boze kakvih sve bednika nema u ovoj nasoj zemlji....uzas (govorim o prevarama i oglasima za male pare itd) al stvarno dok citam vase komentare ovde i o svim tim prevarama, prepordavcima i celom IT sektoru stvarno mi dodje da se isporvracam... jel oni stvarno misle da ima ljudi koji nemaju malo mozga u glavi ? verovatno je off topic komentar, ali sam srecan sto i dalje ima ljudi koji se barem iole malo razumeju u odnose cena i koliko bi sta trebalo da kosta... primer bi bio da sam skoro prodao svoju staru 6870 grafu za 80 eura staru 2 godine mom drugaru iz jednog pc servisa (da ne navodim sad) i oni je za 2 dana prodali za 120... a nova je 110 sa garancijom....hit.
Imam par drugara koji su profesionalni nakupci... desavalo se da im nekada dam komponente po smesnim cenama, jer mi je u tom momentu to i te kako odgovaralo. Ono sto meni nije sasvim jasno je, kako je moguce da uvek nadju kupca koji plati punu cenu skoro nove stvari, ili cak tu cenu prebaci. Na kraju ispada da ti pojma nemas da prodas stvar, a oni naspram tebe ispadaju vrhunski magovi trgovine. Da me niko ne shvati pogresno, ovde nema nikakve negativne price, niti nedajboze bilo kakve uvrede,svaka njima cast, ali...
Ono sto htedoh reci , a u vezi s komentarom iznad , kao poenta, nekako uvek se nadje neko ko ce kupiti,kao i oni koji se nimalo ne razumeju, i koji placaju ko Grcka...
mada, sa garancijom idu oko 140-150, tako da je ova ustvari realna, ali OK, mozda nekome treba. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Drugari, da li neko od vas ima vremena da skokne do coveka i proveri da li je sa grafom sve u redu, a i da se uverim da nije prevara. posto bih je uzeo. Ja sam iz Nisa, i poslao bih vam novac da je platite i posaljete mi.
ne mora da znaci, ali na osnovu nacina pisanja oglasa mene nije ubedio.. naprotiv
:: Drugari, da li neko od vas ima vremena da skokne do coveka i proveri da li je sa grafom sve u redu, a i da se uverim da nije prevara. posto bih je uzeo. Ja sam iz Nisa, i poslao bih vam novac da je platite i posaljete mi :: :: http://www.kupujemprodajem.com/Gainward-gtx480-1536mb-5878706-oglas.ht :: :: Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-F ::
:: ne mora da znaci, ali na osnovu nacina pisanja oglasa mene nije ubedio.. naproti :: :: :: :: Drugari, da li neko od vas ima vremena da skokne do coveka i proveri da li je sa grafom sve u redu, a i da se uverim da nije prevara. posto bih je uzeo. Ja sam iz Nisa, i poslao bih vam novac da je platite i posaljete mi :: :: :: :: http://www.kupujemprodajem.com/Gainward-gtx480-1536mb-5878706-oglas.ht :: :: :: :: Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-F :: ::
Hm sigurno si spazio da on ima dosta dosta oglasa pod tim nalogom... uglavnom nikad ni nista od njega nije zapalo za oko, a i ako je proveris moze biti da je decko i serviser posto ima dosta robe, pa da je popravljana pa da rikne posle 10-15 dana... u svakom slucaju pazljivo... ako je negde u centru bg mogu ti mozda pomoci ako se poklopimo sa vremenom..
:: Hm sigurno si spazio da on ima dosta dosta oglasa pod tim nalogom... uglavnom nikad ni nista od njega nije zapalo za oko, a i ako je proveris moze biti da je decko i serviser posto ima dosta robe, pa da je popravljana pa da rikne posle 10-15 dana... u svakom slucaju pazljivo... ako je negde u centru bg mogu ti mozda pomoci ako se poklopimo sa vremenom.. :: :: ::
Kao prijatelj ti savetujem da licno odes po taj GPU ako planiras da ga uzimas, i da ga DOBRO istestiras, i dobro pogledas sa svih strana( da vidis da li je nesto radjeno!)
Drugar je uzeo na KP GTX470 koji je donet iz `ch`, neispravnu, vidi se da je popravljana.
Kada ga je zvao da vidi sta i kako, ovaj mu rekao da dolazi za 1h da mu vrati pare, jer je kao u BG-u, i vise se nikada nije javio..
pa to je prob, nisam iz BG. mada mislim da cu odustati od ove grafe.
ako neko od kolega clanova ima neku 6970 referntnu na prodaju uzeo bih, moze i 6950 2GB. PC i VTX ne bih jer mi se ne svidja kako izgledaju sa onim njihovim kulerom (zakrivljen pri kraju). moze i neka GTX570 Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-FI
:: Kao prijatelj ti savetujem da licno odes po taj GPU ako planiras da ga uzimas, i da ga DOBRO istestiras, i dobro pogledas sa svih strana( da vidis da li je nesto radjeno! :: :: Drugar je uzeo na KP GTX470 koji je donet iz `ch`, neispravnu, vidi se da je popravljana :: :: Kada ga je zvao da vidi sta i kako, ovaj mu rekao da dolazi za 1h da mu vrati pare, jer je kao u BG-u, i vise se nikada nije javio. :: :: Pazljivo!
U svakom slucaju to su najpovoljnije graficke karte pošto ih ima za 45-50 evra.Ovo ako je ispravno je isto odlicna kupovina.Treba samo vent da ze stavi neki za 500 dinara.
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647654. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.