Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Tips and Tricks
(Ne)povoljni oglasi
STRANA 34 OD 41  
h4v0kk Re: Re: Re: Re: @gogi & Co., vrli mamini aktivisti 25.08.2013. 22:39 #510696

status: user
broj poruka: 326
:: celih 33min, a zamisli neko ga uposli da renda 10 sati i pukne mu
Da znaš IŠTA o hardveru i testovima, onda bi znao da ni jedan render program, ni jedna igrica, nije u stanju da Intel processor zagreje NI PRIBLIŽNO kao LinX.

Pusti nekada Cinebench, pa prati temperature dok renda... Neće ni prići temperaturama koje razvije LinX.

:: q9550 si testirao celih 4 minuta u LINX, svaka cast
Ne 4 minuta, nego isto POLA SATA, slepče. Opet kažem - ja imam i druge stvari da radim, i druge komponente da prodajem, tako da ne mogu za svaku komponentu da puštam po celonoćni test, zato sam stavio da ide pola sata.
http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7412565-2.htm

Opet te pitam, smr*du licemerni: KOJI TO PRODAVAC testira toliko dugo i toliko temeljno, koliko ja testiram? (a da nije lik koji prodaje po jednu komponentu godišnje, pa da ima vremena).
Nađi ga, pa mi pokaži.

`Ajde!

Našao si jedan moj oglas gde nisam, zbog niske rezolucije tadašnjeg monitora (1280x1024), uspeo da `naguram` i Linx na ekran da se vidi sa ostalim odrađenim testovima, pa si odmah počeo da ser*š kako `ja ne testiram u LinX-u, ne testiram pod opterećenjem, itd`...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gogi1 Re: Re: Re: Re: Re: @gogi & Co., vrli mamini aktivisti 25.08.2013. 22:44 #510697

broj poruka: 2076
http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7438320-3.htm

ovo je 4 minuta a ne posla sata SLEPCE SLEPI, idi kod ocnog. mama ti nije kupila naocare kad je trebalo, pa osim sto si glup jos si i corav.

Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-FI

:: :: celih 33min, a zamisli neko ga uposli da renda 10 sati i pukne mu
:: Da znaš IŠTA o hardveru i testovima, onda bi znao da ni jedan render program, ni jedna igrica, nije u stanju da Intel processor zagreje NI PRIBLIŽNO kao LinX
::
:: Pusti nekada Cinebench, pa prati temperature dok renda... Neće ni prići temperaturama koje razvije LinX
:: :: q9550 si testirao celih 4 minuta u LINX, svaka cast
:: Ne 4 minuta, nego isto POLA SATA, slepče. Opet kažem - ja imam i druge stvari da radim, i druge komponente da prodajem, tako da ne mogu za svaku komponentu da puštam po celonoćni test, zato sam stavio da ide pola sata
:: http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7412565-2.ht
:: Opet te pitam, smr*du licemerni: KOJI TO PRODAVAC testira toliko dugo i toliko temeljno, koliko ja testiram? (a da nije lik koji prodaje po jednu komponentu godišnje, pa da ima vremena)
:: Nađi ga, pa mi pokaži
:: `Ajde!
h4v0kk Re: Re: Re: Re: Re: Re: @gogi & Co., vrli mamini aktivisti 25.08.2013. 22:48 #510700

:: http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7438320-3.ht
:: ovo je 4 minuta a ne posla sata SLEPCE SLEPI, idi kod ocnog. mama ti nije kupila naocare kad je trebalo, pa osim sto si glup jos si i corav

Pa, to je isti taj procesor koji prodajem, KRETENU GLUPI, samo sa drugom pločom! I nije 4 minuta, nego se lepo vidi da je 30 minuta, i vidi se koje su max. temperature, i kog datuma je testirano, u koliko sati - sve se vidi.
http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7412565-2.htm
gogi1 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: @gogi & Co., vrli mamini aktivisti 25.08.2013. 22:54 #510702

pa naravno da je ISTI procesor GOVNARU RUZNI. stavljas prime duze jer znas da ne opterecuje proc kao linx, a posto ti linx puca ti stavis samo 4 minuta, kao nisi imao vremena za testiranje.
http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7438320-3.htm

Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-FI

:: :: http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7438320-3.ht
:: ::
:: :: ovo je 4 minuta a ne posla sata SLEPCE SLEPI, idi kod ocnog. mama ti nije kupila naocare kad je trebalo, pa osim sto si glup jos si i corav
:: Pa, to je isti taj processor koji prodajem, KRETENU GLUPI, samo sa drugom pločom!
:: http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-7412565-2.htm
gogi1 odoh sa teme 25.08.2013. 22:57 #510704

mrzi me vise da se raspravljam sa degenerikom

h4v0kk Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: @gogi & Co., vrli mamini aktivisti 25.08.2013. 23:02 #510706

:: pa naravno da je ISTI procesor GOVNARU RUZNI. stavljas prime duze jer znas da ne opterecuje proc kao linx, a posto ti linx puca ti stavis samo 4 minuta, kao nisi imao vremena za testiranje

Puca tebi mozak na 4 minuta, šupčino provincijalna klinačka.
Razlog što sam testirao sa Prime-om na drugoj ploči je radi varijacije: da ne bude da testiram samo u LinX-u (a masa ljudi i ne zna šta je LinX, ni čemu služi - to znam iz prakse, ali `ajde - ipak i dalje testiram, i testiraću).
Da sam postavio samo testove u LinX-u, a ne i u Prime95, onda bi mi klinački licemerni šupci poput tebe dobacivali kako sam ja `prevarant` i `izbegavam Prime95, jer mi hardver u njemu nije stabilan` - to jest - vama se nikada ne može uduvoljiti, upravo zato jer ste klinački, besposličarski, licemerni šupci i hejteri.

Tako, kad postavim oglas, da ljudi mogu da vide da je proc. stabilan, i u LinX-u, i u Prime95, i u 3D Marku - a i ne mogu bezbroj testova da odradim, jer na Kup. Prodajem imaš samo 6 slotova za slike vezane za oglas,

šupku licemerni, izgubljeni i lažljivi.

NAMERNO sam rešio da tebe i tvojih par pajtosa na ovoj temi raskrinkam do kraja, da svi vide kakvi ste šupci kad kenjate i LAŽETE o ljudima čiji vas se poslovi ionako ne tiču, a nadam se da su te i ljudi odavde zapamtili kakva si klinačka provincijalna šupčina, sledeći put kad budeš kukumavčio za neku pomoć u vezi problema sa hardverom - da znaju koliko zaslužuješ da ti iko ko je stručan od nas prodavaca odgovori (a nema stručnijih od prodavaca - jer nam mnogo različitog hardvera prođe kroz ruke, tako da imamo veliko i raznoliko iskustvo.)
h4v0kk Re: odoh sa teme 25.08.2013. 23:04 #510707

:: mrzi me vise da se raspravljam sa degeneriko
Ne seri, nego ti je mama skuhala kašicu, a i naredila ti je da `dođeš da večeraš, inače ti zaključava komp`...
solaja777 a sto se uhvati 25.08.2013. 23:17 #510712

broj poruka: 3278

za provinciju mozda su i oni iz metropole kao i ti
lordaca94 ??? 25.08.2013. 23:25 #510716

broj poruka: 274
ISTI BROJ POENA KAO CPU KOJI KOSTA 100e i jos si ga morao oc. Broj pregleda tog oglasa sve govore. Nemam sta da dodam.

Dexter013 @havok 25.08.2013. 23:25 #510717

broj poruka: 17098
Cene su ti prevelike za polovne stvari, to je sve.
Sta se vredjas i shvatas licno?

Da nas ubedis da nesto vrhunsko od pre 7 godina danas vredi kao trenutno vrhunsko ne mozes i neces, makar pisao do besvesti i to boldovano,
a ako ti smeta sto ti se ljudi smeju, smanji cene,
ako neces da ih smanjis, nemoj da se pravdas nego prodaj o tim cenama...
Samo kratko pitanje ona legendarna najjaca gtx 260 na svetu sto si je cenio oko 100e par godina, il si je prodao na kraju i za koliko?

Stedi zivce, trebace ti...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 OC
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
h4v0kk Re: ??? 25.08.2013. 23:37 #510720

@Buvljak-boy
A kako ćeš taj procesor od 100EUR da zabodeš u socket 775 ploču, koja ga ne prima?

Ako je tvoj odgovor `pa, uzeću i drugu ploču` - moj odgovor je `ja prodajem ljudima koji hoće da zadrže sve ostalo što imaju, a da samo nadograde procesor`.

@Dexter
Nije problem što vi smatrate ovaj ili onaj oglas `nepovoljnim` (po VAŠEM mišljenju), nego što demonizujete ljude koje ne poznajete, izvrćete ih ruglu i osudi BEZ RAZLOGA kao da su u pitanju prevaranti i dileri droge (a nisu), a i nemate kriterijuma/gradaciju/nivoe pri osuđivanju: u istu kategoriju trpate i one koji prodaju lažnjake/kineske kopije mob. telefona - i ljude poput mene, koji prodajem samo 100% ispravno i (očigledno) testirano - a samo je u pitanju da vam se moje cene ne sviđaju.
TO JE PROBLEM.
Što je ova tema postala `free-for-all` `soba za udaranje`, gde BILO KOJI smrad, iz BILO KOG RAZLOGA pljuje po BILO KOM prodavcu - to jest - ovde se leče frustracije nekolicine trolova i internet-siledžija-u-pokušaju sopstvenom nemaštinom (za koju im ja nisam kriv), umesto da se ZAISTA ukazuje na PREVARE i PREVARANTE.
Dexter013 @havok 25.08.2013. 23:41 #510722

Niko nije rekao da si kao diler droge ili slicno,
samo da imas prevelike cene za te tvoje stvari koje preprodajes,
ili mani pravdanje nekim strancima na internetu
ili smanji cene i neces zavrsavati u ovoj temi kao sprdnja,
ne znam sta da ti kazem, trece nema...

gumiii prejako 25.08.2013. 23:41 #510723

broj poruka: 3

stani-pani ,drzi-nedaj ..najaca tema ikad :)))
h4v0kk Re: @havok 25.08.2013. 23:47 #510726

:: Niko nije rekao da si kao diler droge ili slicno,
:: samo da imas prevelike cene za te tvoje stvari koje preprodajes
:: ili mani pravdanje nekim strancima na internet
:: ili smanji cene i neces zavrsavati u ovoj temi kao sprdnja,
:: ne znam sta da ti kazem, trece nema..

Pošto ti kažeš da `meni treće nema` - evo i ja da kažem koje su vama opcije:

1...ili da me lepo i korektno ignorišete - jer NIKAKAV razlog na ovom svetu nemate da se mešate u MOJE PRIVATNE STVARI i MOJE PRIVATNE, NE-PREVARANTSKE POSLOVE (što je dokazano dužinom mog članstva na Kup. Prodajem i pozitivnim ocenama koje imam)...

ili opcija dva - da mi se nasisate k*rčine, i da Bog da da vi izgubite desetostruko više para, to jest, da te pare date na lečenje sebi i sopstvenim porodicama - desetostruko vise nego što meni želite da ja izgubim para ili budem oštećen. (a za šta nema razloga, jer nikoga ne varam i nikome ne kradem).

Ja vam savetujem opciju br. 1, i ako odaberete opciju br. 1 - želimo vam da živite dugo i napredujete i ja i Spok.
h4v0kk I za kraj - da opet ponovim predlog, ako imate petlju: 25.08.2013. 23:50 #510728

Pozivam nekoliko `pravednika` i `aktivista` sa ove teme, koji su `gadljivi` na preprodaju i preprodavce, da odete lepo na pijacu - bilo koju - i da počnete da ser*te prodavcu - bilo kom - da je `gadni i pogani preprodavac`, zato što voće i povrće kupi na kvantašu daleko jeftinije - a onda ga preprodaje po daleko višim cenama na gradskoj pijaci?

Idite, m*donje, do prve i najbliže vam pijace, pa iskažite vaše nezadovoljstvo preprodajom - taman da vas lepo pijačni prodavci okruže i da vam polome lobanje i kičme zato što im ugrožavate posao od koga preživljavaju, i zato što mrsite m*da i turate nos tamo gde mu nije mesto.

Ili idite do prvog Maxija/Idee/Merkatora - pa im ukažite na to koliko su `gadni, odurni, pogani` - zato što robu koju kupe super-jeftino od proizvođača (koje još maximalno ucenjuju i plaćaju im sa ogromnim zakašnjenjem - što je poznato) - preprodaju krajnjim kupcima, građanstvu, sa maržama od, na primer, 35% i više?

Taman da vas obezbeđenje odatle izbaci kao klošare i protuve...

Idite, m*donje i `pravednici`, pošto vam smetaju `gadni i pogani preprodavci`... Pa javite kako ste prošli sa vašim `aktivizmom` i `pravedništvom`... Ako se vratite sa glavama na ramenima, i ako vas noge budu služile na povratku kući.
U stvari - vi ne idete na pijacu nikada... Tamo vam idu mame, koje vam kuvaju doručke, ručkove, peru usrane gaće i osve ostalo - jer vi ste veliki mamini i tatini `pravednici` - a i retko jedete hranu, jer veliki `pravednici` poput vas žive od ideala koji prosto `bukte` u vama...

Zašto biste se vi bavili bilo kakvim drugim `gadnim` preprodavcima - osim onih koji rade sa kompj. komponentama?
Dexter013 @havok 25.08.2013. 23:50 #510729

Nema Deda mraza ni Boga ni Crvenkape...
Niko ne zeli da gubis novac, ne preteruj ko hstericna zena
Neces smanjiti cene, bices ovde cest gost u temi kao i do sad

Aj laku noc, sutra se radi.

h4v0kk Re: @havok 25.08.2013. 23:54 #510730

:: Neces smanjiti cene, bices ovde cest gost u temi kao i do sa
A ja tebe pozivam da uradiš experiment sa pijačnim prodavcima koji sam vam predložio - ako NISI licemerna, dvolična p*čka. Nadam se da nisi, i da ćeš to dokazati.

Laku noć.
lordaca94 Re: Re: ??? 25.08.2013. 23:55 #510731

broj poruka: 274
Prodao bi 775 plocu i doplatio i uzeo NOVU plocu za taj FX i ustedim dosta novca.

:: @Buvljak-bo
:: A kako ćeš taj procesor od 100EUR da zabodeš u socket 775 ploču, koja ga ne prima
:: Ako je tvoj odgovor `pa, uzeću i drugu ploču` - moj odgovor je `ja prodajem ljudima koji hoće da zadrže sve ostalo što imaju, a da samo nadograde procesor`.
MaminDebil ( o )( o )( o ) 26.08.2013. 00:29 #510738

broj poruka: 55
Hvala za info da h4v0kk i lordaca94 prodaju kontejner robu.
Nekoliko ljudi je naselo na njihovu priču ali ste ih uspesno odbili od dotičnih prevaranata.
Hvala ljudima koji su ukazali na problematične. Idemo dalje.

h4v0kk Re: ( o )( o )( o ) 26.08.2013. 00:41 #510740

8 postova imaš do sada? Vidi se da si `stari član`, to jest, da `nije` novo-registrovani nick, napravljen samo radi trolovanja, širenja laži, provociranja i slično...
Kao šta sam već rekao: ova tema je postala stecište nekoliko klinačkih k*rtona, internet-siledžija/provokatora u pokušaju, trolova
- to jest, svih onih koje je društvo kičmilo u osn. i srednjoj školi, ali ih nisu iskičmili dovoljno, pa sad pseta dolaze ovde i iživljavaju se sakriveni iza svojih monitorčića i tastaturica ulepljenih od bala i `sjemene tekućine` (što bi rek`o Kozjak :)
Nije tačno da h4v0kk prodaje IKADA, BILO ŠTA sa buvljaka (tamo ni mrtav ne bih ušao da kupujem komp. komponente, jer znam da buvljačka `roba` dolazi sa otpada iz Nemačke sa kojih Romi kradu i beže kroz rupu u ogradi), ali jeste tačno da ti je h4v0kk tata za kog nisi znao da ga imaš.

Zato si tako `mlad`, imaš samo 8 postova... Jer i ja sam mlad :) Akd sam video kakvu sam debil.inu napravio - rekao sam tvojoj mami da ćeš biti samo mamin.

:: Hvala za info da h4v0kk i lordaca94 prodaju kontejner robu.
:: Nekoliko ljudi je naselo na njihovu priču ali ste ih uspesno odbili od dotičnih prevaranata
:: Hvala ljudima koji su ukazali na problematične. Idemo dalje
solaja777 pored 26.08.2013. 00:59 #510743

broj poruka: 3278

pogrdnih reci, dosli do pederastije i bacanja kletvi...

@h4v0kk
bolje se ne uplici dublje u diskusiju sam sebi pravis stetu, trebao si iskulirati...
Inace, bas me briga ko sta prodaje i po kojoj ceni, tu ne zabadam nos, ako mi cena odgovara uzmem ako ne iskuliram oglas...
h4v0kk Re: pored 26.08.2013. 01:33 #510745

:: pogrdnih reci, dosli do pederastije i bacanja kletvi..

Nije to kletva... To je samo želja za pravdom: koliko oni meni štete žele A DA NISAM ZASLUŽIO (jer nikoga ne varam, ne kradem, ne otimam) - ja njima desetostruko želim - SA RAZLOGOM - jer me bezrazložno demonizuju, blate, lažu sa dupliranih naloga, itd...

:: @h4v0k
:: bolje se ne uplici dublje u diskusiju sam sebi pravis stetu, trebao si iskulirati...
:: Inace, bas me briga ko sta prodaje i po kojoj ceni, tu ne zabadam nos, ako mi cena odgovara uzmem ako ne iskuliram oglas..

Bio mi je cilj da ih raskrinkam, da vide kako je kad neko `pretresa` njih malo, ko su, kakvi su, i kakvi su im `pravednički` motivi...

Poz.
100tinalog xperia ray 120e?? 26.08.2013. 10:32 #510760

broj poruka: 1219
Hahah koj je ovaj car.

http://www.kupujemprodajem.com/xperia-ray-7348798-oglas.htm
wotovac Jedina mana sto riknjava ekran ali ipak 170e za s2. 26.08.2013. 12:12 #510768

broj poruka: 38
Jedina mana sto riknjava ekran ali ipak 170e za s2.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?311513-P-Samsung-Galaxy-S2-GT-I9100-16Gb
dautovic ... 26.08.2013. 12:52 #510770

broj poruka: 2856
Pozdrav za nomalne i podrska za temu. Diskusija se krece se u pravom smeru, nastavite da otkrivate `mlade nade srpske trgovine` i njihove prevare, pecene grafike iz rerne i `kontejner` robu iz Zapadne Evrope.

Ove magarce sto se iseravaju i pravdaju, je*ite dok su im noge u blatu. Vidim da je vec krenuo odbrambeni mehanizam napacenih prevaranata i napadanje tipa - imate li vi zivot, devojku, kucu, psa, hobi i ostalo...jos malo pa ce biti poziv na licni obracun kod `ok korala` - jezivi likovi.

@Dexteru sunce ti poljubim kad si bre namako 11000 postova? pa posle mene si se registrovao? : )

Skyfire: ...frekfencija...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 34 OD 41  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs