Hard disk Oglas: 196901 Ponuda->Privatno lice->Korišćena roba Prodajem Hard disk WD 3200 AAKS. 320 GB SATA II. Healt / Perf 100/100 Hard je bez bad sektora i slicnih anomalija. Ponude na PM Cena: 2700 EUR Informatika->Komponente (Postavljen: 25.02.2013. 07:55) Upozorite nas na neispravan oglas... Zrenjanin
Mislim da ovo bila greška u Dinarima i Evrima, nego malo mi bilo smešno. Na Kupujem, prodajem i ne idem više ni da gledam, dođe mi muka. Meni se naviše sviđaju oglasi gde piše `Gejmerski` . E kad i sto istolice proglase tako.... Ako ovako nastavi neću se iznenaditi kad vidim `Gejmerski traktor, ima crvena svetla, ore duplo brže i ima kuler sa hladnjakom `
Jednostavno mi nije dao opciju u din. Smesno ili ne to je 2700 din. :-) Mislio sam da ce ljudi da shvate i tako ali eto dospeo sam i na ` black list ` :-) :-)
Ako nam dodje opet najebali smo, postovi od 5 000 karaktera jedan za drugim kao eto on ima nesto jako retko i zato mu se moze da polovno prodaje duplo skuplje od cene recimo nove stvari itd...
:: Ako nam dodje opet najebali smo, postovi od 5 000 karaktera jedan za drugim kao eto on ima nesto jako retko i zato mu se moze da polovno prodaje duplo skuplje od cene recimo nove stvari itd..
Pa, bitno je da kad TI KENJAŠ O TUĐOJ SVOJINI/TUĐIM DELOVIMA ZA KOMP, i o TUĐIM POSLOVIMA - KOJI SE TEBE NE TIČU UOPŠTE - jer ti nisi niti majka Tereza, niti si državni regulatorni organ za cene proizvoda i usluga - onda ti to činiš `koncizno`, i svaka tvoja reč je `ka` Njegoševa`, te vredi čitati postove u kojima ti PIŠAŠ I KENJAŠ PO LJUDIMA KOJI TE NIŠTA NISU DIRALI, UZ TO OBJAVLJUJUĆI I LIČNA IMENA (verujem da bi mi i broj lične karte do sada objavio ovde, samo da si ga imao)...
Ali zato kad JA pokušavam da OBRAZLOŽIM i OBJASNIM moje stavove i moj način gledanja na stvari - onda su to `kilometarski postovi od 5000 reči koje niko ne bi trebalo da čita`.
Da nisam imao Ćaleta, sigurno bih tebe pitao za sve savete oko prodaje/kupovine - a i da me generalno naučiš kako da živim i kako da razmišljam, POŠTO TI I JOŠ 2-3 BESPOSLIČARSKA PAJSERA OVDE TO JEDINO I RADITE PO CEO *EBENI DAN: ZABADATE NOSINE U TUĐA POSLA, koja se vas NI MALO ne tiču, PROVOCIRATE LJUDE KOJI VAS NISU PROVOCIRALI PRE TOGA, i generalno - TRAĆITE I VAŠE I TUĐE VREME.
P.S. Ako ti treba moj broj lične karte, adresa i ostalo, kaži, pa da ti dostavim, DA MOŽEŠ REDOM I ŠIROM DA IH OBJAVLJUJEŠ PO NETU, i DA JOŠ MALO MOŽEŠ DA ISPIRAŠ USTA SA MNOM OVDE - a ništa te nikada nisam dirao, NITI ME TVOJA POSLA INTERESUJU, NITI ZABADAM MOJ NOS u tvoja posla i tvoje oglase.
P.S. Ako Beetlejuice-u pomeneš ime nekoliko puta, on će se pojaviti - a meni je Beetlejuice rođak po tetkinoj liniji.
Samo bez nervoze sto taj cpu ne ide za 170e, polako, uzece ga neko po toj ceni 100% nemas brige.
Inace nisam ja postavio tvoj oglas ovde, mozes da primetis to i sam ako obratis malo paznu, vec drug clan prasinar, a ti si uradio bas ono sto sam rekao da ces da uradis.
Havok, idi nadji devojku :] Pošto si ćorav baci pogled nekoliko oglasa niže. Videćeš isti takav proc za 110-120e. Pa se objašnjavaj sa čovekom koliko vredi proc. Šta si tu uzeo Dexa na zub. Kompleksi su čudo .]
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.