Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Tips and Tricks
▒Pomoc ali ovoga puta zivot u pitanju :O
STRANA 4 OD 4
richiezr Re 17.11.2010. 12:42 #263567

status: user
broj poruka: 30
Uzmi radi After Effects projekte, lepo se zaradjuje, radis kod kuce tj sam sebi odredjujes radno vreme, niko te nejuri, nemas rokove, nema potrebe za nekom jakom masinom, itd.
Ja sam prvi put otvorio After Effects u februaru mesecu a prvi projekat izbacio u aprilu, do sada sam zaradio oko 250-300 evra mesecno. Do sada sam uradio oko 20 projekata (trudim se da izbacim jedan projekat nedeljno,al to nije uvek moguce jer radim na lokalnoj televiziji), kako raste broj projekata tako se i zarada poveceva. Ima meseci kada ne prodas ni jedan projekat a nekad razbijes.
Na netu imas gomilu tutoriala, od pocetnickih do naprednih, imas gomilu gotovih projekata iz kojih mozes mnogo toga da naucis. Gledas koji se projekti prodaju najvise pa se trudis da napravis nesto slicno ali razlicito. Od tog novca pazaris jacu masinu a kasnije pazaris neki foto aparat koji snima full hd snimke pa unapredis ponudu, tu i tamo snimis neku dobru fotku pa i nju okacis za prodaju. U startu sam imao solidnu masinu al sam vremenom dodavao komponente i vec sam ih otplatio i plus zaradio. Ako ti treba neka pomoc, javi se tu sam da pomognem. Inace radim u lokalnoj televiziji kao kamerman za bednih 15000 din.
- DFI LANPARTY DK P45-T3RSB PLUS
- INTEL C2D E8500 4.1GHz+ OCZ VENDETTA 2
- PATRIOT SECTOR 5 (2x2)+(2x2)Gb DDR3 1600MHz PC-12800 PGV38G1600ELK
- GIGABYTE 8800GT GV-NX88T512HP rev 1.0
- OCZ MODXSTREAM 780W
- THERMALTAKE ARMOR+ 6000BWS
- DELL 2209WA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re 17.11.2010. 14:27 #263584

broj poruka: 9121
Freelancer.com nema tu kesa ako nisi dobar :).

Pozdrav!

:: Uzmi radi After Effects projekte, lepo se zaradjuje, radis kod kuce tj sam sebi odredjujes radno vreme, niko te nejuri, nemas rokove, nema potrebe za nekom jakom masinom, itd.
:: Ja sam prvi put otvorio After Effects u februaru mesecu a prvi projekat izbacio u aprilu, do sada sam zaradio oko 250-300 evra mesecno. Do sada sam uradio oko 20 projekata (trudim se da izbacim jedan projekat nedeljno,al to nije uvek moguce jer radim na lokalnoj televiziji), kako raste broj projekata tako se i zarada poveceva. Ima meseci kada ne prodas ni jedan projekat a nekad razbijes.
:: Na netu imas gomilu tutoriala, od pocetnickih do naprednih, imas gomilu gotovih projekata iz kojih mozes mnogo toga da naucis. Gledas koji se projekti prodaju najvise pa se trudis da napravis nesto slicno ali razlicito. Od tog novca pazaris jacu masinu a kasnije pazaris neki foto aparat koji snima full hd snimke pa unapredis ponudu, tu i tamo snimis neku dobru fotku pa i nju okacis za prodaju. U startu sam imao solidnu masinu al sam vremenom dodavao komponente i vec sam ih otplatio i plus zaradio. Ako ti treba neka pomoc, javi se tu sam da pomognem. Inace radim u lokalnoj televiziji kao kamerman za bednih 15000 din
:: - DFI LANPARTY DK P45-T3RSB PLUS
:: - INTEL C2D E8500 4.1GHz+ OCZ VENDETTA 2
:: - PATRIOT SECTOR 5 (2x2)+(2x2)Gb DDR3 1600MHz PC-12800 PGV38G1600EL
:: - GIGABYTE 8800GT GV-NX88T512HP rev 1.0
:: - OCZ MODXSTREAM 780W
:: - THERMALTAKE ARMOR+ 6000BW
:: - DELL 2209W
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
richiezr Re 17.11.2010. 17:28 #263614

broj poruka: 30
Freelancer.com ima ogromnu manu, gomila indijaca te ubija sa cenom i zarada je samo za taj projekat za koji se pogodis sa klijentom (a zarade i nisu bas nesto velike. Na revostocku postoji lik koji je preko 300 puta prodao jedan isti projekat po ceni od 100 dolara, stim sto je njegova zarada 60 dolara od svake prodaje). Prednost revostock-a i videohive-a je sto jedan isti projekat mozes da prodas bezbroj puta i kada uploadujes projekat vise nemas nikakvu obavezu prema onome ko kupi taj projekat.
- DFI LANPARTY DK P45-T3RSB PLUS
- INTEL C2D E8500 4.1GHz+ OCZ VENDETTA 2
- PATRIOT SECTOR 5 (2x2)+(2x2)Gb DDR3 1600MHz PC-12800 PGV38G1600ELK
- GIGABYTE 8800GT GV-NX88T512HP rev 1.0
- OCZ MODXSTREAM 780W
- THERMALTAKE ARMOR+ 6000BWS
- DELL 2209WA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs