Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Tips and Tricks
Sagorevaci masti
STRANA 4 OD 5  
strela75 Ajd da i ja dodam koju 05.08.2011. 08:32 #349779

status: user
broj poruka: 1590
Sa svojih 100-nak kila sam znao posle posla da provozam biciklu 55km. I tako jednom nedeljno 55km, a jos 2-3 puta po 25-35km. I stanjis se kao cackalica. Posle voznje ti se ne jede, vec si zedan. Ako bi isto vreme proveo za kompom, verovatno bih nesto zobao.

Druga varijanta: ujutro caj od cimeta, a popodne zeleni caj. Malo vise aktivnosti (recimo dnevno 45-60 minuta brzeg hoda) i rezultati slicni onima sa divljanjem biciklom.

Sada sam na nekih 86-88kg, a mislim da bi mi ideal bio oko 81kg (ali me mrzi da pogonim biciklu po ovom `globalno otopljenom` vremenu).

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Posle voznje ti se ne jede, vec si zedan 05.08.2011. 09:00 #349780

broj poruka: 6106
Ovo mogu da potvrdim iz ličnog iskustva. Pre treninga, koji je u pola 7, nema šanse da večeram, jer od trčanja neće biti ništa, a kad dođem s treninga posle 2-2,5 sata, nije mi ni do čega, a kamoli do jela. Ali, sam zato žedan za desetku.

There can be only one!!!

Ishmerish Ako posle bilo koje aktivnosti 05.08.2011. 14:35 #349832

broj poruka: 7285
a pogotovo ovakve sa biciklima ne jedete izgorece vam misici a ne salo.

Jedini preparat koji u datim uslovim i na istom odstojanju(vas trip ne jela posle treninga) natera organizam da gori mast a ne misice je efedrin, ali je ne zakonit i veoma opasan(ako se uzima bez prethodnog znanja materije smrtni ishod je odmah iza coska :)

Dakle, prem, ka, .. Posle svake aktivnosti je OBAVEZAN unos PROTEINA, naravno uz pravilnu hidraciju.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

SkyFire ... 05.08.2011. 14:44 #349838

broj poruka: 18472
@Ish
Matori naucio si dobro domaci.
Znas kako kaze Cola : `Nebi ja tu nista diro ` :)

Tako je bratko,posle kardio treninga,trake,bicikla ako se nakon toga ne unosi proteinska ishrana najvise se spaljuje misicno vlakno.
Zato posle kardia odmah ici na jaku proteinsku ishranu (Belo meso) ili ti Whey protein u kombinaciji sa dekstrozom!Mogu i amino kiseline ali obeavezno u kombinaciji sa secerom,najbolje je dekstroza za te stvari.

Sagorevaci nisu uopste toliko opasni.
Sam znas,pogledas koji je sastav.99% njih zasniva se na koncetratu ljute paprike koju ja recimo jedem i ovako u velikim kolicinama jer volim ljuto.
Ostali sastojci,guarana,la carnitine,coffeine i sl..
Znaci moze samo da ubrza proces ubrzanja metabolizma i smanjenja masnih naslaga i to je to.

Green,Green,Grass Of Home

operator re 05.08.2011. 15:00 #349846

broj poruka: 4291
Pazite samo da od sagorevača masti ne zaradite hemeroide, visok pritisak, pa da ne morate, kao ja sa 142 kg treningom za 2 i po meseca da skinete na 105 kg.
Nikome ne preporučujem.
Svaki dan prepešačim 10 km, nekad i 15 km, plus jedem susam izgrickam, pa samo 3 obroka, što je u mom slučaju jako malo.
Ali evo, nakom 78 dana nadgledanog treninga, imam da se pohvalim.
Potrebno je samo da koristiš kvalitetne kreme na bazi kakaovca, hedina, ginko čelija, endorfina i pelodoksina.
Ovo je krajnje neophodno, da ti ne strada srce, bubrezi, jetra i da ti ne popuca koža i stvore se nove strije, a nemaš elastičnu kožu.
Govori ti neko ko je dobio problem sa težinom nakon, što je trebao 1997 da skine 5 kg (imao 85 kg) a ugojio se 50 kg za 3 mjeseca sa Californija fitnes proizvodima.
Sad se jebem uz trčanje, izanje tegova i preparate gore navedene( nisam imao do sada 3000e da odvojim da se dovedem u red).
Pazi kad me bivša riba od pre 3 mjeseca ladno nije prepoznala :D
Mislila je da sam sam sebi rođak.

operator

Gare87 Re: ... 05.08.2011. 15:22 #349853

broj poruka: 4724
@sky +1

@Operator LOL, alal ti bate kad si uspeo 50 kila da se ugojis sa 3 meseca, ti si pobedio :D, sve mi deluje da si ti olicenje zdrave ishrane bio tad :P :D

Inace bili su ranijih godina ti `sagorevaci` koji su povuceni sada, bili su pretrpani nekim hemikalijama, pored velike koncentracije efedrina pa su uticali na rad srca i na pritisak, mora da se gleda sta su uzima i sta pise na kutijama, jer ima raznih, a najbolje je oni koji imaju dosta efedrina izbegavati skroz!!

Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Ghz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

:: @Is
:: Matori naucio si dobro domaci
:: Znas kako kaze Cola : `Nebi ja tu nista diro ` :
::
:: Tako je bratko,posle kardio treninga,trake,bicikla ako se nakon toga ne unosi proteinska ishrana najvise se spaljuje misicno vlakno
:: Zato posle kardia odmah ici na jaku proteinsku ishranu (Belo meso) ili ti Whey protein u kombinaciji sa dekstrozom!Mogu i amino kiseline ali obeavezno u kombinaciji sa secerom,najbolje je dekstroza za te stvari
:: Sagorevaci nisu uopste toliko opasni
:: Sam znas,pogledas koji je sastav.99% njih zasniva se na koncetratu ljute paprike koju ja recimo jedem i ovako u velikim kolicinama jer volim ljuto
:: Ostali sastojci,guarana,la carnitine,coffeine i sl.
:: Znaci moze samo da ubrza proces ubrzanja metabolizma i smanjenja masnih naslaga i to je to
:: Green,Green,Grass Of Home
strela75 @DrMasterNo1 05.08.2011. 15:31 #349858

E jesi doktor, pa jos No1. Pa nije da mi se ne jede jermi nije ni do cega ( :):):) ), nego mi se ne jede nista sto opterecuje stomak. Jednostavno dosao u stanje `equilibrium`. Tada pojedem maks neku vocku, i popijem 1-1.5 litara vode i limunade. I sto je najjace, uvece osecas umor, a ne spava ti se - organizam apsolutno razbudjen.

@ ostali: ne znam da li sagorevaju i misici, ali kod mene nestaje salo. A ako krenem da salo pretvaram u misice - sa 100 bih otisao na 110kg.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

nemanja21 Re: ... 05.08.2011. 15:38 #349859

broj poruka: 1227
Tacno tako, mogu i ja da potvrdim. Od pre 2 meseca sam presao na sledeci pwm - kvalitetan whey + dekstroza i eventualno kreatin, pola sata, sat posle toga belo meso ili sl. i od tada mi je znatno bolje, nemam problema sa povredama, upalama.. Obzirom da sam prilicno fizicki aktivan, nisam mogao nikakvom ishranom da podmirim potrebe (nedeljno 4xteretana,3xstoni tenis,2x fudbal, 1x plivanje za istezanje), suplementi su me bukvalno preporodili, mnogo se brze apsorbuju u organizmu i daju neophodne aminokiseline, proteine, oporavljaju..

:: @Is
:: Matori naucio si dobro domaci
:: Znas kako kaze Cola : `Nebi ja tu nista diro ` :
:: Tako je bratko,posle kardio treninga,trake,bicikla ako se nakon toga ne unosi proteinska ishrana najvise se spaljuje misicno vlakno
:: Zato posle kardia odmah ici na jaku proteinsku ishranu (Belo meso) ili ti Whey protein u kombinaciji sa dekstrozom!Mogu i amino kiseline ali obeavezno u kombinaciji sa secerom,najbolje je dekstroza za te stvari
:: Sagorevaci nisu uopste toliko opasni
:: Sam znas,pogledas koji je sastav.99% njih zasniva se na koncetratu ljute paprike koju ja recimo jedem i ovako u velikim kolicinama jer volim ljuto
:: Ostali sastojci,guarana,la carnitine,coffeine i sl.
:: Znaci moze samo da ubrza proces ubrzanja metabolizma i smanjenja masnih naslaga i to je to
:: Green,Green,Grass Of Home
SkyFire ... 05.08.2011. 15:42 #349862

Au bre..Pa mnogo se vi gadjate sa tim tezinama,masama i sl.
100-110-140 kg ..
Pa covek bi pomislio da imate po 2.5m ili da ste jednostavno poput ovog ovde :
http://www2.macleans.ca/wp-content/uploads/2010/10/really-fat-guy-on-computer.jpg

Ostali koji misle da su uspeli da dostignu odredjen nivo gde smatraju da su napravili neki uspeh a imaju odredjenu telesnu tezinu od 100-110 kg se grdno varaju da su postigli formu.
Do forme se dolazi mukotrpnim radom.
Da bi telo doveo do stadijuma kada se poznaju trbusnjaci,kada su grudi lepo formirane,iscrtana ramena,ledja itd da ne nabrajam znaci da ste iz organizma povukli vodu tj iz misica i spalili masti.Dostigli ste proporciju koja je neophodna za pravu formu!
Za tako nesto npr sa 100 KG-a spadnes na 85 kg ali to sve u kombinaciji kardio-teretana ,van te relacije i bez koriscenja suplemenata ces samo smrsati,spaliti misicno tkivo i izgubice se na lepoti tela.
Naravno mnogo toga zavisi i od genetike tako da se treninzi postavljaju upravo i po tome.

Miskonius Re: re 05.08.2011. 15:48 #349864

broj poruka: 4420
U bre covece pa gde se uhvati za taj California Fitness, vece govno od brenda u zivotu nisam video...

http://goo.gl/ov8D4

:: Pazite samo da od sagorevača masti ne zaradite hemeroide, visok pritisak, pa da ne morate, kao ja sa 142 kg treningom za 2 i po meseca da skinete na 105 kg
:: Nikome ne preporučujem
:: Svaki dan prepešačim 10 km, nekad i 15 km, plus jedem susam izgrickam, pa samo 3 obroka, što je u mom slučaju jako malo
:: Ali evo, nakom 78 dana nadgledanog treninga, imam da se pohvalim
:: Potrebno je samo da koristiš kvalitetne kreme na bazi kakaovca, hedina, ginko čelija, endorfina i pelodoksina
:: Ovo je krajnje neophodno, da ti ne strada srce, bubrezi, jetra i da ti ne popuca koža i stvore se nove strije, a nemaš elastičnu kožu
:: Govori ti neko ko je dobio problem sa težinom nakon, što je trebao 1997 da skine 5 kg (imao 85 kg) a ugojio se 50 kg za 3 mjeseca sa Californija fitnes proizvodima
:: Sad se jebem uz trčanje, izanje tegova i preparate gore navedene( nisam imao do sada 3000e da odvojim da se dovedem u red)
:: Pazi kad me bivša riba od pre 3 mjeseca ladno nije prepoznala :
:: Mislila je da sam sam sebi rođak
:: operator
Ishmerish @Learning from the best 05.08.2011. 15:51 #349866

Ja ne praktikujem jelo posle treninga, prvo i osnovno je pwm(whey+dex)a posle sat vremena pilece belo ili tuna.

Sto se sagorevaca tice matematika je jasna caffeine+guarana je baza,sto bi znacilo da je jos mozda bolja varijanta ici na
API Caffeine 200caps(100mg)= 790 RSD
Natrol Guarana 90caps(200mg)=900 RSD

Negoli 3-4k koliko kostaju iole bolji sagorevaci.

Mada kao sto sam vec napomenuo ono sto je sledece je VPX Shotgun, bruka i sramota kakav je ovo proizvod :)

Generalno sve od VPX-a je bruka, Redline i Meltdown su top of the class sagorevaci, ali baba proveri sta sve sadrzi Shotka, pored navedenih sagorevaca tu su jos i sve varijante koje idu u vrhunski NO+ oko 17g proteina po jednoj doznoj merici, sto ces priznati da je vecini proizvodjaca mid class Whey-a jos ne dostizna cifra.

@Strela: Tacno je da su misici tezi od sala, ali potpuno ne tacno da ces ako radis pravilno biti siri sa njima,ono sto je osnovno pravilo ako krenes u ove vode je da zajebes vagu za merenje, a posle ces videti po odeci ono o cemu ti govorim, i ako ces dobijati misice, i ako ce ti delovati da si mnogo krupniji opet ces zateci sebe da su ti sve stvari sa pocetka velike...aka opticka varka is a bitch

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

DmasteRNo1 @strela75 05.08.2011. 17:05 #349893

Ajde leba ti pročitaj polako moj nik, pa ćeš videti da doktora, tj. dr u njemu nema nigde. Ono D i R su moji inicijili, a to što Skaj voli da dodeljuje sebi (predsednik) i drugima titule (meni dr), tu ja ne mogu ništa.
A, da mi se retko kad jede nešto posle treninga je tačno, posebno tokom leta kada su treninzi kasno i napolju vrućinčine. Za tebe i druge ne znam, ali kod mene je takav slučaj.

There can be only one!!!

SkyFire ... 05.08.2011. 17:20 #349902

@Dule
Gresis sinko,silno gresis.. (Citat iz crtanog filma)
`Master` je isto titula tako da si sebe vec sam deklarisao kao Gospodara UNO 1 .)
A Dr se samo nadovezuje na sve to .)
Inace meni licno titule ne znace nista osim stecene diplome i znanja koje stoji iza toga.
Ove virtuelne su sprdnja.
Inace i ovo za predsednik se nisam samprozvao vec mi je FSamir nalepio a Obrad nastavio i tako je to krenulo a ja nastavio da se salim zajedno sa njima.
Kad me vec prozivas cisto da ti se revansiram cinjenicnim stanjem .)

`Ajd` u zdravlje.

strela75 @DmasteRNo1 06.08.2011. 10:10 #350037

Izvini magistre, sto te unapredih pre vremena. Nije bilo nikakvih losih namera, samo se nasmejah ziv na tvoj komentar kako ti posle treninga nije ni do cega - kao da te neko motkom tera na to mucenje. Kod mene je situacija upravo obrnuta. Posle treninga sam razbudjen, brze i efikasnije mislim i radim. Prosto preporod. Covek sa kojim sam radio na nekom projektovanju, je cesto zglavljivao sa terminima, pa smo cesto ostajali do 3-4 ujutro i radili, da bi ispostovali rokove. On u inostranstvu, ja ovde. Konekcija za dogovore/razgovore i slanje uradjenih fajlova - Skype. Ja posle posla pocnem da radim i prekinem oko 20. Odem na trening i oko 23 nastavljam. On se stalno cudio kako brze i bolje radim (odlicne ideje prosto naviru) u periodu 23-04, nego u periodu recimo 17:00-20:30. Iako bi po kolicini umora bilo logicno da bude suprotno.

Zakljucak: molim bez ljutnje.

Pozdrav.
-

DmasteRNo1 @strela75 06.08.2011. 11:15 #350048

Nema nikakve ljutnje i kamo sreće da sam makar magistar. Većina vas ipak trenira rekreativno, dok su moji teninzi ipak ozbiljnije prirode. To ne znači da sebe smatram profesionalcem, jer ne možeš da počneš da se baviš atletikom (srednjim prugama) u 25. godini, a prethodno si se bavio dijametralno suprotnim sportom i da očekuješ da ćeš nešto da postigneš. Naravno to mene ne sprečava da dam sve od sebe na treninzima i na trkama. Umor koji osećam posle teninga je uglavnom pozitivne prirode, s tim da ja nema šanse da izdržim do 4 ujutru. Ležem oko 12, a u 4 obično ne znam gde mi je guzica.

@SkyFire
Ti silno grešiš, jer ti je um pomračila Tamna strana Sile (a ni citat ti nije tačan). I Džedaji i Siti mogu da steknu titulu Mastera, samo što je kod prvih master = učitelj, a kod drugih master = gospodar. Učitelj je titula veoma bliska mom pravom zanimanju, tako da si se malo zajebo za ovog gospodara.

There can be only one!!!

Ishmerish Jos nesto 06.08.2011. 13:32 #350076

a to moze i Sky da potvrdi, ako vec hocete da zalazite u BB vode, da se hranite pravilon/hidrirate i gradite svoje telo nemojte uzimati sve sto cujete na raznim BB forumima zdravo za gotovo.

Po njima bi vi trebalo da pijete minimum jedan Whey(2,3Kg) mesecno uz glutamin/BCAA/kreatin/multivitamin/fish oil....

Sto je opet preterivanje od kojeg nista necete znacajnije uraditi,osim sto ce te sjebati organizam na duze staze.

Ljudski organizam je u stanju da procesuira i iskoristi max 25-30gr proteina po jednom obroku, upravo zato se od vas trazi ishrana od minimum 5 obroka dnevno, e sad ako pojedete 4 jajeta za dorucak to je vec vise od potrebne doze proteina, koja je svrha da roknete whey posle toga???

Jedino sto vam treba je whey+dekstroza u PWM-u(neposredno po zavrsetku treninga),multivitam i riblje ulje.

Whey- jer nema teorije da se bilo koja hrana dovoljno brzo razlozi i integrise u misice posle treninga.
Dekstroza aka grozdjani secer - ili ti gorivo koje ce taj whey da zakuca brzinom svetlosti u misice.
Multivitamin- jer nasa ishrana nije tako bogata vitaminima i za dnevnu kolicinu trebalo bi da se otkinete od voca i povrca a to samim tim znaci i povecan unos secera i UH,sto nikako nije preporucljvo.

Fish oil - ide u kombinaciji sa vitaminom i isto je tako tesko dopunjivo isranom, a same omega 3 kiseline su od vitalnog znacaja.

Ono sto ovde nije navedeno je pumpa(ili ti volja/feeling) da bi ovo postigli uglavnom vam trebaju neki busteri tipa kofein,arginin,guarana...,neko moze i sam sebe da motivise dovoljno, mada je to po mom misljenju veoma mali broj ljudi, za sve ostale jedan obican N.O(nitrit(azot) oksid) ce biti sasvim dovoljan.

I to je sve sto vam treba, uz pridrzavanja ovoga i hidracije a sve to uz PRAVILNO vezbanje za 6 meseci ce te biti blago receno iznenadjeni.

Lala 4ever!

strela75 Ako je BB skracenica za `body building`... 06.08.2011. 14:18 #350083

... moj vam je savet da se okrenete sportovima, koji ce vam razviti mozak pored misica. A ne da `glava kuce` atrofira, a misici pucaju od svezine.

Pozdrav.
-

Ishmerish Re: Ako je BB skracenica za `body building`... 06.08.2011. 14:47 #350087

Jeste bodybuilding, ali ne onaj hardcore na koji se misli kad se pomene ta rec :)

To sto vi percepirate pod BB su uglavnom paljevine na stereoidima, ovo je bez pritiska i sasvim nautralni body art :)))

Sve ovo sto sam naveo su Suplementi ili ti DODATCI ishrani i bez pravilnog kordinisanja tesko da ce ista da znace, u ostalom i da nisi BB sve ovo sto sam naveo bi svakako trebali svi da unosimo.

Otkricu ti jednu tajnu, sta mislis sta je podsticaj za svakodnevno korigovanje ishrane/paznje sta i kada unosis u sebe/pravilnu hidraciju i 4-5 puta tegovi????

Nikakv trip/kompleks tipa izgled,ribe.... nece vam pomoci i dati preko potrebnu motivaciju.
Koliko ste puta krenuli da vezbate i to samo vezbate onako ofrlje bez ishrane ili bilo cekga drugog i posle par dana digli ruke????

E to je zato sto nise doveli telo u optimum sa svim potrebnim stvarima, kada se to desi javlja se najjaci stimulator na svetu a to je DOBAR FILING 24/7, e kad shvatite da ne bitno koji je dan vi skoro nikada niste smoreni bice vam jasno ono o cemu govorim.

Ljudi se rasturaju od droga i raznih drugih adrenalinskih gluposti da bi samo na par sati osetili ono sto prirodni bilderi osete maltene 24/7 :)))

Lala 4ever!

:: ... moj vam je savet da se okrenete sportovima, koji ce vam razviti mozak pored misica. A ne da `glava kuce` atrofira, a misici pucaju od svezine
:: Pozdrav
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit
SkyFire ... 06.08.2011. 15:04 #350091

@Ish
Da to je to tebra.
Samo rekreativni BB.
Stices fizicku spremnost,psihicku rasterecenost ,podignut nivo energije i snage posle treninga i uopste preko dana ,metabolizam odradjuje svoj deo posla.

Taj lep osecaj nece razumeti ovi debeljani sto leze po ceo dan uz kompjuter ili gledaju filmove jer im je taj `fenomen` nepoznat a metabolizam usporen..

Biti fizicki aktivan (da li je to teretana ili neki sport je nesto sto je neophodno za zdravlje coveka i samu fizicku spremnost) .Inace najbolja je kombinacija teretana + neki sport i naravno pored svega toga obavezno dobra ishrana i kvalitetan san!

Ishmerish Sve je recno 06.08.2011. 15:22 #350098

Osim tog dela sa snom, nikako to da regulisem, a kad se to desi ima sam sebe da grizem

Lala 4ever!

SkyFire ... 06.08.2011. 15:27 #350099

Jedno je rekreativni BB a drugo kada se sa tim zaludis i samo mislis na misice pa iz toga proistice :

http://i54.tinypic.com/t6e146.jpg

:) :) :)

strela75 @Ish 06.08.2011. 15:28 #350100

Fali onaj deo u kome su tetive zgrcene i telo nema elasticnost. Ko od prirodnjaka iz teretane moze da uradi zensku spagu?

Pozdrav.

-

SkyFire ... 06.08.2011. 15:31 #350101

@strela75

Uh..uh..Kako ti ne poznajes ovaj sport.
Pre svakog treninga neophodno je razgibavanje - istezanje od minimum 30-45 min i to svi ozbiljniji ljudi koji se bave da li rekreativno ili malo ozbiljnije sportom upraznjavaju kao neophodan deo treninga.
Da bi se misic razvijao a tetive izdrzale veoma bitno je razgibavanje.
Stoga imas mali milion body buildera koji mogu da urade spagu a da ti ne pricam koliko su ovako razgibani i okretni za svoju telesnu tezinu tj misicnu masu.
Znaci konstatacija nije tacna.

Ovo je sport kao i svaki drugi samo sto je najvise posvecen razvijanju tela jer obuhvata sve misicne partije sto ni u jednom drugom sportu ne mozes da postignes kao rezultat u proporciji.

DmasteRNo1 Re: ... 06.08.2011. 16:13 #350104

Lepo je sve to što ti pričaš, ali nešto nisam primetio da `nazovi` bilderi to primenjuju u praksi. Posebno ne jebu ni 5% onaj deo gde donji i gornji deo tela treba da budu podjednako razvijeni. Može da radi benč na 130kg, ali mu zato 70kg na zadnjim čučnjevima lomi kičmu.

There can be only one!!!

SkyFire ... 06.08.2011. 16:23 #350106

Pa verovatno se kreces u seljackom okruzenju napaljenih klinaca i likova bez mozga nalozenih na misice jer samo tu mozes da sretnes takve ljude!
Nagruvaj se steroidima,naduvaj misice,snaga ni blizu,forma katastrofa itd..

Znaci tu ozbioljnosti uopste nema niti je to za poredjenje a kamo li za primer!
Drugo dizanje tezine nema veze sa formom tela.
To sa koliko radis da li je benc ili cucnjevi nema apsolutno veze .
Poenta je u izolaciji misica i napretku a forma se jedino tako postize .

Zato i postoji podela misicne partije po treninzima da bi se obuhvatilo celo telo jer drugacije i ne moze jer je svaka misicna partija povezana i mora da prati jedna drugu.
Npr. Benc ne mozes da radis ako su ti ruke slabe,tu nastaje mucenje i nepravilan rad jer ces se boriti sa tezinama gde ce se najmanje grudi pogoditi..

Postoje razne vezbe misicne ekstenzije..
Da ne duzim dalje..Zna se sta je teretana i ispravan trening.

P.S.Sve zavisi od ozbiljnosti coveka i mesta gde trenira a to se opet odnosi na nivo!
Tako da ces u odnosu na to sresti razne tipove ljudi kao npr te koje si naveo!

STRANA 4 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs