AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 12gb ddr3 (Patriot Viper 3 Black 2x4gb + KHX 2x2gb) Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb+ Hitachi 1TB Sata 3 Logitech G 105 Steel Series Sen
Nasmeja me sad do imbecilnosti, hahahahahahahahahahaha :))))) Cekaj, ovaj lik stvarno karte za te pare????? Haha, sad vidim, 9800 GT 72e.....jel pusi prskanu ili neprskanu....looood covek...totalno
Sve je moguce! 9 godina sam drizao igraonicu! Bilo je za tih 9 godina raznih rezaca od pionira, nec,litone, samsunga ni sa jednim nisam imao problem oko toga! Alcohol 120% i nema da te glava boli! Samo normalno ni jedan durgi disc nisam koristio za to sem Verbatima! Za to me je malo iznenadilo ovo oko rezaca!
Sta znaci stabilna masina? Pa to verovatno znaci da ima extra silikonske nozice da ne klizi po stolu i onda su znatno manje sanse da padne :D
Lik nije za komentarisanje ... vazno je da mu u potpisu stoji da je majkrosoftov sertifikovani inzenjer (MCSE) .. .valjda on zna sta je stabilno i koliko sta vredi :D
:: 20 000 za mator procesor + nema naravno garanciju.. :: :: 10 000 za 8gb rama.. :: :: Legenda :: :: Sreca pa je stabilna masina, a koja je to inace nestabilna masina :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647723. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.