Htedoh da kupim napajanje u weenween-u, ubacim u korpicu, registrujem se i sve kao ok. Pise nazvace me neko da potvrdim. Cesto kupujem tehniku na ovaj nacin i redosled dogadjaja je uvek isti, pozovu, posalju, platis ciki na vatima, uzivancija.
Medjutim, niko me nije zvao ceo dan, ali mi je stigao mail da sam narucio, zatim kasnije jos jedan da zaboga nisam uneo adresu svoju (gotovo sam siguran da jesam, pazio sam) i da ne radim novu narudzbinu nego na mail da posaljem adresu. Posle toga mi je stigao nekakav predobracun za napajanje gde bi oni zaboga da im ja uplatim pare na racun pa ce oni da mi posalju napajanje (8000din).
Kakva je ovo da izvinete zajebancija? I sta ja uplatim te pare i napajanje ne vidim i treba da se tuzim sa njima?
Ne razumem zasto izmisljaju toplu vodu. Da ne pominjem da mi lici na neku prevaru jer me niko zvao nije i jos kao nisam adresu napisao pa da je posaljem mailom...
Inace u mom gradu postoji njihov shop ali gospoda nece da mi narucuju napajanje jer kao treba da se povlaci iz nekog drugog shopa trte mrte i ladno me odgonili u fazonu idi na net poruchi imas 3% popusta, brze ce da stigne bla bla...
Jel ima neko predstavu ili je kupovao ovako kod nijh kakva j ovo sprdachina?
To su ti neki nezainteresovani prodavci, drugu su doterali monitor iz Bg-a u Cacak i meni kuler i nisam nista placao transport, nego koliko kosta toliko je. Zasto prvo da platis, pa evo zasto i ja isto moram da uradim i u 4audio za Senn sluske, jer posalje on kurirsku sluzbu, mnogo ljudi voli da se zajebava i kaze donesi tu i tu sluske, onaj dodje, prvo nema ulice, nema broja, sta se desava vracaju se sluske i 4audio ili bilo koja druga firma placa taj prevoz do tamo i nazad, zato se placaju uplatnice. Za svaki slucaj iskopiras uplatnicu, pa ako ti kazu kao nismo primili uplatu ti lepo inspekcija kopirani primerak tu, odi vamo :).
nemam iskustva sa online kupovinom u nasoj zemlji, niti imam zelju za tim, jer je nerazvijeno i macka u dzaku, a savetovao bih ti da se prethodno konsultujes sa njima telefonom, cisto radi formalnosti, pre shopping-a...jer po ovome i nekoj logici, cesto moze doci do gresaka, sistemskih, njihovih, koje u nekim slucajevima ne mozes dokazati, a to ti ne ide u prilog nikako...druga varijanta, oni su ajde da kazem ozbiljna firma, jesi se raspitivao, da li je izvodljivo da, umesto online kupovine tebi posalju nesto pouzecem, pa tako izvrsis uplatu? kao recimo firma Telix iz NS-a...
Ja sam uzeo pouzecem iz Atom-a Logitech G11, dosla tastatura platio kuriru koliko je rekao i kraj price :). Ceo komp smo sastavili isto u Atomu drug i ja, ali on je ipak otisao tamo da potvrdi i komp poslat Post Express-om iz Bg-a u Cacak, transport 500 din i kraj price :). Ja se sa njima uvek dogovorim preko mail-a, jer nema frke :).
Druze kad narucis preko neta treba da ti stigne predracun( PDF u kojem ima sve sto ti je neophodno) na mail,kad stigne odes do banke(nikako u posti ) uplatis preko uplatnice na njihov ziro racun,kad uplatis nazoves ih predstavis se ko si,oni utvrde da je legla uplata i sutradan treba ta ti isporuce.
Pricam ti ovo jer sam ja pre dva dana kod njih narucio komponente na isti fazon i danas sam ih dobio uz malo problema(zaboravili da mi donesu memoriju)
Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1 Asus P5Q-E 2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Module 1x250GB Seagate , 1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz CM Elite 332 Corsair CMPSU-650TX Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Xoro 5.1 http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs Sky Star 2 Rev 2.6B
:: Htedoh da kupim napajanje u weenween-u, ubacim u korpicu, registrujem se i sve kao ok :: Pise nazvace me neko da potvrdim. Cesto kupujem tehniku na ovaj nacin i redosled dogadjaja je uvek isti, pozovu, posalju, platis ciki na vatima, uzivancija :: :: Medjutim, niko me nije zvao ceo dan, ali mi je stigao mail da sam narucio, zatim kasnije jos jedan da zaboga nisam uneo adresu svoju (gotovo sam siguran da jesam, pazio sam) i da ne radim novu narudzbinu nego na mail da posaljem adresu. Posle toga mi je stigao nekakav predobracun za napajanje gde bi oni zaboga da im ja uplatim pare na racun pa ce oni da mi posalju napajanje (8000din) :: :: Kakva je ovo da izvinete zajebancija? I sta ja uplatim te pare i napajanje ne vidim i treba da se tuzim sa njima :: :: Ne razumem zasto izmisljaju toplu vodu. Da ne pominjem da mi lici na neku prevaru jer me niko zvao nije i jos kao nisam adresu napisao pa da je posaljem mailom.. :: :: Inace u mom gradu postoji njihov shop ali gospoda nece da mi narucuju napajanje jer kao treba da se povlaci iz nekog drugog shopa trte mrte i ladno me odgonili u fazonu idi na net poruchi imas 3% popusta, brze ce da stigne bla bla.. :: :: Jel ima neko predstavu ili je kupovao ovako kod nijh kakva j ovo sprdachina :: ::
Ja sve sto sam dosad narucivo, izmedju ostalog i par skupih fotoaparata i pre dva dana ceo komp u atomu uvek sam placao coveku na vratima, a cak i za pishljivi jeftini tripod su me zvali dva puta, a ovi jok, jos ako u pricu dodam lokalne prodavce oni kao da ce da mi poklone to napajanje pa se neckaju...
@Gang: jel oni kao znaju da sam bas ja uplatio po onom valjda jedinstvenom pozivu na broj u predracunu?
Koliko zezanja da se sklopi komp kad nisi u bgu...
:: Druze kad narucis preko neta treba da ti stigne predracun( PDF u kojem ima sve sto ti je neophodno) na mail,kad stigne odes do banke(nikako u posti ) uplatis preko uplatnice na njihov ziro racun,kad uplatis nazoves ih predstavis se ko si,oni utvrde da je legla uplata i sutradan treba ta ti isporuce :: :: Pricam ti ovo jer sam ja pre dva dana kod njih narucio komponente na isti fazon i danas sam ih dobio uz malo problema(zaboravili da mi donesu memoriju ::
Verovatno nisu imali memoriju na lageru u toj prodavnici pa kao td td kad `Stole` donese poslacemo coveku... Ako vec ispostujem uplatnicu jer njome WinWin zeli da obezbedi sebe sigurnom prodajom, neka ispostuju mene... Znaci ako neke komponente nema sigurno nema ni kontakta o porudzbini, vrlo cest slucaj , ne samo ko WInWIn-a
:: Ja sam uzeo pouzecem iz Atom-a Logitech G11, dosla tastatura platio kuriru koliko je rekao i kraj price :). Ceo komp smo sastavili isto u Atomu drug i ja, ali on je ipak otisao tamo da potvrdi i komp poslat Post Express-om iz Bg-a u Cacak, transport 500 din i kraj price :). Ja se sa njima uvek dogovorim preko mail-a, jer nema frke :) :: :: Pozdrav
Neodgvornost prodavaca ,sta ih libo za profit kad rade za platu za koju misle da je sigurna. Ja npr uvek pazarim pouzecem u @tom gde je prodavac i gazda doticne ,za svako pitanje dobijem odgovor aman za svako.Mislim da je to poverenje prodavca-klijenta veoma vazno ,slanje pouzecem ,garancija i td ,moj novac.Svako ce tu pre da kupi...
Sasvim je normalno da prvo uplatis pa da ti stigne, nece ljudi da razmisljaju kakvih budala sve ima i zaludjenika koji narucuju bezveze. Nemoj da si paranoican i da kao nece da prihvate uplatu, zato se i cuva uplatnica iz banke i oni mogu da pricaju sta god hoces. Oko 3 puta sam narucio kod njih tako i sve je bilo u najboljem redu. A prodavce necu da komentarisem, oni su posebna prica, haos..
kada porucujes preko vinvina na sajtu kod web ordera navedes napomenu da zelis da preuzmes robu u sopu u tvom gradu i eto resenja ako nemas poverenja. u sopu ces i platiti u gotovini sa 3 posto popusta. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1075997
Pošto sam ja iz Subotice hteo sam online da naručim jedan monitor sve uredno poslao mail a gospoda BEOGRADSKA nije bitno koja firma ili firme nisu se udostojili niti da me pozovu i posle se ljudi čude zašto nam je država sranje.Tako sam ja dotični monitor naručio iz susedne nam zemjle Mađarske gde je bio lepo na lageru i gospodski sam ga dobio i još su mi se prodavci lepo zahvaljivali što sam im ostavio pare.Sva sreća pa vi forumaši iz glavnog grada nemate ovakve nevolje jer kod vas u BG MOŽE SVAŠTA DA SE KUPI.
:: Ja sve sto sam dosad narucivo, izmedju ostalog i par skupih fotoaparata i pre dva dana ceo komp u atomu uvek sam placao coveku na vratima, a cak i za pishljivi jeftini tripod su me zvali dva puta, a ovi jok, jos ako u pricu dodam lokalne prodavce oni kao da ce da mi poklone to napajanje pa se neckaju.. :: :: :: @Gang: jel oni kao znaju da sam bas ja uplatio po onom valjda jedinstvenom pozivu na broj u predracunu
Pa naravno.Da bi tako narucio komponente moras da se registrujes..jel..prema tome oni imaju sve tvoje podatke(jedinstveni poziv na broj)tako da nema problema sa time....jedino sto nisu profesionalni do kraja..nepostuju rok koji su oni sami zacrtali...ja sam kod njih narucio iz jednostavnog razloga a on je taj da su kod njih bile najpovoljnije cene komponenti koje sam zeleo ...ajd pozzz
Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1 Asus P5Q-E 2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Module 1x250GB Seagate , 1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz CM Elite 332 Corsair CMPSU-650TX Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Xoro 5.1 http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs Sky Star 2 Rev 2.6B
:: :: Koliko zezanja da se sklopi komp kad nisi u bgu.. :: :: :: ::
:: :: Druze kad narucis preko neta treba da ti stigne predracun( PDF u kojem ima sve sto ti je neophodno) na mail,kad stigne odes do banke(nikako u posti ) uplatis preko uplatnice na njihov ziro racun,kad uplatis nazoves ih predstavis se ko si,oni utvrde da je legla uplata i sutradan treba ta ti isporuce :: :: :: :: Pricam ti ovo jer sam ja pre dva dana kod njih narucio komponente na isti fazon i danas sam ih dobio uz malo problema(zaboravili da mi donesu memoriju :: :: :: :: Verovatno nisu imali memoriju na lageru u toj prodavnici pa kao td td kad `Stole` donese poslacemo coveku.. :: Ako vec ispostujem uplatnicu jer njome WinWin zeli da obezbedi sebe sigurnom prodajom, neka ispostuju mene.. :: Znaci ako neke komponente nema sigurno nema ni kontakta o porudzbini, vrlo cest slucaj , ne samo ko WInWIn- ::
Edit: Pa tako je na kraju i bilo. Nisam dobio memoriju juce,...objasnjenje nemaju na lageru ``poslacemo cim nabavimo``...strasno
E popiz..cu vise stvarno nemam srece sa memorijom....
sam svasta narucivao, takodje i u li#tu, i uvek sam placao pouzecem. Nikada nije bilo nekog nepoverenja. Ono sto je najinteresantnije i veoma pohvalno, putem internet kupovine mi je stigla i sudomasina iz ##manije, pre neki dan, i to sa prethodnim dogovorom na koliko cekova tj rata da se plati. Pa zar to nije zadovoljstvo!
odem ja kod njih da kupim 4870,kad pogledam vaporX4890 za 15500,tad je svuda bio oko 19000,ja pitam pordavca:`zar vam Vapor ovako jeftin?` a on ce meni:`sta je to VaporX`...toliko o winovcima
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: sa NS win win ekipom, je cisto gubljenje zivaca i vremena :: :: mislim da je dovoljno receno s moje strane :: kod njih mogu da kupim neke pojedinacne stveri koje u danom momentu imaju u radnji :: :: THE EN :: :: ::
Ma pre neki dan ja svratim u WW u Balkanskoj i pitam dal imaju Scythe(ajd teža je reč, da ih ne pljujem za izgovor)...Kaze Master. Objasnim da je to kontroler obrtaja ventilatora. Nema čovek pojma, ode do kolege i posle 3 min diskusije i proveravanja stanja kažu da nemaju Control Master(ma wtf, otkud im to?). Iskuliram je, videvši na polici Zalman mfc1 i pitam jel imaju nešto slično...preturi on i Zalmana i neke gluposti i kaže nemamo. A ja se smorim i odem kući. Ne moraju svi sve da znaju, razumem, ali jbt time se baviš...Cooler Master Control Master, sad ću da predložim CM novi proizvod.... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: odem ja kod njih da kupim 4870,kad pogledam vaporX4890 za 15500,tad je svuda bio oko 19000,ja pitam pordavca:`zar vam Vapor ovako jeftin? :: a on ce meni:`sta je to VaporX`...toliko o winovcim :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: sa NS win win ekipom, je cisto gubljenje zivaca i vremena :: :: :: :: mislim da je dovoljno receno s moje strane :: :: kod njih mogu da kupim neke pojedinacne stveri koje u danom momentu imaju u radnji :: :: :: :: THE EN :: :: :: :: :: ::
-dobar dan - - - - - - - dobar dan -doso ja da kupim AP koji sam porucio prekjuce (obecan za juce) - - - - - - - -paaa da proverimo /znate to nemamo na lageru/inace mozemo da porucimo bice sutra u radnji
ja sam stvarno bilde (na kvadrat)a oni nisu ninormal
Ja: Dobar dan. Prodavac u WW: Dobar dan. Ja: Hteo bih da sastavim Intel i Amd konfiguracije kod vas. Prodavac: Konfiguracije? Evo pogledajte sta imamo od konfiguracija u nasem katalogu. Ja: Dovidjenja.
hahaha kratko i jasno.... ma vecina njih radi preko veze..evo u ZR ima neka sto napici sise do brade,a nema pojma sta je `sestopinski kablic za grafiku`....jedno 5min je gledala u mene,kao da sam vanzemaljac..i onda samo kaze `nemamo` pih bre..
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Ja: Dobar dan. :: Prodavac u WW: Dobar dan. :: Ja: Hteo bih da sastavim Intel i Amd konfiguracije kod vas. :: Prodavac: Konfiguracije? Evo pogledajte sta imamo od konfiguracija u nasem katalogu. :: Ja: Dovidjenja. :: :: .. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.