Zabole me i za tebe i za tvoje stavove...ali mislim da se to vec vidi :P
:: Imas nekakav `cvrst` i `prav` stav u vezi onog sinoc... :: Mislim, kad je djavo hteo da `vaskrsner`, he,he!? :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Ti treba dfa se pokrijes jer je svima, mozda ne i tebi...
30.04.2010. 02:16
status: user broj poruka: 1187
poznato da hje covek onoliko pametan koliko tog svog znanja moze da primeni!Ti si se mozda ne svojom voljom,brate,deplasirao...He,he... Unatoc kritikama, nista nisi naucio... A ovde ima svega i svacega...`Lijepo` od doticnog da te `pozvao`, sad je stvarno zasluzio epitet, `dobrica-coveculjak`... El` da da necete `jakom` da ga karate zbog toga?!?
...rokni se, ali najpre `izadji`, samo nemoj da pravis svinjac ovde...ko zna, mozda i pomogne :)))) jutro je pametnije od veceri, ali ti ne casi casa...
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI, CEO ZIVOT MU U VESELJU PRODJE :))))
da, ne moras naglasavati da nisi sam sa sobom, tj. nisi nacisto u glavi...zapaza se
Nisi mogo da objasnis `pridoslici` u kom grmu lezi `zajec`, u cemu je problem pa si ga iznapusavao da se sve pusilo, a ja sam imao takvu zelju da ti se naje**m svega, da me ni dan danas ne napusta... Sve se nadam ostvarice se na `biciklijadi`, al` ti, ko i drugi smradovi, ne idete na taklva `tesna` mesta... He,he Dolijacete sami sebi, za to nema propratne filozofije...
Ja sinoc nisam bio pri keyboardu niti sam ista docukavao pa ne znam ni sta trabunjas, ali to je nebitan aspekt `spike`...tako da si ti malko zalut`o :)))) ili su ti opet podmetnuli duvan u marihuanu...znaci, totalni off...zar bih morao biti prozvan da bih nesto napisao, pa, ne...
ali da ne duljimo...furaj kud si pos`o, tvoj problem...
Re: Mislim da bi adminima bilo najlakse da izbrisu celu temu...
30.04.2010. 02:49
status: user broj poruka: 5716
Upravo tako...poceli ljudi svuda da vrse nuzdu, kako malo tako i veliku...
Svasta ima u Bozijoj basti :))))
:: ...jer ionako niko nece zaliti za njom, a lakse je sigurno nego da brisu ove pijane postove shomimana.. :: :: Pa jel moguce da se napijes i prvo sto ti padne na pamet je pcberza?? :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Uskoro cu das ti osvezim `sjecanja`, kojih su se i drugi uverili!
30.04.2010. 02:49
status: user broj poruka: 1187
Ti si stvarno morbidno nedonosce... Neces `lipim`, zajebes stogod, eeeeeeeeee, nece tako `moj prijaneee`, svako za svoje racun poloziti mora Kome si sinoc pokusavao da odagnas `vraga` a da pritom ne budes upleten... Il` je to mozda bio `service pc` sa svojim `duplim` nalogom?!? He,he... Nece proci! `There`s someone in my head, but it`s not me!`
Vise se necu uzbudjivati, vodicu racuna o pravopisu, necu jesti slovca i u potpuniosti cu svojiem iskazima odgovoriti Vasoj ekselenciji, kao ga ne bibezpotrebno izvrgavali ruglu! `There`s someone in my head, but it`s not me!`
`Pozali` se jos nekome... Ima ih jos tacno dva! Mozda ti uslise molbe?... Mozda se i `ne bus moral oglasavat `tonight``... `There`s someone in my head, but it`s not me!`
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647828. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.