Odlicno sam se informisao na ovoj temi hvala vmarc-u. Samo nisam ukapirao u cemu je fora gewey karte ako ne otvara swisscom i ostale...
Posto sam amaterski otkljucao iphone 3 instalirao ultrasnow i ostalo. Na kraju sam najbolji utisak stekao sa programom ifunbox, posto su ovi ostali odbijali neke ipa fajlove, ovaj ih je bez problema instalirao :)
odradio shist restore , kao na linku...i nema sanse da ga aktiviram kao sto sam ranije..nemam originalnu sim karticu ali imam x-sim i nece da ga aktivira ne znam sta da uradim vise ?
4s, ios 6.1 sad stavio.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
Brate link sam stavio da pomognem čoveku sa 3GS-om koji ako ima stari 3GS može da downgraduje baseband. Nijedan drugi telefon sem 3GS-a nema baseband downgrade i nigde nismo pominjali proceduru za 4S.
Jedino ako ti Xsim radi sa bilo kojom verzijom basebanda onda si spašen... sad ćemo da vidimo ali mislim da si se sjebao. __________________ Scourge of PCBerza
Moraš to da čekiraš na njihovom sajtu, mislim da ne radi. Čak ako bude radila moraš custom firmware da napraviš koji će ti čuvati baseband da se ne bi zeznuo... __________________ Scourge of PCBerza
:: Jel radi GEWEY na Iphone 4 sa novim 6.1 softverom :: :: Imam 5.1.1, ne bih da dizem na 6.1 ako mi posle toga ne bude funkcionisala kartica :: :: Pitam zato sto nije htela da radi na 5.1.1 (9B208), dok na 5.1.1 (9B206) hoce :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
ajmo ljudi jedno zlata vredno pravilo: Ako koristite neko od resenja za unlock tipa ultrasnow, xsim, ultrasim itd. obavezno koristite pri svakom restoru custom ipsw koji ne menja baseband.
Kolega sa posla je imao Gevey na iphonu 4 na 4.2.1 i saznali smo da ne može ni 5.1.1 da koristi, treba nova verzija Geveya.
Pa nisi u problemu dokle god ne digneš baseband, ima navodno Xsimova koji rade sa iOS 6.1. __________________ Scourge of PCBerza
:: Nije problem za Custom Firmware, ne bih dizao BB, ali nisam siguran da li ce raditi :: :: A jbg, znao sam da cu kad-tad da zazalim sto nemam SimFree model :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Ogisa, brate, pa jailbreak nije isto sto i unlock. To su dve potpuno odvojene stvari. Link je za jailbreak a ti si podizanjem na 6.1 ponovo zakljucao telefon. Sada mozes da ga jailbreakujes ali ne mozes da ga otkljucas... Pazi sledeci put. Izaci ce uskoro Geway, mada ti ne preporucujem da se zezas sa tim, vec ga daj na simfree otkljucavanje. Ako ne znas od kog je provajdera, postoji nacin da se sazna. Imas programcice i na netu.
ma bem vas znam sta je jb a sta unlock nego ste dali link za novi unteetheared jb na kojem je i uputstvo za stavljanje sa 6.1 FW-om..za koji sam mislio da je ispravan i custom jer ste stavili link.
Uzeo sam najnoviji xsim 4.18 , 10 jura, radi sve.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
trebao si da vidis sa koje je mreze mozda te ukenja AT&T ili SFR France ili tako nesto bolje da si dao 20-30e za unlock za simfree nego taj glupi xsim sto si uzoe :D
Pozdravi ti drugara, veću glupost nisam čuo u životu.
Telefon ti se otključava kod providera direktno tako da ne vidim u bilo kom paralelnom univerzumu da ti se uspori telefon od unlocka. __________________ Scourge of PCBerza
:: ma proverio sam..Fra Orange. koliko sam video 100e je za njega. :: :: A i citao sam iskustva nekih korisnika i licno drugar jedan je odradio takvo sw otkljucavanje u simfree...kaze fon mu je drasticno sporiji nego pre :: :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: ::
Broj postavljenih tema: 60461. Broj poslatih odgovora: 647966. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.