adzeme, samo da ti se zahvalim na linku, upravo sam bio kod tog lika i uzeo ENERMAX (Galaxy) 850W, bio je jos jedan lik koji je valjda hteo, izgleda da mu nije bas bilo svejedno
Pa nije mu bilo svejedno, jasta... Ali kada sam video kako se preznojavas, rek`o pusti bre coveka budalo... :DDD Ahahahah...
Salu na stranu, ne bih ga uzeo burazeru kada sam video da ima kombinacije 4x17 na 12-oj grani, sto ja licno ne volim... Plus mi deluje kao da je staro do jaja, i da je otvarano... Ja cu se odluciti za neki Seasonic iz X serije, samo da se skupi jos malo kesa. A tebi zelim da te sluzi dugo, dugo, ma za kakve potrebe on tebi sluzio...
Ako nista drugo, drago mi je sto smo se upoznali i sledeci put lepo muski stegni ruku, nemoj da si pickica... :DDDD
Pozdrav.
:: adzeme, samo da ti se zahvalim na linku, upravo sam bio kod tog lika i uzeo ENERMAX (Galaxy) 850W, bio je jos jedan lik koji je valjda hteo, izgleda da mu nije bas bilo svejedno
Uvek je takav,kad dodje kod mene ja se plasim da povisim ton,od kud znam da se covek ne slogira ,previse je fin i mekan inace ovako je ljudina prava,dobar covek i voljan uvek da pomogne
Sorry za off tj sto sam se umesao,bilo je jace od mene..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: Ako nista drugo, drago mi je sto smo se upoznali i sledeci put lepo muski stegni ruku, nemoj da si pickica... :DDD ::
Hahaha, dobar je nas Markovic. :D Jednom sam ga krivo procenio, ali se sve posle sredilo.
p.s. jel si isprobao napajanje, jel si mu izvadio dzigericu sa nekim rernama? :D
:: Uvek je takav,kad dodje kod mene ja se plasim da povisim ton,od kud znam da se covek ne slogira ,previse je fin i mekan inace ovako je ljudina prava,dobar covek i voljan uvek da pomogne :: :: Sorry za off tj sto sam se umesao,bilo je jace od mene.
haha, tacno sam znao da si to ti, razmisljao sam da te pitam da nisi Adzem, posle nisam hteo, video sam da si iz nekog razloga izbegao da se predstavis, valjda ti je bilo neprijatno.. pesacio sam brzim hodom od one pumpe sunce ti nikako da stignem.. a unutra kad sam usao, kao u furuni..
E sad kenjas siso, znam da si hteo da ga uzmes:). Boli me uvo iskreno sto je otvarano za 5.000din, video sam ja da je otvarano ali znao sam da nije servisirano, mislim nisam znao ali tesko.. to je model mozda od pre 2god., samo je izgrebano, ne znaci da je staro, ali nije to nista za takvo napajanje, i otvorio sam ga da proverim da li je nesto radjeno, ali nije, izgleda da ga je lik otvorio samo da ga pogleda/snimi, jer je unutra kao casa.. tako i radi, napajanje ne moze da se zagreje, prezadovoljan sam sto sam dobio jedno od najboljih napajanja ni za 50eu.
btw, serete obojica za medalju, videcemo se mi jos eee
:: Hahaha, dobar je nas Markovic. :D Jednom sam ga krivo procenio, ali se sve posle sredilo. :: :: p.s. jel si isprobao napajanje, jel si mu izvadio dzigericu sa nekim rernama? : :: :: :: :: Uvek je takav,kad dodje kod mene ja se plasim da povisim ton,od kud znam da se covek ne slogira ,previse je fin i mekan inace ovako je ljudina prava,dobar covek i voljan uvek da pomogne :: :: :: :: Sorry za off tj sto sam se umesao,bilo je jace od mene. ::
Moram ti odati priznanje da na basketu nisi pickast,ne trazis faul svaki minut kao onaj tvoj drugar.. Kako ono bi? Joj,faul..Ne znas ti ,jel tako ide :))))))
P.S.Ima li ste sansu da mi oborite ruku i to vas dvojica zajedno pa opet niste smeli.. Ne znam kud bi mogli da se vidimo a pogotovu jos :D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ultra povoljno i jos nije fixno. Fora je sto je clan od juče tako da teško da je legit. Nek neko iz bga proveri. Jel moze da je tera ovo moje napajanje? :D
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: http://www.kupujemprodajem.com/Amd-Radeon-HD6990-4gb-6818707-oglas.htm?filter_id=2226993 :: :: ako mene pitate, ovo je povoljno. ako nije prevara naravno :: :: Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-F ::
Ko je iz BGD, moze da proba, posto kaze svaka proba i nalazenje moguce... meni je rizicno iz NS da ga cimam da salje, ali ako je lik korektan (ne poznajem coveka) ovo je onda DzaBe!
rekao bih da je prevara, ali s` obzirom da su sve kartice slikane na istoj pozadini znaci da ih covek stvarno ima. Kome nije tesko da ode i licno vidi moze veoma dobro da prodje, za slanje je ipak rizicno.
Broj postavljenih tema: 60419. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.