!
Ti si mene pomesao sa nekim! Pratim oglase ovde, na kp i benchu i poslao sam ti sms sa pitanjem za cenu(nista ti nisam nudio) kad su svi monitori vec bili rasprodati (bar si tako napisao na benchu) i ne vidim zasto sad u pricu ubacujes monitor.Ja sam pitao za konf ath5200+,8800gt,160gb i ti si odgovorio 200e (eno ti i sad oglas na KP i nigde se ne pominju monitori). Meni je drugar trazio da mu nabavim neki slabiji komp i naravno dva tri dana posle kontakta sms-om sa tobom nadjem: ath II 215,4gb ddr3,hd6570,wd500blue,neka msi ploca...kompletnu ALTI-jevu konfu u garanciji do novembra 2013 za 150e. :) I bez nervoze.Niko ti ovde ne zeli zlo.Daj boze da uspes to sve da prodas.Ja samo pokusavam da ti kazem da nije realno da trazis 200e za navedeni racunar,a to si valjda i sam vec ukapirao......posto znam kad si postavio oglas(pregledam ih svaki dan),a jos nisi prodao(danas oglas sa naloga ikandrej).Vezano za drugo pitanje: nemam komentar
Guzičio ih je u igraonici više godina, zaradio dobre pare na njima a sad bi da ih proda po malo nižoj ceni nego što ih je kupio... valjda imaju neku sentimentalnu vrednost za njega...
:: Guzičio ih je u igraonici više godina, zaradio dobre pare na njima a sad bi da ih proda po malo nižoj ceni nego što ih je kupio... valjda imaju neku sentimentalnu vrednost za njega.. :: :: AthlonII x2 240 @3,33GHz - ECS nforce9m-a - Sapphire 4870 512MB - Kingston 2x1GB ddr2 800MHz - WD5000AAKS + WD10EADS - Chieftec GPS550AB-A :: ::
Pa kao sto rekoh vise ti jebo kevu tom tovm sa OC nego sto su ovi svi zadjeno kod mene u igraonici kulucili ovih moji 18 kompova koje sam imao! I to nije prvi put da prodajem kompove iz igroanice vec 4 put za 9 godina koliko sam radio sam menjao kopove! Vise su mu ti jebo majku sa 3d markom nego sve ukupno sto su svi igrali kod mene. Kompovi su stari 1.5-2.5 godine! I upravo danas sam prodao sve po cenama koje sam i rekao i vama. A vec sam naveo prvo sam sve stavio na procenu na pc berzi koliko koja komponenta vredi sabrao 5-10 eura kao sta sam rekao cenu su isle gore dole sve zavisi od konfiguracije!
A sad muka mi je od drugih gluposti! Kao an primer ovo: Kupio sam
za 150 eura i to pre godinu dana! Sta to ti baba prodala ne vidi vise pa prodala komp posto zasto za leba nek se najde!
Da ne pricma o malverzacijama koje ljudi rade!
Postave temu TIPA Coller Corssair H100 kako je najbolji na svetu ovo ono 3 dana raspravra po forumu natezanja samo vidis posle 2 dana imas na benchu oglas proadjem za 100 eura koliko je bilo rasprave dal vredi ili ne vredi!
:: Guzičio ih je u igraonici više godina, zaradio dobre pare na njima a sad bi da ih proda po malo nižoj ceni nego što ih je kupio... valjda imaju neku sentimentalnu vrednost za njega.. :: :: AthlonII x2 240 @3,33GHz - ECS nforce9m-a - Sapphire 4870 512MB - Kingston 2x1GB ddr2 800MHz - WD5000AAKS + WD10EADS - Chieftec GPS550AB-A :: ::
Pa kao sto rekoh vise ti jebo kevu tom tovm sa OC nego sto su ovi svi zadjeno kod mene u igraonici kulucili ovih moji 18 kompova koje sam imao! I to nije prvi put da prodajem kompove iz igroanice vec 4 put za 9 godina koliko sam radio sam menjao kopove! Vise su mu ti jebo majku sa 3d markom nego sve ukupno sto su svi igrali kod mene. Kompovi su stari 1.5-2.5 godine! I upravo danas sam prodao sve po cenama koje sam i rekao i vama. A vec sam naveo prvo sam sve stavio na procenu na pc berzi koliko koja komponenta vredi sabrao 5-10 eura kao sta sam rekao cenu su isle gore dole sve zavisi od konfiguracije!
A sad muka mi je od drugih gluposti! Kao an primer ovo: Kupio sam
za 150 eura i to pre godinu dana! Sta to ti baba prodala ne vidi vise pa prodala komp posto zasto za leba nek se najde!
Da ne pricma o malverzacijama koje ljudi rade!
Postave temu TIPA Coller Corssair H100 kako je najbolji na svetu ovo ono 3 dana raspravra po forumu natezanja samo vidis posle 2 dana imas na benchu oglas proadjem za 100 eura koliko je bilo rasprave dal vredi ili ne vredi!
Saberi se malo, ništa te ne razumem. Te fore sa OC-om i 3DMarkom ne možeš da prodaješ ovde. Moj je overklokovan na stock voltaži ali na toj frekvenciji ne radi ni sat vremena dnevno i retko dostiže 100% opterećenja, dok je kod tebe maltretiran ceo dan...
A deo sa OC i za 3d Mark je za lika povise tebe koji se nasao da prodaje m.. za bubrege isto kao i ti! Kao da se nezna reda u giraonica nego se skace po kompovima, lomi se! Ko je udario malo jace rukom o sto mogoa je da vidi vrata samo sa druge strane a kamoli nedja boze sa misom ili o tastatru! Tako da mi je muka od tih prica kulucenja kompova u igraonicma i sentimentalnim vrednostima! Neznam u kakvim si ti igroanicama igrao i kavi su divaljci dolazili u njima pa tako pricas bas bi voleo da vidim to!
Proizvođač očekuje da se grafička karta koristi 2 do najviše 3 sata dnevno i na osnovu toga računa koliki će biti njen period bezotkaznog rada i da li će da im se isplati da je puštaju u prodaju. U iole posećenoj igraonici karta radi bar tri puta više nego što je proizvođač predvideo.
Jos jednom da ljude koji se ne razumeju u nesto da ne komentarisu tek toliko da se vidi da ste tu! Ne postoji ogranicenje oko toga koliko je prodavac propisao da ce da radi grafika procesor niti procek koji je predvidjen! Imas garanciju 24-36 meseci. To je to. Tvoje koliko ces da je koristis.
Pazi, ako je komponenta OC i pregreva se samim tim samnjues radni vek nje. Ako komp radi pod normalni uslovima normalnoj temp radice prema onom sto je predvideo porizvodjac pa cak i vise. Jedan test (3d mark ili bilo koji drug)i koji je odradjen moze da se meri za 3-4 normalna dana u igraonici! 50% rada u igoranoci kompova se koristi za net ostalo je za igice i u procesku komp dnevno radi 5-6 sati dnevno. Kada se uhvati prosek da komp radi 5-6 dnevno znaci da igranica radi perfectno! Mada sve zavisi i do flasnika igraonice kako je odrzavao i cuvao svoje racunare!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.