Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Tips and Tricks
(Ne)povoljni oglasi
STRANA 33 OD 41  
20Alvaro Re: ... 24.08.2013. 17:25 #510530

status: user
broj poruka: 288
Ko se pravda, taj se optuzuje. Uvek bilo.

Inace, tema je odlicna da nasmeje i razveseli. Redovno je pratim.

:: Dovoljno neko sa strane da dodje i pogleda temu: za svaki jedan post ima 3 posta H4v0kovih pravdanja. Tema je očigledno veliki uspeh
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CrowBgd Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: @lordaca 24.08.2013. 17:27 #510531

broj poruka: 1376
Mail pa ti si skroz lud. Nisi svestan sta radi. Kada budes dolazio opet po furdu kod cika Vlade na bele vode i obilizaio parohiju za ...
http://valid.canardpc.com/2795327

:: Vidim da si nedolicna kukavica da ne kazem pick**tina. Vidis meni nije problem da ti to kazem u lice ali problem je sto ti ne mozes.
:: :: U jebo te pa ti se brijas i imas dlakave noge?E pa to je vec zrelo,baaassss zrelo.....slatko se nasmejah. I onako ovde ne pisem puno....nema svrhe. Ima sta pametno procitati od nekolicine...ipak bi ovo trebalo da bude IT forum. Milsim da je domen buvljapijaca.com slobodan. Ajd uzdravlj
:: :: http://valid.canardpc.com/279532
:: ::
:: :: :: Ako ce ti biti lakse ja sam `96 godiste i imam 17 godina i veoma dobro poznajem CRNO TRZISTE
:: :: ::
:: :: :: :: E moj sinak ti si nemam reci. Sto je najgore lobotomija tu ne pomaze. Ja kada to budem hteo ja cu to da uradim i na Vidikovcu i bilo gde... imaj malo obzira prema drugome...jebe te to 94 u nik
:: :: :: :: http://valid.canardpc.com/279532
:: :: :: ::
:: :: :: :: :: Aj probaj da me bacis pa ces videti sta ce ti se desiti. Vidim da si iskompleksiran i da ti treba lecenje a ja cu te vrlo rado izleciti i pruziti nezaboravno iskustvo
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: A ti da prestanes da seres da te ne bi bacio u onaj potok pored skole. Ne seri i ne pravi se pametan puno seronjo zutokljunacki. Treba da naucis da se sa starijima seronjo bubuljicavi ne prica kao sa vrsnjacima. Cuti i plivaj, sutra je Zemunska pijaca idi kupi makarone i pekmez i ne seri
:: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/279532
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: Pusti buvljak... Nego sta cemo sa time sto ima predmeta u boljem stanju od tvojih a mnogo povoljniji. Zbog toga sam ti hteo reci da koristis tudju nesrecu jer taj kupac ne zna za E-BAY a kamoli kako da ga koristi. ALI NISI JEDINI I NEMOJ SE NACI UVREDJENIM. ZELIM TI SVE NAJBOLJE U TRGOVINI
:: :: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: :: :: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar
:: :: :: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: :: Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom
:: :: :: :: :: :: :: :: Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao
:: :: :: :: :: :: :: :: A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče
:: :: :: :: :: :: :: :: Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
lordaca94 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: @lordaca 24.08.2013. 17:50 #510533

broj poruka: 274
Ma ti si me definitivno pomesao sa nekim. Ja ne znam za Vladu sa Belih Voda. Izgleda da me ne znas i nemoj se truditi da to i saznas. Kazem ti drugarski a ti kako hoces.

:: Mail pa ti si skroz lud. Nisi svestan sta radi. Kada budes dolazio opet po furdu kod cika Vlade na bele vode i obilizaio parohiju za ...
:: http://valid.canardpc.com/279532
:: :: Vidim da si nedolicna kukavica da ne kazem pick**tina. Vidis meni nije problem da ti to kazem u lice ali problem je sto ti ne mozes.
:: :: :: U jebo te pa ti se brijas i imas dlakave noge?E pa to je vec zrelo,baaassss zrelo.....slatko se nasmejah. I onako ovde ne pisem puno....nema svrhe. Ima sta pametno procitati od nekolicine...ipak bi ovo trebalo da bude IT forum. Milsim da je domen buvljapijaca.com slobodan. Ajd uzdravlj
:: :: :: http://valid.canardpc.com/279532
:: :: :: :: Ako ce ti biti lakse ja sam `96 godiste i imam 17 godina i veoma dobro poznajem CRNO TRZISTE
:: :: :: ::
:: :: :: :: :: E moj sinak ti si nemam reci. Sto je najgore lobotomija tu ne pomaze. Ja kada to budem hteo ja cu to da uradim i na Vidikovcu i bilo gde... imaj malo obzira prema drugome...jebe te to 94 u nik
:: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/279532
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: Aj probaj da me bacis pa ces videti sta ce ti se desiti. Vidim da si iskompleksiran i da ti treba lecenje a ja cu te vrlo rado izleciti i pruziti nezaboravno iskustvo
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: A ti da prestanes da seres da te ne bi bacio u onaj potok pored skole. Ne seri i ne pravi se pametan puno seronjo zutokljunacki. Treba da naucis da se sa starijima seronjo bubuljicavi ne prica kao sa vrsnjacima. Cuti i plivaj, sutra je Zemunska pijaca idi kupi makarone i pekmez i ne seri
:: :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/279532
:: :: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: :: Pusti buvljak... Nego sta cemo sa time sto ima predmeta u boljem stanju od tvojih a mnogo povoljniji. Zbog toga sam ti hteo reci da koristis tudju nesrecu jer taj kupac ne zna za E-BAY a kamoli kako da ga koristi. ALI NISI JEDINI I NEMOJ SE NACI UVREDJENIM. ZELIM TI SVE NAJBOLJE U TRGOVINI
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Znaci taj Ivan je upitanju. Sto je prodavao Nvidiu FX5200 AGP za 18e iako ja tu grafiku kupujem za 150-200 dinara bez ikakvih mana i odmah je prodam za 1000 dinar
:: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: :: :: Ćuti, ne brukaj se više sa tvojim buvljakom
:: :: :: :: :: :: :: :: :: Do juče su te pržili ovde, prozivali i iživljavali se na tebi zato što kupuješ krševe i otpad po buvljaku - i još se ti porediš sa mnom, koji na buvljak da kupujem komp. delove ni mrtav ne bih ušao
:: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: :: :: :: A sad se još pridružuješ i kenjanju po drugome - iako su po tebi kenjali do juče
:: :: :: :: :: :: :: :: :: Vidi se da si sa 19 godinica posisao svu mudrost sveta. Baš.
CrowBgd ... 24.08.2013. 18:44 #510538

broj poruka: 1376
E sad sam se usrao jeoj izvini. Malo je cika pobrkao loncice ahahaha koja si ti .....
http://valid.canardpc.com/2795327

lordaca94 Re: ... 24.08.2013. 20:31 #510548

Odrasti vec jednom...

:: E sad sam se usrao jeoj izvini. Malo je cika pobrkao loncice ahahaha koja si ti ....
:: http://valid.canardpc.com/279532
Shomiman `Inace, tema je odlicna da nasmeje i razveseli. Redovno je pratim.` 24.08.2013. 22:58 #510568

broj poruka: 1187
...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

Gare87 evo necega 25.08.2013. 00:48 #510585

broj poruka: 4725
ispasce mozda kao reklama, ali meni je ovo totalno smesno I jadno

VRHUNSKI GEJMERSKI RACUNAR
http://goo.gl/Je5XGj

Ja ne razumem te tako `strucnjake` sta je njima `vrhunski` !?!?!?

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS 320GB
WD10EARS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 64-bit

count Re: evo necega 25.08.2013. 09:49 #510608

broj poruka: 1368

:: ispasce mozda kao reklama, ali meni je ovo totalno smesno I jadn
:: VRHUNSKI GEJMERSKI RACUNA
:: http://goo.gl/Je5XG
:: Ja ne razumem te tako `strucnjake` sta je njima `vrhunski` !?!?!
Ma ni `gejmerski` ne može baš da se definiše, `ajd da razumem gejmerski joystick ili tako nešto ali kad kažu `Gejmersko kućište` e tu ga baš preteraše.
Imam ja jedan gejmerski 386, radi pasijans ko lud na njemu.
nisavici Re: evo necega 25.08.2013. 20:17 #510659

broj poruka: 908

he he ta 7770 tera bf3 i krizu3 u full hd,mozda ako je ti strucnjaci iz firme nasteluju LOL :-)

:: ispasce mozda kao reklama, ali meni je ovo totalno smesno I jadn
:: VRHUNSKI GEJMERSKI RACUNA
:: http://goo.gl/Je5XG
:: Ja ne razumem te tako `strucnjake` sta je njima `vrhunski` !?!?!
:: AMD Phenom II 960T 3.5Gh
:: MSI 870S-C4
:: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH
:: WD3200AAKS 320G
:: WD10EARS 1T
:: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
:: OCZ MXS-PRO 600
:: Windows 7 RTM 7600 64-bit
nisavici Dvaput se javljam zaredom 25.08.2013. 20:32 #510660

u jednoj temi,ali ne mogu da odolim,zamislite da se udruze lordaca 94 i h4v0kk,pa da ovaj kupuje na buvljaku,a ovaj testira i prodaje

firma Trotter Independent Trading CO (Samo budale i konji rade) LOL
h4v0kk `Imagine` 25.08.2013. 20:42 #510663

broj poruka: 326
A zamisli da ti imaš devojku, ženu, ili neko pravo društvo, zanimljive osobe sa kojima se družiš - ili neki zanimljivi i kreativni hobi, pa da nisi k*rton koji dođe da ugrabi parčence `zabave` tako što prozivaš ljude koji te ništa nisu dirali, niti imaju veze sa tobom - ikakve?

:: u jednoj temi,ali ne mogu da odolim,zamislite da se udruze lordaca 94 i h4v0kk,pa da ovaj kupuje na buvljaku,a ovaj testira i prodaje
:: firma Trotter Independent Trading CO
count Po toj logici 25.08.2013. 20:49 #510665

broj poruka: 1368
nebi smeli da se smejemo vicevima koji se nas ne tiču.

h4v0kk Što ne odete na pijacu da vam prodavci polome lobanje i kičme, a onda da vas izguze? 25.08.2013. 20:51 #510666

Pozivam nekoliko `pravednika` i `aktivista` sa ove teme, koji su `gadljivi` na preprodaju i preprodavce, da odete lepo na pijacu - bilo koju - i da počnete da ser*te prodavcu - bilo kom - da je `gadni i pogani preprodavac`, zato što voće i povrće kupi na kvantašu daleko jeftinije - a onda ga preprodaje po daleko višim cenama na gradskoj pijaci?

Idite, m*donje, do prve i najbliže vam pijace, pa iskažite vaše nezadovoljstvo preprodajom - taman da vas lepo pijačni prodavci okruže i da vam polome lobanje i kičme zato što im ugrožavate posao od koga preživljavaju, i zato što mrsite m*da i turate nos tamo gde mu nije mesto.

Ili idite do prvog Maxija/Idee/Merkatora - pa im ukažite na to koliko su `gadni, odurni, pogani` - zato što robu koju kupe super-jeftino od proizvođača (koje još maximalno ucenjuju i plaćaju im sa ogromnim zakašnjenjem - što je poznato) - preprodaju krajnjim kupcima, građanstvu, sa maržama od, na primer, 35% i više?

Taman da vas obezbeđenje odatle izbaci kao klošare i protuve...

Idite, m*donje i `pravednici`, pošto vam smetaju `gadni i pogani preprodavci`... Pa javite kako ste prošli sa vašim `aktivizmom` i `pravedništvom`... Ako se vratite sa glavama na ramenima, i ako vas noge budu služile na povratku kući.
U stvari - vi ne idete na pijacu nikada... Tamo vam idu mame, koje vam kuvaju doručke, ručkove, peru usrane gaće i osve ostalo - jer vi ste veliki mamini i tatini `pravednici` - a i retko jedete hranu, jer veliki `pravednici` poput vas žive od ideala koji prosto `bukte` u vama...

Zašto biste se vi bavili bilo kakvim drugim `gadnim` preprodavcima - osim onih koji rade sa kompj. komponentama?
lordaca94 Re: Dvaput se javljam zaredom 25.08.2013. 21:01 #510668

On i ja smo nebo i zemlja sto se tice trgovine. On prodaje robu odlicnog kvaliteta sto skuplje, a ja prodajem robu loseg kvaliteta sto povoljnije. Sve u svemu glupa ideja sa tvoje strane, tvoj mozak sigurno moze bolje od toga.

:: u jednoj temi,ali ne mogu da odolim,zamislite da se udruze lordaca 94 i h4v0kk,pa da ovaj kupuje na buvljaku,a ovaj testira i prodaje
:: firma Trotter Independent Trading CO (Samo budale i konji rade) LOL
gogi1 Re: Što ne odete na pijacu da vam prodavci polome lobanje i kičme, a onda da vas izguze? 25.08.2013. 21:10 #510670

broj poruka: 2076
ne smetaju nam svi preprodavci, samo oni koji preteruju sa cenama.

Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-FI

:: Pozivam nekoliko `pravednika` i `aktivista` sa ove teme, koji su `gadljivi` na preprodaju i preprodavce, da odete lepo na pijacu - bilo koju - i da počnete da ser*te prodavcu - bilo kom - da je `gadni i pogani preprodavac`, zato što voće i povrće kupi na kvantašu daleko jeftinije - a onda ga preprodaje po daleko višim cenama na gradskoj pijaci
:: Idite, m*donje, do prve i najbliže vam pijace, pa iskažite vaše nezadovoljstvo preprodajom - taman da vas lepo pijačni prodavci okruže i da vam polome lobanje i kičme zato što im ugrožavate posao od koga preživljavaju, i zato što mrsite m*da i turate nos tamo gde mu nije mesto
:: Ili idite do prvog Maxija/Idee/Merkatora - pa im ukažite na to koliko su `gadni, odurni, pogani` - zato što robu koju kupe super-jeftino od proizvođača (koje još maximalno ucenjuju i plaćaju im sa ogromnim zakašnjenjem - što je poznato) - preprodaju krajnjim kupcima, građanstvu, sa maržama od, na primer, 35% i više
:: Taman da vas obezbeđenje odatle izbaci kao klošare i protuve..
:: Idite, m*donje i `pravednici`, pošto vam smetaju `gadni i pogani preprodavci`... Pa javite kako ste prošli sa vašim `aktivizmom` i `pravedništvom`... Ako se vratite sa glavama na ramenima, i ako vas noge budu služile na povratku kući.
:: U stvari - vi ne idete na pijacu nikada... Tamo vam idu mame, koje vam kuvaju doručke, ručkove, peru usrane gaće i osve ostalo - jer vi ste veliki mamini i tatini `pravednici` - a i retko jedete hranu, jer veliki `pravednici` poput vas žive od ideala koji prosto `bukte` u vama...
:: Zašto biste se vi bavili bilo kakvim drugim `gadnim` preprodavcima - osim onih koji rade sa kompj. komponentama?
nisavici Re: `Imagine` 25.08.2013. 21:11 #510671

http://www.youtube.com/watch?v=uxOEhc960Bc

ti si del boy a lord aca je rodny

:: A zamisli da ti imaš devojku, ženu, ili neko pravo društvo, zanimljive osobe sa kojima se družiš - ili neki zanimljivi i kreativni hobi, pa da nisi k*rton koji dođe da ugrabi parčence `zabave` tako što prozivaš ljude koji te ništa nisu dirali, niti imaju veze sa tobom - ikakve
:: :: u jednoj temi,ali ne mogu da odolim,zamislite da se udruze lordaca 94 i h4v0kk,pa da ovaj kupuje na buvljaku,a ovaj testira i prodaje
:: :: firma Trotter Independent Trading CO
h4v0kk Re: Re: Što ne odete na pijacu da vam prodavci polome lobanje i kičme, a onda da vas izguze? 25.08.2013. 21:22 #510675

A marže od 35% i više na HRANU, koju ti mama kuva, i na deterdžente - kojima ti pere usr*ne gaće, to ti nije `preterivanje` sa cenama? Šta radiš povodom toga, neumorni i vrli mamin aktivisto?
Naravno da nisi ni svestan toga, jer si klinac koji po ceo dan sedi spred kompa - kao i par tvojih `saboraca` na ovoj temi, nikakvo zanimanje u životu nemaš, niti se ičim odgovornim ili ozbiljnim baviš, tako da i nemaš pojma koliko šta košta, kolike su marže prodavaca ostalih stvari... Za bezveznog klinca i malograđanina poput tebe su Mišković, Todorić, Beko, Đurašković i ostala ekipa - u istoj kategoriji kao neko ko zaradi 10-15-20-25-30EUR na prodaji grafičke kartice, na primer...

Samo se nadam da će te bilo koji prodavci kompj. opreme koji čitaju ovu temu DOBRO zapamtiti, i da će te neko odvaliti koliko će te zajebati, da ti zaista proda nešto neispravno - iako to inače ne rade, kao što ja nikada nisam radio - a onda još i da te odj*ebe kad budeš hteo da se žališ, jer si klinački, besposličarski licemer, sa duplim standardima, i veze nemaš o životu oko sebe - jedino znaš da sereš o ljudima čiji te se poslovi i roba BAŠ NI MALO ne tiču.
A nećeš nikome moći da zoveš inspekcije ili bilo šta slično - ako nemaš fiskalni račun.

:: ne smetaju nam svi preprodavci, samo oni koji preteruju sa cenama
:: :: Pozivam nekoliko `pravednika` i `aktivista` sa ove teme, koji su `gadljivi` na preprodaju i preprodavce, da odete lepo na pijacu - bilo koju - i da počnete da ser*te prodavcu - bilo kom - da je `gadni i pogani preprodavac`, zato što voće i povrće kupi na kvantašu daleko jeftinije - a onda ga preprodaje po daleko višim cenama na gradskoj pijaci
:: :: Idite, m*donje, do prve i najbliže vam pijace, pa iskažite vaše nezadovoljstvo preprodajom - taman da vas lepo pijačni prodavci okruže i da vam polome lobanje i kičme zato što im ugrožavate posao od koga preživljavaju, i zato što mrsite m*da i turate nos tamo gde mu nije mesto
:: :: Ili idite do prvog Maxija/Idee/Merkatora - pa im ukažite na to koliko su `gadni, odurni, pogani` - zato što robu koju kupe super-jeftino od proizvođača (koje još maximalno ucenjuju i plaćaju im sa ogromnim zakašnjenjem - što je poznato) - preprodaju krajnjim kupcima, građanstvu, sa maržama od, na primer, 35% i više
:: :: Taman da vas obezbeđenje odatle izbaci kao klošare i protuve..
:: :: Idite, m*donje i `pravednici`, pošto vam smetaju `gadni i pogani preprodavci`... Pa javite kako ste prošli sa vašim `aktivizmom` i `pravedništvom`... Ako se vratite sa glavama na ramenima, i ako vas noge budu služile na povratku kući.
:: :: U stvari - vi ne idete na pijacu nikada... Tamo vam idu mame, koje vam kuvaju doručke, ručkove, peru usrane gaće i osve ostalo - jer vi ste veliki mamini i tatini `pravednici` - a i retko jedete hranu, jer veliki `pravednici` poput vas žive od ideala koji prosto `bukte` u vama...
:: :: Zašto biste se vi bavili bilo kakvim drugim `gadnim` preprodavcima - osim onih koji rade sa kompj. komponentama?
gogi1 Re: Re: Re: Što ne odete na pijacu da vam prodavci polome lobanje i kičme, a onda da vas izguze? 25.08.2013. 21:33 #510679

sta se odmah hvatas maxi i ostala sranja. kod njih su cak odlicne cene. da ti prodajes isto sto i oni, verovatno bi sve to kod tebe bilo 50% skuplje. jer si takav covek, gnjida.
godina imam vise nego sto mislis. i kad bih slusao ljude sa istim ubedjenjima kao ti nikada ne bih imao svoju firmu, dobar auto, svoj stan...

a za sve one uboge procesore koje dizes u nebesa i postavljas screnshotove kako rade na 3.8 bez dizanja napona, ubaci i neki screenshot gde su optereceni programam koji ih oterecuje 100% i to nekoliko sati.

Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-FI

:: A marže od 35% i više na HRANU, koju ti mama kuva, i na deterdžente - kojima ti pere usr*ne gaće, to ti nije `preterivanje` sa cenama? Šta radiš povodom toga, mamin aktivisto?
:: Naravno da nisi ni svestan toga, jer si klinac koji po ceo dan sedi spred kompa - kao i par tvojih `saboraca` na ovoj temi, nikakvo zanimanje u životu nemaš, niti se ičim odgovornim ili ozbiljnim baviš, tako da i nemaš pojma koliko šta košta, kolike su marže prodavaca ostalih stvari... Za bezveznog klinca i malograđanina poput tebe su Mišković, Todorić, Beko, Đurašković i ostala ekipa - u istoj kategoriji kao neko ko zaradi 10-15-20-25-30EUR na prodaji grafičke kartice, na primer..
:: Samo se nadam da će te bilo koji prodavci kompj. opreme koji čitaju ovu temu DOBRO zapamtiti, i da će te neko odvaliti koliko će te zajebati, da ti zaista proda nešto neispravno - iako to inače ne rade, kao što ja nikada nisam radio - a onda još i da te odj*ebe kad budeš hteo da se žališ, jer si klinački, besposličarski licemer, sa duplim standardima, i veze nemaš o životu oko sebe - jedino znaš da sereš o ljudima čiji te se poslovi i roba BAŠ NI MALO ne tiču
:: A nećeš nikome moći da zoveš inspekcije ili bilo šta slično - ako nemaš fiskalni račun
:: :: ne smetaju nam svi preprodavci, samo oni koji preteruju sa cenama
:: :: :: Pozivam nekoliko `pravednika` i `aktivista` sa ove teme, koji su `gadljivi` na preprodaju i preprodavce, da odete lepo na pijacu - bilo koju - i da počnete da ser*te prodavcu - bilo kom - da je `gadni i pogani preprodavac`, zato što voće i povrće kupi na kvantašu daleko jeftinije - a onda ga preprodaje po daleko višim cenama na gradskoj pijaci
:: :: :: Idite, m*donje, do prve i najbliže vam pijace, pa iskažite vaše nezadovoljstvo preprodajom - taman da vas lepo pijačni prodavci okruže i da vam polome lobanje i kičme zato što im ugrožavate posao od koga preživljavaju, i zato što mrsite m*da i turate nos tamo gde mu nije mesto
:: :: :: Ili idite do prvog Maxija/Idee/Merkatora - pa im ukažite na to koliko su `gadni, odurni, pogani` - zato što robu koju kupe super-jeftino od proizvođača (koje još maximalno ucenjuju i plaćaju im sa ogromnim zakašnjenjem - što je poznato) - preprodaju krajnjim kupcima, građanstvu, sa maržama od, na primer, 35% i više
:: :: :: Taman da vas obezbeđenje odatle izbaci kao klošare i protuve..
:: :: :: Idite, m*donje i `pravednici`, pošto vam smetaju `gadni i pogani preprodavci`... Pa javite kako ste prošli sa vašim `aktivizmom` i `pravedništvom`... Ako se vratite sa glavama na ramenima, i ako vas noge budu služile na povratku kući.
:: :: :: U stvari - vi ne idete na pijacu nikada... Tamo vam idu mame, koje vam kuvaju doručke, ručkove, peru usrane gaće i osve ostalo - jer vi ste veliki mamini i tatini `pravednici` - a i retko jedete hranu, jer veliki `pravednici` poput vas žive od ideala koji prosto `bukte` u vama...
:: :: :: Zašto biste se vi bavili bilo kakvim drugim `gadnim` preprodavcima - osim onih koji rade sa kompj. komponentama?
nisavici Svidja 25.08.2013. 21:34 #510680

mi se ovaj havx od ovih tajkunama ne moze da se zivi

Znas kako na svim oglasima gde prodajes dacu upozorenje prevara imate to duplo jeftinije ili troduplo
a ne da varas ljude sa tvojim kao testovima i zivis na tudjoj grbaci

Imas moj mail pa se javi ako imas nekih problema
h4v0kk @gogi & Co., vrli mamini aktivisti 25.08.2013. 21:42 #510683

:: sta se odmah hvatas maxi i ostala sranja. kod njih su cak odlicne cen

Šta više reći o tebi, nakon ove tvoje izjave? Maltene svakog drugog dana u novinama izlaze članci u kojima se društva za zaštitu potrošača žale na cene u Maxijima, Ideama i sličnim, ali ti, vrli mamim aktivista zalepljen za kompj. stolicu i par tvojih `saboraca` na ovoj temi - živite u nekom paralelnom univerzumu, i za vas su upravo te cene `odlične`...
U jednom postu se žališ na Miškovića i upoređuješ ljude sa Miškovićem (u smislu da su lopovi), a onda posle kažeš kako Maxi ima `odlične cene`...
(I nema veze što je sada `Delez` vlasnik Maxija, cene se nisu promenile nešto mnogo...)

A što se tiče toga koliko duge testove ja odrađujem - kad postavim sliku nekog dugačkog testa, kao što sam postavljao slike testova hard diskova (testove površine) koji su bili u trajanju od po 10 sati i više (za velike diskove) - onda mi klinački licemerni g**nari poput tebe dobacuju kako sam ja `žešće smorio taj hard disk sa tim dugačkim i napornim testom, tako da je on sada više rabljen i iskorišćen nego da je normalno radio, bez mog testiranja, mesec dana`...

Žao mi je samo što sam obrisao poruku sa kup.prodajem, u kojoj mi klinac poput tebe upravo to dobacuje...
h4v0kk @musavići 25.08.2013. 21:47 #510684

:: Imas moj mail pa se javi ako imas nekih problem

Javi se ti na moj broj telefona, da ti ja dam problem, internet-siledžijo i provincijalni troliću u pokušaju. Daću ti po povoljnoj ceni.

Kad se osećaš besmisleno u svom jednoličnom provincijalnom, malograđanskom životu, onda vas nekoliko trolova iz provincije dođete ovde, i sa nekoliko prežvakanih u ustajalih `fora` konstantno prozivate nekolicinu ljudi, jer su VAS u školi tukli, g*zili i zlostavljali kako god su hteli, pa sad osećate potrebu da vratite nekome za sve to.
nisavici ............. 25.08.2013. 21:51 #510686

bas si hejter
gogi1 Re: @gogi & Co., vrli mamini aktivisti 25.08.2013. 22:01 #510688

1. u kojoj temi sam prozivao Miskovica?

2. idi u lokalni dragstor, pa onda idi u lokalni maxi i uporedi cene.

3. ocigledno si ti taj koji zivi u nekom paralelnom univerzumu, ili bar 3 godine u proslosti, pa su ti zato takve i cene.

4. postavi ovde screenove za proc pod punim opterecenjem, ne moras na KP.

:: :: sta se odmah hvatas maxi i ostala sranja. kod njih su cak odlicne cen
:: Šta više reći o tebi, nakon ove tvoje izjave? Maltene svakog drugog dana u novinama izlaze članci u kojima se društva za zaštitu potrošača žale na cene u Maxijima, Ideama i sličnim, ali ti, vrli mamim aktivista zalepljen za kompj. stolicu i par tvojih `saboraca` na ovoj temi - živite u nekom paralelnom univerzumu, i za vas su upravo te cene `odlične`...
:: U jednom postu se žališ na Miškovića i upoređuješ ljude sa Miškovićem (u smislu da su lopovi), a onda posle kažeš kako Maxi ima `odlične cene`..
:: (I nema veze što je sada `Delez` vlasnik Maxija, cene se nisu promenile nešto mnogo...
:: A što se tiče toga koliko duge testove ja odrađujem - kad postavim sliku nekog dugačkog testa, kao što sam postavljao slike testova hard diskova (testove površine) koji su bili u trajanju od po 10 sati i više (za velike diskove) - onda mi klinački licemerni g**nari poput tebe dobacuju kako sam ja `žešće smorio taj hard disk sa tim dugačkim i napornim testom, tako da je on sada više rabljen i iskorišćen nego da je normalno radio, bez mog testiranja, mesec dana`...
:: Žao mi je samo što sam obrisao poruku sa kup.prodajem, u kojoj mi klinac poput tebe upravo to dobacuje...
h4v0kk Re: Re: @gogi & Co., vrli mamini aktivisti 25.08.2013. 22:13 #510691

:: 1. u kojoj temi sam prozivao Miskovica
U pravu si. Izvini. Ti ga voliš i podržavaš.

:: 2. idi u lokalni dragstor, pa onda idi u lokalni maxi i uporedi cene
Pa, i vlasnik lokalnog dragstora je PREPRODAVAC robe kupljene ili od Maxi-ja/velikoprodajnih dobavljača/proizvođača?
Jel` znaš uopšte koja ti je poenta?

:: 3. ocigledno si ti taj koji zivi u nekom paralelnom univerzumu, ili bar 3 godine u proslosti, pa su ti zato takve i cene
Ne boj se, nije do sada tvoja mama ni jedno jajce kupila od mene. Jer ne prodajem hranu.

:: 4. postavi ovde screenove za proc pod punim opterecenjem, ne moras na KP
Evo, slepcu:
PREKO POLA SATA pod punim opterećenjem u Prime95 (nisam imao vremena da čekam Prime duže od toga, jer ja imam i druge obaveze, a ne samo da vrtim benčmarke i da serem po ljudima čiji me se poslovi ne tiču, kao klinci poput tebe):
http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7438257-1.htm

STO PASS-ova u LinX-u (za drugi komplet koji prodajem):
http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7412895-5.htm
(BTW, za tu ploču su mi klinački kreteni poput tebe dobacivali kako ja `obmanjujem`, jer `ta ploča ne podržava AM3 procesore` - iako su mogli da vide testove među slikama u oglasu...)

Preko 10 minuta u MSI Kombustoru, i to NAKON odrađenog 3D Marka (opet kažem - nisam imao vremena duže da čekam, jer imam i druge obaveze - ja nemam mamu koja mi u drugoj sobi pravi večericu kao tebi, nego moram sam da spremim)
http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7436164-4.htm

JEDANAEST SATI test površine harda (koji sam prodao pre par meseci)
http://i.imgur.com/QEclR6X.jpg

KOJI drugi prodavac testira temeljno i toliko dugo, koliko ja testiram?
Eh, da... I još jednom izvini što sam ti dirnuo Miškovića, koga voliš i ceniš, jer je bolji od mene.
gogi1 Re: Re: Re: @gogi & Co., vrli mamini aktivisti 25.08.2013. 22:33 #510694

celih 33min, a zamisli neko ga uposli da renda 10 sati i pukne mu?

q9550 si testirao celih 4 minuta u LINX, svaka cast.

smesan si.

:: :: 1. u kojoj temi sam prozivao Miskovica
:: U pravu si. Izvini. Ti ga voliš i podržavaš
:: :: 2. idi u lokalni dragstor, pa onda idi u lokalni maxi i uporedi cene
:: Pa, i vlasnik lokalnog dragstora je PREPRODAVAC robe kupljene ili od Maxi-ja/velikoprodajnih dobavljača/proizvođača
:: Jel` znaš uopšte koja ti je poenta
:: :: 3. ocigledno si ti taj koji zivi u nekom paralelnom univerzumu, ili bar 3 godine u proslosti, pa su ti zato takve i cene
:: Ne boj se, nije do sada tvoja mama ni jedno jajce kupila od mene. Jer ne prodajem hranu
:: :: 4. postavi ovde screenove za proc pod punim opterecenjem, ne moras na KP
:: Evo, slepcu
:: PREKO POLA SATA pod punim opterećenjem u Prime95 (nisam imao vremena da čekam Prime duže od toga, jer ja imam i druge obaveze, a ne samo da vrtim benčmarke i da serem po ljudima čiji me se poslovi ne tiču, kao klinci poput tebe)
:: http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7438257-1.ht
:: STO PASS-ova u LinX-u (za drugi komplet koji prodajem)
:: http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7412895-5.ht
:: (BTW, za tu ploču su mi klinački kreteni poput tebe dobacivali kako ja `obmanjujem`, jer `ta ploča ne podržava AM3 procesore` - iako su mogli da vide testove među slikama u oglasu...
:: Preko 10 minuta u MSI Kombustoru, i to NAKON odrađenog 3D Marka (opet kažem - nisam imao vremena duže da čekam, jer imam i druge obaveze - ja nemam mamu koja mi u drugoj sobi pravi večericu kao tebi, nego moram sam da spremim
:: http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7436164-4.ht
:: KOJI drugi prodavac testira temeljno i toliko dugo, koliko ja testiram
:: Eh, da... I još jednom izvini što sam ti dirnuo Miškovića, koga voliš i ceniš, jer je bolji od mene.
STRANA 33 OD 41  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs