http://www.youtube.com/watch?v=UxuEl8qkErs Da li postoji ova mala sprava na pocetku spota tj ovo ne znam kako da nazovem ali lici na klavijaturu? Ako postoji kako se zove ovo ako neko zna. Gledam danas spot i bas razmisljam dal postoji a nesto mi se mnogo svidja :D. Pozdrav :)
Sad sam malo googlao i cena se krece oko 650$. Taman sam planirao ako je oko 200e da kupim. Danas mi je rodjendan pa reko da se pocastim, ali izgleda da cu morati da pricekam malo/ Inace hvala na brzom odgovoru. Pozdrav :)
Znam obratio sam ja paznju na to pa reko da se izjasnim o velicini. Salim se nisam obratio paznju sve nesto na brzaka citam. Pozdrav :)
:: A prochitaj malo pazhljivije raicev komentar, nije reko `veliki poraso`, vec je izmedju ubacio `ti` :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.