Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Tips and Tricks
▒Pomoc ali ovoga puta zivot u pitanju :O
STRANA 3 OD 4  
NDSystem Il odes il ostanes... 08.09.2010. 23:23 #243367

status: user
broj poruka: 209
`Ili odes i zaboravis Srbiju ili ostanes. Ako ostanes imas samo jedan nacin za prezivljavanje, a to je otimanje!!!` :)

Citat iz poznatog nam filma `Munje`

Mislim da ima dosta istine u tome.. Ovde uvek moras da se guras za nesto da se nadvikujes i da stalno nesto dokazujes.... itd... itd.. da ne duzim.. ne volim mracne teme. Ne znam sta mi bi da i ovo napisem.

Izvinite:)

Dušan Nastić
Beograd,

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Re: Umesto sto si radio retardirane poslove mogao si da ulozis... 08.09.2010. 23:39 #243376

broj poruka: 2929
Ja ne volim da mracim, ali to je realnost na zalost. Neralno bi bilo klada bi gledali sve kroz ruzicaste naocare.
Buducnost?
NEma toga ovde od kad aznam za sebe.
Buducnost se ovde ni ne pravi ovde samo moze unazad da ide napred nista.
Kao sto rekoh ciganija....

:: @markopvict, i ostal
::
:: Kad procitam sve ove vase vizije buducnosti deprimiram se
:: Ja evo sa srednjom skolom u srbiji (sa preko 40 godina starosti) prihodujem preko 1k evreja redovno, neki meseci su i preko 2k evreja, ali je te dodatne pare u poslednje vreme jako tesko naplatiti pa ovde svaka budala misli da moze sa svakim `na dodjem ti`
:: Nije da posla nema cak ga ima i previse nego su navike nasih `managera` i kontorverznih poslovnih ljudi sto je kulturan izraz za prevarante secikese i ubice takve da prosto ne zelis da se bavis nicim jer bolje da lezim u stanu nego da im guram novce u dzep
:: Sve ponovo lici na one godine s kraja XX veka kad su svi pricali o avionima i kamionima a nisu imali za pljesku na Slaviji
:: Kad sve to znam i jos vidim kako je tek vama klincima tesko, a sta da vam kazem
:: Bas ovih dana se razmisljam u vezi jedne ino ponude od oko 3K+ evra mesecno i kad platim stan, klopu i komunalne aktivnosti meni i familiji tesko da bi mi ostalo preko 2000
:: Citajuci vasu kuknjavu i vapaj za idejama koliko sutra cu reci: DA pokreci proceduru eto mene za desetak dana van `Paradajz Republike Srbije`, sto iskreno zelim i vama
:: Samo jedan savet ne ocekujte da dobru lovu zaradjujete pre 30-te sem ako vam cale nije namestio posao da budete ambasador Srbije pri UNESCO-u ili nesto slicno!!
:: Cisto da ne zaboravite gde zivite (pogledajte moj potpis)
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Da bi kod privatnika u Srbiji zaradio koji dinar, moras da budes kvalifikovan(visoko obrazocanje), onda sa tim obrazovanjem da radis jedno 2-3 godine na poziciji koja trazi srednju skolu i tu da se dokazes da si mozak, sposoban... E kad to prodjes onda mozes da ocekujes normalan posao, platu... Tamo negde oko 30, pod uslovom da si odmah krenuo da studiras..
:: ::
:: :: Ljudi i sa fakultetima i visim skola ima pun qrac i oni tesko nalaze poslove, mozes onda da zamislis sta je tek likova sa srednjom skolom
:: :: Da bi sa srenjom skolom uspeo nesto, moras da imas opasan mozak i pored toga da ulozis u sebe jedno 5k evra na priznate kurseve..
:: :: Ali najbitnije poslodavcu je radno iskustvo. Postoji precica da ako imas tetku na polozaju pa da te ona ubaci, da preskocis prvih par stepenica..
:: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: :: 8====D ~ ~ ~
markozutic re 08.09.2010. 23:41 #243379

broj poruka: 1463
uopste nije istina da je hamburger u meku svuda isti .)

Cene su razlicite i onaj najobicniji hamburger koji kod nas ako se nevaram ( poslednji put sam posetio to sveto mesto prosle godine) i kostao je paklenih 90 dinara za ono malo govance, cena mu se krece od 3.5 $ do 0.9$

nije svuda ista cena radne snage, sirovina, zakupa prostora, nemoze biti ista cena ! NIKAKO!

bas sam gledao na onoj emisiji BUDZELAR na nekoj od nasih televizija pricu o tome :P

cak su i poredili zivotni standard bas na osnovu cena u mek dolandsu .P

BTW to sto po svetu samo cigani jedu po mek donaldsima, a kod nas `BURZUJI`
ne znaci da je mek tamo jeftin, ALI JESTE NAJJEFTNIJI

U americi je junk food najjeftiniji i najpristupacniji, zdrave hrane ni za leka, svezeg povrca i voca, + je skuplje u poredjenju sa mekom, pricam iz prve ruke, ne lupam napamet

pozdrav:** :)

Edit: podsetili ste me pesme iz moje mladosti :D

http://www.youtube.com/watch?v=5wUe96U3thM

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

imarkovic Re: Re: Umesto sto si radio retardirane poslove mogao si da ulozis... 09.09.2010. 00:38 #243402

broj poruka: 19078
malo si mi zagolicao mastu, pa bih cisto informativno voleo da znam, kojim se biznisom bavis, ako nije tajna..?

:: @markopvict, i ostal
:: Kad procitam sve ove vase vizije buducnosti deprimiram se
:: Ja evo sa srednjom skolom u srbiji (sa preko 40 godina starosti) prihodujem preko 1k evreja redovno, neki meseci su i preko 2k evreja, ali je te dodatne pare u poslednje vreme jako tesko naplatiti pa ovde svaka budala misli da moze sa svakim `na dodjem ti`
:: Nije da posla nema cak ga ima i previse nego su navike nasih `managera` i kontorverznih poslovnih ljudi sto je kulturan izraz za prevarante secikese i ubice takve da prosto ne zelis da se bavis nicim jer bolje da lezim u stanu nego da im guram novce u dzep
:: Sve ponovo lici na one godine s kraja XX veka kad su svi pricali o avionima i kamionima a nisu imali za pljesku na Slaviji
:: Kad sve to znam i jos vidim kako je tek vama klincima tesko, a sta da vam kazem
:: Bas ovih dana se razmisljam u vezi jedne ino ponude od oko 3K+ evra mesecno i kad platim stan, klopu i komunalne aktivnosti meni i familiji tesko da bi mi ostalo preko 2000
:: Citajuci vasu kuknjavu i vapaj za idejama koliko sutra cu reci: DA pokreci proceduru eto mene za desetak dana van `Paradajz Republike Srbije`, sto iskreno zelim i vama
:: Samo jedan savet ne ocekujte da dobru lovu zaradjujete pre 30-te sem ako vam cale nije namestio posao da budete ambasador Srbije pri UNESCO-u ili nesto slicno!!
:: Cisto da ne zaboravite gde zivite (pogledajte moj potpis)
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Da bi kod privatnika u Srbiji zaradio koji dinar, moras da budes kvalifikovan(visoko obrazocanje), onda sa tim obrazovanjem da radis jedno 2-3 godine na poziciji koja trazi srednju skolu i tu da se dokazes da si mozak, sposoban... E kad to prodjes onda mozes da ocekujes normalan posao, platu... Tamo negde oko 30, pod uslovom da si odmah krenuo da studiras..
:: :: Ljudi i sa fakultetima i visim skola ima pun qrac i oni tesko nalaze poslove, mozes onda da zamislis sta je tek likova sa srednjom skolom
:: :: Da bi sa srenjom skolom uspeo nesto, moras da imas opasan mozak i pored toga da ulozis u sebe jedno 5k evra na priznate kurseve..
:: :: Ali najbitnije poslodavcu je radno iskustvo. Postoji precica da ako imas tetku na polozaju pa da te ona ubaci, da preskocis prvih par stepenica..
:: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: :: 8====D ~ ~ ~
Gare87 Re: Re: Re: Umesto sto si radio retardirane poslove mogao si da ulozis... 09.09.2010. 01:27 #243409

broj poruka: 4725
@abner

aj zivota ti prosvetli i mene, ja sled godine treba zavrsavam vise ovu visoku tehnicku skolu, pa zivo me zanima gde ubijes svojim radom na poslu sa srednjom skolom 1k evra??

Moja keva(pribliznog ste godista:) sa visom ekonomskom jedva ubije 25k din(nekad malo vise a vise puta manje), kod njih sa faksom ubiju jedva 40k. Tako ajde razresi misteriju oko tvojih primanja, mozda slucajno se pogodi da krenem tim pravcem, ja sam zadovoljan i sa platom od 20k makar... :))

pozdrav

:: malo si mi zagolicao mastu, pa bih cisto informativno voleo da znam, kojim se biznisom bavis, ako nije tajna..
:: :: @markopvict, i ostal
:: :: Kad procitam sve ove vase vizije buducnosti deprimiram se
:: :: Ja evo sa srednjom skolom u srbiji (sa preko 40 godina starosti) prihodujem preko 1k evreja redovno, neki meseci su i preko 2k evreja, ali je te dodatne pare u poslednje vreme jako tesko naplatiti pa ovde svaka budala misli da moze sa svakim `na dodjem ti`
:: :: Nije da posla nema cak ga ima i previse nego su navike nasih `managera` i kontorverznih poslovnih ljudi sto je kulturan izraz za prevarante secikese i ubice takve da prosto ne zelis da se bavis nicim jer bolje da lezim u stanu nego da im guram novce u dzep
:: :: Sve ponovo lici na one godine s kraja XX veka kad su svi pricali o avionima i kamionima a nisu imali za pljesku na Slaviji
:: :: Kad sve to znam i jos vidim kako je tek vama klincima tesko, a sta da vam kazem
:: :: Bas ovih dana se razmisljam u vezi jedne ino ponude od oko 3K+ evra mesecno i kad platim stan, klopu i komunalne aktivnosti meni i familiji tesko da bi mi ostalo preko 2000
:: :: Citajuci vasu kuknjavu i vapaj za idejama koliko sutra cu reci: DA pokreci proceduru eto mene za desetak dana van `Paradajz Republike Srbije`, sto iskreno zelim i vama
:: :: Samo jedan savet ne ocekujte da dobru lovu zaradjujete pre 30-te sem ako vam cale nije namestio posao da budete ambasador Srbije pri UNESCO-u ili nesto slicno!!
:: :: Cisto da ne zaboravite gde zivite (pogledajte moj potpis)
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: Da bi kod privatnika u Srbiji zaradio koji dinar, moras da budes kvalifikovan(visoko obrazocanje), onda sa tim obrazovanjem da radis jedno 2-3 godine na poziciji koja trazi srednju skolu i tu da se dokazes da si mozak, sposoban... E kad to prodjes onda mozes da ocekujes normalan posao, platu... Tamo negde oko 30, pod uslovom da si odmah krenuo da studiras..
:: :: ::
:: :: :: Ljudi i sa fakultetima i visim skola ima pun qrac i oni tesko nalaze poslove, mozes onda da zamislis sta je tek likova sa srednjom skolom
:: :: :: Da bi sa srenjom skolom uspeo nesto, moras da imas opasan mozak i pored toga da ulozis u sebe jedno 5k evra na priznate kurseve..
:: :: :: Ali najbitnije poslodavcu je radno iskustvo. Postoji precica da ako imas tetku na polozaju pa da te ona ubaci, da preskocis prvih par stepenica..
:: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: :: :: 8====D ~ ~ ~
Ognjeni ... 09.09.2010. 01:51 #243411

broj poruka: 4527
Recice ti i sam ali mislim da je arhikteta po zanimanju kojem se bavi...dizajn itd....

Jbg zajebano vreme..srednji stalez polako nestaje, pretvara se u sirotinju.. taj mali procenat bogatih postaje jos bogaatiji...

Zalosno je kada pogledam 90 % svojih drugova i drugarica da ne mogu da skupe ni za more da odu..da danasnja omladina zivi sa roditeljima i u 30 -toj ...itd itd .

Sto se tice mene , ja sam ekonomista po zanimanju, kad zavrsim postidlomske najverovatnije cu i ja da zapalim negde. Nepada mi na pamet da radim ovde na salteru od 08-16 h za 30k.
Generalno nikad se ne zalim niti kukam...uvek posmatram sa druge strane..koliko god da je meni tesko , ima mnogo vise onih kojima je jos teze..koji nemaju ni krova nad glavom , ni da 3 topla obroka dnevno a o nekom luxuzu da ne govorim.

Jbg..neko ispliva..neko potone, zivot je takav..cupav i dlakav .) Kao nasi junaci veceras protiv Spanije ...samo borbeno..muda do zemlje i rad rad, na sto nacina i mora da uspe.

Ajd uzdravlje

ICEsd re: 09.09.2010. 02:44 #243416

broj poruka: 2158

Evo ovako isto ti je i kod mene od Pocetka godine trazim posao, diplomirao sam tad i nista aman bas nista saljem CV i niko ni da se javi da me otera u majcinu a kamoli na razgovor da me pozove.

Spasava me jedino ova kosarka malo inace planiram da okupim ekipicu looodih japanaca i kineza da naostrimo katane pa da jurnemo na ulicu i seckamo koga stignemo(kad me matorci izbace iz kuce) i tako da zavrsim na nekom toplom mestu gde ce da me hrane.

Sto se ideje tice ko ce to da kupi?Ko ima love za to, kod nas igraonice nece da ni 400 evra za ceo racunar a kamli 200evra za naocare.
H-nitro Procitajte ovo molim vas moj radni zivot u par recenica 09.09.2010. 02:45 #243417

broj poruka: 1981
Ako mene pitas a nepitas me posto si pomenu platu od 1k to se definitivno ne odnosi namene ni 800e ni 500e ni 300 e da si rekao 100, 150 tu bi me mozda ubo, znam da ce ovo biti malo duzi citat ali evo da vam napisem moje predhodne tri god zanimljivo je a i necete verovati otvaram se

Evo pocelo je krajem 2006 i pocetkom 7-me ja poceo da radim u televiziji koja je radila jedva do 2008-me jer je direktorka sve pokrala i unistila tv, zajedno sa ostalima iz opstine koji su je podrzali a to je 2 coveka sa kojima se sigurno jebala pa ih drzi u saci ali nema veze pa cak i Erna Peric koja je drzala privatne televizije nije mogla ovu da kupi jer je posle rts-a jedina bila na opstinskom budzetu

pazi sad ja predjem u drugu koja se isto tako zatvorila jer je lik radnike placao 100e ahahha zalostinja krajem od 2008 do 2009 sam radio tacnijje prezivljavao u nekom servisu u kome su bili mnogo ok ljudi ali plata je bila obecana na 300e pa se svaki treci mesec smanjivala po 50e da bi na kraju 2008 imao platu 50e na 15 dana ili ti 100e mesecno gde je u bg-u stan min 200e hrani info stan i ostale troskove da nepricam jer sam presao kod sestre da zivim
u mini stanu sa dvoje djece i zetom i babom i tako godinu dana i ja ofc dam otkaz

2009 radio u o5 servisu IMTEL koji je kad sam ja dosao radnici nisu primili platu 5 meseci a dvjuca doktori i jedan srednju skolu, ja dosao i reko sta ja tugan da se zalim kad doktori cute a nisu primili platu 5 meseci, i tako ja tu radio o5 tu i tamo ok ljudi lep servis svideo mi se samo nemas za ljeba natabam se dobro ujutru baba spremi dorucak i to je do uvece jer nemam para za bacanje ( inace za hranu)

i vidim ja da to nemoze tako dam otkaz i predjem u kodar inzenjering razvlacenje fidera kablova po stubovima, 3g mreze visis na gurtnama karabinerima mrzo se isao po terenu i tu mi kao bilo obecano da ce me prijaviti sto sam u staru znao da nema nista od toga
i ajde plata bila obecana 400e kao radis e mnogo ali je dobro placeno

i tako je to lepo islo i nema jedne plate ovaj vice bice nema druge i trecu dobijem za tri meseca 16 000,
i ja razmisljam na nacrtam krst na koveti i vratim bedinju ili da bacim ciganima i poceli i oni da se raspadaju i ostane mi duzan i ja ostanem duzan zbog stana koji sam uzeo jer sam se nadao nekoj plati
e da nisam spomenuo da sam jednom prilikom radio 26 satin dan/noc/dan i smrzo se na stubu od 115m i -30 na planini tupiznici verujem da niko nije ni cuo a kamoli da zna gde je

i pazi sad najzanimljiviji deo ja popizdeo dugujem meni od mizerije nista i zove me keva vice da dugujem 600e!!!!!! ja u cudu kakvih 600e pita ona jesam li kome bio zirant ja kazem ma daj cuj ja zirant niti sam bio niti cu biti
kaze ona stigla plava koverta da dugujem 600 jevreja i rece neko prezime.
ja prvi put cujem za to prezime i lupam se od glavu u sred ove bede stigla pogresna koverta.
Kad malo zastadoh i vidim poznato prezime ja se setim da je to prezime moje bivse direktorke iz televizije u kojoj sam krajem 06 i 07, LJUDI ona je ladno uzela jer sam jedino na tom mestu bio prijavljen za stalno nekih godinu i nesto, uzela moju licnu kartu i falsifikovala ili ti lazirala moj potpis da joj budem zirant!!!!!

i ja je okrenem pocnem da je pljujem ona vice sve ce biti ok sredicu ja to, ja reko sta bre kucko da sredis kad mi je stigla kovetra to znaci da sam na crnoj listi to znaci da do kraja zivota necu moci da dignem kredit, ako igde budem bio o5 stalno zaposlen ali necu posto mi je zadnje obecanje da budem za stalno kostalo 16000 za tri meseca

i tako sad blejim kopam kanal sa calom kad mi dopadne cepam drva imam bar svoj mir ali puce koza, skola mi nije problem ali moji nemaju dinara za sebe da prezive a kamoli mene da skoluju, i eto sad pecem rakiju i svi ste dobrodosliu to ime da zalijemo jer mi je proslost sjajna a u buducnost se ne usudjujem da gledam jer ce se situacija u zemlji hajduciji promeniti.....ali na gore.

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

MaliAbner Vec sam pisao cime se bavim... 09.09.2010. 07:56 #243421

broj poruka: 7779
@imarkovic
@Gare87
@koga jos zanima

Projektovanje hidroenergetskih objekata i objekata niskogradnje (nasipi, kanali, etc).

Odmah da kazem da u vecini nasih firmi plate u oblasti kojom se bavim nisu preko 500E ali trazi trazi pa ce te samo naci.
Generalno najveci problem je sto u ovoj zemlji ima jako malo ljudi koji se necim zaista bave, kad to kazem mislim da ukljuce mozak, da nesto stvarno sami rade a ne da samo prepakuju stvari tipa 3DS itd...

3D je za mene cisto gubljenje vremena posto ima tust i tma raznih gotovih modela koje samo kombinujes kao u Corel-u i to definitivno ne mozes da naplatis ali kad je svaki ali bas svaki objekat drugaciji slican ali totalno drugaciji onda to mora da se plati.

No sve ovo nije najveci problem mladjih generacija...

VAS NAJVECI PROBLEM JE VLAST KOJA ZELI DA ZADRZI NAROD NA NISKOM OBRAZOVANJU I SVESTI U STILU GRAN PARADE KAKO BI LAKSE UPRAVLJALA MASAMA I BOGATILA SE NA GRBACI NARODA.
OVDE BRE NISTA NE MOZE DA SE URADI A DA SE NEKOM NE DAJE LOVA MIMO SISTEMA I TO SE ZOVE POKVARENOST DRUSVA I SISTEMA VREDNOSTI NEKI TO UMILJATO ZOVU KORUPCIJA !!!
POUZIMALI SU NAJBOLJE LOKACIJE ZA EVENTUALNE HIDRO ELEKTRANE A NEMAJU PARE PA SE ONDA NADAJU DA CE NADI NEKU OVCU DA JOJ KAO PRODAJU 50% AKCIJA A DA OVCA ULOZI 100% PARA NEOPHODNIH ZA IZGRADNJU OBJEKTA I TAKO SVE STOJI JER NIKO VISE NIJE OVCA, NISTA SE NE GRADI, NISTA NE RADI, NOVAC SE NE OBRCE ITD...

Srecno u trazenju posla !!!

Tomato Republic Of Serbia !!!

P.S. Ni brodovi nisu sto su bili, kinta je duplo manja nego pre 20 godina a inflacija je od onda preko 1000%.
Ishmerish Ova Abnerova i Vukova zapazanja sam pomno prostudirao 09.09.2010. 11:10 #243447

broj poruka: 7285
i svaka vam je na mestu.

Ostali sta imate od naklapanja o tome koliko kosta mek i da li Ameri jedu brzu ili zdravu hranu?

Ako vas vec to zanima Mek je dzaba i krece se od 1-3$, pod ovim se podrazumevaju svi derivati tipa hamurger,cheeseburger,itd.
A sta to sve vredi kada do 13h ne mozes da ih dobije jer nije vreme rucku,vec jebene buritose i kojekakva druga sranja bazirana na njihovi cuvenim jajima iz kesice.

Drugo svezeg povrca i zdrave hrane imaju najvise na svetu,niko se toliko ne tripuje na ta govna kao oni,cak toliko da sve povrce jedu zivo(kako bi sacuvali sve vitamine),primera radi jedna porcija salate(kako je oni zovu)kosta i preko 20$,a unutra paradajz chery,zelena salata,spanac i neko korenje koje mene potseca na ren,sve to je tretirano sa 5 kapi ulja,.
Pa da vidim ko bi u Srbiji to pojeo,ne verujem da bi to i koze pogledale.

Ljudi ne cvetaju ruze nigde,samo je negde lakse postici i steci elementarne zivotne uslove,ali sve ima svoju cenu,pa ako ste spremni i ako imate nekog vidovnjaka da vam kaze sta treba da uradite da bi dobili Americku B1 visu-samo napred necete se pokajati.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Klinton Re: Re: re 09.09.2010. 12:05 #243454

broj poruka: 88
:: Drugim recima ciganija, dakle prakticno zivis u jednoj zemlji gde postoji svega 10% populacije koja je normalna

Optimisto. Da li na prste jedne sake mozes da nabrojis Balkance koji te u nevolji nece uklapati u sopstveni direktni interes, a da istovremeno nisu medju najblizom rodbinom ili terenskom sluzbom urgentnog centra ?

Ocu da kazem i da je Klinton zena,
i nema srce, nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao.
Nema milos. I sta mu jebem...
raic Narodne poslovice 09.09.2010. 12:41 #243459

broj poruka: 9006
Pošten čovek biva sličan dripcu
kad se nađe u velikom škripcu

...

Častan čovek i gaće pocepa
kad vadi muda iz procepa

@H-nitro: Au jebo te lebac, da su te kao malog prodali u belo roblje više staža bi dosad nakupio. Poserem nam se na celokupnu privredu.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

vuk125 Re: Re: Re: re 09.09.2010. 13:24 #243464

broj poruka: 2929
Mani tu politikansku demagogiju.
Balkanac,snorkijevac, marsovac ili nemac, ce gledati svoju guzicu i jjariti samo ako mu to sistem dozvoli. Tako da nema niakakve veze da li zivis na severnom ili juzniom polu ili nede na Marsu ako nema progresa i naprteka ako nema normalnog sistema verdnosti guzica ce biti na prvom mestu. Ciganinu kada su dali vlast on je prvo oca ubio.
Ta plotikanska demagogija da je ovo balkan i da smo mi balkanci moze da pije vodu samo kod osoba koje gledaju grand paradu ne znaju ni pola azbuke i prate spanske serije.
Ne cini te ooptimistom to sto guras glavu u pesak kao noj i gledaas situaciju kroz ruzicaste naocare, vec te cini delom hipnotisane mase koja ce da popije zvaku kako je ovo Balkan i kako je to sve normalno.
Zajebi tu zvaku....

:: :: Drugim recima ciganija, dakle prakticno zivis u jednoj zemlji gde postoji svega 10% populacije koja je normalna
:: Optimisto. Da li na prste jedne sake mozes da nabrojis Balkance koji te u nevolji nece uklapati u sopstveni direktni interes, a da istovremeno nisu medju najblizom rodbinom ili terenskom sluzbom urgentnog centra
:: Ocu da kazem i da je Klinton zena
:: i nema srce, nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao
:: Nema milos. I sta mu jebem...
Klinton RE 09.09.2010. 14:46 #243483

broj poruka: 88
Balkanci kao rezidenti balkanskog poluostrva, ne kao specificna sorta budala.
Sve sto si napisao stoji, samo jedno i dalje ne shvatam. Odakle ti 10% normalnih ?
Pitao bih te i da li tacno znas gde trose vreme u tolikom procentu, jer ja uvek nekako dolazim do zakljucka da ih je sto puta manje.

Ocu da kazem i da je Klinton zena,
i nema srce, nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao.
Nema milos. I sta mu jebem...
raic I još malo pljuvačine 09.09.2010. 15:08 #243490

broj poruka: 9006

- Zašto nema seksa u državnoj službi?

... ? ... ? ... ? ... ? ... ? ...

- Zato što su svi rodbina.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

matz Zz 09.09.2010. 16:19 #243505

broj poruka: 801
Zato zabela radi punom parom...

H-nitro re 09.09.2010. 18:22 #243523

broj poruka: 1981
Jasta sad grade jos tri zatvora a posto su kazne poskupjlale za saobracaj a dan zatvora sad 1000 din fala bogu svi ce u zatvor lakse ti je lezati u zatvoru 5 dana nego kopati kanal 5 dana, gde ti da nadjes danas dnevnicu 1000 dingera,
ovako ajmo svi trebace im jos 5 izgleda kolika je navala

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

Antilohije Ljudi imam posao za sve vas 09.09.2010. 18:58 #243532

broj poruka: 689
Vreme je za ponovno paljenje `rajhstaga`. Samo ono sto je bilo nije nista u poredjenju sa onim sto ce tek da bude. Sad ce stvarno da radi govnjiva motka...
Cenim vec za par meseci ima da leti perje. Uvodjenje demokratije part 2. opet 5. oktobar

matz Re: re 09.09.2010. 20:01 #243552

broj poruka: 801
Vidim ja moj komsija cas po cas pa nestane na mesec -dva al zato mu se isplati xD
Eto ti biznis u krizna vremena.Lezi u zatvor u ime bogatih i uzimaj procenat.

:: Jasta sad grade jos tri zatvora a posto su kazne poskupjlale za saobracaj a dan zatvora sad 1000 din fala bogu svi ce u zatvor lakse ti je lezati u zatvoru 5 dana nego kopati kanal 5 dana, gde ti da nadjes danas dnevnicu 1000 dingera
:: ovako ajmo svi trebace im jos 5 izgleda kolika je naval
:: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS
MaliAbner Kao sto rekoh... 10.09.2010. 09:52 #243674

broj poruka: 7779
Kao sto rekoh da cu koliko juce da presecem i odem, nisam ali sam jutros cim me covek pozvao postavio dva dodatna pitanja i reako da imamo dogovor i da moze da pocne proceduru za moj dolazak.

Idem u nepoznato gde nema nasih ljudi pa sta bude...

Ovo sto cu napisati je uglavnom za mladje ljude i uglavnom savetodavno...

Dakle ovako:
- Ne blejite dzaba po ulicama, ispod dragstora itd...
- Ne gubite vreme na igranje igara (max 2 sata dnevno) jer to nicemu ne vodi.
(igranje igara i OC nisu nikakvo znanje nego gubljenje vremena, iskusio na licnom primeru)
- Bolje da i tih dva sata iskoristite na ucenje stranih jezika, engleski se podrazumeva + france, espanol, deutsche, etc.. (ovo vam je moja topla preporuka)
- Ako nemate fakultet ni to nije prepreka posto se na zapadu placa ono sto umes a ne ono sta si zavrsio
- Budite uporni, jedna odbijena prijava na konkurs je i dalje samo jedna odbijena prijava na konkurs za posao, ako znate strane jezike konkurisite po inostranstvu (takodje topla preporuka).
- Gledajte da se sto pre osamostalite posto sigurnost porodicnog doma iskrivljuje poglede na realan svet.
( Ovo sam preporucio rodjenoj cerki koja ima 17 godina i koja misli da svet samo ceka na nju da ga promeni)
- Kad vidis da nemas zaledjinu porodicnog doma onda grizes iz sve snage i imas vremena za sve obaveze, prava ce doci cim ispunis obaveze.

Toliko od mene sve ostalo je na vama.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Snoopy- - - 10.09.2010. 12:48 #243702

broj poruka: 6083

Zajebano..

syncmaster Prevara preko Infostuda 17.11.2010. 10:12 #263543

broj poruka: 2
Ni u kom slucaju nemojte da se prijavite!!!!!!!!!!!!!!!! Covek je prevarant. Ja znam, jer sam sklopio ugovor s njim i ostavio depozit. Medjutim nikada nije poslao hardver, te ovo te ono, sad je na putu, itd... Sad je i svoj mobilni iskljucio, da ga niko ne moze naci. Sigurno ima nov broj, ali nikako taj, koji je na sajtu. Covek je prevario nekih 200 osoba, ja sam kontaktirao neke koji su radili (sklopili ugovor) za njega, ni oni nisu nikada dobili hardver. Ako nekome treba vise informacija, nek mi posalje private poruku

syncmaster Re: Re: Re: Prilika za posao, serviser racunara? 17.11.2010. 10:14 #263544

broj poruka: 2

:: Pa ne bi mi bio problem otici do tamo nego cisto da se raspitam o njima ako neko zna neke pouzdane informacije, mozda radio za njih, radi, il slicno..
:: :: Za potpisivanje ugovora o radu potrebno je da dođete lično u Gložan, mesto se nalazi na pola puta između Novog Sada i Bačke Palanke. Adresa sedišta firme je Masarikova 33. Prethodno bi smo vas molili da se najavite na 062 80 915 - Jovo Rodić - Vlasnik.
:: :: @Danijelk, ako si negde blizu, prijavi se, nemas sta da izgubis
:: :: :: Kad smo vec kod teme za zaposljavanje, naleteh pre par dana na ovaj sajt https://www.matrixservis.com, traze saradnike tj. servisere racunara, pa jel neko cuo za njih, iskustva, misljenja?

Ni u kom slucaju nemojte da se prijavite!!!!!!!!!!!!!!!! Covek je prevarant. Ja znam, jer sam sklopio ugovor s njim i ostavio depozit. Medjutim nikada nije poslao hardver, te ovo te ono, sad je na putu, itd... Sad je i svoj mobilni iskljucio, da ga niko ne moze naci. Sigurno ima nov broj, ali nikako taj, koji je na sajtu. Covek je prevario nekih 200 osoba, ja sam kontaktirao neke koji su radili (sklopili ugovor) za njega, ni oni nisu nikada dobili hardver. Ako nekome treba vise informacija, nek mi posalje private poruku
dautovic Re: Re: Re: Re: Prilika za posao, serviser racunara? 17.11.2010. 10:28 #263550

broj poruka: 2856
Dobro je sto si napisao...da znaju ljudi!

Video sam na benchu forumu da se taj klosar javio i odgovarao na prozivke!

:: :: Pa ne bi mi bio problem otici do tamo nego cisto da se raspitam o njima ako neko zna neke pouzdane informacije, mozda radio za njih, radi, il slicno..
:: :: :: Za potpisivanje ugovora o radu potrebno je da dođete lično u Gložan, mesto se nalazi na pola puta između Novog Sada i Bačke Palanke. Adresa sedišta firme je Masarikova 33. Prethodno bi smo vas molili da se najavite na 062 80 915 - Jovo Rodić - Vlasnik.
:: :: :: @Danijelk, ako si negde blizu, prijavi se, nemas sta da izgubis
:: :: :: :: Kad smo vec kod teme za zaposljavanje, naleteh pre par dana na ovaj sajt https://www.matrixservis.com, traze saradnike tj. servisere racunara, pa jel neko cuo za njih, iskustva, misljenja?
:: :: :: ::
:: Ni u kom slucaju nemojte da se prijavite!!!!!!!!!!!!!!!! Covek je prevarant. Ja znam, jer sam sklopio ugovor s njim i ostavio depozit. Medjutim nikada nije poslao hardver, te ovo te ono, sad je na putu, itd... Sad je i svoj mobilni iskljucio, da ga niko ne moze naci. Sigurno ima nov broj, ali nikako taj, koji je na sajtu. Covek je prevario nekih 200 osoba, ja sam kontaktirao neke koji su radili (sklopili ugovor) za njega, ni oni nisu nikada dobili hardver. Ako nekome treba vise informacija, nek mi posalje private poruk
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bunjevac re 17.11.2010. 11:12 #263557

broj poruka: 578

Hajde i ja da se javim.Radim u jednoj privatnoj firmi na tehničkom pregledu i mogu reći da imam pristojnu platu za današnje uslove.U staroj firmi gde sam radio 11 godina su me maksimalno exploatisali ali sam ja zahvaljujući sebi jako dobro naušio posao.Sadašnje gazde znajući to su me i zaposlile.međutim od nelojalne konkurencije jedva izdržavamo.Ja imam srednju školu i nisam mogao na fakultet jer moji roditelji nisu mogli to da plate.Ja osećem da sa svojim znanjem na tehničkom bez problema mogu da se nosim sa bilo kojim saobraćajnim inžinjerom,ali dzabe ja nemam papir i nikada ga neću imati.
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs