Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Tips and Tricks
Pecanje
STRANA 8 OD 13  
SkyFire ... 06.01.2013. 22:35 #466557

status: user
broj poruka: 18472
Eto vidis..To je ono sto ja u NAS srba ne volim..
Kad god krenete sa pricom svodi se on ima,kupio je da bi se kurcio i odmah se prepozna taj jaz i nezadovoljstvo da ne kazem vid ljubomore..A to nece reci recimo ni jedan profi ribolovac ili ti onaj koji moze sebi isto to da priusti..
Ocigledno nikad nisi probao ove skupe stvarcice pa razliku i ne mozes ni da osetis.
Pecao sam na stap od 1100 eur,bio sam recimo tu kad mu je covek slucajno slomio vrh,zatvorio gepek i cao djaci..Da razlika ne postoji ,postoji a koliko je to proporcionalno kroz kvalitet,ulozeno dobijeno to ne mogu da ti kazem,verovatno da su neke stvari pogotovu iz te vise klase precenjene..Ali cinjenica je da te kvalitetne stvari bez kompromisa kostaju a da se taj nivo kvaliteta ne moze dobiti jeftinijom varijantom.
To je samo izgovor,uteha..
Mozda je danas to drugacije,sta znam,mada koliko brendova ima,koliko je to sad sve sarenoliko cisto sumnjam da je nesto bolje,ako nije i gore..

Entuzijazam je svugde prisutan,zavisi koliko si predan tome,koliko to volis i opet kazem proporcionalno dubini dzepa.I meni je mnogo 500 eur da dam za stap/masinicu kad za te pare mogu da kupim nesto daleko pametnije ali nisam tip koji osudjuje ljude koji su u tom sportu odavno,profesionalci..

Sta mislis kakva je kod Blafa oprema?Sta ima Jovan Memedovic?Ajde manje vise,imali su oni i sponzore ali svakako kupuju vrhunske brendove sta mislis iz kog razloga..Covece kod ribolovaca je taj osecaj toliko istancan da i delic neke promene osete..Stapovi se menjaju samo tako u odnosu kako koji kome lezi..Da ne duzim..Opet cemo uci u neku diskusiju i svako ce pokusavati da predstavi stanje na koji on to nacin smatra da je realno a to ne vodi nicemu ..Konkretno smatram da je i moje i tvoje glediste ispravno jer posmatramo sa razlicitog aspekta celu tu problematiku.

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Evo jedne varke 06.01.2013. 22:38 #466560

broj poruka: 7285
koja primera radi nema da se kupi u Srbiji, u pitanju je OSP Bent Minnow, Japanska najnovija fora za povrsince i sama varka da je nadjete kojim slucajem nije ispod 20€

Malo su slike fush, a i jos nije bila gotova:

http://www.dodaj.rs/f/22/Rn/wvChqOG/dsc6113.jpg
http://www.dodaj.rs/f/b/75/2Eu9uc1k/dsc6114.jpg

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

SkyFire Stara fora! 06.01.2013. 22:42 #466562

Jao bre..Ovako nesto sam odavno imao..Sad kad sam video bocnu stranu razbistri mi se odmah..
Ubi me,ne mogu da se setim koja je firma bila ali mislim da sam to dobio iz Engleske..
Nemam ga vise nazalost..Znam da su me vrbovali ovi sto pecaju Bucova,da im prodam :)))

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Ishmerish Vidi tebra moguce je da je neko vec radio nesto slicno 06.01.2013. 22:45 #466563

Mada kod varki ti je polozaj olova u njima presudan, ne verujem da je neko ranije imao ovaj sistem.
No evo ti pogledaj rad originala:

http://www.youtube.com/watch?v=fgB7w8WC4bg

I da, ovo ce sigurno biti smrt za bucova kada je gore

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

SkyFire Ne vredi.. 06.01.2013. 22:48 #466564

Da ti dzabe pricam,znam da mi verujes ali bi voleo da mogu da ti pokazem..
Najgore je sto ne znam ni koja je bila firma a znam da je bilo skupo i da je brend poznat..
Ja sam to dobio na poklon uz katalog tih varalica..

P.S.Ovo nije bilo plutajuce ali se vuklo po povrsini!
Definitivno onda ima razlike u pravu si.

Ishmerish Pa trebalo bi da ima tebra 06.01.2013. 22:51 #466565

Jer bi popusili kaznu za reklamiranje plagijata kao unikata i za povredu autorskih prava.

Nema frke, mi se bar razumemo

Lala 4ever!

toothless Skaj...brate... 06.01.2013. 22:51 #466566

broj poruka: 3241
Pa njih i sponzorišu da bi bogati bacali pare na najskuplje modele mašina i štapova.
Pola ih kupuje da bi se kurčilo, a druga polovina zato što je čula da je to najbolje.
Nisam ljubomoran i zavidan, svako ima neki fetiš, ali štap za pecanje od 1000e? :D
Ja se smejem kada čujem tako nešto, meni je to smešno.Ne razumem termin `profesionalni ribolovac` jer je ribolov strast, ljubav prema prirodi, vodi,...ne može da se kupi parama niti će biti jača ako potrošiš 10000e na opremu za pecanje.
Moj čukundeda je lovio morune na Dunavu, moj deda je hvatao šarane sa šlepa u pokretu, moj ćale se rodio na vodi-bukvalno, u krštenici mu stoji `Batina, Hrvatska, šlep na reci Savi`, i ceo život je proveo na Dunavu.
Onaj ko ima pribor vredan 10000000000000e ne može da ima bolji osećaj za vodu i prirodu od mene jer mi je to u krvi, i nijedan basnoslovan štap ne može da pojača osećaj opuštanja na pecanju, ali MI, Srbi smo pogotovo podložni kompleksima kao što kažeš, pa dobra većina vlasnika skupocenog pribora nema ni osećaj za vodu/prirodu, niti ima strast, pa pokušava to da kupi parama.
Ja tebe razumem potpuno ali tvrdim da tolike razlike u ceni ne vrede ništa.Isto kao Ferari optočen dijamantima koji ima iste performanse kao i onaj običan, i kao zlatni roleks koji pokazuje isto vreme kao običan casio i slično...Čak kod ova dva primera lepota može nekome da bude razlog za kupovinu, ali kod pribora za pecanje nikada.Taj štap od 1000e je pukao kao i onaj od 100e...

A to što ti spominješ Memedovića i Blafa, moraš da priznaš da bi im sponzori popizdeli ako bi objavili da imaju štapove i mašine od 50e, zar ne? Čemu onda reklama?

http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

SkyFire ... 06.01.2013. 22:56 #466569

Otisao si daleko u pogresnom pravcu ocekivano...
Odgovoricu ti samo na ovo..Pod profesionalnim ribolovcem ne smatram `bogastvo` kada je u pitanju oprema i ako to isto nesto govori vec skill ,predanost,znanje..Svi stari ribolovci ,te germindzije koje pominjes da su imali finansijskih sredstava dusu bi dali za neki bolji `alat` !Kao da sam jednom pricao sa ljudima, ljudima u kojim je mudrost ,stara skola ,strast ..Opet ljubav preovladjuje,neki i zive od toga,prodavajuci ribu itd..
Ovo za 1000 eur sam samo onako usputno pomenuo,to je cista glupost.I da imam ne znam koliko para nebi dao!

toothless Nisam ja otišao u pogrešnom pravcu jer si se ti upravo složio... 06.01.2013. 23:12 #466571

sa onim što sam ja konstatovao.
I da imam te pare-nikada ih ne bih dao za štap ili mašinu, jer nema razloga.Sve preko 300e ne može biti ni jači ni lepši i ni u kom smislu bolji štap ili mašina od najboljih modela za smrtnike.Sve preko toga je čist marketing i porez na budale, jer tu kompanije najviše ubijaju para-kao na primer Apple.Oni bi mogli da prodaju mnogo jeftinije svoje proizvode, ALI zašto bi? Dok ima ovaca biće i vune jer budala uvek ima koje bi da kupe najskuplje, uglavnom zbog kurčenja ili zato što nemaju blage veze pa samim tim što kupe ekskluzivu se nadaju da će drugi da misle kako su oni `eksperti`.

Kao što si ti rekao, profi pecaroš se ne ceni vrednošću pribora, `germindžije` bi naravno kupili bolji pribor, ali ne nenormalno skup jer znaju da je sve preko cifre koju sam naveo čista glupost, a posebna draž im je kada nekom napucanom bogatašu sa hi-tech opremom ispred nosa odnesu najbolje komade dok ovaj gleda u svoju praznu čuvarku. :)

Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: Otisao si daleko u pogresnom pravcu ocekivano..
:: Odgovoricu ti samo na ovo..Pod profesionalnim ribolovcem ne smatram `bogastvo` kada je u pitanju oprema i ako to isto nesto govori vec skill ,predanost,znanje..Svi stari ribolovci ,te germindzije koje pominjes da su imali finansijskih sredstava dusu bi dali za neki bolji `alat` !Kao da sam jednom pricao sa ljudima, ljudima u kojim je mudrost ,stara skola ,strast ..Opet ljubav preovladjuje,neki i zive od toga,prodavajuci ribu itd.
:: Ovo za 1000 eur sam samo onako usputno pomenuo,to je cista glupost.I da imam ne znam koliko para nebi dao
::
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire ... 06.01.2013. 23:22 #466578

Jos nesto..Da se razumemo kad pricamo o ribolovcima,nemoj da se to odnosi na `ribolovce` ,sminkere posto je sve na svetu odavno uzelo maha u komercijalizaciji i pomodarstvu.Ne volim sminkere koji se zovu ribolovcima samo da bi mogli da pricaju u drustvu kako idu na pecanje + ono sto si naveo za opremu.
Zato sam rekao profesionalci ipak cene kvalitetnu opremu e sad do koje granice su spremni da plate i koja je dalja razlika,sto skuplje ,za sigurno da nije ne znam koliko bolje a kosta ko sam Djavo!Ja se slazem ne kazem.
Evo ja bih izdvojio 600-650 eur za dobar stap i masinu ali da me sluzi!Kazem izdvojio,kad bi do toga doslo,morao bih da se natezem :)))) Nisam vise aktivan u tim vodama,nemam taj osecaj vise pa me ni strast ne drzi ,nesto malo je ostalo ali ako se vratim za sigurno ce mi se osecaj a i skill povratiti.

P.S.Takodje mrzim likove koji kupuju samo da bi mogli da se kurce ali kad to kazem mislim na ljude koji to rade samo iz tih namera.To me izludjuje,izludjuje me pogotovu kad kupe nesto sto ne umeju ni da koriste ali bitno je da se zna da to oni imaju..I u svetu hardvera sam se toga nagledao..Skoro sam umro od smeha dvojici likova,ubise se ko ce bolje komponente da kupi,malo bogastvo dadose ,ovaj ovog ogovara,ovaj ovog a ni jedan blage veze sa zivotom nema!A sta ces,svakakvih nas ima,da komsiji crkne krava,da sazidam vecu kucu itd.. Srpski sindrom :)))

Ishmerish Evo ja cu ovo uzeti 06.01.2013. 23:33 #466581

St. Croix Avid 9ft 2oz
http://is.gd/WzSFsy

Shimano stradic ci4 3000FA
http://is.gd/BhbMFv

Lala 4ever!

toothless Sad si skontao o čemu pričam... 06.01.2013. 23:39 #466585

Koliko god neko srao da je profi i iskusan i slično, daj mu zavezanih očiju štapove od 50e, od 300e i 1000e i pljuni me u facu ako bi bilo ko mogao da ti kaže razlike u kvalitetu! Isto tako i sa mašinicama...
A što se tiče likova koji bacaju nebulozno mnogo para na opremu, ima ih više sojeva:
- Oni koji se kurče i koriste pribor da ljudima koji se ne razumeju pokažu da su oni `profi`...
- Oni koji ulažu veliki keš i nose kući po 100 i više kila ribe po izlasku na vodu, pune zamrzivače bez potrebe, a na privatnim revirima glume ludilo i OBAVEZNO ukradu tj uštekuju par komada ribe više nego što su platili...
- Oni koji imaju pare jer reklamiraju upravo najskuplje serije određenih proizvoda i dobiju pare od sponzora, pa se od njih i očekuje da ponekad kupe skupocen štap ili mašinu...
- Ljudi koji ne znaju šta će sa parama i ne razumeju se u pribor k`o Marica, pa onda idu logikom `ono što je skuplje to mora da je bolje`...
Ovih poslednjih, koji sede na parama i kupuju samo najskuplje jer su preživeli amputaciju mozga i ne znaju da razlikuju lice od dupeta, njih sam se nagledao u svom poslu mali milion. Šta god ti njemu preporučiš, on će da kaže, daj ti meni ovaj naskuplji dušek, on je sigurno najbolji čim je pet puta skuplji od običnog, mora da ima neki razlog što košta u tri lepe...pa se tako ponaša za sve stvari u životu...

:: Jos nesto..Da se razumemo kad pricamo o ribolovcima,nemoj da se to odnosi na `ribolovce` ,sminkere posto je sve na svetu odavno uzelo maha u komercijalizaciji i pomodarstvu.Ne volim sminkere koji se zovu ribolovcima samo da bi mogli da pricaju u drustvu kako idu na pecanje + ono sto si naveo za opremu
:: Zato sam rekao profesionalci ipak cene kvalitetnu opremu e sad do koje granice su spremni da plate i koja je dalja razlika,sto skuplje ,za sigurno da nije ne znam koliko bolje a kosta ko sam Djavo!Ja se slazem ne kazem
:: Evo ja bih izdvojio 600-650 eur za dobar stap i masinu ali da me sluzi!Kazem izdvojio,kad bi do toga doslo,morao bih da se natezem :)))) Nisam vise aktivan u tim vodama,nemam taj osecaj vise pa me ni strast ne drzi ,nesto malo je ostalo ali ako se vratim za sigurno ce mi se osecaj a i skill povratiti
:: P.S.Takodje mrzim likove koji kupuju samo da bi mogli da se kurce ali kad to kazem mislim na ljude koji to rade samo iz tih namera.To me izludjuje,izludjuje me pogotovu kad kupe nesto sto ne umeju ni da koriste ali bitno je da se zna da to oni imaju..I u svetu hardvera sam se toga nagledao..Skoro sam umro od smeha dvojici likova,ubise se ko ce bolje komponente da kupi,malo bogastvo dadose ,ovaj ovog ogovara,ovaj ovog a ni jedan blage veze sa zivotom nema!A sta ces,svakakvih nas ima,da komsiji crkne krava,da sazidam vecu kucu itd.. Srpski sindrom :))
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ishmerish Pazi tuti nije bas sve tako crno - belo, ima malo i sivog 06.01.2013. 23:46 #466587

Ovaj stap je kod nas 500€ i jeste precenjen, jer je Boron jeftiniji od karbona za izradu, ali je zmija bukvalno

Sportex Tiboron
http://is.gd/lrc4Ix

Lala 4ever!

SkyFire Ima i crvenog a Boga mi i zelenog :) 06.01.2013. 23:57 #466589

Nego sad se setih ..Ranije sam se tripovao da imam slabiji a zilaviji stap.
To mi je bilo mnogo mocno pa kad udari neka ajkula adrenalin skoci 100% !

Sa druge strane na ruzno pace za soma sam izvukao Klena od 1kg ,na stapu ga prakticno nisam ni osetio a jos sam ga proterao kroz brzak.Za trenutak sam odreagovao na osecaj,dao kontru ,nisam ni bio siguran da je riba,bilo je samo pipanje,kao mrena kad pipka a ti cekas da lepo povuce pa zakasnis ..

gliga79 Hm... 07.01.2013. 00:21 #466602

broj poruka: 4641
Ja rekoh da vodim polemiku u pravcu voda prirodnih lepota akomulacija i sl, vi prebaciste temu na materijalne stvari i idiotizam.

Sky mi salje Effcet kasike vec godinama, vise mi ne trebaju :D
Ovi linkovi za Fat rap su me bas iznenadili. Za soma na Moravi, bolja varalica ne postoji.
Postoji privatna proizvodnja ali nikako da naprave dve iste !

Hristos se rodi !!!

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

SkyFire :) 07.01.2013. 00:23 #466604

Nisam ja kriv vec tootlhless,udario hejt po ovim bogatasima

Efzet..Haha.Ladno si zapamtio,ja vec zaboravio..Ali nisam bio tamo gde sam trebao da odem.Uzeo bih ti to ,znas i sam .

gliga79 Re: :) 07.01.2013. 00:30 #466608

Ne treba nista, znam da bi uzeo :)
Hvala ti za onaj DVD rezac sto si mi poklonio, to ti necu zaboraviti . Posluzio me je bas dobro.
Inace kad ce na Drinu malo da varaicarimo. Dacu ti stap i varalice samo da me odvedes na mesta proverena :)
Znam ja mesta iz Trofeja, ali samo sa slike.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Nisam ja kriv vec tootlhless,udario hejt po ovim bogatasima
:: Efzet..Haha.Ladno si zapamtio,ja vec zaboravio..Ali nisam bio tamo gde sam trebao da odem.Uzeo bih ti to ,znas i sam
toothless Evo jednog primera jakog a relativno jeftinog štapa: 07.01.2013. 00:34 #466609

http://www.youtube.com/watch?v=6t53DqViXVc

cena mu je oko 82e preko.Kod nas je verovatno 150e :)

I šta bi ovde bolje uradio štap od 1000e? Možda bi sa njim ovaj lik mogao da vrti ovaj paket flaša iznad glave kao da mušičari? :)

@Gliga: Joj, kad se setim varaličarenja malim mepsom na Drini.najosetljiviji štap koji imam, mepps 1 i male pastrmkice koje se bore kao da imaju 100kg. :)

gliga79 Re: Evo jednog primera jakog a relativno jeftinog štapa: 07.01.2013. 00:41 #466612

Tooth
Stap nije problem, problem je riblji fond.
Nekad sam bio zaludjen za Sportex, danas ne. Moj Balzer je previse dobar za bilo koju ribu. Shvatio sam da cu ga promeniti samo u slucaju da ga polomim na neki nacin. Mada sumnjam da je to moguce :)
Kad pomenu mepps setim se stuka koje sam lovio. Milina bozija :D
Ulovim 3 stuke za jutro, kao da su iste. Potpuno ista kilaza i duzina 2.5kg
A Mrena na varalicu je najvece uzivanje. Ko je imao prilike da zakaci, taj zna sta je sila :)

:: http://www.youtube.com/watch?v=6t53DqViXV
:: cena mu je oko 82e preko.Kod nas je verovatno 150e :
:: I šta bi ovde bolje uradio štap od 1000e? Možda bi sa njim ovaj lik mogao da vrti ovaj paket flaša iznad glave kao da mušičari? :
:: @Gliga: Joj, kad se setim varaličarenja malim mepsom na Drini.najosetljiviji štap koji imam, mepps 1 i male pastrmkice koje se bore kao da imaju 100kg. :
:: http://tiny.cc/msvoj
:: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53
toothless Gligo, nemoj da počinjemo o ulovima... 07.01.2013. 00:46 #466614

jer će se odmah povesti priča i o otkačinjanjima kojekakvih kapitalaca koje smo smi mi imali...
:)

Kako ono kažu da ide ribolovačka molitva: `Bože, daj mi da upecam samo jednu ogrooomnu ribu, da ne moram ceo život da lažem!`

SkyFire Re: Re: :) 07.01.2013. 01:21 #466622

Imam stap ne brini samo nije Sportex :) Kad se najavis da dolazis,organizovacemo sve..
I kolega Ishmerish je u par navrata najavljivao dolazak pa isto nije dosao :)
Nego nije valjda crkao DVD kad kazes posluzio me dobro?

:: Ne treba nista, znam da bi uzeo :
:: Hvala ti za onaj DVD rezac sto si mi poklonio, to ti necu zaboraviti . Posluzio me je bas dobro
:: Inace kad ce na Drinu malo da varaicarimo. Dacu ti stap i varalice samo da me odvedes na mesta proverena :
:: Znam ja mesta iz Trofeja, ali samo sa slike
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: Nisam ja kriv vec tootlhless,udario hejt po ovim bogatasima
:: ::
:: :: Efzet..Haha.Ladno si zapamtio,ja vec zaboravio..Ali nisam bio tamo gde sam trebao da odem.Uzeo bih ti to ,znas i sam
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

gliga79 Re: Re: Re: :) 07.01.2013. 01:33 #466624

Ma nije crko, radi ko sat :)
Kazi mi gde je zaglavilo ono moje kuciste ?

:: Imam stap ne brini samo nije Sportex :) Kad se najavis da dolazis,organizovacemo sve.
:: I kolega Ishmerish je u par navrata najavljivao dolazak pa isto nije dosao :
:: Nego nije valjda crkao DVD kad kazes posluzio me dobro
:: :: Ne treba nista, znam da bi uzeo :
:: :: Hvala ti za onaj DVD rezac sto si mi poklonio, to ti necu zaboraviti . Posluzio me je bas dobro
:: :: Inace kad ce na Drinu malo da varaicarimo. Dacu ti stap i varalice samo da me odvedes na mesta proverena :
:: :: Znam ja mesta iz Trofeja, ali samo sa slike
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: :: Nisam ja kriv vec tootlhless,udario hejt po ovim bogatasima
:: :: ::
:: :: :: Efzet..Haha.Ladno si zapamtio,ja vec zaboravio..Ali nisam bio tamo gde sam trebao da odem.Uzeo bih ti to ,znas i sam
:: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

SkyFire Re: Re: Re: Re: :) 07.01.2013. 01:38 #466625

Kako bre tvoje?Ti si bio samo dobavljac,uvoznik :)
Evo ga tu je za drugu masinu..
To se ne prodaje,to ostaje..

:: Ma nije crko, radi ko sat :
:: Kazi mi gde je zaglavilo ono moje kuciste
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
gliga79 Re: Re: Re: Re: Re: :) 07.01.2013. 01:47 #466627

Znaci odrzao si rec. Smestio si AMD krs unutra, pa reko otislo u paketu.
Svaka ti cast, jel cuvas i rukavice :D

:: Kako bre tvoje?Ti si bio samo dobavljac,uvoznik :
:: Evo ga tu je za drugu masinu.
:: To se ne prodaje,to ostaje.
:: :: Ma nije crko, radi ko sat :
:: :: Kazi mi gde je zaglavilo ono moje kuciste
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: :) 07.01.2013. 01:53 #466629

Uuuu nemam pojma gde su mi rukavice..A vidis to ce mi uskoro trebati ..Potrazicu,negde su sigurno samo ne vicu :)
Sad ce da padne jedan i3 i neki GeForce :) da imam na poslu sta da drndam :)

P.S.Cestitam sam sebi na 200-otom postu u ovoj temi :)))))

:: Znaci odrzao si rec. Smestio si AMD krs unutra, pa reko otislo u paketu
:: Svaka ti cast, jel cuvas i rukavice :
STRANA 8 OD 13  
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs