`graficka radi normalno u safe modu. Kad se upali komp normalno ponekad se pojavljuju artifakti nekad radi normalno nekad ima bagove poluispravna je. Mislim da nije neki veiliki kvar dok daje sliku, ne greje se max temp 50-60 stepeni`
Šta reći...sitan kvar. U prevodu: samo skinete hladnjak, nakačite na njega novu grafičku i ... voila!
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
:: Koj idiot : :: :: http://www.kupujemprodajem.com/Savrsen-6712317-oglas.htm?filter_id=2212228 :: :: Ma mora da je zez za zarez ili neka nula previše, nema šanse da je neko baš toliki idiot. i da je 4.500 bilo bi mnogo. I to još neispravno napajanje. E ako je stvarno, onda je bar mogao da napiše `Profesinalni gejmerski` kompjuter. Ovo je lagano naj precenjeniji komad ikada.
Taj coban, jer ne znam kako da ga nazovem drugacije, sve ima polu ili cetvrt konfiguracije od pre 10 godina i sve je to extra i sve radi samo fale neki delovi i sve igre tera extra na samo malo manjim rezolucijama, da da, a najgore je sto neki drugi coban kupi to matoro smece po tim cenama.
Opisi su mu uvek legendarni nahvali sve ko da je iz NASE i najnovije i naravno LICNO JE SLIKAO !!!!!!!
:: Taj coban, jer ne znam kako da ga nazovem drugacije, :: sve ima polu ili cetvrt konfiguracije od pre 10 godina :: i sve je to extra i sve radi :: samo fale neki delovi :: i sve igre tera extra na samo malo manjim rezolucijama, :: da da, a najgore je sto neki drugi coban kupi to matoro smece po tim cenama :: :: Opisi su mu uvek legendarni :: nahvali sve ko da je iz NASE i najnovije :: i naravno LICNO JE SLIKAO !!!!!! :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
hmmmm pa sta znam, ovaj uvek ima original kutije, dzidza bidze, sve full ocuvano... ne bih rekao da je buvljos varijanta. ali naravno, bez obzira, nista ne opravdava tako debilne cene.
i moj E5500 isto toliko isao sa BOX coolerom, stabilan cak i u igrama. naravno LINX je pucao, ali ne vidim ni da je on postavio dokaze o LINX-u. a sve i da je pod LINX-om stabilan, vredi 20e.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.