A ja kao da sam se juce rodio, pa da ne znam da se hardver ne kupuje u ovo vreme nikako...
Samo kad se setim da su se letos 560ti/570 prodavale kao na pijaci za 80-100e. U krajnjem slucaju za 110e su bile u jednom trenutku nove gainward u radnji, sa 2 godine garancije. Sto je fazon, nisu bile reparirane. A sada se 560ti prodaje za 130e, a 570-ice za 150e. gtx 580 se prodaju izmedju 200 i 280e. Oplako sam. XD
Ma ljudi su katastrofa, veze sa zivotom nemaju, a kamoli o hardveru. Ja bre kad igram obicnu dotu2, pa samo posmatram ponasanje ljudi u igrici... Znas kad vidim iz aviona koliko izgubljenih slucajeva hoda planetom zemljom. U pravom smislu te reci, siguran sam da ne znaju ulicu bez pomoci preci.
Masa gleda oznake, i uvek ce gledati. Oznake karti su glavni razlozi prodaje! Pa tako 6850 kida 5850, kao sto 770-ica ``melje, zdere, krsi, lomi, azdaje, slonovi, hors, picke materine`` 670-icu.
nek se noseo rudari u 3pm sa njihovim kodovima i ko im ih dade... poremetili su celu situaciju sa grafikama, ne mozes posteno da udjes u prodavnicu i da kupis jer su oni pokupovali ceo kontigent grafika, uz njih veci krivci su uvoznici sto nisu uvezli vise pa da mogu da se puse sa tim sto su pokupovali gomile i gomile karata... svaka cast na sposobnosti njihovoj, ali je*e mi se za njihove rudarske poslove, kad nije ostalo nista iza njih...
mislim da iz nove generacije 7xx nema nista ispod 20k, tako da kako da ih uzmem u obzir... kada bude jednog dana izasao 750/750ti mozda to pogledam, ovo ostalo je preskupo za mene...
Imao sam istu takvu, prodao sam je sinoć (ne ovom čoveku, nego nekom drugom, a prodao sam je jer mi trebaju pare, ne zato što je loša), odlično se klokovala (boost je išao i od 1228MHz za GPU u pojedinim igricama). Iako je referentna, ne pregreva se, a vuče svega 170W (225W pri maximalnom overkloku).
Cena nije `bagatelna`, ali je definitivno brža na defaultu od GTX760, a kad se klokuje, dostiže i neklokovanu GTX770.
Preporučujem je iz ličnog iskustva sa tom grafikom, a ne zato što poznajem prodavca.
:: Po meni jako povoljno, a i prodavac ima 17 pozitivnih tako da ne bi trebalo da bude problema :: :: http://www.kupujemprodajem.com/7950-XFX-13929706-oglas.htm?filter_id=60 :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: ::
Nisam siguran da li je to ta graficka, ali mi je nudio XFX pre nekih mesec dana za 140e ali sa Madjarkom garancijom tako da ako neko uzima neka proveri koja je garancija u pitanju. Pricali smo telefonom i deluje kao ok lik...
280x je oko 30 000, on je daje za 15 000, daleko ispod realne cene cak i za polovnu kartu. Ko god da uzima nek bude pazljiv i nek proba na licu mesta, nista unapred sa placanjem.
Ma ako je rudarila za k..ac ti je sve. Znaci ona nemoze da izdrzi nigaming neki 5-6 sati dnenvno u fulu kamoli rudarenje. Vidis i sam da ih rudari menjaju na 4 meseca. Nemogu vise da izdrze. Sad nemogu da vidim link da li graficka ima garnciju ili ne. Ako nema bezi glavom bez obzira!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati<
:: 280x je oko 30 000, on je daje za 15 000, daleko ispod realne cene cak i za polovnu kartu. Ko god da uzima nek bude pazljiv i nek proba na licu mesta, nista unapred sa placanjem :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
E, ajde ne zbunjujte narod bezveze sa nekim izvalama. Dakle, da skratim pricu i agoniju. Ovo je trenutno najbolja ponuda na netu, poseduje sve sto treba:
@Jamire, na 15 ovakvih karti dolaze 2 koje nece izdrzati, ali je zato tu garancija. Tako se situacija pokazala, i to ce ti reci ljudi koji su imali po 30 komada... Dakle, postedi nas te price.
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.