Trebao da doda cene su fiksne. Bio bi jos ubedljiviji :D
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Sine, ovaj nece malo ili nista da doplati za novu masinu, on ce jos i da zaradi :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?295241-Prodajem-Intel-Q9550-MSI-P45-Neo3-4x2-GB-Kingston-HyperX-1066MH :: :: Sad sam mu bacio sms :: :: Dajem i5 357 :: z77 ploc :: 4gb ddr3 za tvoj komp :: + koliko jos treba da ti doplatim :: :: Cekamo odgovor.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: :: :: Klasika , prodaju stare masine po ceni novih platfomi da bi kupili novu ,a da ne doplate nista ili mal :: :: :: ::
Da li je moguce da bi nekog toliko zveknuo?!?!? I pazi lika umesto da kaze `nasao sam BUDALETINU daj da maznem da mu kazem glavu za glavu samo da pristane` on trazi doplatu!??!? pa lika treba zapaliti na trgu za primer drugima!!! beyobrazluk!
Nego jesi li na kraju pristao? Zvuci kao dobar dil :D
Moguce da se BUDALETINA vodi ovim cenama i da je stvarno ubedjen da je to ispravno pazi cenu!??!?! Gori su od njega :D Ako stvarno misli da je ta cena onda mi ga stvarno yao ....
:: Ja se pravim lud kao ne razumem se ja to nista nemam ja pojma :: :: Lik kaze procesor za procesor se zamen :: ploca mu ne odgovara - :: a za ram dam moj+ doplatim samo 9 000 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Ja se pravim lud kao ne razumem se ja to nista nemam ja pojma :: :: Lik kaze procesor za procesor se zamen :: ploca mu ne odgovara - :: a za ram dam moj+ doplatim samo 9 000 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Sajtovima i licitacijama tipa Limundo i Kupujem/Prodajem,ali kad vidim koliko pojedinci uspevaju da izvuku za pojedine stvari ispade da je to jedino mesto gde mozes lepo da prodjes.
A o benchmarkovcima je suvinso trositi reci,tamo cu se samo zaputiti iz licne koristi,znaci nesto da zamenim,kupim,uvalim itd...
Njihove admine necu komentarisati.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Taj čovek se vodi za logikom da naiđe neko ko ima novca, ne poznaje materiju, a računa da je ono što je skupo dobro. Klasičan lov u mutnom. Što se tiče komentara to vredi 16-17K, a on traži 20k, pa možda se jednostavno ugrađuje, to nije ni njegovo već od neke firme, pa uvaliće, profitiraće, čim nađe nekoga ko ne zna. Po mom mišljenju svi Q procesori su precenjeni u vom trenutku imaju mnogo višu cenu od realne u odnosu na svoje prethodnike, odnosno više se ipak isplati uzeti i5.
~ Prodajem komponente iz moje masine, inace procesor nikada klokovan kao ni memorija, odabrane komponente, stabilna masina sto je najbitnije ~
Nema tog quad procesora za LGA775 koji vredi vise od 12,000 RSD.
Opet, ima budala koji ce dati i vise, a ja realno - ne bih dao ni tih 12,000..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Taj čovek se vodi za logikom da naiđe neko ko ima novca, ne poznaje materiju, a računa da je ono što je skupo dobro. Klasičan lov u mutnom :: Što se tiče komentara to vredi 16-17K, a on traži 20k, pa možda se jednostavno ugrađuje, to nije ni njegovo već od neke firme, pa uvaliće, profitiraće, čim nađe nekoga ko ne zna :: Po mom mišljenju svi Q procesori su precenjeni u vom trenutku imaju mnogo višu cenu od realne u odnosu na svoje prethodnike, odnosno više se ipak isplati uzeti i5 :: :: :: ~ Prodajem komponente iz moje masine, inace procesor nikada klokovan kao ni memorija, odabrane komponente, stabilna masina sto je najbitnije :: :: CPU - Intel Q9550 = 20.000 di :: http://ark.intel.com/products/33924/...z-1333-MHz-FS :: :: MB - MSI P45 Neo3 = 5.000 di :: http://www.msi.com/product/mb/P45-Ne...-PCB-1-0-.htm :: :: MEM - Kigston HyperX 1066MHz 4x2GB = 10.000 di :: :: :: 063/86-81-723 :: ::
Svako citanje donosi novu radost i smeh u Vasu kucu.
Inace, ima i neke Genius zvucnike na prodaju po povoljnoj ceni, koji su u odlicnom kako fizickom tako i psihickom stanju.
Jednom sam ga cak i zvao sa ortakom, isplakali smo se od smeha dok je drzao monolog o istim zvucnicima od 15tak minuta, sledeci put pada voice recorder pre poziva...
video sam pre par dana ogroman bilbord na kome stoje specijalna akcija HP brand racunar - i3, 2gb rama, 500 gb hard, grafika nije navedena - cena oko 65k dinara...bez monitora. monitor 21`` isto specijalna akcija, cena 20k
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647727. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.