Instalirao sam novi WIN... i kada stavim da se ugasi komp..prodje on sve..pishe WINDOWS IS SHUTTIG DOWN i onda kada treba da se ugasi posjaiv crni exkran sa slikom WINDOWS-a i ona stara fora treba da pritisnem dugme na rachunaru da se ugasi kao u vreme 90-ih :))) Kako da vratim da se sam ugasi?
Ides na Display propertis Pa na tab screen saver Pa na tab Power Pa na tab Advanced Opcija When I press shutdown button on my computer iz padajuceg menija izaberi shutdown
Ladno nema tu opciju... ko zna shta se komp istripovao..a taj WIN svima radi normalno... i meni i svima kojima sam instalirao ...a da... Pre nego shto sam instalirao WIN.. ugasio sam u BIOS-u opciju ACHPI .... al sam posle vratio kada sam instalirao WIn jel ima to neke veze?
Probacu..Javljam shta se desilo ... Hvala ti puno.>ne znam koji mu je..shta se istripovao.. .Da nemaju mozdaaaa.. veze sdriver-i za plochu ili tako neshto?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.