Pa ne kupuju se takve stvari, specijalno za te pare na daljinu a kamoli unapred plaćanje. To mora lično, dobar test pa mu dođe 50-50 šansa da bude sve dobro. Koliko se ovaj zaštićuje i ograđuje sa svojim uslovima, maltene traži garanciju od kupca.
:: :: I još traži pare unapred !!!! :: To me i brine! A ocene ima uglavnom od istih likova koji su isto iz Nisa ::
Ako je džabe, zašto bih mu ja (ili bilo ko drugi) platio 170€? Džabe podrazumeva 0€. A gramatika i konstrukcija rečenice su mu izgleda jača strana.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
:: http://www.kupujemprodajem.com/Intel-Core-i7-4790K-4-00GHz-23234698-oglas.htm?filter_id=59 :: :: Ko je iz Niša, neka proveri, eto prilike da naspram ovih cena dobije bagatelni i7, ako nije šarena laža :: :: P.S. Samo prenosim, ne snosim nikakvu odgovornost za netačnost ili neispravnost oglasa. :: :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno :: ::
Nijedan polovan u toj klasi nisam video ispod 150, nijedan s garancijom ispod 200, nijedan nov ispod 300.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Kako bre predžabe, bez garancije, donet iz Austrije (našao kod kante za đubre) prosvecovan busom a možda i poravljan :: :: :: :: ako neko može da ovo proveri, ovo bi bilo predžabe :: :: :: :: http://www.kupujemprodajem.com/Dell-U2410f-27305150-oglas.htm?filter_id=57 :: :: :: :: P.S. nisam odgovoran za tačnost oglasa, samo prenosim ono što sam video :: :: :: :: :: :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.