Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Tips and Tricks
Wlado klikni odje !
STRANA 2 OD 2
Ishmerish Ebem li ga, net je oskudan ovom tematikom 28.04.2011. 12:17 #319361

status: user
broj poruka: 7285
sa duhovitom pozadinom, mada poenta nije na samim slikama vec na........

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Wlada011 ... 28.04.2011. 12:39 #319369

broj poruka: 851
I cekaj sta ja sam potpao pod uticaj marketinga i ATI vs Nvidia, sta ja sam to tako shvatio.
Nvidia ima bolje karte ja to znam alio moja serija je bolja od GTX570. Jel tako Sakali IT Scene??? Ja znam da jeste.
Od sada kada pomenete moj nadimak ja pominjem vas Jackals. Ponasanje je takvo. A u ovoj zemlji 40% ljudi mrzi Istocni mentalitet, nista novo.
Video sam komentar pojeo me marketing. Ne samo volim da nesto lepo izgleda.
A MSI ecu da kupim jer su sponzor Partizana nema tu marketinmg tu mogu samo da obavestim sto vise navijaca Zvezde kome placaju ako kupe MSI. Verujem da 70% ne zna i da bi bilo zgranuto.
Izopacenja koja vladaju u ovoj zemlji su mnogo gore od robovanja nekoj marki. Sta ja volim da nosim koje majce, pantalone to je druga stva. A ako mi se svidja samo Corsair fazon to je opet moja stvar.

I ja kada sam pomenuo one pretnje ono su ozbiljne stvari da ti neko pominje mrtvog caleta non stop. Ovo je zajebancija. A ono nije normalno.

I za kraj mogu da vam kazem da nema lepseg osecaja nego kada kupis bas neki predmet firme koje si hteo recimo pantalone neke dobre ili majcu replay ili tako. Bilo to robovanje ili ne lep je filing.

ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.

imarkovic Re: ... 28.04.2011. 12:53 #319374

broj poruka: 19071
ne `jackals` nego `vultures`

:: I cekaj sta ja sam potpao pod uticaj marketinga i ATI vs Nvidia, sta ja sam to tako shvatio.
:: Nvidia ima bolje karte ja to znam alio moja serija je bolja od GTX570. Jel tako Sakali IT Scene??? Ja znam da jeste
:: Od sada kada pomenete moj nadimak ja pominjem vas Jackals. Ponasanje je takvo. A u ovoj zemlji 40% ljudi mrzi Istocni mentalitet, nista novo.
:: Video sam komentar pojeo me marketing. Ne samo volim da nesto lepo izgleda.
:: A MSI ecu da kupim jer su sponzor Partizana nema tu marketinmg tu mogu samo da obavestim sto vise navijaca Zvezde kome placaju ako kupe MSI. Verujem da 70% ne zna i da bi bilo zgranuto.
:: Izopacenja koja vladaju u ovoj zemlji su mnogo gore od robovanja nekoj marki. Sta ja volim da nosim koje majce, pantalone to je druga stva. A ako mi se svidja samo Corsair fazon to je opet moja stvar.
::
:: I ja kada sam pomenuo one pretnje ono su ozbiljne stvari da ti neko pominje mrtvog caleta non stop. Ovo je zajebancija. A ono nije normalno
:: I za kraj mogu da vam kazem da nema lepseg osecaja nego kada kupis bas neki predmet firme koje si hteo recimo pantalone neke dobre ili majcu replay ili tako. Bilo to robovanje ili ne lep je filing
:: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Wlada011 ... 28.04.2011. 13:10 #319386

Jbg nemastina godinama, pre nije bilo pa nije bilo. Sada gledas i cure bale i odusevljavas se na lazi kao oni postovi ispod GTX570. Pomene li neko MSI i ostale i da sam rob marke jos jedanput reci cu drugu da se na utakmici razdere u megafon kome daju pare ako kupe komponente. Znam ja valjda zasto nesto necu da kupim a nesto hocu a njihov pritisak je kao da sami imaju nesto od toga a to je bezobrazno onda toliko pritiskati i ubedjivati se. Jbt kako bi me zeznuli da promenim moju kartu za GTX570. Ne mogu da verujem da covek coveku tako nesto zeli da ima u kompu. A price za Corsair su suvisne. Neka napravi CM slicno pa cu kupiti njega. Necu lagati majke mi da je lose samo sto je CM. Neka shvate Corsair fazon panek prave kupicu. Ali njih cacka ne sto sam ja rob marke. Nego jel ja imam kes a Sakali i njihovci prijatelji drze radnje gde ja treba da potrosim kes, a posto Corsair ne saradjuje sa pacovima, saklalima i lesinarima onda oni lazu da je Corsair komplikovan za sradnju a mene nabedjuju da sam rob marke, da to nije nista posebno i da bas ako hocu mogu da kupim orman Corsair 800D jer je bolje vi0se celika za 300e nego manje za 180e iako u vecem izgleda groznije. I zato sto ako trose tolike pare bolje da dodaju za ogromno nego zxa normalno gde sve stajke i lepo izgleda. Jel ne trosim pare na ono sto su doneli. To je jasno kao dan. I to je problem, ne rtobovanje marki. Kada budu imali Corsair vise necu biti rob marke nekgo super musterija. Jadnici ni sami nemaju za ono sto kazu da je krs. Sada im je gore jer mogu da gledaju ono sto nemaju, pre nisu znali sta sve ima. Ali ajde da to zaboravimo nisu krivi za to krivi su jer lazu ne bi li naseo i trosio pare na ono sto ne volim a tako se ne ponasaju prodavci nego zavisnici kada zickaju pare na ulcici pa idu za tobom i lazu. Oni su na nivou postavljanja video ATI vs NVIDIA kojih ima na svakom koraku. Lesinari ce biti kada ostavim kartu naa ulici kad navaale sada su sakali, oni love tako pogano savijenih glava sa izbuljenim ocima da plen ne promakne.
Ponizavanje za male pare i reskiranje da dodju u nezgodnu situaciju, tipicno zavisnicko ponasanje.

ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.

Wlada011 ... 28.04.2011. 13:15 #319391

Ni ne vide da ih Sky polovinu lozi... ali kada mi je onaj rekao zelim ti uspeh sa GTX580 i ovaj dodao Pa necu, nije fer on GTX580 a Sky nema. Ja nisam verovao sto citam. Za takav profil ljudi cast je biti ludak. Ono je nezapamcena recenica.
Ne treba da im kazem idem sutra da kupim oppremu za Intel i procesor i nar5ucim to iz HR i kada se ponadaju samo ih obavestim ovde sta sam kupio u Hrvatskoj, uvenuli bi a prodavnice shvatile da im odmazu. Ovako kao ja ima mozda 10.000 ljudi u Srbiji da kupuje jak komp ili ne znam. Neka kazu koliko je GTX570 ATI6970 i GTX580 prodato i onih jacih. I njihovi saveti su izbezumljeni. Posvadjase se na time gde je lik pitao za ATI6990. Kao da njima daje komadic karte. 10fps-a.
Tako da jos malo pritiska pa ce osvanuti zastava na stadionu Kupovinom MSI sponzorisete Partizan pa cemo videti ko je koga zajebao.

Tako da ja rob marke imam licne razloge koje vama nemam nameru da ispovedam ali ako bas hocete onda je to izgled koji je meni jako bitan kada kupujem, kvalitet i ono sto se pre kupi na zapadu a vi posmatrajte sebe kada se pojavi Corsair kako cete se ponasati. Bice Wlado strigao Corsair i necu biti vise rob marke.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs