Dali neko zna gde da skinem neki dobar emultor? Igrao bi neke igrice koje su za SPS2 a posto nemam SONI hteo bi igrati na kompu. Dali je to izvodljivo ili nije? Inace koristim Win 7 (86) Hvala svima unapred.
:: Dali neko zna gde da skinem neki dobar emultor :: Igrao bi neke igrice koje su za SPS2 a posto nemam SONI hteo bi igrati na kompu :: Dali je to izvodljivo ili nije :: Inace koristim Win 7 (86 :: Hvala svima unapred.
trebas samo da imas jak procesor, po mogucstvu Quad, a graficka moze da bude i slabija, nebitno, uglavnom, ne mozes da igras SVE igre, imas sajt pcsx2.net, gde imas compatibility i tamo ti pise za sve igre koje postoje za ps2 da li su igrive i tako.. dakle, najbolji emulator koji postiji je PCSX2, skini slobodno beta.
:: Dali neko zna gde da skinem neki dobar emultor :: Igrao bi neke igrice koje su za SPS2 a posto nemam SONI hteo bi igrati na kompu :: Dali je to izvodljivo ili nije :: Inace koristim Win 7 (86 :: Hvala svima unapred.
:: trebas samo da imas jak procesor, po mogucstvu Quad, a graficka moze da bude i slabija, nebitno, uglavnom, ne mozes da igras SVE igre, imas sajt pcsx2.net, gde imas compatibility i tamo ti pise za sve igre koje postoje za ps2 da li su igrive i tako.. dakle, najbolji emulator koji postiji je PCSX2, skini slobodno beta :: :: :: :: Dali neko zna gde da skinem neki dobar emultor :: :: Igrao bi neke igrice koje su za SPS2 a posto nemam SONI hteo bi igrati na kompu :: :: Dali je to izvodljivo ili nije :: :: Inace koristim Win 7 (86 :: :: Hvala svima unapred.
Procesor je AMD 5600+ Brishbane 2,9 GH/Z imam 2 GB ram DDR2 800MH/Z Graficka je Gforce 7600 128 mb ddr3 pa valda ce moci nesto da se odigra na ovoj konfiguraci?
a jbg, znam, ali moras da se jebavas oko podesavanja, zavisi kako podesis setovanja za cpu i za graphic plugin (ZeroGS ili onaj GX)
:: mom ortaku na athlonu x4 radi 20-30fps neigrivo.. :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp :: :: :: :: trebas samo da imas jak procesor, po mogucstvu Quad, a graficka moze da bude i slabija, nebitno, uglavnom, ne mozes da igras SVE igre, imas sajt pcsx2.net, gde imas compatibility i tamo ti pise za sve igre koje postoje za ps2 da li su igrive i tako.. dakle, najbolji emulator koji postiji je PCSX2, skini slobodno beta :: :: :: :: :: :: :: Dali neko zna gde da skinem neki dobar emultor :: :: :: Igrao bi neke igrice koje su za SPS2 a posto nemam SONI hteo bi igrati na kompu :: :: :: Dali je to izvodljivo ili nije :: :: :: Inace koristim Win 7 (86 :: :: :: Hvala svima unapred.
Što li je idiotizam da igraš nešto džabe umesto da kupuješ konzolu, igrao sam dosta igara i sa matorim athlonom x2 5000+ (mnogo bolje ide na core2duo intelu) a sa ovim sad nisam još skinuo igru koja ide manje od 60fps, savršeno igrivo, nabaviš neki džojpad i udri, a ako staviš visoku rezoluciju tekstura čak i bolje izgleda nego na soniju.
tacno je, ali ja sam se eto otelio dok sam podesio Tekken da mi radi lepo..samo to, druge igre mi nisu pale na pamet...a za PS sam prelazio Crash Bandicoot, obozavao sam tu igru na soniju a radi lepo preko emulatora, kao i sve za keca..
:: :: :: :: licno mislim da je sigranje ps2 igara na kompu - idiotizam .. pored milion igara za ps ... ali ajd http://emulator-zone.com/doc.php/ps2 ::
Hakeru,za PS2 je malo teze igrati njihove igrice,em iziskuje jaku grafiku,em proc...Ipak se radi o emulatoru koji treba da emulira konzolu,a tu se resursi makine itekako akaju...Da li je vredno truda,ti zakljuci.A da,odigrali smo sve pC varijante,pa sada prelazimo na konzole,ma samo da ih pretrcimo:))
Off: Jos jedared SRECNA GODISNJICA BRAKA
P.S.Naleti pre posla na coffe,valjda se necu udzonjati,a i da drmnemo po koju:)
- -A zato ti celo vece pricas o nekakvim konzolama,hehehe,more
(c) 1982 Sinclair research Ltd
Bogami vredno je jer neke i te kako dobre igre nemaju za pc, ja pikam na dolphinu mario galaxy full hd aa 4, bruka igra izgleda, moram cak da nasviram cpu na 4.2 da radi perfektno jer kako drzim na 3.2 ima padova fps u nekom momentu na 40. To je uocivo jer igra samo uspori a ne secka, zato je potrebno imati jaku makinu za fluidno igranje na emulatoru, nista manje nije zahtevan ni ps2 emulator.
:: Hakeru,za PS2 je malo teze igrati njihove igrice,em iziskuje jaku grafiku,em proc...Ipak se radi o emulatoru koji treba da emulira konzolu,a tu se resursi makine itekako akaju...Da li je vredno truda,ti zakljuci.A da,odigrali smo sve pC varijante,pa sada prelazimo na konzole,ma samo da ih pretrcimo:) :: :: Off :: Jos jedared SRECNA GODISNJICA BRAKA :: :: P.S.Naleti pre posla na coffe,valjda se necu udzonjati,a i da drmnemo po koju: :: :: - -A zato ti celo vece pricas o nekakvim konzolama,hehehe,mor :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Dali neko zna gde da skinem neki dobar emultor :: :: Igrao bi neke igrice koje su za SPS2 a posto nemam SONI hteo bi igrati na kompu :: :: Dali je to izvodljivo ili nije :: :: Inace koristim Win 7 (86 :: :: Hvala svima unapred.
Ma da bre,ali ima igrica za PC pregrst,sto kazu:`sladje tudje`Nikada nece PC emulirati PS,da li nam tako namecu softverdzije,ili je jednostavno tako u hard varijanti,nikada necemo doznati.Samo pogledaj bedni MAME emulator,koliko je zahtevno,ne moze da se igraju igrice na nekoj osrednjoj cetvorci,a neki ROM-ovi zauzimaju i po 50-ak KB,a bivse makine su radile na 5-6mhz...jbg takva je struktura procesora.Teze mu je da emulira neki zx spectrum,nego da izrenda koje-kakv projekat(tako je to kada nesto radi na razlicitom taktu) PC (personal computer)u povjesti nikada nije ni bio namenjen za igrice,ali novac radi cuda,a sada se 70% koristi samo za to. Meni je malo smesno kada se neko buni na nekakvu igricu,kao koci...(optimatizacija),pa zar niste svesni da grafika kao prikaz na monitoru moze da se toliko optimizuje,a sa druge strane i ne(zbog potrosaca koji ce kupovati g.kartice),par prikaza piksela u `raskoraku`nece poterati ni jedna g.karta(da ne pricam koliko uzroka moze da bude da igra koci,a u slotu 460-ka,radilo se o `super mariju,ili...)Valjda imate toliko mozga. Naravno,ne odnosi se ovo samo na tebe,vec na sve ljubitelje PC konzole.
Podjite samo od toga da grficki akcelerator kontrolise brojnost+brzinu pomeranja piksela na monitoru(grubo receno)...sve ce vam biti jasno zbog cega neka igrica koci,a neka rastura...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Bogami vredno je jer neke i te kako dobre igre nemaju za pc, ja pikam na dolphinu mario galaxy full hd aa 4, bruka igra izgleda, moram cak da nasviram cpu na 4.2 da radi perfektno jer kako drzim na 3.2 ima padova fps u nekom momentu na 40 :: To je uocivo jer igra samo uspori a ne secka, zato je potrebno imati jaku makinu za fluidno igranje na emulatoru, nista manje nije zahtevan ni ps2 emulator :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp :: :: :: :: Hakeru,za PS2 je malo teze igrati njihove igrice,em iziskuje jaku grafiku,em proc...Ipak se radi o emulatoru koji treba da emulira konzolu,a tu se resursi makine itekako akaju...Da li je vredno truda,ti zakljuci.A da,odigrali smo sve pC varijante,pa sada prelazimo na konzole,ma samo da ih pretrcimo:) :: :: :: :: Off :: :: Jos jedared SRECNA GODISNJICA BRAKA :: :: :: :: P.S.Naleti pre posla na coffe,valjda se necu udzonjati,a i da drmnemo po koju: :: :: :: :: - -A zato ti celo vece pricas o nekakvim konzolama,hehehe,mor :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Dali neko zna gde da skinem neki dobar emultor :: :: :: Igrao bi neke igrice koje su za SPS2 a posto nemam SONI hteo bi igrati na kompu :: :: :: Dali je to izvodljivo ili nije :: :: :: Inace koristim Win 7 (86 :: :: :: Hvala svima unapred.
1. Config - Configure - Graphics Odabereš gsdx (sse2) pa ideš configure resolution - staviš tvoju rezoluciju renderer - direct3d10 (hardware) interlace - none (ako slika treperi možeš u igri da se prošetaš kroz razne modove interlacinga na F5) aspect - zavisi od igre, neke imaju samo 4:3 podršku a neke i 16:9 internal resolution - ako ti igra ide dobro staviš tvoju, ako ne onda smanjiš ili čak staviš native ostalo ništa ne diraš
2. sound odabereš p.e.o.p.s ili spu2x ako uočiš krčanje u igri, nema šta više da se podešava
3. controller namestiš komande kako ti odgovara, džojpadi su podržani regularno, ako oćeš još opcija, staviš lilypad plugin
4. cdrom odabereš linuz iso cddvd
5. bios odabereš europe ili usa, ako nema ništa ponuđeno vidi jesi li stavio bios fajlove u bios folder pa ideš set bios folder ako i dalje neće
tu smo završili sad ideš u glavnom meniju config - cpu
odabereš s desne strane limit i dole upišeš pod custom fps 60
onda idemo u config - speedhacks s leve strane staviš x2 s desne štikliraš gornje dve opcije ako uočiš probleme s igrama vratiš sve kako je bilo
to je to
idemo file - run cd/dvd pokažeš mu na iso fajl i udri
e, da, prvo moraš jednom da startuješ bez cd-a, znači ideš run - execute da bi ušao u bios da odatle formatiraš virtuelne memorijske kartice.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
e, probao sam onu tvoju igru Super Mario Galaxy II i ide mi super, samo nije mi jasno sta je u igri do jaja, igra je bas za klince, skupljas neke zvezdice, gluposti, i sve laganica, opustencija, lalalaa, glupi su i zvukovi, a i muzika iz teletabisa..
Ja igram prvi deo po malo pa cu drugi mada u pravu si jeste igra laganica i opustencija u tome jeste poenta da popravi raspolozenje :) Preporuka jos Mario kart wii i Mario bros wii...
:: e, probao sam onu tvoju igru Super Mario Galaxy II i ide mi super, samo nije mi jasno sta je u igri do jaja, igra je bas za klince, skupljas neke zvezdice, gluposti, i sve laganica, opustencija, lalalaa, glupi su i zvukovi, a i muzika iz teletabisa. :: :: :: :: Koju igru igras :: :: :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala druze kako da ti se zahvalim radi ko sat nema nista da stuca :: :: ::
ok za mario kart, a ova Bros, reci mi, jel nije kao Galaxy, pravljen kao za klince, da li ima neke tezine, zagonetki i tako to, znas na sta mislim...? klasican Super Mario..?
:: Ja igram prvi deo po malo pa cu drugi mada u pravu si jeste igra laganica i opustencija u tome jeste poenta da popravi raspolozenje :) Preporuka jos Mario kart wii i Mario bros wii.. :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp :: :: :: :: e, probao sam onu tvoju igru Super Mario Galaxy II i ide mi super, samo nije mi jasno sta je u igri do jaja, igra je bas za klince, skupljas neke zvezdice, gluposti, i sve laganica, opustencija, lalalaa, glupi su i zvukovi, a i muzika iz teletabisa. :: :: :: :: :: :: :: Koju igru igras :: :: :: :: :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: :: :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala druze kako da ti se zahvalim radi ko sat nema nista da stuca :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.