Bojan, klasika. Kupio od mog drugara GTX580 ASUS DCU II za 230e full pack, pisana garancija, a ovu koja je gora prodaje za 280. nikad mi nije bio jasan, zasto daje oglase, a zna da niko nece da kupi po toj ceni.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Taj lik je ziva legenda. Sve moguce sto moze da stavi u oglas ide makar po 3x vecoj ceni od bilo koje realne, a i opisi oglasa su mu krajnje zabrinjavajuci. Prodavao je neke kante od Genius zvucnika koji su novi 25e (kod njega svega 40e) kojima je u opisu pisalo da su u dobrom kako fizickom, tako i psihickom stanju. Inace imao je razne konfiguracije kojima je dodeljivao custom imena, tipa Antec High End PC, neke komponente iz 2005. stavljene u kuciste od mini frizidera za koje on kaze kako bi se lepo uklopilo uz neki HD TV i slicno tome, pogotovo sto uz njih prodaje neke no.2 Genius zvucnike koji su skoro iste visine kao kuciste pa je to sve jedan veliki plus u celoj prici :-) Ja sam ubedjen da je to lik sa youtube-a cije sam linkove kacio vec ovde, ni jednom ni drugom ne mogu da se nacudim.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: :: Taj lik je ziva legenda. Sve moguce sto moze da stavi u oglas ide makar po 3x vecoj ceni od bilo koje realne, a i opisi oglasa su mu krajnje zabrinjavajuci. Prodavao je neke kante od Genius zvucnika koji su novi 25e (kod njega svega 40e) kojima je u opisu pisalo da su u dobrom kako fizickom, tako i psihickom stanju. Inace imao je razne konfiguracije kojima je dodeljivao custom imena, tipa Antec High End PC, neke komponente iz 2005. stavljene u kuciste od mini frizidera za koje on kaze kako bi se lepo uklopilo uz neki HD TV i slicno tome, pogotovo sto uz njih prodaje neke no.2 Genius zvucnike koji su skoro iste visine kao kuciste pa je to sve jedan veliki plus u celoj prici :-) Ja sam ubedjen da je to lik sa youtube-a cije sam linkove kacio vec ovde, ni jednom ni drugom ne mogu da se nacudim.
Ovakav opis koji stvarno ne kaže ni reč o čemu se radi, kako misli da neko kupi baš ovoliku mačku u džaku. Na slici ploče se još i vidi koja je ali o procesoru ni reči.
link Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Ovakav opis koji stvarno ne kaže ni reč o čemu se radi, kako misli da neko kupi baš ovoliku mačku u džaku. Na slici ploče se još i vidi koja je ali o procesoru ni reči :: :: ::
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
ja ne bih dao toliko za njega. da je 17` pa i nekako. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Obratite paznju sta je napisao u satavu konfe a obratite paznju na sliku koju je slikao gde se vide GeForce 650 graficka , Power Color 7750 i Croasair 8 GB
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.