Baxe nije ja zvao danas da pitam, da proverim. Kao ia samo ta jedna na stanju ako zelite da rezervisemo da se ne proda. Rekoh al bas da vidim da li je isitna. A spika prodavca je bila jedna od kartica iz novije generacije. Dakle mi smo bolesna nacija.
edit Sad sam tek video da kartica ima 640MB VRAM-a. Onda je sve OK
:: Baxe nije ja zvao danas da pitam, da proverim. Kao ia samo ta jedna na stanju ako zelite da rezervisemo da se ne proda :: Rekoh al bas da vidim da li je isitna. :: A spika prodavca je bila jedna od kartica iz novije generacije :: Dakle mi smo bolesna nacija :: ::
Apple,znamo cene njihove opreme.Tesko da za 1000 eur mozes da kupis pristojnu masinu. Da daju 10g.garancije,20 g.vangarantnog servisiranja,mada...mnogo breee !!
Uz mojega deathaddera i moju podlogu Razer mantis, ich netje sljaka lepo`. Mlogo pare sam danuo za njuma i neke se vise zajebem ovako. Baterija mi drzi dugo ko na moju nokiju N95. i lepo se slaze uz mojega merceresa crnog sto mi stoji u garazu dok se ja vozam sa HAMERA H2.
:: :: Apple,znamo cene njihove opreme.Tesko da za 1000 eur mozes da kupis pristojnu masinu :: Da daju 10g.garancije,20 g.vangarantnog servisiranja,mada...mnogo breee ! :: ::
nesto mi poznata ta 8800GTS sa 640 MB video memorije :D cini mi se da ce ta ostati jadnica sama na lageru dok firma ne ode u stecaj, ili ce je nekome uvaliti umesto 2 plate, kakva smo drzava ne bi me cudilo .)
:: Kod apple-a nije toliko bitan hardver, koliko je bitno da on radi savrseno sa OS-om.. :: :: Mada, da jesu precenjeni... jesu.. :: :: Meni su retardirani ti komentari koje ostavljaju neki shabani koji imaju masine od 50 evra, ili ih nemaju uopste.. :: :: Kao na primer :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-mx-air-931633-0914/comp_comp_mouse/31/61 :: :: Ovaj uzima medalju za najveceg retarda :: :: Uz mojega deathaddera i moju podlogu Razer mantis, ich netje sljaka lepo`. Mlogo pare sam danuo za njuma i neke se vise zajebem ovako. Baterija mi drzi dugo ko na moju nokiju N95. i lepo se slaze uz mojega merceresa crnog sto mi stoji u garazu dok se ja vozam sa HAMERA H2 :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-dinovo-edge-967685-0924/comp_comp_keyboard/31/32 :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Apple,znamo cene njihove opreme.Tesko da za 1000 eur mozes da kupis pristojnu masinu :: :: Da daju 10g.garancije,20 g.vangarantnog servisiranja,mada...mnogo breee ! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.