Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Softver za PDA i mobilne
NOKIA=SMEĆE!
STRANA 3 OD 3
skar n95 je smece 05.04.2010. 18:32 #202113

status: user
broj poruka: 3992
ali n95-2,to jest 8gb je mocna masina.....

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 05.04.2010. 19:39 #202137

broj poruka: 9121
@Daum odakle ti to da je Xperia-ju izradio HTC ?

@skar znam ja da ti radis sa dosta telefona, ali da je N95 toliko losiji od N95 8GB nije bas tako, ipak su to veoma slicni telefoni, sa nekim osrednjim razlikama :

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=1716&idPhone2=2088

Znaci N95 8GB ima duplo vise rama, senzor za rotaciju, LED flash, autofokus, malo veci ekran i bolja baterija, sve ostalo je isto ukljucujuci procesor i graficki akcelerator.

Inace malo sam prostudirao 5800 kupio drug :), telefon je ok, ali ima nekoliko nedostataka, kucanje poruka je malo sporije dok se neko ne navikne i trazenje muzike i telefon je veoma spor, pogotovu u igrama, E52 je u igri Bounce mnogo bolji i vidi se taj brzi proc, licno mislim da se za neki touch telefon treba ispruziti malo vise, jer 5800 ima nekoliko nedostataka koji mogu da nerviraju i da je touch telefonima ipak visoko potrebna qwerty tastatura + dzojstik + call dugmici.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict SMECE - NAMESTENO 05.04.2010. 22:31 #202191

broj poruka: 4515
Hard Reset je pomogao.
Drizs zeleno, *,3 i Power On Button 10 sec.
I dalje stojim iza toga da je smece. Iz cista mira se zaglupi, a sto se tice brojeva koji su ostali u telefonu?! U mamicu im jebem nesposobnu i ne znam ko napravi tako nepuzdan OS.

Hvala Max088

@ Skar
De si ti serviseru kad trebas?

Hvala i ostalim spamerima na podrsci...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

gile23 ... 05.04.2010. 23:11 #202207

@markopvict Ti gradis misljenje o jednoj marki na osnovu jednog telefona koji je star nekoliko godina misljenje o celoj marki.

Pozdrav!
SkyFire ... 05.04.2010. 23:12 #202208

broj poruka: 18472
Gile ti navalio na Nokiu ko mutav na telefon :) :) :) :) :) :)
SE Rules

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

gile23 Re: ... 05.04.2010. 23:14 #202211

Nokia, HTC, iPhone 4G (uskoro ce) rulese :). Inace uskoro ce Nokia sa 12 mpx.

Pozdrav!

:: Gile ti navalio na Nokiu ko mutav na telefon :) :) :) :) :) :
:: SE Rules
::
:: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
GTX295 The Best Vantage Score
:: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
Scyter Re: ... 05.04.2010. 23:31 #202216

broj poruka: 8138
Sa novim updateom tog problema nema. Brz je telefon, touch mu je extra. Evo, upravo ti pišem sa njega, ide ko podmazano. Što se igrice tiče, ona secka malo. Da li je do procesora ili...

The Way It`s Meant To Be Played

:: @Daum odakle ti to da je Xperia-ju izradio HTC
:: @skar znam ja da ti radis sa dosta telefona, ali da je N95 toliko losiji od N95 8GB nije bas tako, ipak su to veoma slicni telefoni, sa nekim osrednjim razlikama
:: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=1716&idPhone2=208
:: Znaci N95 8GB ima duplo vise rama, senzor za rotaciju, LED flash, autofokus, malo veci ekran i bolja baterija, sve ostalo je isto ukljucujuci procesor i graficki akcelerator
:: Inace malo sam prostudirao 5800 kupio drug :), telefon je ok, ali ima nekoliko nedostataka, kucanje poruka je malo sporije dok se neko ne navikne i trazenje muzike i telefon je veoma spor, pogotovu u igrama, E52 je u igri Bounce mnogo bolji i vidi se taj brzi proc, licno mislim da se za neki touch telefon treba ispruziti malo vise, jer 5800 ima nekoliko nedostataka koji mogu da nerviraju i da je touch telefonima ipak visoko potrebna qwerty tastatura + dzojstik + call dugmici
:: Pozdrav!
markopvict Re: ... 05.04.2010. 23:34 #202218

broj poruka: 4515
Gile, ne lozi se! Izmenjao sam ja telefona pun qrac. Ako im je telefon u svoje vreme NAJBOLJI-NAJSKUPLJI toliko bagovit o cemu vise pricamo. A i nije toliko star 2 godine.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: @markopvict Ti gradis misljenje o jednoj marki na osnovu jednog telefona koji je star nekoliko godina misljenje o celoj marki
skar jao Gileeeee 05.04.2010. 23:50 #202224

dokle da kuburim sa tebe!!!
de molim te uzmi n95 i n95 8gb,koristi mesec dana,dovoljno..
prvo sta ces videti kod obicne
da se oljustila farba sa prednje maske
da se rasklimao slajd
da ne pricam da oce da rikne flet vrlo brzo,a sa njim nekad i lcd...
n95 8gb,mnoooogo brze radi,ima ogroman displej,mehanicki dva stupnja bolje odradjen od starije verzije,i baterija drzi do 3 dana...mislim koristio sam skoro sve simbiane koji su bili `IN`...i ceprkao po njima
to sta pise na papiru odavno za mob. telefone ne vazi
@markopvict
jbg uskrs i praznici,pijanci se,tek se sad dovati neta....
odradi update swf na poslednju verziju,meni sa n79 je ispravio mnogo stucanja

gile23 ... 05.04.2010. 23:55 #202225

@markopvict znam ja da si ti sa ovim skarom izmenjao vise telefona nego ja carapa, ali nije nokia smece.

@skar ti si ovde na forumu najvise telefona provrteo, tebe ne moze niko da demantuje ali da je bas tolika razlika izmedju dva veoma slicna telefona je stvarno neverovatno.

@eseses ja sam ovom danas lupio software na v31 nesto dalje, telefon je izuzetno spor u igrama, ono je neverovatno, inace ovako u u kretanju kroz telefon je ok, ali u igrama verovatno zbog procesora dosta sporiji :). Inace ono sto me iznenadilo je veoma los fotoaparat, ali isto takodje odlicni video klipovi u 30 fps.

Pozdrav!
Scyter Re: ... 06.04.2010. 00:10 #202228

broj poruka: 8138
Ne znam Gile, ali ti i ja imamo skroz različita mišljenja o ovom telefonu. Meni je kamera naprotiv extra, bolja je od N73 ME. Da vidiš samo kakve slike prikazuje danju. Vrh! Što se softvera tiče, zadnji je 4.0.0.5. Izgleda da je taj telefon napravljen za neko drugo tržište.

The Way It`s Meant To Be Played

:: @markopvict znam ja da si ti sa ovim skarom izmenjao vise telefona nego ja carapa, ali nije nokia smece
:: @skar ti si ovde na forumu najvise telefona provrteo, tebe ne moze niko da demantuje ali da je bas tolika razlika izmedju dva veoma slicna telefona je stvarno neverovatno
:: @eseses ja sam ovom danas lupio software na v31 nesto dalje, telefon je izuzetno spor u igrama, ono je neverovatno, inace ovako u u kretanju kroz telefon je ok, ali u igrama verovatno zbog procesora dosta sporiji :). Inace ono sto me iznenadilo je veoma los fotoaparat, ali isto takodje odlicni video klipovi u 30 fps
skar @gile 06.04.2010. 00:18 #202230

ne mozes se uveriti dok ne probas...jednostavno je mnooogo bolji
ali i na 8gb GPS radi krajnje traljavo..to im je jedna zajednicka osobina
i oba fona imaju senzor za rotiranje tj.ziroskop

gile23 ... 06.04.2010. 00:26 #202233

@eseses posto je Telefonica logo kada se ulazi u telefon, a to koliko vidim je neko spansko govorno podrucje (ukljucujuci i Juznu Ameriku) mozda zato nece dalje da trazi update-ove, mada je i ovo trenutno odradjeno super :).

@skar Za klasicnu N95 nisam siguran, ima ono kada slajd povuces na drugu stranu da ti se otvore Media keys onda kao rotira ekran, a inace ovako nisam siguran.

Inace kod ovog E52 hvata jbt GPS i u sred grada, ali na otvorenom putu pod tacnost pisu slog cifre oko 50m,sto je malo ipak abnormalno, ne znam koja je top tacnost znam da se jedno vreme kretala oko 5m, ali ipak je ovo skuplji telefon, kako se ta tacnost krece kod drugih telefona inace u pitanju je ona navigacija sto automatski dolazi uz telefon, inace brzinu kojom se trenutno krecem i predjeni put veoma dobro odredjuje. Moram da kupim memorijsku od 4gb pa cu onda da instaliram Garmin i ostatak aplikacija :).

Pozdrav!
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60461. Broj poslatih odgovora: 647966.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs