Porez ne plaćaju oni jer nisu prijavljeni da rade za stalno već rade sezonski. Problem je takođe što većina njih ni nema ličnu kartu.
Većina ima neke lažnjake uz pomoć kojih potpiše ugovor u Telekomu, Telenoru ili VIP-u i onda koristi njihov uređaj, ovi šalju upozorenja i opomene a ovaj i dalje koristi. Na kraju ovi isključe a ovaj samo ode uz drugu ličnu kartu i uzme drugi i tako u nedogled.
Svaki mesec imaju nov broj telefona i ne možeš da ih sve pohvataš.
Najtužnije je to što svi ljudi ovde, uključujući i mog rođaka, plaćaju porez i to debelo, DEBELO! Čekaj tek da vidiš iznose koje moraju ljudi da uplaćuju za penziono osiguranje. Kosa bi ti se digla na glavi. Mislim da bi i tebi sa platom u Kuala Lumpuru bilo mnogo toliko da plaćaš za penziono a na kraju dobijaš mizernu penziju od 3000 mesečno i to uz zakašnjenja.
Što se tiče ta dva adolescenta, pretpostavljam i ko su :) Pošalji ti lepo njih u Ritopek. I to lepo neka dođu negde početkom Maja. Ima da se ubiju od branja trešanja. Dnevnica 2000-2500 i to tako jedno dva meseca i sve lepo dobiju. Samo da obezbede smeštaj i komplet su obezbeđeni. Ima čak i nekih ljudi koji imaju pomoćne zgrade baš za ove sezonce. Stoga neki imaju rešen i smeštaj i hranu. Em nabace boju, em zarade, zdrav vazduh, Dunas na dohvat ruke. Ma milina.
Mogu i duže da ostanu ako vole jabuke, breskve, kajsije i ostalo voće. Imaju oni tamo koliko ti duša hoće.
Jedini problem u svemu ovome je da ako ovo spomeneš adolescentkinji mislim da će te gađati peglom za kosu a adolescent ima da te gleda belo XD
Znate kako, sve to lepo u krech i do mojejga..., znam ja da ima dobrih, ali mami su jedino dobri a posto i ona ide u krech, frke nema
Da se manemo budalastina, glupo jeste osudjivati ceo ``narod`` , ali je jos gluplje turiti dve dobre jabuke u kosar pokvarenih i ocekivati da se one nece pokvariti!
Za Ritopehos nisam siguran zenina rodbina je iz tog kraja i tesko se naplacuje...
Moj mesecni porez u KL je bio preko 2K us$...
Vise me jebe sto se narod odrodio od rada...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Porez ne plaćaju oni jer nisu prijavljeni da rade za stalno već rade sezonski. Problem je takođe što većina njih ni nema ličnu kartu :: :: Većina ima neke lažnjake uz pomoć kojih potpiše ugovor u Telekomu, Telenoru ili VIP-u i onda koristi njihov uređaj, ovi šalju upozorenja i opomene a ovaj i dalje koristi. Na kraju ovi isključe a ovaj samo ode uz drugu ličnu kartu i uzme drugi i tako u nedogled :: :: Svaki mesec imaju nov broj telefona i ne možeš da ih sve pohvataš :: :: Najtužnije je to što svi ljudi ovde, uključujući i mog rođaka, plaćaju porez i to debelo, DEBELO! Čekaj tek da vidiš iznose koje moraju ljudi da uplaćuju za penziono osiguranje. Kosa bi ti se digla na glavi. Mislim da bi i tebi sa platom u Kuala Lumpuru bilo mnogo toliko da plaćaš za penziono a na kraju dobijaš mizernu penziju od 3000 mesečno i to uz zakašnjenja :: :: Što se tiče ta dva adolescenta, pretpostavljam i ko su :) Pošalji ti lepo njih u Ritopek. I to lepo neka dođu negde početkom Maja. Ima da se ubiju od branja trešanja. Dnevnica 2000-2500 i to tako jedno dva meseca i sve lepo dobiju. Samo da obezbede smeštaj i komplet su obezbeđeni. Ima čak i nekih ljudi koji imaju pomoćne zgrade baš za ove sezonce. Stoga neki imaju rešen i smeštaj i hranu. Em nabace boju, em zarade, zdrav vazduh, Dunas na dohvat ruke. Ma milina :: :: Mogu i duže da ostanu ako vole jabuke, breskve, kajsije i ostalo voće. Imaju oni tamo koliko ti duša hoće :: :: Jedini problem u svemu ovome je da ako ovo spomeneš adolescentkinji mislim da će te gađati peglom za kosu a adolescent ima da te gleda belo X :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: ::
:: Za te laznjake bi im satro seme.. :: :: Za Ritopehos nisam siguran zenina rodbina je iz tog kraja i tesko se naplacuje.. :: :: Moj mesecni porez u KL je bio preko 2K us$.. :: :: Vise me jebe sto se narod odrodio od rada.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.