to je taj cuveni hawx,kod njega je sve vrhunski hardver zato kosta toliko
:: http://www.kupujemprodajem.com/Intel-Core2Duo-E5300-Wolfdale-na-3-7GHz-7060781-oglas.htm?filter_id=2211919 :: :: pa 20e mozda i izvuce :: :: i moj E5500 isto toliko isao sa BOX coolerom, stabilan cak i u igrama. naravno LINX je pucao, ali ne vidim ni da je on postavio dokaze o LINX-u :: a sve i da je pod LINX-om stabilan, vredi 20e :: :: S punim pravom u ovoj temi :: :: Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-F ::
xD xD I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: kupio bih al deca mogu da se poseku zbog slike , ne sme :: :: :: :: :: Ovo i nije nepovoljni oglas, ali sam morao da postavim. Futuristicki tv iz 2019te, foll H :: :: :: :: :: :: http://www.kupujemprodajem.com/Panasonic-7282588-oglas.htm
Dodatak: Evo pogledah bolje. Odmah u oči upada pogrešno nalepljena folija :D Ne mogu da nađem o kojem se HTC-u radi... Još je rano da progledam kako treba :D
cini mi se da se radi o HTC butterfly, e sad ne znam kolika mu je regularna cena... ali ovaj batica ima jos nekoliko kopija telefona S4 i slicnih pa kapiram da je i ovo kopija...
Koja je čovek prevara- piše u opisu 4.7 inča ekran a na krivo zalepljenoj nalepnici pise 5.0 xD Na stranu to sto nema veze sa htc ONE telefonom. Zanima me sta bi rekao kad bi ga pozvao neko i pitao ovo za 4.7 i 5.0 na nalepnici.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: doduše, ako se radi o HTC ONE : :: :: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3652/HTC/On :: :: .. :: :: Dodatak: Evo pogledah bolje. Odmah u oči upada pogrešno nalepljena folija :D Ne mogu da nađem o kojem se HTC-u radi... Još je rano da progledam kako treba : ::
i quad je sto je najgore... http://goo.gl/AjXdc ali kapiram da je ovo replika i da nije ni videlo taj chipset i tu grafiku itd... mada cuh da je to jedna od bolje uradjenih replika...
Što, bre, kolega, da me prozivaš bez prethodnog razloga, kad te nikada ništa nisam dirao, niti sam se ikada bavio tvojom poslovnom politikom ili ponudom?
Ja `lud` - a bitno ja da ti `nisi lud` kad re-ballovane i duvane krševe SA SASTRUGANIM SERIJSKIM BROJEVIMA i razne REKLAMIRANE otpatke bez ikakve garancije (osim verbalne u trajanju od magičnih 7 dana) prodaješ za 70% cene novog? I još i lažeš kad je u pitanju garancija - ne daješ nikakve papire niti fiskalne račune uz stvari za koje tvrdiš da imaju `garanciju`, nego upućuješ ljude da `po potrebi idu kod uvoznika`? A ako uvoznik odbije da uvaži reklamaciju bez papira - šta kupac da radi onda? Da dođe kod tebe da ga tešiš?
BTW, jedini koji stružu serijske brojeve, kao što ti radiš, su LOPOVI AUTOMOBILA i trgovci ORUŽJEM.
Ako je neko zagadio ovdašnje tržište sa BEZBROJ komada `hardvera`, to jest, `vaskrsnutih` raznoraznih otpadaka od matičnih ploča i grafičkih, to si, brate, ti... Koliko si duvanih nvidija grafičkih prodao u svoje vreme - jerl` se uopšte sećaš? Koliki procenat tih `grafika` i dalje radi? Koliko takvih `srećnih` mušterija imaš iza sebe?
Da je u pitanju hrana, a ne kompjuterske komponente - ti bi zajebao `Monsanto` po sveopštem zagađenju ovdašnjeg malenog tržišta/ponude svakakvim smećem, za koje se nikada ne zna kada će i pod kojim uslovima otkazati - jer jedino pravilo koje ti imaš je: `ako je bilo 100% ispravno, nikada neće doći u moje ruke, i neću ga prodavati`...
Nemoj da se ljutiš, brate, jer ko se ljuti - zna se šta mu uleće - ali ako otvaraš usta o meni (i to bez ikakve prethodne provokacije) - otvoriću i ja o tebi. A kad ja o nekome otvorim usta - ne vredi posle ni Dunav i Savu da zasitiš deterdžentom - neće ga oprati.
U zdravlje, pa pamet u glavu ubuduće. Keep your nose in your own business.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.