odlicna u mom postu je znacila da sam ti prodao nesto za onoliko koliko je u tom trenutku stvarno i vredelo i koliko mu je bila trzisna cena, meni je samo cudno da ti kupis po istoj ceni za koju jos neki ljudi prodaju pa onda prodajes za skuplje, kazem logicno bi mi bilo da ako nesto vredi 50e, ti nadjes negde za 35 ili 40 pa prodas za 50, to mi je sasvim uredu ali da kupis za 50 pa prodajes za 60+ to mi nije logicno plus ga opravdavas nekim testovima itd bla bla...
pa ne koristis te neke stvari ocigledno, ne mozes me ubediti kad sam bio kod tebe i video da imas 2 ili 3 racunara koja ti koristis, a ne 26 koliko imas(okvirno lupio sam broj) ploca procesora grafickih itd...
naravno ti ides na tu pricu, naletece neko nekad kome ce trebati recimo bas taj ubogi kuler sa sve zvakama i morace da plati, nama je to jasno, samo razumi i ti nas da brinemo jedni za druge ovde i ne damo da neko nesto plati vise nego sto treba, zato nemoj da se ljutis kad ti se nadje oglas na ovoj temi... mi ovde se trudimo da pomognemo koliko mozemo, izuzimajuci pojedine fanbojeve oni sluze samo za nove teme i jedenje govana ciji je konj brzi veci itd...
:: odlicna u mom postu je znacila da sam ti prodao nesto za onoliko koliko je u tom trenutku stvarno i vredelo i koliko mu je bila trzisna cena, meni je samo cudno da ti kupis po istoj ceni za koju jos neki ljudi prodaju pa onda prodajes za skuplje, kazem logicno bi mi bilo da ako nesto vredi 50e, ti nadjes negde za 35 ili 40 pa prodas za 50, to mi je sasvim uredu ali da kupis za 50 pa prodajes za 60+ to mi nije logicno plus ga opravdavas nekim testovima itd bla bla.. :: :: pa ne koristis te neke stvari ocigledno, ne mozes me ubediti kad sam bio kod tebe i video da imas 2 ili 3 racunara koja ti koristis, a ne 26 koliko imas(okvirno lupio sam broj) ploca procesora grafickih itd.. :: :: naravno ti ides na tu pricu, naletece neko nekad kome ce trebati recimo bas taj ubogi kuler sa sve zvakama i morace da plati, nama je to jasno, samo razumi i ti nas da brinemo jedni za druge ovde i ne damo da neko nesto plati vise nego sto treba, zato nemoj da se ljutis kad ti se nadje oglas na ovoj temi... :: mi ovde se trudimo da pomognemo koliko mozemo, izuzimajuci pojedine fanbojeve oni sluze samo za nove teme i jedenje govana ciji je konj brzi veci itd.. :: :: ::
Re: evo ga nas Ivan, prodaje 4850 kulere za male pare..
24.08.2013. 11:15
status: user broj poruka: 274
Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinara dok je drugi daju za 500 dinara zbog toga sto je to prastaro i ne vredi. TU GRAFICKU MOZES NA E-BAY-U DA NADJES NEKORISCENU FULL PACK ZA I POSTARINA JE BEZ IKAKVIH CARINA KOJIH NEMA KADA SE SALJE AVIONOM
Drugi predmet koji me je takodje nasmejao jeste kada je prodavao ASUS A7N8X-X za 33e a na e-bay-u u boljem stanju za - postarina mozda - bez carine JER SE SALJE AVIONOM.
Po tome mogu da zakljucim da prodajes ljudima na njihovu nesrecu i na njihovu GLUPOST.
:: Molim vas dragi moje kolege, pogledajte samo kako on uredno i citko prezentuje njegov mocni kuler za 4850 :: :: http://goo.gl/jqCl7 :: :: Mora da je od zlata cim vredi 15e? Bitno je da nije odlepio zvake koje nalezu na memorijske cipove :: :: Citaj, verovatno je tog dana imao sta da jede, posto komponente prodaje jedanput mesecno. :: :: Nemojte da zaboravite da covek ima FULL PACK kuler, i da ima i sve srafove. Ivane, nadam se da su originalni? : :: :: Je l` moze popust ako kupim bez srafova i zvake? Je l` moze za 14 evra bez zvake i srafova?
Nekoliko pič*etina koji registruju nove naloge da bi, kao devojčice na Fejsu,
24.08.2013. 11:44
status: user broj poruka: 326
...tračarili i pljuvali po drugome...Vidim da se na to svodi ova tema.
Veliki je to napredak - registrovati nove naloge i srati ovde po ljudima čiji vas se poslovi ne tiču.
Koliko god vi meni želeli propast, neuspeh, nemaštinu - IAKO JA NE PRODAJEM KRŠEVE i NIKOGA NE ISPALJUJEM - o čemu svedoče samo pozitivne ocene koje imam - neka desetostruko više para koliko ja eventualno izgubim zbog vaše zavisti i zlonamernih želja - vi date za lekove i lečenja vama i vašim porodicama.
Ovde se zaista ne radi o nekakvoj mojoj frustraciji sa vama, niti o mojoj `uznemirenosti` zbog `efektnosti` anti-marketinga nekolicine infantilnih gubitnika sa ove teme - radi se samo o tome da se sve to što vi radite, i vaši stavovi - toliko kose sa mojim ubeđenjima o privatnoj svojini i pravu da svaki čovek raspolaže svojim privatnim stvarima kako hoće - da vas prezirem, kao bića, iz dna duše - jer smatram da ste oličenja i manifestacija svega onoga što ne valja sa ovim svinjastim, zatucanim narodom, i što ovaj narod koči u napredovanju ka pridruživanju civilizovanim zajednicama, u kojima se primarno poštuje svačija privatna svojina i pravo svakoga da tom privatnom svojinom raspolaže kako god poželi, sve dok se ne bavi obmanama i pogrešnim predstavljanjem onoga što prodaje/menja, itd...
Mislim da je to pošteno, da potrošite za lekove onoliko koliko vi želite da ja pretrpim štete - jer kad su ljudi TASTATURNE-GNJIDE i NAJGORI INFANTILNI OLOŠ koji zavidi drugome i nada se da `komšiji crkne krava` - kao regularni učesnici - infantilni prozivači na ovoj temi - ništa bolje od toga ne zaslužuje.
Karma je k*čka, i neće vas poštedeti samo zbog toga što se ponašate kao devojčice - ne zaboravite to.
:: odlicna u mom postu je znacila da sam ti prodao nesto za onoliko koliko je u tom trenutku stvarno i vredelo i koliko mu je bila trzisna cen
I još si kivan na mene ?!?!?!?!?!? :) Jesi li ti svestan koliko je LUDO ovo što pišeš, i koliko svedoči o tvom ludilu? Prodao si mi nešto po ceni po kojoj si TI zadovoljan - a krivo ti je što sam ja to posle prodao nekome po ceni po kojoj sam ja zadovoljan?
Jesi li svestan mentalno-psihičke nezdravosti tvojih stavova i načina razmišljanja?
::meni je samo cudno da ti kupis po istoj ceni za koju jos neki ljudi prodaju pa onda prodajes za skuplj Nije tebi `čudno`, nego se to zove `zavist` i `da komšiji crkne krava`. Tako se to zove. A reč `čudno`, koju ti koristiš da opišeš taj osećaj - to je samo tvoj eufemizam.
:::to mi nije logicno plus ga opravdavas nekim testovima itd bla bla.. Ne, neću testovima ispravnosti i performansi da opravdavam, nego ću tobom da opravdavam: `Znate, ta komponenta je nekada bila u vlasništvu NemanjeBgd, Dextera, gogija i sličnih - i oni su ugradili svoj super-DNK u tu komponentu, tako da to nije više obična komponenta, i nema potrebe da radim testove ispravnosti - samo je vi kupite, dovoljne garancije sam vam dao.`
:: pa ne koristis te neke stvari ocigledno, ne mozes me ubediti kad sam bio kod tebe i video da imas 2 ili 3 racunara koja ti koristis, a ne 26 koliko imas(okvirno lupio sam broj) ploca procesora grafickih itd..
Jesi li mi popisao imovinu? Jesi li stigao?
:: naravno ti ides na tu pricu, naletece neko nekad kome ce trebati recimo bas taj ubogi kule A ti si ocenio sa slike da mi je kuler neuhranjen, a i porazgovarao si sa njim pa ti se požalio i da je ubog, siromašan? :)
::razumi i ti nas da brinemo jedni za druge ovde i ne damo da neko nesto plati vise nego sto treb
Jao, ala ste vi brižne dušice... Jel` se i u bolnici posećujete? Jel` šaljete jedan drugome i SMS-ove gde ima mleko sa manje aflatoksina, ili se `savetovanje` i `briga za bližnjeg trolla svog` svodi smo na domen kompj. delova?
:: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar
Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom. Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao?
A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče? Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
ja nisam kivan na tebe, daleko od toga kao sto ti kazes da mene ne mrzis tako ni ja tebe ne mrzim, ja koliko vidim nisi ga prodao tako da ni ne mogu da budem kivan, uredno ti stoji na oglasima idalje... .)
momcino ti ocigledno nisi za ovo drustvo, cim se tako ironicno izdrazavas povodom medjusobnog pomaganja... tebi svi smetaju to je ocigledno...
i sve vreme pricas o nekim glupostima postavljas neka pitanja koja nemaju veze za pricom... ides u neke tematike boze sacuvaj, nazivas nas ludacima, sto nije uredu, dakle trazim da se izvinis ljudima jer bez opravdanja nazivas nekog ludakom, ili poremecenim i tako dalje a nismo upoznati mozda si neki doktor pa znas dijagnoze da dajes... to sto nas ovde vredjas nas ne dotice jer nisi relevantan da sudis o ludilima kao sto rekoh gore... nije mi jasno zasto si se u mojoj recenici o kuleru uhvatio za pridev ubogi, ta rec je totalno nebitna u mojoj izjavi ja sam hteo saopstiti tvoj princip kako ga ja videh a ne da opisujem kuler to je bilo usputno...
kazem ti jos jednom vrati se na temu o tvojim proizvodima, njih brani i velicaj, pricamo o proizvodima i ne uzimaj nas kao ljude vise u usta!
i da ovo oko duplih naloga, ako si na mene mislio zao mi je sto se poklopilo mozda, ali nemam veze sa tim... .)
e da i za ovo picketine mozes da nas povuces za ono drugo...
:: ja nisam kivan na tebe, daleko od toga kao sto ti kazes da mene ne mrzis tako ni ja tebe ne mrzim, ja koliko vidim nisi ga prodao tako da ni ne mogu da budem kivan, uredno ti stoji na oglasima idalje... .
Ćuti, bre, ne seri - ne smeš ni da kažeš šta si mi prodao, toliki si miš... A i ako sam kupio nešto od tebe, pa sam ti ponudio odličnu cenu (sa čime bi svaki NORMALAN čovek bio zadovoljan - umesto da bude kivan na kupca), možda mi je to tada trebalo da završim neki drugi svoj posao? Da je uparim sa nečim drugim - radi testiranja ili slično... Ti to ne znaš... A i nema veze da li znaš.
U svakom slučaju - za jeftinu cenu te komponente - ja sam saznao kakav si nečovek, sitna, krmeća, balkanoidna duša, koji zavidi drugome i nada se da komšiji crkne krava.
:: momcino ti ocigledno nisi za ovo drustvo, cim se tako ironicno izdrazavas povodom medjusobnog pomaganja... tebi svi smetaju to je ocigledno..
FALA BOGU DA NISAM ZA OVO `DRUŠTVO`. (breathes heavy sigh of relief. HEAVY sigh.)
:: e da i za ovo picketine mozes da nas povuces za ono drugo.. Tako je. Da se ispravim: niste vi pi*ketine sa duplim nalozima koji tračarite kao devojčice na Fejsu o tuđim, privatnim stvarima i poslovima, a sve u cilju `crkavanja krave komšiji`. Vi ste `D Lig of Ekstraordineri Kompijuter Đentlamen`.
A ni Pera Cvećar nije boles`an. Njega samo malko boli gwawa.
Pusti buvljak... Nego sta cemo sa time sto ima predmeta u boljem stanju od tvojih a mnogo povoljniji. Zbog toga sam ti hteo reci da koristis tudju nesrecu jer taj kupac ne zna za E-BAY a kamoli kako da ga koristi. ALI NISI JEDINI I NEMOJ SE NACI UVREDJENIM. ZELIM TI SVE NAJBOLJE U TRGOVINI.
:: :: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar :: :: Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom :: Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao :: :: A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče :: Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
A ti da prestanes da seres da te ne bi bacio u onaj potok pored skole. Ne seri i ne pravi se pametan puno seronjo zutokljunacki. Treba da naucis da se sa starijima seronjo bubuljicavi ne prica kao sa vrsnjacima. Cuti i plivaj, sutra je Zemunska pijaca idi kupi makarone i pekmez i ne seri. http://valid.canardpc.com/2795327
:: Pusti buvljak... Nego sta cemo sa time sto ima predmeta u boljem stanju od tvojih a mnogo povoljniji. Zbog toga sam ti hteo reci da koristis tudju nesrecu jer taj kupac ne zna za E-BAY a kamoli kako da ga koristi. ALI NISI JEDINI I NEMOJ SE NACI UVREDJENIM. ZELIM TI SVE NAJBOLJE U TRGOVINI :: :: :: :: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar :: :: :: :: Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom :: :: Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao :: :: :: :: A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče :: :: Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
Još jednom da ti se zahvalim na izuzetnom procesoru. Upario sam ga sa Gigabyte GA-X48-DQ6 (izuzetna ploča, imam je u full packu), i radi mi na 3850MHz na naponu od 1.28v - ozbiljno se nosim mišlju da batalim moj Phenom X6 i da koristim tu platformu, jer je matična odlična, a i ovaj tvoj proc kad se klokuje - u nekim testovima prestiže i osmojezgarni AMD FX8150...
Jedino se još libim da pređem na to zato što je ploča DDR2, pa podržava maximalno 8GB mem., a može da mi zatreba više memorije (zbog paralelnog rada više virtuelnih mašina), pa zato još nisam odlučio..
Rekoh ja Intel je Intel....Meni je uvek 8gb bilo dovoljno(barem meni)za virtualne masine. I sada sa ovim ubogim 1156 Pentiumom 6960 mi je do jaja. Probaj sa Q i 8gb pa ces videti razlike......nije deka za to..... http://valid.canardpc.com/2795327
:: Još jednom da ti se zahvalim na izuzetnom procesoru :: Upario sam ga sa Gigabyte GA-X48-DQ6 (izuzetna ploča, imam je u full packu), i radi mi na 3850MHz na naponu od 1.28v - ozbiljno se nosim mišlju da batalim moj Phenom X6 i da koristim tu platformu, jer je matična odlična, a i ovaj tvoj proc kad se klokuje - u nekim testovima prestiže i osmojezgarni AMD FX8150.. :: :: Jedino se još libim da pređem na to zato što je ploča DDR2, pa podržava maximalno 8GB mem., a može da mi zatreba više memorije (zbog paralelnog rada više virtuelnih mašina), pa zato još nisam odlučio. :: :: U svakom slučaju - poz i još jednom hvala.
Aj probaj da me bacis pa ces videti sta ce ti se desiti. Vidim da si iskompleksiran i da ti treba lecenje a ja cu te vrlo rado izleciti i pruziti nezaboravno iskustvo.
:: A ti da prestanes da seres da te ne bi bacio u onaj potok pored skole. Ne seri i ne pravi se pametan puno seronjo zutokljunacki. Treba da naucis da se sa starijima seronjo bubuljicavi ne prica kao sa vrsnjacima. Cuti i plivaj, sutra je Zemunska pijaca idi kupi makarone i pekmez i ne seri :: http://valid.canardpc.com/279532 :: :: :: Pusti buvljak... Nego sta cemo sa time sto ima predmeta u boljem stanju od tvojih a mnogo povoljniji. Zbog toga sam ti hteo reci da koristis tudju nesrecu jer taj kupac ne zna za E-BAY a kamoli kako da ga koristi. ALI NISI JEDINI I NEMOJ SE NACI UVREDJENIM. ZELIM TI SVE NAJBOLJE U TRGOVINI :: :: :: :: :: :: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar :: :: :: :: :: :: Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom :: :: :: Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao :: :: :: :: :: :: A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče :: :: :: Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
E moj sinak ti si nemam reci. Sto je najgore lobotomija tu ne pomaze. Ja kada to budem hteo ja cu to da uradim i na Vidikovcu i bilo gde... imaj malo obzira prema drugome...jebe te to 94 u niku http://valid.canardpc.com/2795327
:: Aj probaj da me bacis pa ces videti sta ce ti se desiti. Vidim da si iskompleksiran i da ti treba lecenje a ja cu te vrlo rado izleciti i pruziti nezaboravno iskustvo :: :: :: A ti da prestanes da seres da te ne bi bacio u onaj potok pored skole. Ne seri i ne pravi se pametan puno seronjo zutokljunacki. Treba da naucis da se sa starijima seronjo bubuljicavi ne prica kao sa vrsnjacima. Cuti i plivaj, sutra je Zemunska pijaca idi kupi makarone i pekmez i ne seri :: :: http://valid.canardpc.com/279532 :: :: :: :: :: Pusti buvljak... Nego sta cemo sa time sto ima predmeta u boljem stanju od tvojih a mnogo povoljniji. Zbog toga sam ti hteo reci da koristis tudju nesrecu jer taj kupac ne zna za E-BAY a kamoli kako da ga koristi. ALI NISI JEDINI I NEMOJ SE NACI UVREDJENIM. ZELIM TI SVE NAJBOLJE U TRGOVINI :: :: :: :: :: :: :: :: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar :: :: :: :: :: :: :: :: Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom :: :: :: :: Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao :: :: :: :: :: :: :: :: A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče :: :: :: :: Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
Ako ce ti biti lakse ja sam `96 godiste i imam 17 godina i veoma dobro poznajem CRNO TRZISTE.
:: E moj sinak ti si nemam reci. Sto je najgore lobotomija tu ne pomaze. Ja kada to budem hteo ja cu to da uradim i na Vidikovcu i bilo gde... imaj malo obzira prema drugome...jebe te to 94 u nik :: http://valid.canardpc.com/279532 :: :: :: Aj probaj da me bacis pa ces videti sta ce ti se desiti. Vidim da si iskompleksiran i da ti treba lecenje a ja cu te vrlo rado izleciti i pruziti nezaboravno iskustvo :: :: :: :: :: A ti da prestanes da seres da te ne bi bacio u onaj potok pored skole. Ne seri i ne pravi se pametan puno seronjo zutokljunacki. Treba da naucis da se sa starijima seronjo bubuljicavi ne prica kao sa vrsnjacima. Cuti i plivaj, sutra je Zemunska pijaca idi kupi makarone i pekmez i ne seri :: :: :: http://valid.canardpc.com/279532 :: :: :: :: :: :: :: Pusti buvljak... Nego sta cemo sa time sto ima predmeta u boljem stanju od tvojih a mnogo povoljniji. Zbog toga sam ti hteo reci da koristis tudju nesrecu jer taj kupac ne zna za E-BAY a kamoli kako da ga koristi. ALI NISI JEDINI I NEMOJ SE NACI UVREDJENIM. ZELIM TI SVE NAJBOLJE U TRGOVINI :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom :: :: :: :: :: Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče :: :: :: :: :: Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
U jebo te pa ti se brijas i imas dlakave noge?E pa to je vec zrelo,baaassss zrelo.....slatko se nasmejah. I onako ovde ne pisem puno....nema svrhe. Ima sta pametno procitati od nekolicine...ipak bi ovo trebalo da bude IT forum. Milsim da je domen buvljapijaca.com slobodan. Ajd uzdravlje http://valid.canardpc.com/2795327
:: Ako ce ti biti lakse ja sam `96 godiste i imam 17 godina i veoma dobro poznajem CRNO TRZISTE :: :: :: E moj sinak ti si nemam reci. Sto je najgore lobotomija tu ne pomaze. Ja kada to budem hteo ja cu to da uradim i na Vidikovcu i bilo gde... imaj malo obzira prema drugome...jebe te to 94 u nik :: :: http://valid.canardpc.com/279532 :: :: :: :: :: Aj probaj da me bacis pa ces videti sta ce ti se desiti. Vidim da si iskompleksiran i da ti treba lecenje a ja cu te vrlo rado izleciti i pruziti nezaboravno iskustvo :: :: :: :: :: :: :: A ti da prestanes da seres da te ne bi bacio u onaj potok pored skole. Ne seri i ne pravi se pametan puno seronjo zutokljunacki. Treba da naucis da se sa starijima seronjo bubuljicavi ne prica kao sa vrsnjacima. Cuti i plivaj, sutra je Zemunska pijaca idi kupi makarone i pekmez i ne seri :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/279532 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pusti buvljak... Nego sta cemo sa time sto ima predmeta u boljem stanju od tvojih a mnogo povoljniji. Zbog toga sam ti hteo reci da koristis tudju nesrecu jer taj kupac ne zna za E-BAY a kamoli kako da ga koristi. ALI NISI JEDINI I NEMOJ SE NACI UVREDJENIM. ZELIM TI SVE NAJBOLJE U TRGOVINI :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom :: :: :: :: :: :: Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče :: :: :: :: :: :: Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
nemoj da si takav da vredjas tako, nema potrebe, ja ne zelim da ti kazem sta sam ti prodao jer nema potrebe za time, sto bih ti to rekao ja ti samo navodim sta je bilo pa nije bitno da li je ovo ili ono... i opet pricas kako sam ja kivan na tebe, sto nije tacno, ja sam rekao da je bila odlicna cena, dakle ja sam jako zadovoljan bio saradnjom sa tobom... cisto da ti kazem da opet ne pricas o temi, nego samo pricas o nekim glupostima, a sto je najgore vredjas... zamolio bih te jos jednom da se fino izvines bez ironije ovom narodu ovde sto si nas izvredjao, posto ovo sa ligom izuzetnih dzentlmena nije izvinjenje nego ironija i bezobrazluk...
Dovoljno neko sa strane da dodje i pogleda temu: za svaki jedan post ima 3 posta H4v0kovih pravdanja. Tema je očigledno veliki uspeh. __________________ Scourge of PCBerza
2 posta?? Registrovao si novi nick samo zbog mene??? To je velika čast! Osećam se zaista počašćeno :)
Pa šta ako mi je prodao 4890? Platio sam je, AKO SE NE VARAM, 40EUR? Jesam li ga zakinuo? I toliko sam je platio zato što je u odličnom stanju i u full pakovanju...
I sad, kad bi bio slučaj da ja `tugujem` zato što sam razmislio bolje i shvatio da sam `preplatio` karticu (A NIJE TAJ SLUČAJ - ne kajem se ni malo) - na čijem ramenu ja da `plačem`, koga ja da opanjkavam, hejtujem, blatim, smaram, j*edem govna naštinu? Hvala Bogu pa nisam od tih, koji se `kaju` posle `*ebanja`... Ali, ako mi ikada zatreba neki takav čovek - znaću gde da ga potražim, u svakom slučaju...
Tada nisam imao baš ni jednu drugu karticu u ponudi u toj nekoj srednjoj klasi - pa sam zato bio voljan da je platim toliko, čisto da ne bude da nemam baš ništa u ponudi u toj klasi - a i cenim kad je neko pedantan (KAO JA), pa sačuva sve od kartice, sve delove, papire i dodatke - a ne kao 90% ostalih kretena ovde koji brže/bolje `pogube` sve što im je došlo uz karticu - čak i papire - i onda te uveravaju kako `ma, garancija ti i dalje važi kod uvoznika, preko serijskog broja na kartici, veruj mi, mame mi Nevenke...` I ne samo što tako seru za garanciju, nego ih posle vidiš po oglasima kako polako prodaju jedan po jedan dodatak - kablić ili adapter od iste te grafičke za koju ti kažu kako `ne znaju gde im je ostalo što dolazi sa karticom`...
Oni su pošteni, a ja nisam. Ja sam Pablo Eskobar velikog srpskog IT tržišta :)
:: :: :: HD4890 Gigabyte Zalman, to ti je prodao ::
Vidim da si nedolicna kukavica da ne kazem pick**tina. Vidis meni nije problem da ti to kazem u lice ali problem je sto ti ne mozes.
:: U jebo te pa ti se brijas i imas dlakave noge?E pa to je vec zrelo,baaassss zrelo.....slatko se nasmejah. I onako ovde ne pisem puno....nema svrhe. Ima sta pametno procitati od nekolicine...ipak bi ovo trebalo da bude IT forum. Milsim da je domen buvljapijaca.com slobodan. Ajd uzdravlj :: http://valid.canardpc.com/279532 :: :: :: Ako ce ti biti lakse ja sam `96 godiste i imam 17 godina i veoma dobro poznajem CRNO TRZISTE :: :: :: :: :: E moj sinak ti si nemam reci. Sto je najgore lobotomija tu ne pomaze. Ja kada to budem hteo ja cu to da uradim i na Vidikovcu i bilo gde... imaj malo obzira prema drugome...jebe te to 94 u nik :: :: :: http://valid.canardpc.com/279532 :: :: :: :: :: :: :: Aj probaj da me bacis pa ces videti sta ce ti se desiti. Vidim da si iskompleksiran i da ti treba lecenje a ja cu te vrlo rado izleciti i pruziti nezaboravno iskustvo :: :: :: :: :: :: :: :: :: A ti da prestanes da seres da te ne bi bacio u onaj potok pored skole. Ne seri i ne pravi se pametan puno seronjo zutokljunacki. Treba da naucis da se sa starijima seronjo bubuljicavi ne prica kao sa vrsnjacima. Cuti i plivaj, sutra je Zemunska pijaca idi kupi makarone i pekmez i ne seri :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/279532 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pusti buvljak... Nego sta cemo sa time sto ima predmeta u boljem stanju od tvojih a mnogo povoljniji. Zbog toga sam ti hteo reci da koristis tudju nesrecu jer taj kupac ne zna za E-BAY a kamoli kako da ga koristi. ALI NISI JEDINI I NEMOJ SE NACI UVREDJENIM. ZELIM TI SVE NAJBOLJE U TRGOVINI :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom :: :: :: :: :: :: :: Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče :: :: :: :: :: :: :: Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
Drugar, u vašim `groundhog-everyday` životima - sve što ima veze sa mnom, sve za šta možete da se ogrebete od mene - pa makar to bilo i malko moje pažnje - to je veliki uspeh.
A ova tema je stecište nedojebanih klinaca, dobro-poznatih-trolova, wannabe-internet-siledžija i hejtera i istih onih smradova koji su svojim kenjanjem oterali gomilu starih članova i oglašavača sa PCBerze, pa se zato vrlo retko (i sve ređe) na oglasima PCBerze nađe nešto zaista retko, ekskluzivno i/ili povoljno... To ne treba nikome da dokazujem - taj pad i sve veća pustoš u privatnim oglasima na PCBerzi je očigledna svima.
I meni nije jasno kako i zašto moderatori ovde dozvoljavaju temu koja se u 90% slučajeva bavi dešavanjima i oglasima na DRUGOM, konkurentskom sajtu (KupujemProdajem), koji, koliko ja znam, nema nikakve veze sa PCBerzom?
Hoćemo uskoro na PCBerzi da počnemo da se bavimo i oglasima sa sajta PolovniAutomobili?
Da li je to zato što bi isti ti kreteni, trolovi, klinci i ostali hejterski skotovi ekspresno `popili` zabranu i gašenje account-a na KupujemProdajem - kad bi tamo pokušali nekome da prosipaju svoju `mudrost`, da dobacuju, provociraju, hejtuju i ostalo - jer KupujemProdajem ima malko drugačiji stav, i ne dozvoljava maltretiranje i prozivanje prodavaca od strane svakakvih idiota?
:: Dovoljno neko sa strane da dodje i pogleda temu: za svaki jedan post ima 3 posta H4v0kovih pravdanja. Tema je očigledno veliki uspeh :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.