Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Tips and Tricks
(Ne)povoljni oglasi
STRANA 36 OD 41  
sashai Opa! Evo mi kuma! 02.09.2013. 17:55 #511915

status: user
broj poruka: 417

Nista te ne razumem. Moja pokojna majka cisti stanove? Obozavam kada odmah predjesh na stvar i pokushash da me isprovocirash da se spustim na tvoj nivo, koji je dobrano ispod nivoa mora, nekoj pecini, sta li. Jadan si i bedan kada pominjesh neciju majku, sve u prizemnom pokusaju da odbranis svoje nerealne cene. Da se manemo mrtvih, ok? Ako uspesh da obuzdash primitivizam, javljam se posle 9, moze? Vidi, nema Fetka u zadnje vreme pa mi ostajesh ti, za druzenje i razmenu iskustava i cak i ako nastavish sa ulicharskim fazonima (koji podosta govore o tvojoj majci i tvom kucnom vaspitanju). Aj, do skorog druzenja...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
h4v0kk Re: Opa! Evo mi kuma! 02.09.2013. 18:10 #511917

broj poruka: 326
Ne diraj ti moj `HLEB`, do koga ja dolazim NE VARAJUĆI LJUDE - nego prodajući ISPRAVNE STVARI, za koje do sada IMAM SAMO POZITIVNE OCENE.

Ne diraj ti moj `hleb`, jer ja sam sebe izdržavam - nemam mamu i tatu u državnoj upravi sa ludačkom platom da me finansiraju, pa ja neću dirati ništa tvoje.

MOJ `HLEB` JE MENI SVET I VAŽAN isto koliko i tebi reputacija tvoje majke. Ti bez majke možeš (i nastavljaš da živiš), a ja bez mog posla ne mogu.

:: Nista te ne razumem. Moja pokojna majka cisti stanove? Obozavam kada odmah predjesh na stvar i pokushash da me isprovocirash da se spustim na tvoj nivo, koji je dobrano ispod nivoa mora, nekoj pecini, sta li. Jadan si i bedan kada pominjesh neciju majku, sve u prizemnom pokusaju da odbranis svoje nerealne cene. Da se manemo mrtvih, ok? Ako uspesh da obuzdash primitivizam, javljam se posle 9, moze? Vidi, nema Fetka u zadnje vreme pa mi ostajesh ti, za druzenje i razmenu iskustava i cak i ako nastavish sa ulicharskim fazonima (koji podosta govore o tvojoj majci i tvom kucnom vaspitanju). Aj, do skorog druzenja...
MaminDebil ( o )( o )( o ) 02.09.2013. 18:14 #511919

broj poruka: 55
@ h4v0kk - poserem ti se u hleb !!! .)

h4v0kk Re: ( o )( o )( o ) 02.09.2013. 18:17 #511920

To što si ti `stari član` sa čitavih 18 postova do sada, i što se uloguješ i oglašavaš na ovoj temi samo kad se ja pojavim - govori sve o ovoj temi i o likovima koji ovde turaju noseve u poslove drugih ljudi, u poslove koji se njih ni malo ne tiču.

:: @ h4v0kk - poserem ti se u hleb !!! .)
MaminDebil ( o )( o )( o ) 02.09.2013. 18:29 #511921

broj poruka: 55
Koliko ti ukazeš poverenja prema forumu i clanovima toliko ti ja vratim.
Mnoginisu u stanju da vide sebe pa im ja dodjem kao ogledalo. kao sto vidis zapazio si me.
Uzgred PRIJATNO .)
lordaca94 Re: Havok 02.09.2013. 18:41 #511924

broj poruka: 274
Ako hoces, znam jednog ozbiljnog kupca koji bi za C2Q Q9550 dao 100e. Imam dosta decent robe tj. P4 procesora, AGP grafika i jednu ZLI(SLI) plocu. Ako si zainteresovan mozes pre nego sto se dogovorimo oko cene za otkup da ih silujes koliko oces i ako je sve uredu bio bih stvarno presrecan da za te komponente dobijem 50% nego sto bi ih ti prodavao.

h4v0kk Re: ( o )( o )( o ) 02.09.2013. 18:41 #511925

:: Koliko ti ukazeš poverenja prema forumu i clanovima toliko ti ja vratim
Tvoja mama mi je rekla: `tretiraj ih kao kučke - i trčaće za tobom`.
Pogrešno sam je shvatio - ona je mislila na klinke, balavice - a ja sam mislio da ona misli na vas nekoliko klošara ovde.

:: Mnoginisu u stanju da vide sebe pa im ja dodjem kao ogledalo. kao sto vidis zapazio si me.
:: Uzgred PRIJATNO .
Prvo si svojoj mami izigravao ogledalo, tako si se ispraksovao...
U stvari - ona te je samo iskorišćavala, iskorišćavala tvoju dečiju glupost: nisi ti bio njoj ogledalo, nego je ona samo volela da je gledaš golu.
h4v0kk Re: Re: Havok 02.09.2013. 18:43 #511926

Već imam ponude preko 120EUR... Ne žuri mi se da ga prodam - ako ga ne prodam, ostaće meni.
BZW, sutra kupujem od čoveka još i QX9650 (Quad Extreme)... Plaćam mu 90EUR za taj proc.

:: Ako hoces, znam jednog ozbiljnog kupca koji bi za C2Q Q9550 dao 100e. Imam dosta decent robe tj. P4 procesora, AGP grafika i jednu ZLI(SLI) plocu. Ako si zainteresovan mozes pre nego sto se dogovorimo oko cene za otkup da ih silujes koliko oces i ako je sve uredu bio bih stvarno presrecan da za te komponente dobijem 50% nego sto bi ih ti prodavao
::
lordaca94 Re: Re: Re: Havok 02.09.2013. 18:50 #511927

broj poruka: 274
Cim ti se ne zuri cene bas i nisu povoljne. Juce cim sam postavio Gainward GTX460 768MB za 4500 dinara za 10 sekundi sam dobio gomilu poziva i poruka i odmah sam je prodao. Zato sam u jednom postu napisao da smo suprotni u trgovini. Ali ficaking i Mile su legende KP-a sa cenama.

:: Već imam ponude preko 120EUR... Ne žuri mi se da ga prodam - ako ga ne prodam, ostaće meni
:: BZW, sutra kupujem od čoveka još i QX9650 (Quad Extreme)... Plaćam mu 90EUR za taj proc
:: :: Ako hoces, znam jednog ozbiljnog kupca koji bi za C2Q Q9550 dao 100e. Imam dosta decent robe tj. P4 procesora, AGP grafika i jednu ZLI(SLI) plocu. Ako si zainteresovan mozes pre nego sto se dogovorimo oko cene za otkup da ih silujes koliko oces i ako je sve uredu bio bih stvarno presrecan da za te komponente dobijem 50% nego sto bi ih ti prodavao
:: ::
sashai Samo opushteno, ako moze. 02.09.2013. 18:51 #511928

Ne, otac mi ne radi u drzavnoj sluzbi i ne parazitira na rachun ostalog puchanstva, te zbog smrti posle duze bolesti nije u mogucnosti da finansira moje bacanje para na hardver. Ako je sledece na tvom repertoaru da sam derpe, zaboravi. Uglavnom srecno i donekle lepo zivim sa moju gospodzu. Rintam od jutra do sutra ne bi li poziveo. No, manimo se i ekonomsko drustvene situjacije u drugoj deceniji dvajsprvega veka u Srbalja. Tema su nepovoljni oglasi, a ti si tu car. Pusti kukanje i zalopojke o hlebu nasushnom, te ne pominji postenje, ako je moguce. Ne kazem da varas ljude u klasicnom smislu, samo reklamiras svoju robu na najblaze receno, sumnjiv nacin. Obrazlozicu kasnije, kad budem za kompom, ali jasno je i tebi i vecini ovde o cemu se radi. U svakom slucaju, imas pravo da cenis svoje komponente kako i koliko god zelis, ali isto tako, nemas prava da ovde vredjash ljude koji komentarishu tvoj nacin trgovine. Vredjanjem samo pokazujes svoj nivo kao ljudskog bica i to da si u golemom deficitu glede argumenata za takav nacin trgovanja. Molim Maminog da ne razvodnjava raspravu i obara nivo rasprave.
h4v0kk Ti `rintaš po ceo dan`, a ima te na ovom forumu i u sred noći, i u sred dana?!? 02.09.2013. 19:03 #511929

::Tema su nepovoljni oglasi, a ti si tu ca
Jeste. Pogotovo sam carovao dok sam bio `Bojan`... :)
Naravno - to što ste me ovde mešali sa `Bojanom` nema veze... Automatski sam `nasledio` i sve `žalopojke` i `kenjanja` koji su bili usmereni na Bojana... GRE`OTA DA SE BACI...

::Pusti kukanje i zalopojke o hlebu nasushnom, te ne pominji postenje, ako je moguce
Sve što ti kažeš, ja neću. Samo si ti pošten, u usta te jebem. Samo ti nikoga nisi slagao, nisi zajebao, ti si najpošteniji prodavac na Kup.Prodajem - nema ko od tebe nije kupio, ukazao ti poverenje i bio zadovoljan saradnjom sa tobom.

Gomila pozitivnih ocena koje NEMAŠ - to govori o tome koliko si ti merodavan o tome da sudiš o tuđem poštenju, govnaru besposličarski, trolovski i zavidni.

Ja sam SAMO DANAS prodao TROJICI LJUDI u TRI RAZLIČITA MESTA U SRBIJI - tri različite stvari - grafičku, matičnu i DDR3 memoriju - u ukupnoj vrednosti 141EUR... KOLIKOM BROJU LJUDI SI TI NEŠTO PRODAO, koliko ljudi su bili voljni TEBI DA UKAŽU POVERENJE, i da ti daju njihov novac, verujući da ih nećeš zajebati?

Meni? STOTINE do sada.
brainiac Da ostavim post vezan za temu a ne ovo prepucavanje 02.09.2013. 19:11 #511930

broj poruka: 22
Pogledajte koliko love ovaj čika traži za sledeće delove! Ni uši ne vraća!

CPU:
Intel quad Q9550 12MB - 3.7GHz bez dizanja napona - 145E
Intel quad Q6600 rev. G0, 3,6GHz na 1.31v - 79E
AM3 Phenom II X4 850, 95W/3.3GHz - 75E
LGA775:
Gigabyte GA-X48-DQ6, FULL - 85E
ABIT AB9-Pro - 45E
Gigabyte GA-965P-S3 - 39E
AMD AM2/AM2+/AM3:
Gigabyte M55S-S3 - 45E
Gigabyte M56S-S3 - 45E
ASUS M2N32-SLI Deluxe WiFi/AP - 65E
KULER:
AMD s462 - 4E
AMD socket 754/939/AM2/AM3 - 5E
Intel LGA775 - 8E

Užas! Zar ovde na oglasima zaista nekome ovo proda po ovoj ceni? Ja lično sam se jedva otarasio mog E5500 za 25€ i to pre par meseci i to baš ovde na pcb.

WTF
h4v0kk Re: Da ostavim post vezan za temu a ne ovo prepucavanje 02.09.2013. 19:25 #511932

Još jedan `stari član` sa 21 postom iza sebe...
Stari član - a ne jedan od nekolicine DEŽURNIH GOVNARA na ovoj temi, koji se loguju pod različitim nickovima, ne bi li ostavili utisak da ih ima mnogo više nego što ih ima (5-6).
To govori sve što treba da se kaže o ovoj temi, i o dežurnim `aktivistima` na njoj
- svaki ima po tri nicka, da bi utrostručili svoju `brojnost`, besposličarenje i trolovanje - dok im mame zarađuju hleb kako znaju i umeju.

HVALA VAM ŠTO ME REKLAMIRATE - kao što rekoh, samo danas sam prodao tri različite komponente, trojici ljudi, u tri različita mesta.

:: Pogledajte koliko love ovaj čika traži za sledeće delove! Ni uši ne vraća
:: CPU
:: Intel quad Q9550 12MB - 3.7GHz bez dizanja napona - 145
:: Intel quad Q6600 rev. G0, 3,6GHz na 1.31v - 79
:: AM3 Phenom II X4 850, 95W/3.3GHz - 75
:: LGA775
:: Gigabyte GA-X48-DQ6, FULL - 85
:: ABIT AB9-Pro - 45
:: Gigabyte GA-965P-S3 - 39
:: AMD AM2/AM2+/AM3
:: Gigabyte M55S-S3 - 45
:: Gigabyte M56S-S3 - 45
:: ASUS M2N32-SLI Deluxe WiFi/AP - 65
:: KULER
:: AMD s462 - 4
:: AMD socket 754/939/AM2/AM3 - 5
:: Intel LGA775 - 8
:: Užas! Zar ovde na oglasima zaista nekome ovo proda po ovoj ceni? Ja lično sam se jedva otarasio mog E5500 za 25€ i to pre par meseci i to baš ovde na pcb
:: WTF
dautovic ... 02.09.2013. 19:26 #511933

broj poruka: 2856

Ova govna sto `posteno` zaradjuju za hleb treba poubijati...ili im se bar naje*ati mame mrtve, polomiti ih ko pizdurine i od njih napraviti deda mrazove koji ima da dele komponente po oglasima.

Je*o vam ja mater svima, svima vama `postenim` trgovicima i mladim nadama srpske trgovine, dabogda vam sve te pare trebale deci za lekove.

Skyfire: ...frekfencija...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sashai Au! Zar i u usta, kume? 02.09.2013. 19:41 #511937

Bash si naslagao uvreda, kao da smo najgori neprijatelji, a ne drugari. Kume, sada sam u gradskom i cim ugrabim priliku dacu sve od sebe da ti odgovorim na svaku. Imam samo jedno pitanje, za sada. Zivo me interesuje jedna vazna stvar, a to je da nam reknes koliko ti to imas pozitivnih ocena na KP. Ja znam, ali bi bilo lepo i u interesu istrage da obavestis clanstvo o toj enormnoj cifri, tebe kao cenjenog trgovca. Budi strpljiv, stizem kuci i za jedno sat ili dva sam samo tvoj. Naravno, zaboravi na ono u usta. Neka ostane samo na finom druzenju. Ok?
CrowBgd Promena imena 02.09.2013. 19:54 #511940

broj poruka: 1376
teme u Pomoc novajlijama za nabijanje postova
http://valid.canardpc.com/2795327

h4v0kk Re: Au! Zar i u usta, kume? 02.09.2013. 19:54 #511941

Govnaru trolovski i besposličarski (koji `rintaš od jutra do sutra`, a ovde te ima po ceo dan), imam 36 - a imao bih 136 do sada, nego ljude uglavnom mrzi da se vrate na sajt i daju ocene nakon što kupe - ako su zadovoljni robom... Ako su zadovoljni, onda se `igraju` sa time što su kupili, ne interesuje ih vraćanje na sajt i davanje ocena...

Ali zato - kad su nezadovoljni - onda su itekako motivisani da se vrate i da ti lupe negativnu... KOJIH U MOM SLUČAJU NEMA, kao što se može videti.

I drugi razlog zašto ih nemam 136 ili 236 - je to što me većina ljudi direktno zove na mob, bez prepiske preko sajta, a na tom sajtu ne možeš da se oceniš sa nekim ako nije bilo prepiske.

Za ostalo - nemam nameru više da se bakćem sa tobom, jer trolovi kao ti žive kao komarci: ti postojiš samo dok ti neko odgovara i dok ulaže vreme u tebe i posvećuje ti pažnju - a čim više nemaš `domaćina` koga bi sisao za svoje postojanje - nestaješ kao podguzna muva.

:: Bash si naslagao uvreda, kao da smo najgori neprijatelji, a ne drugari. Kume, sada sam u gradskom i cim ugrabim priliku dacu sve od sebe da ti odgovorim na svaku. Imam samo jedno pitanje, za sada. Zivo me interesuje jedna vazna stvar, a to je da nam reknes koliko ti to imas pozitivnih ocena na KP. Ja znam, ali bi bilo lepo i u interesu istrage da obavestis clanstvo o toj enormnoj cifri, tebe kao cenjenog trgovca. Budi strpljiv, stizem kuci i za jedno sat ili dva sam samo tvoj. Naravno, zaboravi na ono u usta. Neka ostane samo na finom druzenju. Ok?
bugi87 aj 02.09.2013. 20:45 #511944

broj poruka: 54

banujete ovo, sta god da je... mislim da nije uredu da ima pistup forumu posle toliko iznesenih uvreda, ka svim ljudima koji su mu se obratili

h4v0kk Re: aj 02.09.2013. 20:57 #511947

Jeste. Samo vi koji PCBerzu ZLOUPOTREBLJAVATE da serete o ljudima na kup.prodajem (totalno drugi i nepovezani sajt sa Berzom) - vi treba da imate pristup.
Zloupotrebljavate to što se ovde na Berzi ni NAJGORI trolovi, prozivači i provokatori NIKADA ne banuju - da biste srali o ljudima na Kup.Prodajem - jer bi vas na Kup.Prodajem ODMAH banovali, zato što na tom sajtu ne dozvoljavaju besposličarima i nedojebanim klincima da seru o ljudima čiji ih se poslovi ni malo ne tiču.

Vidim da si i ti `stari član`, sa čitavih 37 postova - neizmeran si doprinos ovom forumu, vala smo se načitali korisnih tema i korisnih informacija od tebe...

`Ne treba` vas PCBerza da banuje zato što ste registrovali po 3-4 nicka radi trolovanja (a svaki nick ima po 10-20-30 postova) - treba da banuju mene, zato što odgovaram na prozivke govnara koji TURAJU NOSINE U MOJE POSLOVE, i BAVE SE MOJIM PRIVATNIM STVARIMA, zloupotrebljavajući ovaj JAVNI sajt za vaša PRIVATNA ćaskanja i PRIVATNA lečenja kompleksa i PRIVATNO izbacivanje agresije i frustracija.
Dok u ovoj zemlji likovi poput Miškovića, Beka, Mila Đuraškovića i sličnih kradu *MILIJARDE* dinara
- vas nekoliko PODGUZNIH KLINAČKIH MUVA i PRESTARELIH INFANTILACA i internet-siledžija uzmete neku `sitnu ribu` poput mene ili nekog drugog, pa kao najgore p*čketine ustremite se svi (sa svim nickovima koje imate i koje ste paralelno registrovali), jer niko od vas nema devojke (ili bar ne devojke koje vas privlače - nego samo neke gabore čisto da imate gde da ga zabodete), ne bavi se ikakvim sportom niti ima bilo kakav drugi `outlet` u životu za dokazivanje i građenje samopouzdanja.

:: banujete ovo, sta god da je... mislim da nije uredu da ima pistup forumu posle toliko iznesenih uvreda, ka svim ljudima koji su mu se obratil
sashai Pozdrav kumu i ostalom chlanstvu :) 02.09.2013. 21:11 #511952

Kume, ja po dogovoru. Oprosti sto nisam mogao tacno u 21 00 da se pojavim. Nadam se da se ne ljutish i da cemo se lepo druziti, i pored mog kasnjenja. Za koji minut pochinjem sa nabijanjem postova na svima dragoj nam Berzi.

athlon87 re 02.09.2013. 21:17 #511955

broj poruka: 1133
I dalje mi nije jasno zasto se ljudi ljute, ja podrzavam pravo da svako svoje moze da ceni koliko hoce, jer njegovo je i on sam odredjuje cenu. Ali ovo je forum i naslov teme je oglasi koji nisu povoljni, a nadam se da se slazemo da svi oglasi koji su u ovoj temi nisu povoljni, a moze se reci i preterani.
Opet ponavljam svako ceni svoje kako on hoce,
ali opet ne razumem ljutnju ako neko na forumu postavi nesto, pa valjda svi imaju slobodu govora i pisanja?

AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta2
MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston HyperX
MSI ATI 6970
1TB WD
Chieftec 700W CFT-14CS
CM-Elite 430
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558

h4v0kk @athlon 02.09.2013. 21:28 #511959

Druže, još tebi da odgovorim, pošto si kulturan i odmeren - za razliku od ovih govnara koje ću ignorisati (dovoljno su mi biznisa nabacili i izreklamirali me - samo otkad su počeli da `seru` o meni, zaradio sam preko 200EUR)..

Problem je što se oni ne bave samo oglasom nekog čoveka, nego DEMONIZUJU I ČOVEKA - prave od njega `zlikovca`, `prevaranta`, pozivaju na `linč`, mržnju - čak i prebijanja (vidi iznad post ovog psihopate dautovica)...
Kad im se ne svidi neki oglas, napadaju i čoveka iza tog oglasa, a ne samo `nepovoljnu` cenu (koja je `nepovoljna` samo po njihovom mišljenju - a mišljenja su kao guzice - svako ih ima.)

Drugi problem je što NEMAJU NIKAKVU MERU, NIKAKAV KRITERIJUM i NIKAKVE STANDARDE: u istu kategoriju brže-bolje trpaju SVE - i one koji prodaju kineske kopije telefona - i one čija je cena za neku 100% ispravnu i korektnu komponentu 10-20-30EUR `viša` od cene koju DEŽURNI TROLOVI ovde smatraju `korektnom.
Za debilčine na ovoj temi - obojica su `prevaranti` - bez obzira što je jedan ZAISTA prevaran, a drugi prodaje ISPRAVNU stvar i uz to nudi svaku moguću probu, proveru na licu mesta.

Treći problem je što malo-malo pa zastranjuju sa teme, i ovo se pretvara u mesto sa koga se organizuju lični napadi na određene ljude koji im nisu po volji, organizuju se kampanje klevetanja, blaćenja - i sve ostalo što se obično viđa da rade BUBULJIČAVE DEVOJČICE NA FEJSU...

Četvrta stvar: U PITANJU SU BEZVEZNI IDIOTI: dok ih država SVAKOG DANA krade, na SVAKOM koraku, dok u ovoj državi pijemo zatrovano mleko, jedemo tunjevinu sa histaminom, plaćamo skupo `crni` hleb koji je u stvari bojeni obični beli hleb, dok pasoš u ovoj državi košta 30EUR, dok Milo Đurašković, Mišković, Beko i kompanija kradu MILIJARDE, imbecili, IDIOTI, morončine na ovoj temi prave od prodavaca kompj. opreme gore zlikovce od svega što sam spomenuo malo pre.

To su problemi.

:: I dalje mi nije jasno zasto se ljudi ljute, ja podrzavam pravo da svako svoje moze da ceni koliko hoce, jer njegovo je i on sam odredjuje cenu. Ali ovo je forum i naslov teme je oglasi koji nisu povoljni, a nadam se da se slazemo da svi oglasi koji su u ovoj temi nisu povoljni, a moze se reci i preterani.
:: Opet ponavljam svako ceni svoje kako on hoce
:: ali opet ne razumem ljutnju ako neko na forumu postavi nesto, pa valjda svi imaju slobodu govora i pisanja
:: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta
:: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper
:: MSI ATI 6970
:: 1TB WD
:: Chieftec 700W CFT-14C
:: CM-Elite 43
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=13855
sashai Re: Re: Au! Zar i u usta, kume? 02.09.2013. 21:32 #511961

Po ceo dan ovde? Trol mozda ali besposlicar sa velikim G nece moci. Vidi, probacu da ti objasnim kako je to kada se zaposlis, posto je neko ovde besposlicar, a sve mislim da to nisam ja. Vidi, zaposleni nekada na poslu koriste racunar, racunar koji je obicno povezan na internet. Samo povezivanje racunara sa globalnom mrezom, svakome ko je za tim istim racunarom omogucava da prati razne sajtove, cak i PC Berzu, zamisil? E sad, ako pratis Berzu postoji mogucnost logovanja na istu, a sve u cilju pisanja postova, odgovora na tudje postove i slicno. E sad no. 2, tu postoji mali problem u vidu pretpostavljenog, da ne kazem vlasnika firme i taj nikako ne gleda blagonaklono na trosenje radnog vremena mimo radnih zadataka i obaveza. Problem sa doticnim vlasnikom firme mozes da prevazidjes time sto te zabole patka za radne zadatke i obaveze i furas svoj fazon, pa dok traje, a mozes i da malo ubrzas rad, a sve to ne bi li dao sebi vremena za posetu sajtovima koji veze nemaju sa pomenutim zadacima i obavezama. Isto tako, svestan si da, kada si zaposlen, imas pravo na pauzu ili dve (posto radim 10 sati, cesto i vise, imam jednu veliku i 2 manje pauze). Pratis me? Da zavrsim i nastavim kasnije? Elem, postoje i mobilni telefoni. Sta, pitas sta je sa pauzama? Vracam se na pauze, cim pojasnim ovo sa mobilnim uredjajima. Dakle, noviji mobilni uredjaji ti, slicno kao i racunari, omogucavaju da se konektujes i pratis razne sajtove, imagine that? Pauze? Evo, evo! Dakle, odem na dorucak u obliznju prchvarnicu, ponesem mobilni i bez vece muke, opet sam na internetu, cak sta vise, na Berzi. Vidi jos nesto - kada si zaposlen, moras ili bi trebao da imas cak i kafe pauzu, ili dve-tri. Na internetu mozes da budes cak i ako pijes kafu, zamisli ti to?

:: Govnaru trolovski i besposličarski (koji `rintaš od jutra do sutra`, a ovde te ima po ceo dan), imam 36 - a imao bih 136 do sada, nego ljude uglavnom mrzi da se vrate na sajt i daju ocene nakon što kupe - ako su zadovoljni robom... Ako su zadovoljni, onda se `igraju` sa time što su kupili, ne interesuje ih vraćanje na sajt i davanje ocena..
:: Ali zato - kad su nezadovoljni - onda su itekako motivisani da se vrate i da ti lupe negativnu... KOJIH U MOM SLUČAJU NEMA, kao što se može videti.
:: I drugi razlog zašto ih nemam 136 ili 236 - je to što me većina ljudi direktno zove na mob, bez prepiske preko sajta, a na tom sajtu ne možeš da se oceniš sa nekim ako nije bilo prepiske
:: Za ostalo - nemam nameru više da se bakćem sa tobom, jer trolovi kao ti žive kao komarci: ti postojiš samo dok ti neko odgovara i dok ulaže vreme u tebe i posvećuje ti pažnju - a čim više nemaš `domaćina` koga bi sisao za svoje postojanje - nestaješ kao podguzna muva
:: :: Bash si naslagao uvreda, kao da smo najgori neprijatelji, a ne drugari. Kume, sada sam u gradskom i cim ugrabim priliku dacu sve od sebe da ti odgovorim na svaku. Imam samo jedno pitanje, za sada. Zivo me interesuje jedna vazna stvar, a to je da nam reknes koliko ti to imas pozitivnih ocena na KP. Ja znam, ali bi bilo lepo i u interesu istrage da obavestis clanstvo o toj enormnoj cifri, tebe kao cenjenog trgovca. Budi strpljiv, stizem kuci i za jedno sat ili dva sam samo tvoj. Naravno, zaboravi na ono u usta. Neka ostane samo na finom druzenju. Ok?
sashai Re: re 02.09.2013. 21:33 #511963

Ljute se ljudi zbog njegovog nevaspitanja i vredjanja, ne njegovih cena. Cene su mu chista sprdnja sa zdravim razumom, a to ljude ne moze da ljuti, samo da razveseli. Zbog tog veselja i postoji ova tema, zar ne?

:: I dalje mi nije jasno zasto se ljudi ljute, ja podrzavam pravo da svako svoje moze da ceni koliko hoce, jer njegovo je i on sam odredjuje cenu. Ali ovo je forum i naslov teme je oglasi koji nisu povoljni, a nadam se da se slazemo da svi oglasi koji su u ovoj temi nisu povoljni, a moze se reci i preterani.
:: Opet ponavljam svako ceni svoje kako on hoce
:: ali opet ne razumem ljutnju ako neko na forumu postavi nesto, pa valjda svi imaju slobodu govora i pisanja
:: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta
:: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper
:: MSI ATI 6970
:: 1TB WD
:: Chieftec 700W CFT-14C
:: CM-Elite 43
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=13855
sashai Re: Re: Au! Zar i u usta, kume? 02.09.2013. 21:54 #511965

Evo, jos jedno citiranje tvoje dubokoumne analize moje licnosti, pa prelazim na moj pokusaj da analiziram tvoje `poslovanje`, ne tvoju licnost, posto si dosta sam o sebi rekao, te ja ne nalazim za shodno da produbljujem taj nesklad u tebi.
Nije mi jasno da li sam komarac ili podguzna muva. Odluci se covece i nazovi me pravim imenom jer ja ne mogu da budem i jedno i drugo. Moras da napravis izbor, inace me dovodis u zabludu i teras da budem nesto sto nisam.
Dakle, bacas me iz zablude u zabludu, kao sto nevesto radis i svojim ``klijentima``, ako tako nesto uopshte postoji. Neko ko je tako dugo clan KP i ima samo 36 ocena, moze samo da bude trgovac u najavi - los trgovac, da budem precizniji. Igraju se, pa nemaju vremena da te ocene? Toliko su zadovoljni, te ne nalaze par minuta da nagrade prodavca pozitivnom ocenom? Ja sam tamo clan par godina i imam 17 pozitivnih ocena, a niti se bavim tvojim zanatom, niti mi je to u planu.
Ti ne varas kupce, kojih i nemas, ti ih samo dovodis u zabludu. E5400 na 4 Ghz i vise? I sta sa tim? To moze da prodje kod neukih. Ako se neko vec odluci da uzme neki 775 c2d, uzece E8x00 za 30 evra i klokovace ga, ne taj ubogi E5400, ako se iole razume. Da li ti eventualnim kupcima kazes koji chipset mora da ima maticna da bi procesor radio na toj frekvenciji? Koliko vidim u tvojim oglasima, verovatno jok. Dakle, mozes da prodas to sto imas samo neukima, a to bas i nije lepo, i nikako nije posteno. Da, znam, znam... Ko im je kriv, sto su glupaci i kreteni, neuki govnari. E, tu se ti, kume moj, razilazis sa postenjem i prelazis na Tamnu stranu Sile, a ti to pravdaj cime hoces i kako hoces.

:: Govnaru trolovski i besposličarski (koji `rintaš od jutra do sutra`, a ovde te ima po ceo dan), imam 36 - a imao bih 136 do sada, nego ljude uglavnom mrzi da se vrate na sajt i daju ocene nakon što kupe - ako su zadovoljni robom... Ako su zadovoljni, onda se `igraju` sa time što su kupili, ne interesuje ih vraćanje na sajt i davanje ocena..
:: Ali zato - kad su nezadovoljni - onda su itekako motivisani da se vrate i da ti lupe negativnu... KOJIH U MOM SLUČAJU NEMA, kao što se može videti.
:: I drugi razlog zašto ih nemam 136 ili 236 - je to što me većina ljudi direktno zove na mob, bez prepiske preko sajta, a na tom sajtu ne možeš da se oceniš sa nekim ako nije bilo prepiske
:: Za ostalo - nemam nameru više da se bakćem sa tobom, jer trolovi kao ti žive kao komarci: ti postojiš samo dok ti neko odgovara i dok ulaže vreme u tebe i posvećuje ti pažnju - a čim više nemaš `domaćina` koga bi sisao za svoje postojanje - nestaješ kao podguzna muva
:: :: Bash si naslagao uvreda, kao da smo najgori neprijatelji, a ne drugari. Kume, sada sam u gradskom i cim ugrabim priliku dacu sve od sebe da ti odgovorim na svaku. Imam samo jedno pitanje, za sada. Zivo me interesuje jedna vazna stvar, a to je da nam reknes koliko ti to imas pozitivnih ocena na KP. Ja znam, ali bi bilo lepo i u interesu istrage da obavestis clanstvo o toj enormnoj cifri, tebe kao cenjenog trgovca. Budi strpljiv, stizem kuci i za jedno sat ili dva sam samo tvoj. Naravno, zaboravi na ono u usta. Neka ostane samo na finom druzenju. Ok?
STRANA 36 OD 41  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs