Dex, znam da te ne mrzi daj pitaj ga da ti posalje snimak taj sto kaze da moze da posalje kao dokaz! hahahahah I kako GTX+ trazi samo jedno dodatno 6pin napajanje?! zar nije 2?
Vidi u win win-u. Bila je gomila repariranih ploča kada sam ja gledao. Po meni, ne isplati ih se uzimati jer su cene naduvane a samo 12 meseci garancije. Kada se gledaju jeftinije ploče više ti se isplati doplatiti 1000-2000 din i uzeti novu ploču sa 36 meseci garancije nego repariranu
Pozdrav svima! Samo da dodam da mislim da je to jedan te isti lik koji već mesecima pali ljude sa niskim cenama na oglasima. Pre nekoliko meseci je tako nudio Nokiu N8 za red veličina 80e i kroz priču sam mu nudio da dodjem u Novi Pazar da mu dam kintu na ruke a uzmem telefon i naravno da nije prihvatio jer mu je kinta trebala u narednih 2 sata (kao hitno) pa kao ako mogu da pošaljem kao depozit. Rekoh mu da imam prijatelja u Novom Pazaru pa ću mu dati kintu preko njega za sat vremena i naravno da nikad nije odgovorio. Nije mi jasno zašto murija ništa ne uradi jer vidjam vrlo slične (takoreći iste oglase) na netu, čak su ljudi kačili i neke oglase sa upozorenjima na ovog lika i nikom ništa. Samo da još spomenem da mislim da je počeo da menja mesto odakle je pa tako više nije vezan samo za Novi Pazar već i za druge gradove (čini mi se da sam video sličnu varijantu-možda i istu a piše Zlatibor) a o nadimku već da i ne pričam. Dakle, obratite pažnju i prijavljujte ove oglase, jer na sve više mesta admini obraćaju pažnju na ovako privlačne ponude.
:: Da li je nekoga zajebao ne znam :: Ali evo u razgovoru se vidi - > http://goo.gl/r8U7 :: :: da svako ko trazi kontakt telefon radi dolazska licno na adresu, :: on ga apsolutno izbegava i kulira :: CIM SAM SPOMENUO RACUN I PLACANJE UNAPRED JAVIO SE ODMAH :: Sreca pa ja banovan, nadam se da nije nekoga zajebao za onu graficku kartu ili telefon.. :: :: @bugerman, skracuj linkove, ne rade ti :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 ::
i jeste skupa, ali ovaj je jos gori Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Da se ne mesam bzvz, pa i pise DVA 6pin, nego on salje jedan onaj molex na 6pin ako ti napajanje ima samo jedan 6pin. Ne citas lepo oglase...
:: Dex, znam da te ne mrzi daj pitaj ga da ti posalje snimak taj sto kaze da moze da posalje kao dokaz! hahahaha :: I kako GTX+ trazi samo jedno dodatno 6pin napajanje?! zar nije 2 :: :: :: ::
ma to je bio sasvim drugi oglas tada, bila je prica o GTX+, a ne znam gde je taj oglas nestao, i na slici se videlo da ima samo jedan ulaz za 6 pina napajanje sto mi je bilo cudno... .) uostalom ne bitno, ko ce sve te pavijane povatati...
:: Okacio sam da menjam hd 6870 sa garancijom za jacu,lik me zvao i ponudio sapphire hd 7950 i trazio 19 000 dinara doplate : :: :: Biser,sta reci : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.