Lik prodaje istu karticu za 12m to je poenta, a drugo nemam nista proti repariranih kartica dok daju 12m garanciju.... Kupis karticu za 60e (repariran 6850) igras se malo i prodas za 50e odmah posle 2-3meseca, iskreno ne znam ni jednu karticu da se zadrzala duze od par meseci.... Nije da reklamiram ljude, mene gpu ne interesuje od kad imam apu :-) i presao na kozolu(e)
:: Lik prodaje istu karticu za 12m to je poent Znam, primetio sam to. Ono što sam ja napisao odnosi se generalno na reparirano smeće.
::a drugo nemam nista proti repariranih kartica dok daju 12m garanciju.... Imaćeš protiv - ako ti se desi da od nekoga kupiš reparirano/duvano/re-ballovano sranje koje se, eto, baš kod tebe pokvari 13-tog meseca od datuma prve kupovine - nakon što se taj lik lepo izigrao prethodnih 12 meseci.
::Kupis karticu za 60e (repariran 6850) igras se malo i prodas za 50e odmah posle 2-3meseca, iskreno ne znam ni jednu karticu da se zadrzala duze od par meseci...
Kao što sam rekao - kapiram ja da je lepo dok se igraš. Ali - kao što sam rekao SRPSKO TRŽIŠTE, IONAKO TRŽIŠTE SIROMAHA I BEDNIKA koji jedva skupe pare da sebe počaste nečim, SE JOŠ DODATNO ZASIPA I ZASIĆUJE SMEĆEM KOJE ZBOG PRENISKIH CENA OMETA PRODAJU KOREKTNIH, NEPOPRAVLJANIH, NOVIH KOMPONENTI, i stvara `tempiranu bombu` (da se tako izrazim) - u smislu da ćemo u jednom trenutku (kao tržište) biti PREPUNI repariranog smeća, i niko više neće sa sigurnošću znati da li kupuje polovno-nepopravljano, novo ili reparirano - i koliko šta (novo) treba da košta, jer nerealno niske cene repariranog smeća remete strukturu i poredak cena, ni koliko treba da košta novo, polovno ili reparirano - u poređenju jedno sa drugim, a i masa tih komponenti će početi da se kvari/otkazuje - što će uzrokovati mnogo gubitaka kod mnogo ljudi. Lepo je dok se `jede`, ali - BESPLATAN RUČAK NE POSTOJI. Ko ne plati na mostu - platiće na ćupriji - kad bude u njegovim rukama završila reparirana grafička koja se ponovo pokvari - a garancije više nema.
Bolje to popravljano, sa 12 meseci garancije po dobroj ceni, nego tvoje bez garancije po ceni novoga a slabije od istoga :]
I posle ti tu pričaj da te ne zanimaju ti oglasi, a pišeš tu gomilu redova bezveze pokušavajući ljudima da uteraš strah od tih repariranih delova da bi kupovali od tebe po velikiiiiim cenama nešto što ni nema garanciju a može da crkne nedelju dana posle prodaje. Ju, pa ti si onda gori od tih što prodaju te reparirane :]
A sto se tice tih repariranih, meni se cini da neko direktno iz uvoza to stavalja u oglase, tj direktno iz Altija. Verovatno veca zarada nego da se prodaje preko Emmija ili Win Wina.
Poenta je u tome da je to TA reparirana kartica, sa takodje 12 meseci. da lik prodaje NE repariranu, ne bih ni stavljao ovde link. a i ovim repariranima nista ne fali, jer su FABRICKI reparirane i plus su pod garancijom, a po ekstra ceni.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Jedini problem je što su te kartice otkupile gomile preprodavaca pa sad prodaju skoro po ceni novijih. Razumeo bih da zarade 10-20-30 e po kartici, ali neki traže i preko 50...
i ako ne uzimam reparirano pre bih pazario robu sa 12 meseci garancije nego od tebe !
To sto ti prodajesh moze kupiti ne budala nego neko ko je apsolutno neupucen i koga cesh ti apsolutno zajebati i napraviti budalom, i sad smeta ti pcberza , e jbg...
Slazem se, ali imam neki utisak da su te Gigabyte P55 ploce u narodu precenjene,kao i taj I7, i da ce on dobiti mozda i svih 285 eura, koliko je stavio da mu je najniza cena. Da imam para i da mi treba to onoliko koliko Karadzicu fotelja u FSS, platio bih mozda 250 eura za to, uz opasku da sam za te pare prodao Z77 Mpower i 2500k koji su bolje resenje...
Poenta price je da to ne vredi vise do tih 250 evra, i to da se nategne...
230E bi bilo mnoogo realnija cena. 130e CPU, i 100e ploca.
2500k je bolji kloker, i verovatno i ima bolje single-tred performanse, ali overall, ne bih rekao da je jaci...
U najgorem slucaju bih rekao da se ti procesori kolju, a u najboljem - da je 2500k mozda malo jaci.
Ali u svakom slucaju, naravno da je 2500k bolja kupovina.
EDIT:
Pa tek sada videh da je ovo 1156. Ne vredi ta ploca 100e ni pod razno.
70-80e je plafon.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Slazem se, ali imam neki utisak da su te Gigabyte P55 ploce u narodu precenjene,kao i taj I7, i da ce on dobiti mozda i svih 285 eura, koliko je stavio da mu je najniza cena. Da imam para i da mi treba to onoliko koliko Karadzicu fotelja u FSS, platio bih mozda 250 eura za to, uz opasku da sam za te pare prodao Z77 Mpower i 2500k koji su bolje resenje... :: :: :: :: Ovo je po mom misljenju preterivanje :: :: :: :: http://www.kupujemprodajem.com/Intel-I7-870-Gigabyte-P55A-UD7-5261260-oglas.htm?filter_id=22119223
Pogledajte slike dobro, zatim procitajte tekst :-) Najjace od svega mi je sto trazi 5000din da se uplati da se pogleda komp i da se dobiju detaljnije informacije + ne znam od kad su to 3 x 660ti jedna karta sa kapicama na sli konektorima i od kad je to kingston ssd made by samsung. I drvce koje drzi graficku na kraju hladnjaka :-)
Evo, sad sam mu poslao poruku. Ti si, ili lud, ili si definitivno lud. Uplaticu ti 5000 da ides da se lecis. Aj zdravo :)
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
:: http://goo.gl/Iyxq :: :: Pogledajte slike dobro, zatim procitajte tekst :- :: Najjace od svega mi je sto trazi 5000din da se uplati da se pogleda komp i da se dobiju detaljnije informacije + ne znam od kad su to 3 x 660ti jedna karta sa kapicama na sli konektorima i od kad je to kingston ssd made by samsung. I drvce koje drzi graficku na kraju hladnjaka :-)
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.